A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kaqk BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

csajok egy kicsit érthetőbb megfogalmazás ezt a férjem írta és ő melankólikus :lol:

Sziasztok!

Akinek tetszik Farkas Lilla lányunk szavazzon rá :) szerintem gyönyörű :)

Dec 7.-én éjfélig lehet Lillára szavazni.

Nyitsd meg a linket: http://www.mosolyolimpia.hu/
Bal oldalt Bejelentkezés négyzet közepén "Még nem regisztrált?" link
Töltsd ki a regisztációt, majd "Küldés" gomb
Kapsz egy e-mail-t, melyben van egy link, mellyel bejelentkezel (böngészőben megnyitva)
Fenn "galéria" link
Keresés mezőben (jobbra fenn) írd be: Farkas Lilla (majd enter)
Kattints a képre (nagy kép előjön)
Kép alatt "szavazok" gomb

KépKép
KépKép
fleur

Kaqk Boldog Születésnapot!

Fleur!
Szavaztam Tazira. :D

Édes lehetett Zsozsi és Báló :D

Heni!
Aranyos Peti :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Tündi: Zsófinak tegnap rándult meg a karja, reggel még nem tudta a bögréjét megfogni két kézzel, este már ment :) Délelőtt csak lógott a karja, ebéd utáni alvásnál is sírt, ha ráfeküdt, de már sokkal jobb, mint tegnap! Mi dokinál nem voltunk, nem dagadt, nem kék.
Vendég

Halihó!

Jaj, de fáradt vagyok. Egész nap volt tennivalóm, már megint.
Gyorsan olvastam kissé.
Bercó rendben, a dokibá is ezt erősítette meg. Viszont Dávid belázasodott. Kezdődő tüszős mandulagyula. :twisted: Holnaptól táppénzen van a gyerek.

Fleur! Én is akartam szavazni, de állítólag nem jól írom be a karaktereket, ahogyan Niki. Pedig sokat próbáltam ám. De nem adom fel, majd még próbálom.

Szegény kis baleseteseknek ++++ gyógypusszancsok a bibikre. Ha meghúzódott, érdemes kicsit felkötni. Gergőnek volt hasonló, talán vizes ruházni kellett és felkötni. Olyan édesen játszott egy kézzel. :lol:

Menek, mert itt alszom el.
dmaggie

Zsófi dühös volt, hogy nem tud úgy játszani, mint két kézzel :)
Vendég

Nagyon szepen koszonom akik mar eddig szavazatak

Vindolanda
Tök jó lesz, ha kész lesztek. Várjuk a terveket.

Móni
Hát az tuti, hogy barátnőm jön hozzám délelőtt és utána délután lehetne :) mikor jó neked?
Hol is sétálnánk pontosan? :)
Szombatot még nem tom' Petivel meg kell beszélni. Hánykor lenne?
Az a rész tetszik a legjobban, hogy forrócsokizás közben apák vigyáznak a gyerekekre. :lol:

Koszorúm van :) nagyon szép lett. Adventi naptár nem jött össze :(

Timi
Ádi nagyon édes.

Heni
Sztem minden név amit választottatok nagyon szépek. Kérdezd meg a babát melyik tetszik neki, hátha jelez.
Hát tényleg jól szétkaptátok a lakást. Péter cuki.

Mesi
4D :) Zacsi :oops: :lol:
Zsófi baba meg végre kilábal ebből a csúnyaságból. Remélem ez azért nem fáj annyira neki, mint a szája.

Gegi baba sztem is a fa alá érkezik. Nap mondjuk 20.-a körül.

Niki
Wow ez az európai körút nagyon jól hangzik :)

Regi
Nagyon sajnálom az elalvást. De annyi változás éri őket, állandóan változtatnak szokásaikon. Legalábbis Lilla.
RÉgebben Lilla is simán elaludt, most meg nálunk is simi-simi, vagy melléfekvés kell este.

Hajagosné Éva
A keresőbe, ha beírod, hogy Farkas Lilla akkor kidobja a rendszer a Lilla képét.

KépKép
KépKép
fleur

mi nem a legjobb napok előtt vagyunk.
2 rágó foga is jön, alul+tegnap elkezdett köhögni. Azaz nem folyamatosan köhög, hanem köhögő rohamai vannak. Mondjuk ma már gyakrabban, mint tegnap.
Most elkezdett szörcsögni az orra is, de mikor 9kor próbáltam leszívni még semmi nem jött.
Dokinál is voltunk ma délután. Azt mondta nem piros a torka, tüdeje rendben...ettől függetlenül még sincs jól szegényke.
Most is állandóan felsír. Vagy a foga vagy a köhögés ébreszti :( annyira sajnálom.
Szóval, ha jobban van akkor megyünk sétálni, meg a többi, ha nem akkor nem húzgálom most, hogy kipihenje.

KépKép
KépKép
fleur

Ma nagyon laza leszek, és lefekszem éjfél előtt - sőt, munka közben bluest hallgattam és konyakmeggyet ittam (szoptatás ide vagy oda) 8)

Fleur - majd írd akkor meg, hogyan alakulnak Lillával a dolgok.

Minitali - biztos jó lehetett :lol: Vannak képeitek is?

Rólunk - belenéztem Rugó szájába, és megláttam a 15-16. fogat :shock: Nem is figyeltem, és kibújt... Akkor ezért sírt tegnap éjjel annyit.
Azért ma adtam neki Panadolt éjjelre :roll:

Kőművesünk már lesz, a negyedik szomszéd állítólag elég jól és olcsón dolgozik, a tervek miatt meg Gábor kedden megy egy tervező irodába.

Elég nagy a kavarodás, a ház formája, mérete nem is hasonlít arra, ami a helyrajzin van meg a térképeken.

Na, szép éjszakát mindenkinek, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Adtam tegnap fájdalomcsillapítót biztos ami biztos.

Jó nagyot aludt éjjel..

Ma már nem nyüszög vele,és rohangál ugyan úgy :shock: . Csak nem erőlteti annyira.

Amúgy felhívtam tegnap a dokit. Ő ajánlotta a borogatást,meg ha ma is fájlaja akkor vigyam tovább. De ma viszem hozzá,mert köhög már megnézetem..

Köszi mindenkinek..
varga tünde

Fleur Én is szavaztam.
Az éjszakánk nekünk sem a legjobb volt valami bántja csak még nem tudom hogy mi. Többször felsírt és állandóan bújt hozzám. Lehet hogy nálunk is a fog. Nekünk még csak hat van ideje jönni a többinek.

Kép
hajagosné szabó éva

zombivera jelentkezik :oops: bakker a felére nem emlékszem mit olvastam :oops: de gááááááz

Tündi!
beteges amennyit Mírától oviból elkap :) most megint náthás kicsit :evil: de ezüst kolloid gyorsan helyrehozza :)

Fleur!
mindjárt szavazok :)

KépKép
viranka

szavaztam :) :arrow: irány az ovi :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Éjszaka rossz volt, hulla vagyok :shock:

Ma dálután megyünk céges Mikulás ünnepségre, kíváncsi vagyok, mit szól Zsófi :lol:

És ma lesz AFP eredményem :roll:
Vendég

Sziasztok!
Csak itt próbálok reagálni, bár nagyon el vagyok maradva az olvasással.

Viranka, jaj nagyon sajnáltalak benneteket, teljesen átéreztem a helyzeteteket, de nagyon szuper, hogy ilyen tündéri doktornőt találtatok, nem is hittem, hogy vannak még ilyen orvosok :shock: :roll: . Minden rendben lesz, reméljük :roll: .

Beteg babáknak jobbulást, sok-sok gyógypuszit küldünk!!

Mesi, szerintem is négyen lesztek karácsonyra, mit szólnál a december 20-hoz? :lol:

Kaqk, utólag boldog szülinapot!! :D

Alvás, én már nem is tudom, mióta alszunk naponta 1x :shock: . Régóta, az biztos. Mióta hárman vagyunk itthon, úgy alakul a napirendünk, hogy 3/4 7-körül ébresztő van, kb. 11-13.31-ig delelés, este 3/4 8 körül alvás. Az esti alvás még cicin (bár szombaton buli volt, és anyós mellett símán elaludt), a déli altatáskor látom álmos: kiságyba be, zenélő felhúz, vagy sír vagy dumál pár percig, de van, hogy egy mukk nélkül elalszik. Viszont ha kiszednék 2 rácsot, az életben nem aludna el, tuti kijönne állandóan :lol: .

Meryke, a mézeskalács receptet köszönjük, mi is megcsináltuk, Bence aktív közreműködésével. Ma vittünk is be a suliba egy nagy dobozzal, ebből a mennyiségből kb. 80 db-nem kicsi- angyalka, mikulás, karácsonyfa, csengő, csizma stb. született :shock: , rengeteg, és nagyon finom :D ! És könnyen kezelhető a tészta, pedig én nem vagyok egy sütifenomén :oops: .
Szerintem karácsony előtt még sütünk egy adagot, mert szombaton a disznótorban a maradék is el fog fogyni :lol: .

Ma délután megyünk a suliba Mikulásünnepségre, holnap pedig a zeneiskolában lesz Mikulásünnepség. Ja, és holnap délelőtt a Mikulás leereszkedik a Városháza tornyából, lehet, hogy Pankát is elviszem, ott lesz a város összes gyereke :D . Kíváncsi leszek, hogy bírja majd a pörgést, szerintem én kevésbé :roll: :wink: ...
dettyk

Viranka, a képeslapok engem is érdekelnének!! Mekkora kép kell hozzá?
dettyk

Tényleg, Vindo, akartam kérdezni: a konyakmeggytől nem aludt jobban Rugó :wink: :lol: ? Én boroskóláztam szombaton, csak hideg volt, és a hangom ment el tőle 8) .
dettyk

AFP eredmény tökéletes :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt.

Sajnos nem aludt tőle jobban (Dettyk), sőt, minden idők legborzalmasabb éjszakáján vagyunk túl :mrgreen:

Pedig fájdalomcsillapítót is kapott.

Kb. éjféltől olyan háromig 10 percenként sírt fel. Vagyis inkább üvöltött. Utána meg mint akit elvágtak, aludt :?:

Mennem kell, szép napot. V.

Kép
vindolanda

Gratulálunk az AFP-hez!

Kép
vindolanda

Megjártuk a dokit.. Vagyis gyereknél nem voltunk,hanem Domit elvittem megröntgeneztetni a kezét.Nem hagyott nyugodni,de még jó.Anyai ösztönre 5kapnék..Szóval a kis csuklónál van egy kis törése.Nem jól esett rá.Így kaptunk 10 napra egy kis gipszet.Nem is dagat,nem is lilult semmi,csak néha fájlalta. Megnyugodtam..

AFP.hez gratula! :)
varga tünde

Viranka:múltkor kérdetem valakit és azt mondta,hogy nem ér semmit az a kolloid :shock: ezek szerint nincs igaza.. :x

Veletek mitörtént tegnap?
varga tünde

Tündi: ügyes voltál! Zsófinak szerencsére már nem is fáj a keze :) Jobbulást!
Vendég

Tünde, hát ezt nem gondoltam volna, hogy így is törhet, ha nem kékül meg mozog is :shock:
Én is úgy gondoltam, mint a többiek.

Tényleg jók voltak a megérzéseid!

Kép
vindolanda

Dettyk - a Mikulás hogyan ereszkedik le a toronyból? Megkérdezhetem?

Az itteni Mikulások nem csinálnak extrákat, csak ülnek. Nekem a kisebbik bátyám vagy 7-8 éven keresztül volt Mikulás az INtersparban, és oda jártam hozzá énekelni még egyetemista koromban is cukorkáért.

Kép
vindolanda

Panndi!
de jó :) este jót bulizzál ám :)

Tünde!
van ilyen,én is olvastam olyat akinek nem használt,nekünk bevált :)
a törés miatt meg ne legyen lelkiismeretfurdalásod.mikor eltört ált-ban a bal kezem megröngenezték ajobbal együtt :) leleten:jobb kézen korábbi törés nyoma látszik :shock: aput kérdeztem,mikor volt eltörve a kezem :) ő is csak nézett :)

:arrow: hisztizik :) nem kap ollót :) ez felháborító :)

Dettyk!
pü-ztem :)

KépKép
viranka

Tünde: hiába az anyai ösztön! :-) ügyes vagy..pikk-pakk összeforr!

[b]Vindolanda: :( Rossz éjszaka! Remélem hamarosan kibújik az a fogacska! [/b]Panndi: AFP hurrá!!! :wink:

Itt írországban nem csinálnak semmilyne vizsgálatot..akácsak Angilában..ahogy Niki írta..ezért is sok a beteg gyerek, down kórosak...:-( és el sem vetetheted a babát mondjuk 15 évesen, vagy ha beteg...( mondjuk vizsgálatok híján nem is tudud meg h beteg) :evil: :evil: :evil:

KépKép
kaqk
Debrecen

Viranka, köszi :D .

Vindo, ne egy nagy toronyra gondolj,
Kép
állítólag az óra alatti erkélyről kötélen ereszkedik le. Még én sem láttam, el is megyek Pankával megnézni. Ilyenkor az összes gyereket elviszik bölcsistől az alsó tagozatos iskolásig, és a Miki a Krampikkal ajándékot osztogat :D . Bencének még most is gondot okoz, hogyan zsúfolódik be oda annyi rénszarvas :lol: :lol: ...

V.Tünde, jó lesz odafigyelnünk, én is azt gondoltam, egy törésnek komolyabb tünetei vannak :shock: . Bízz az ösztöneidben :D !

Panndi, AFP-hez gratula!
dettyk

Azért még így is elég bátor Mikulások laknak arrafelé... Szerintem.

Azt elfelejtettem írni, hogy Rugó ma olyan jó gyerek lett, hogy magában sétálgat a lakásban és játszogat. Éjszaka meg annyira sírt...

Új képességek: dolgok egymásra rakása (kizárólag tolltartókkal, és nem építő kockákkal), beleillesztése (pl. elemek belerakása a távirányítóba, véletlenül sem a formakirakóval), villával virsli-karikák felszúrása és szájbe helyezése.

Ezek a többieknél szerintem már mennek, de nálunk most újdonságok :wink:

És a gép is a helyén van, az előszobában pakolgat, fornetti a kezében.

Csak egy kicsit álmos vagyok.

V.

Kép
vindolanda

Vindo, :lol: :lol: , hűű, de ismerős dolgokról írsz :wink: . Ma az elemtöltőben felfedeztem 2 nem odavalót :shock: , hát nem kiszedte a távirányítóból és betette a töltőbe :wink: :lol: ?! Tudnak ám kombinálni 8) . Nálunk ma délelőtt a sláger ceruza ki- bepakolás volt: Bencének egy nagy kávésdobozban van kb. 150 ceruzája, nna Panka egész délelőtt ezt pakolta ki és be, be és ki :lol: . Én mindíg mondtam, második gyerek, tudom, hogy felesleges méregdrága játékokat venni, azokat úgyis lesz.rja, bezzeg egy papírfecnivel órákig eljátszik :wink: :lol: .
Sajnálom, hogy Rugó sokat sírt éjjel :cry: , de már majdnem minden foga kint van :shock: , már nem szenvedtek sokáig :roll: ...
Bátran ajánlom neked Meryke mézeskalács receptjét, szerintem a konyhában kb. egy szinten mozgunk :wink: (már bocs :oops: ), és meglepően jól sikerült 8) .

Panka most alszik, szerintem hamarosan ébred...basszus, olyan sötét van, mintha esteledne :evil: .
dettyk

Nekünk a villával felszúrás, még nem megy, csak csapkodunk, és repül a kaja :P .
:arrow: kávézni...
dettyk

Dettyk - a tolltartók le vannak rakva a földre, és azokat pakolgatja hosszú ideig. Gábor nem szereti kidobni a rossz tollakat-ceruzákat, tele vagyunk velük. Na, most van, aki használja.

Elemtöltő :lol:

Írta valaki, hogy viszi a telefont a töltő végéhez, hogy rátegye - dettó :lol:

És mikor mondtam neki, hogy húzzon fel mamuszt (most már néha van rajta), akkor hozta nekem apa állatos szőrmemamuszát, hogy húzzam fel :lol:

És egy utolsó - mutatom neki a képeskönyvben a labdát, akkor benéz az ágy alá, mert mindig ott vannak begurulva :lol:

Bocs, ez most sok volt, de olyan békésen tudok írogatni, hogy el sem hiszem.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Zétim nem akar enni. :( Nekem meg tegnap óta most múlik a migrénem.

Tünde: örülök, hogy nincs nagy baj. Ezért írtam neked tegnap amit írtam... Soha nem lehet tudni, az enyémen sem látszott.

Panndi: gratula az AFP-hez! :D

Párom jön ma haza! :D

Ma kezdtem a gyógyszert. Az esti elalvásra kíváncsi leszek. :(

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Köszi a köszöntéseket!
:-)

Nagyon klassz esténk volt. Elmentünk egy új étterembe, amit most nyitottak. Csoda szép volt. Nem az a full elegáns, nem is egyszerű..olyan szupi...nagyon szép volt ízléses..a kiszolgáls is szuper, mindenki mosolygott, emmának széket, kifestőt, szines ceruzákat hotak, mindenki mosolygott rá s beszélt hozzá....az én kajám ( zöld királyrák curry kókuszos rizssel) nagyon csípős lett..számomra ehetetlen...kicserélték..csináltak egy ehető változatot.....nagyon szupi élmény volt!

Itthon gyertyafújás, torta evés....szóval nagyon jó estém volt.

:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó kávézást!

Én hétfőtől leszoktam. És be is tartottam eddig.

Kép
vindolanda

Miléna: próbálj pozítivan hozzá állni..minden megy ügyesen..simán... a gyerekek olyan ügyesek..megérzik hogy így kell lenne és egy percig nem lesz nyűgös..ügyes fiad van!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Még soha nem ettem rákot :roll: Biztos jó este lehetett!

Evés - Rugó tegnap nem akart enni, de neki a foga miatt van, gondolom, nagyon fájhatott. Csak hideg kaját volt hajlandó elfogadni - vajas kenyeret, gyümölcsöket stb.

Kép
vindolanda

Na, nem a rák miatt lehetett jó este, nem úgy értettem.

Kép
vindolanda

de jó játék a távirányítókkal kalpácsolni,kulcs-csomóval csavart behajtani,ceruzahegyezőt tekergetni,söröskupakokat cigisdobozba betenni :) kukába kaját betenni,majd kivenni,már csak postázásra váró kazettát szétszedni,papírját filctollal összefirkálni...(no ezért mit kapok aZuramtól 8) )
Bálint elaludt,én is álmos vagyok,de félek ha lefekszem vagy iszok kávét akkor meg este leszek fent sokáig :roll:

mék én is kipróbálom mézeskalácsot :9 tavalyi olyan keményre sikerült,h. a kutya kapta meg :) de MÍra lelkesen vitte oviba útravalónak és mire odaértünk a felét elszopogatta :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viranka 2008.12.04 13:41-kor.

KépKép
viranka

Vindo: olyan kis vicces vagy! Értettem! :-)

Emma is nagyon küzd a fogaival, mai is meg tagnap is alig ebédelt, viszont a jó kemény kekszeket azt eszi..gondolom jó az innyének!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi szül tipp:
2008.12.21 olyan mókás szám mintha tükörkép lenne :)

s aki nyer kap egy tábla csokit?

KépKép
viranka

Sziasztok!

Délelőtt megint csavarogtunk egyet, csak ezt mindig a pénztárcám (illetve Apáé) bánja... :oops: Vettem ezt-azt... :roll:

Szelikém megint a babakocsiban aludt fél 12-től 1-ig. Nem is csináltam belőle problémát. A babakocsiban legalább könnyen elalszik, itthon meg csak szenvedés van. De végig attól féltem, ki ne essen (a vastag pufi kabátban alig tudom bekötni, így nem szoktam), úgy aludt, hogy oldalra dőlt a buksija. Közben persze eleredt az eső, még az esővédőt is fel kellett tennem, de aludt tovább... :shock: Régen ilyet sose csinált...
Most pörög ezerrel... :D

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie! Akkor most Dávidnak (is) mennek a gyógyenerdzsik! ++++

Fleur! Igazad lehet, Szeli is sokszor változtat a szokásain, és elég öntudatos a Drága... :roll: :)

Ja! Egyik nap Szelinek is áttört a 8. foga. :shock: Csak azért vettem észre, mert belenéztem a szájába! :)

Vera! Nem semmi, hogy 3-kor keltél... :shock: :(

Panndi! AFP szuper! :)
Jó szórakozást! Majd mesélj!

Tünde! Hú, de jó, hogy mégis elmentél! :)

Szeli most azon akadt ki, hogy a kupakot rácsavarta a flakonra, de az már nem esik le neki, hogy levenni is csavarással kell, nem erővel... :shock: :lol:

Dettyk! Nekem ez is magas lenne! :shock:
Szeli épp a nicknevedet mondogatja... ;) (detty, detty)

...és ütögeti a kezem az építőkockával, hogy vegyem már el... :roll: :lol:

Én ma kimostam egy fa dinnyét (a fűzős játékból)... Érdekes helyekről kerülnek elő dolgok, az biztos. Szeli fogkeféjét egy hétig kerestem...

Na, nem bírja
:arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Mindenkinek köszönöm, aki eddig szavazott. Előre kúsztunk a 47. helyre. Mondjuk kell még min 208 szavazat, hogy mi legyünk az elsők :shock: :evil:

Panndi
Én is kíváncsi vagyok mit szól Zsófi a Mikuláshoz :)
AFPre meg szorítok, biztos minden ok lesz. no mondtam :lol:

Dettyk
De sok Mikulás megy hozzátok :lol:

Viranka
A férjed csinál képeslapot? Engem is érdekel. :) de fogsz minket utálni, hogy ennyi melót adunk a férjednek. Ár? Kép méret?

Tünde
Basszus :(

KAqk
:) hát remekül hangzik. Képek?

Lilla rosszabbul van. :( nagyon köhög. Az éjszaka rémes volt. Apját ki is költöztettem a nappaliba, hogy legalább ő tudjon aludni.
Az idő is jó trutyi :( olyan sötét van. Szegénykém most megint aludni, de állandóan felkelti a köhögés. :( nem tudja kipihenni magát és ettől aztán rémesen nyűgös.
Én meg anyuékat várom, de még csak most indultak Pestről (anyu most volt dokinál kontrollon, de nagyon sokat kellet várni) és így nem maradnak sokáig, mert még öcsémért is el kell menni anyum barátnőjéhez.

KépKép
KépKép
fleur

Mindig leakartam irni nektek a piskótatekercs receptjét amit nagyon gyakran sütök, ma épp megint. Ha édességre támad kedvünk mindig ez van, mert gyors és nagyon olcsó és Péterke is megeheti.

Na szóval:
Hozzávalók:
10dkg cukor, 10 dkg finomliszt, 1/2 sütőpor, 5 tojás.
Elkészités:
Cukrot a tojásokkal 5 percig kevertetjük a mixerrel, majd hozzákanalazzuk a sütőporos lisztet ( itt már csak lassún megy a mixer). Zsirpapirral bélelt tepsire tesszük, majd kb 10 percet sütjük( jól fel fog ugrani.
Nedves konyharuhára kiboritjuk, lehúzzuk az aljáról a papirt, majd konyharuhával együtt feltekerjük. Ha kihűlt kitekerjük, majd megkenjük lekvárral és visszatekerjük.
Én mindig csak lekvárt szoktam bele tölteni, de ki mit akar tölthet bele.

Az egész mosogatással együtt max fél óra és nagyon finom.

Heni
KépKép
heni81

Fleur,Ágica!
imigyen a link :)
150/db
s neki már szerintem tök mindegy :oops: 8)
http://picasaweb.google.hu/verakajari/VDa1015#
képeket a khalily2 kukac gmail.com-ra küldjétek :) s fewliratot is lehet rá :)

belegondoltam... ovifotozás jövőhét,utánavaló hétre el kellene mindennek készülnie...necces lesz mert mindjárt karácsony :) s szerintem max. 20-áig lesz ovi,bár a csuda tudja...
szerintem kinövesztem a 21.fejemet is :)

Fleur!
s egy háztartásból többen is szavazhatnak? mert Míra és Bálint is rendelkezik email címmel :) iwiw üzenőfalára is kitehetnéd :9 összeszedünk Neked 300 szavazatot :)

KépKép
viranka

Na, én is szavaztam Lillára :), de vagy 6.szorra sikerült... :roll:

Vindo! Én írtam, Szelinek sikerült is bedugni a jó helyre :!: a töltőt a telefonba. Tegnap a biciklizár kulcsát sikerült betennie! :lol: 20 percig próbálta, nem adta fel, sikerült! :D
Viszont most fogalmam sincs, hol a telefonom... :roll:

Miléna! Migrén: :(
Az estéhez ++++++ ! Lehet, hogy minden simán megy majd!

Kép

Kép
regcsiken14

Lillának jobbulást! :(

Szelikémmel aludtunk egyet. :) Szerintem én hamarabb aludtam, mint ő... :oops: Ő még alszik, én meg várom Anyut, azt mondta, mégis bevállalja heti 1x a tornámat! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka
Igen :) csak a személy kell más legyen. Pl én meg az apja is szavaztunk rá :)

köszi a képeslapos infot

Ezt a ceruzás témát már én is kipróbálom :) nekem is van egy csomó, csak ő már tudja mire való és sztem mindenre rajzolni fog :)

Anyuék már el is mentek :( ez tényleg villám látogatás volt

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Fleur jobbulást a csininek+++++++++
Gondolom így a holnapi séta kilőve :(

Regi 13:17-ig aludt
és ma is 2 órát
nem vagyok én ilyen sok napközbeni alváshoz hozzászokva :roll:

Heni jól hangzik :)))
hétvégén lehet megsütöm almapudinggal :lol: :lol:

mai menü zöldborsófőzelék natúr szelettel

Viranka kérünk majd fotót a 21. fejről :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaqk de jó volt nektek :lol:
Én biztos nem részesülök ilyenben mostanában :(

Miléna minden rendben lesz este, nyugi.
összebújni szopi nélkül is lehet

Villával még Cicus sem bír enni.

el mert hiszti van :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

hALIHÓ

Hupsz kiscsaj bekapcsolta a caps lock-ot! :-)

Nállunk sincs villával evés még..viszont egyedül beletalál a kocsi kulcslyukába..a laptop hangszóró dugaljába a fülhallgató dugóját lazán bedugja, kihúzza.....

olyna ügyesek...mindent leutaánoznak..mi meg csak lesünk hogy ezt honnan tudja..egyszer látta, halotta és megjegyezte..bár még most is ilyne szivacs lenne az agyunk hogy csak 1x halljuk , látjuk és megtanuljuk.

Heni: de jó h leírtad..sütök is vmikor....

Fleur: majd letöltöm vmelyik nap és dobok fel! meg mézeskalácssütőset is! :-) Jobbulást a kiscsajnak!+++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?