De elvileg már mutatnia kéne a tesztnek, hogy mi van. Ráadásul bazi drága hiper-szuper érzékeny tesztet vettem 1200.- ft volt! Valami új fajta.
Tegnap voltam bent Edinánál a klinikán (barátnőm aki most éppen szül
) és Emőkével is beszéltem (nőgyógyászom). Szerinte 2 hét múlva csináljak tesztet (nem bírtam ki, muszáj volt tegnap megcsinálnom). Azt mondta Emőke, hogy lehet, hogy azért nem jött meg a vérzésem és azért görcsölgetek, mert a gyógyszer után, nem állt még vissza a ciklusom. Ha 2 héten belül nem jön meg, akkor vinnem kell reggeli első vizeletet és a laborba megnézik babás vagyok-e? Ha igen akkor igen
,ha nem, akkor pedig gyógyszerrel "vissza kell hozni" a vérzésemet! Azt is mondta, hogy gyógyszer abbahagyása után akár 6 hónap is KELLHET, hogy újra legyen rendes peteérés,rendes vérzés és ciklus! Szóval most várunk! Csak idegesít, hogy már 3 hete olyan érzésem van, hmintha meg akarna jönni,fájdogál,görcsölget! Viszont amikor szedtem a gyógyszert akkor is nagyon sokat fájt a hasam
Mondtam Emőkének, hogy közel 10 kilót híztam amióta ezt a gyógyszert szedem, és azt mondta, hogy akkor jó is, hogy leálltam! Most szül az Edina
. Már küldtek smst, hogy reggel burkot repesztettek, bekötötték az infúziót és vártak. Nem kapott oxitocint, de az nélkül is szépen elkezdett fájogatni. Most 5 cm a méhszája és egyre erősebb fájásai vannak. Mint a nagykönyvben
Remélem meg tudja szülni simán hüvelyi úton a babát! Egész éjjel nem bírtam aludni, olyan izgatott vagyok
Pedig nem is én szülök 
Puszka