Szijasztok Lányok!
Ma már ment Apa dolgozni, kicsit visszarázódunk a hétköznapokba.
Itthon volt 5 napot, de nagyon hamar elment!
Bubut nem viszem oviba, egyik óvónőnk sincs, most csak azért, hogy bent legyen, (nuku foglalkozás, nuku levegő) azért nem viszem.
Holnap se megy, mert gyakorlatra megyek, anyósom jön vigyázni a gyerekekere és nem érnék vissza 12:30-ra(nekem nem alhat oviban Bálint, mert itthon vagyok a csajokkal)
Zsand! Én is kedvet kaptam a mázeskalácsházhoz!!!! Tegnap el is szaladtunk Ikeáa megvenni!
Jaaaaaaaj Lányok! volt valaki mostanában a kibővített Dechatlonban???Nagyon szupi lett! Vettem szép melegítőt magamnak karácsonyra, pihe-puha plüss csokibarna! nyam-nyam.
Ja és van jégpálya az üzlet előtt!

Hány éves kortól lehet megtanítani a gyerekekek korizni??? Fruzsinak még nem korai???Annyira szeretenének!
Zsand mivel díszíted a házikót?Na nálunk is Apa lesz a kőműves, mert én sem merek nekifogni nélküle!
Képet, képet, képet!!!!!!
Ja a cicin és is nagyon sokat gondolkodtam, amíg nem szültem el se tudtam képzelni!Azt mondtam na nekem sohaaaaaaaaaaa!Aztán rögtön első gyerkő után rájöttem, hogy nem csak a méret számít, nem csak azért szokták igénybevenni a plasztikai sebészt!
Nekem sajnos nagyon sok gátlást okozott, okoz!

Én végig gondoltam, hogy kb van még 15-20 éve az embernek amíg nő lehet! na akkor ne azzal teljen el, hogy takargatom, próbálom lelplezni és trükkökkel nagyobbítom meg!

Főleg fürdőruhát rossz felvenni, ott nem is nagyon lehet trükközni!
Már nagyon várom a műtétet!!!!!!

Jövő nyárra meg már nem kell szegyelnem magam!
DORINA CSÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚCS!!!!!!!!!!! Annyira okosak ezek a gyerekek! Mi meg néha jó hülének érezzük magunkat!
Sylp!
Nem lett volna rossz ez a buli, csak a babakocsit nem lehetett tolni a tömegben, és szerintem ehhez kicsi még Bogi! Talán jövőre... majd együtt megyünk!
Szija Sünciboglya!
Üdv köztünk!!!!!

Merre költöztök?
Na lehet hogy nagyon béna vagyok, de a számlálódról nem derült ki mit számol?????
Berniék mikor jöhetnek haza??????
Már nagyon várom a szülésbeszámolóját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andika vagytok ma oviba?
Nálatok sem volt tegnap víz?????
Nálunk volt egy ideig csak nyomás nem, beálltam zuhanyozni, jól behaboztam magam és alig bírtam már lemosni magamról a habot! Számban a fogkefével kiabáltam hogy segítséééééééééééég nincs vííííííííííííz! Apa persze jót röhögött!
Kitaláltam az ünepi ebédet!
Halászlé, és rántott hal, valami jobb halból, pl afrikai harcsak ami nem szálkás(lehet egyáltalán rántani?????

) pici majonézes krumplival.
Másnap újházi tyúkhúsleves, és veszünk egy bébipulykát egybe megsütjük!Apa tegnap Jamie vidéki konyhája karácsonyi kiadását nézte.....
Na még azért agyalok ezen! Nincs valakinek valami jó tepsis husi receptje pulykából?????????