A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

tudod, Anna, erre szokták mondani, hogy türelem. De ezt mindig egy kipihent ember mondja, én meg falra mászok tőle :twisted: Ja, meg nálunk van időnként, hogy sokat alszik a gyerek éjjel. De persze akkor, ha az apja az ügyeletes éjjel. Nekem meg nem csinálná, hogy alszik, 1-2 óránként látni akar. Eljutottam odáig, hogy ha egy éjjel tudok 2x2 órát aludni, meg pár rövidebbet, akkor "kipihentnek" érzem magam :S

Brigi

Kép

Kép
hékás

húúúúú, de eltűnt mindenki. megint nagyon leült a topic... mondjuk ez várható volt...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Szilvi: nagyon jó a kép Mercikéről.

Márti: jobbulást!!!

Brigi: tök jó a Marcis honlap. :lol:

hú most más nem jut eszembe.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="hékás"]h írta:hékásúúúúú, de eltűnt mindenki. megint nagyon leült a topic... mondjuk ez várható volt...

persze mert megjöttem én!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="andóca"] írta:andóca
[quote="hékás"]h írta:hékásúúúúú, de eltűnt mindenki. megint nagyon leült a topic... mondjuk ez várható volt...

persze mert megjöttem én!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne vedd magadra, nálam is ezt csinálják :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

ja és mi sem alszunk éjszaka. enni kb. 1/2 4 és 1/2 5 között kell, aztán reggel 1/2 7 és 1/2 8 között, utána már nem is alszik vissza! De azért felkelni sokkal többet kel fel :cry: Általában ezen kívül még 2x-3x felkel éjjel.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Birgi: már csak 99 nap! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Én olvaslak Benneteket szorgalmasan,de nem tudok hozzászólni a témákhoz!
Alvás:Nálunk sincs...és valaki írta,hogy ha "rendes" kajcsit kap majd a bébi,akkor tuti aludna...halkan megjegyzem,hogy NEM...Akkor SEM!!!
Vendég

[quote="csiri-biri"]
írta:
csiri-biriAlvás:Nálunk sincs...és valaki írta,hogy ha "rendes" kajcsit kap majd a bébi,akkor tuti aludna...halkan megjegyzem,hogy NEM...Akkor SEM!!!

:( :( pedig én is ebben reménykedtem...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:08-kor.
pironya

Hát ez jó téma akkor! :)

Hékás akkor lehet hogy Én még jobban jártam mint Te? Levi 8 fél 9 körül alszik el este, és fél 2-kor és fél 5-kor eszik újra! Többször nem is ébred, vagyis egyszer kétszer volt hogy felsírt de az azelőtt volt hogy áttört volna a foga.
Az más tészta hogy Én 10-11 előtt nem kerülök ágyba! :(
Végülis türelmes vagyok, elvagyok nappal, csak felkelni nagyon nehéz!! :D

Csiri Én írtam hogy ha enne normálisan talán átaludná, nem tudom miért gondolom ezt, de talán azért mert ha nem éhes miért ébredne meg?! Lehet hogy nem így van. Levi tényleg csak eszik és alszik is vissza. Lehet hogy nem is a kaja miatt, csak a cici miatt? Nem csak mósztat, hanem eszik is rendesen! :lol: Passz.

Viki pár hetes korától átaludta az éjszakát, miért nem tudta ezt a szokását örökölni Levi is! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Igen, Andóca, már "CSAK" 99 nap :wink: Aztán jön a neheze :lol: Pont tegnap beszélgettünk róla apával :lol: :lol:

Hát Anna, meglepődnél az éjszakáinkon. Most pl. 11, 12, 2, 4, 6, fél 7 az ébredés. Most meg alszik másfél órája :twisted: Még jó, hogy apa felkelt fél 7-kor, becsukta a háló ajtaját, és aludhattam negyed 9-ig.

Én is bíztam a szilárd kajában, de nem jött be. Aztán a tejpépben is bíztam, de az sem jött be. aztán a fogzási gélek, homeókban bíztam. Hát az sem jött be... De van előnye is. Megtanultam kómásan létezni. Milyen hasznos lesz, ha visszamegyek dolgozni, és ott lesz a sok unalmas megbeszélés :wink: :lol:

Ja, és ma vacsizni megyek. A melóhelyemen az osztályomon csupa Erzsébet, Katalin, Szilvia volt a végére. és hogy ne a körbeajándékozásról szóljon a történet, inkább egy közös vacsit szerveztek. :lol: Végre megvacsorázhatok úgy, hogy nem kell közben rohangálnom a gyerek miatt :lol: Ja, és drukkolnom kell, mert apa ugyebár nem cserél kakis pelust... :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Én is vagyok, csak ebédet főztem, meg Apázok. :) Sárgarépás, borsós csirkezuza, barnarizzsel a mai menü.
Boni is csak elvétve alussza át az éjszakát, ő általában akkor amikor Apa hazajön egy hét után, én zombi vagyok, hogy egy hete nem aludtam 2 órát egyvégtében és Apa vállalja az éjszakát :)
Én azt vetettem be az okosságok közül, hogy amikor én lefekszem aludni, olyan 11 körül, még megetetem álmában. Na, átaludni ettől sem sikerült az éjszakát, viszont, ha hamarabb lefekszem, legkésőbb éjfélkor követeli a szokásos kajcsit :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

Én azért csak bízom abban, hogy ha jól lakik akkor alszik éjjel.
Eddig is aludt!!! és ezentúl is aludjon!!!
Amikor éjjel felkel, és eszik, szinte hallom, hogy kong a pocija. (úgyhogy én tudom, hogy azért kel fel,mert kajás)
és ha evett, beteszem az ágyába, és 3 percen belül alszik is :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.12.04 14:44-kor.
bszilvi25

Ja, ezt én is megpróbáltam. De semmi. Éjfélkor akkor is kaja van... Szóval inkább koránfekvő lettem. Vagy, hogy BK-t sem nézek, hanem megyek aludni :lol:
Na most meg megyek vasalni... napok óta halogatom... a gyereknek meg nincs már hosszú ujjú bodyja :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="bszilvi25"] írta:bszilvi25n azért csak bízom abban, hogy ha jól lakik akkor alszik éjjel.
Eddig is aludt!!! és ezentúl is aludjon!!!
Amikor éjjel felkel, és eszik, szinte hallom, hogy kong a pocija. (úgyhogy én tudom, hogy azért kel fel,mert kajás)
és ha evett, beteszem az ágyába, és 3 percen belül alszik is :wink:

Kívánom, hogy neked legyen igazad...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok Lányok!!!!
Milánt én este 21 orakkor vagy 22 orakkor rakom le,hamarabb ritkán sikerül mert nem alszik el. Tudom ez ritka ha 20 orakkor elalszik. Ja és 7 és 8 között ébred reggel.

Ti hánykor rakjátok le a bébit?????????? Nem tul hamar????

Esetleg probáljátok később. Milán kb.3-4 hete végig alussza az éjszakát,és tejpépet adok vacsira neki.

b.szilvi!!! Kornak meg felelő tejpépet vegyél neki,ja és ha tápszert eszik az nem HA-s akkor,akkor ne HA-as tejpépet vegyél. Szét pukkan a fejem,mentem kávézni..., :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

lányok: hogy etetitek meg úgy, hogy alszik a baba?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kata: nálunk olyan 8 körül van fürdés, és 9 körül cici, amin bealszik.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kata: nem eszik tápszert, így nem tudom. Azért kérdeztelek Titeket. Kell a HA vagy nem? végülis hétfőn jön a védőnő, majd megkérdezem tőle is.
MILUPA GYERMEKÁLOM TEJPÉPET JAVASOLTA EGY BARÁTNŐM!

mi 7-8 között fürdünk, és utána kajcsi, max. fél 9-kor már ágyban van.
(már próbálom húzni én is minél késöbbre)
amíg nem ébredt éjjel, volt, hogy már fél 8-kor aludt este, és nem kelt fél 7-nél elöbb. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.12.04 15:06-kor.
bszilvi25

[quote]( írta:úgyhogy én tudom, hogy azért kel fel,mert kajás)

Ámen!

Akkor Én ezek szerint éheztetem Zoét??????? :roll:
Vendég

Csiri: most komolyan kötekedsz??????????????????????????????
Zoé pont nem úgy néz ki, mint aki éhezik!
bszilvi25

[quote]m írta:ost komolyan kötekedsz??????????????????????????????

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

na ezért nem írok!
Az tuti forradalom!

További szép napot!
Vendég

Neked is!
bszilvi25

sziasztok, csak egy gyors bekukk...

[quote="hékás"]I írta:hékásgen, Andóca, már "CSAK" 99 nap :wink: Aztán jön a neheze :lol: Pont tegnap beszélgettünk róla apával :lol: :lol:

az még nem a neheze lesz... 8) :lol:

éjszakai nemalvás: nemtom szerintem vannak éjjel felkelő tipusok meg nem-felkelő tipusok. lehet hogy ha Milánt megetetném egy éjjel amikor felébred (mondjuk ez ritka) akkor neki is kongana a pocija mert általában kong neki, és bármikor kaját lát, enne, akkor is ha majd' szétdurran. :lol: bartőm 3,5 éves ovodása meg mostanában kezdi átaludni az éjszakát, pedig jóideje nem kap már enni éjjel. típus kérdése. de nemalvás lehet fogzástól is meg ilyesmi.

Szilvi te nem vagy egy kicsit túlérzékeny mostanában?

mia_snow

Lányok!
Nem ide illő kérdésem lenne.
Ti egész csirkét egybe hogy szoktátok sütni??????????? Én són vagy jol be füszerezni. De most valahogy máshogy szeretném.

Kata&Milán

oszman777

Jah hékás! ha 99 nap a babaprojektig,akkor mért mennél vissza dolgozni??? Az még sokára lesz még? de nem? Vagy én értettem férre??????

Kata&Milán

oszman777

ja és Milánt este 7-8 között teszem le, magamat max fél9kor. :lol: én reggel néha 6kor kelek, hogy minek nemtom. Milán meg 7-8 között, szóval többnyire 11-12 órát alszik egyhuzamban.

mia_snow

oszman: mi nem nagyon szoktuk egybe... minden részét másra használjuk. :)

mia_snow

Oszmi!
Kis fokhagymával megtűzdelni???De amúgy a csirkét azt inkább csak kis fűszersó,esetleg egy kis pirospaprika a színe miatt!?
Vendég

Na ezt jól megaszondtam!

:oops:
Vendég

Mi sütő zacskoba szoktuk sütni,nagyon fini tud lenni,vagy són. de valami ujdonságot szeretnék. Egy kis ezt is azt is rakok rá,majd lesz valami belöle.
Mia!!! Hát ezeknek a Milánoknak elég jo az alvokájuk. Ma is délután 3.5 órát aludt. Meg éjszakát is végig alussza. Vagy Milán nap közbe nem alszik ennyit?????????

Kata&Milán

oszman777

[quote="mia_snow"]S írta:mia_snowzilvi te nem vagy egy kicsit túlérzékeny mostanában?

nem! egyáltalán. (csak néha nem tetszenek dolgok, de az nem érzékenység!!)

és akkor most leírom amit érzek.

Merci igenis aludt úgy mint Milán, ezt Te is tudod.

Mostanában felkel enni éjjel, és tudom hogy azért. (neki még nem jön a foga meg ilyesmi) Panaszkodok nektek egy ideje a tejjel kapcsolatban, és miegymás......

Erre ír Csiri (mondjuk Zoé bébi mindigis felkelt éjjel!) Merci meg hónapokig végigaludta az éjszakákat.

De úgy látom, nem vagyunk egy hullámhosszon. (szerintem azért kel mert éhes, itt párotok szerint pedig nem.....)
bszilvi25

Semmi bántó szándékkal nem írtam!
csak mindenki úgy értelmezi a mondatot,ahogy szeretné!
Vendég

HŰŰŰŰHHHAAAAAAA!!!
Nagyon nagy a köd,ki sem látok az ablakon. Azt hittem mentem sütni a csirkét. Pussszzz-pusssszzzzz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Fő a jó kedv,lányok. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Szilvi, nekem átaludta Marci, most meg nem. Hiába eszik. MIÉRT????

És most ne sértődj meg, de szerintem is érzékenyebb lettél, mint pár hónappal ezelőtt voltál. Gondolom az éjszakai ébredés is közrejátszik. De olyanokon kapod fel a vizet, amin korábban nem tetted, ez tény.

Mia, én arra gondoltam, hogy ha netán rosszulléteim lesznek, a gyerek meg bömböl. Meg ilyen apróságok... Bár rosszulléteim most is vannak :?

Kata, én a csirkét grill csirke fűszersóval bekenem kívül-belül, aztán a belsejét megtöltöm aszalt szilvával, meg almával, a tetejére fogpiszkálóval szalonnacsíkokat szúrok, hogy ne legyen száraz a pipimell, és úgy rakom be a sütőbe.

ja, és eszem ágába sincs visszamenni dolgozni. Majd ha Ketteske két éves lesz :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nekem jó a kedvem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csilli-villi a lakás,fahéj illat van,az ajándékok maradék részén gondolkodok és azon,hogy hogy jöjjön a mikulás.... :roll:
Valami jó frappáns meglepit szeretnék,már nem hisznek a télapóba rég...de úgy szeretek adni nekik és látni az örömet! :wink:
Vendég

Brigi!
Ne aggódj,akkor már Marci menni fog és időd sem lesz a rosszullétekre mellette :wink: 8)
Vendég

Csiri, köszi, majd eszembe fog jutni :lol:

mikulás? Mi vettünk neki egy felhúzható kacsát a fürdőkádba. Tök jó, mert nyakig elmerül. Az egyetlen szórakozása az, hogy lenyomja a víz alá. (Ja, mert már muszáj volt kipróbálni :oops: )

Többiek? Mikulás? Mutattok majd képeket, hogy ki hogy örült a mikulás ajándékának? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Mi Zoénak nem vettünk mikulásra semmit! :oops:
A lányoknak is 1-1 nagobbat és kis jelképeseket!

Szini belépőt kap a Test kiállításra Pestre,Kittim kártyáját feltöltjük...(nagy sms bajnok)
Vendég

Hékás, rosszulléteid nem 99 nap múlva lesznek... először gondolj már a JÓ oldalára a dolognak. :lol:
amúgymeg én már kitaláltam egy taktikát hogy hogy lesz pl a 20 perces szoptatásnál, Milánt is becsukom magunkkal egy szobába és így nem tud észrevétlenül randalírozni amig a kistesó eszik. na hát ilyeneken agyalok amikor nem vagyok itt .jó, mi? :D

Csiri: piros alma, mogyoró. :) de tényleg. amúgy mi mindig meglepjük egymást valami fini csokival. de tényleg nem a "kakaós tejbevonó massza" nevű készítményből gyártott izékre gondolok, hanem JÓFÉLE csokikra. merthogy azt mi nagyon szeressük. :) aztán én még szoktam a zuram cipőjébe hagymát meg krumplit tenni - nálunk ez is járt a virgács mellé, most meg helyette a rosszaságoknak. :D

mia_snow

ja Milán nem mikulásozik. ha már alma és krumpli akkor lehet az lesz az ebédje. :D
na jó vccen kívül... még úgysem értékelni, karácsonykor is majd inkább a nyüzsit meg a fát fogja, nem az ajándékot. úgyhogy kelj fel jancsit kap, ha kapunk addig. az a baj hogy kitaláltam hogy olyat szeretnék ami nem jancsi, hanem világítótorony. :oops: vannak ötleteim, miii? szóljatok ha láttok ilyet valahol :D

mia_snow

[quote="mia_snow"] írta:mia_snowelőször gondolj már a JÓ oldalára a dolognak. :lol:

De ahhoz nem kell 99 napnak eltelnie :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="hékás"]S írta:hékászilvi, nekem átaludta Marci, most meg nem. Hiába eszik. MIÉRT????

És most ne sértődj meg, de szerintem is érzékenyebb lettél, mint pár hónappal ezelőtt voltál. Gondolom az éjszakai ébredés is közrejátszik. De olyanokon kapod fel a vizet, amin korábban nem tetted, ez tény.

nem sértődöm meg!!! igérem! :wink:
nem kapom fel jobban a vizet, max. leírom amit gondolok (és eddig nem tettem)
bszilvi25

Csirke a sütőbe,a bacon szalonás ötlet nagyon tetszik.
Csiri! fotozz miket csináltál léci.
Régebben te vagy mia raktatok fel egy karis asztalt.Azaz egy szép ünnepi asztalon állt egy kari. na az a kép valakinek a tavalyi karácsonya volt,az nagyon bejött nekem, :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Látod hékás már át is variáltam bacon szalonával,pedig tuti nem arra gondoltál. Az hogy hogyan állitottam össze,majd leirom ha kész lesz és ha jol sikerült. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

és fel rakhatja hékás a kATA SŰLT PIPI RECEPTETT. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

JOL EL VAGYOK ITT,MENTEM MERT SEHOL SENKI.

Kata&Milán

oszman777

Kata: azt hiszem Brigi tette fel azt a képet.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="mia_snow"]
írta:
mia_snowéjszakai nemalvás: nemtom szerintem vannak éjjel felkelő tipusok meg nem-felkelő tipusok.

szerintem is. CSak az a baj, hogy Kitti néha nem olvassa a nagykönyvet, és nem úgy 'csinálja', ahogy ott le van írva... :lol: :lol: :lol: Átpártolhatna a nem-felkelő típusba... :!: :!: :!:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?