A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Jaj, de drága:)

Lányok, köszi a drukkokat, úgy néz ki, jól ment ez nektek, egyelőre ez lett az enyém 5-ért:

Kép

De még nincs vége:)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

és még laptető is!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos:
wow, matraccal együtt? tök jó!!!
edina:Tök ari Soma

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

Ez szuper nemlajos!!! Én egyébként folyamatosan aukcióba vagyok.
Én is a kiságyakat nézegetem, most épp erre licitálgatok, hétfőn fog lejárni.
Kép Ezt szeretném.

Kép
milky

nemlajos, ez aztán a vétel! Nagyon szupi. várjuk a fejleményeket a többi portékáról.
Én dolgozom, meg tanulok is még. Ill. már csak egy vizsgám lesz, ami decemberben lett volna, de kb. 2 hete benyögték, hogy vmi új vizsgarendszer kerül bevezetésre és sorry, de csak febr. közepén vizsgázhatunk emiatt. Mondom köszi, hát az részemről remek :twisted:

KépKép
edina6

Sziasztok csajok,

Csak gyorsan bekukkantottam(nagyon fáradt vagyok, egész nap jöttem-mentem, tegnap este értem haza Vácról) , viszont nem tudok sokat írni, majd holnap, cukorterhelésről, ha hazajövök,, elkezdek visszaolvasni, mi minden történt veletek.

Sajnos mi nem jártunk sikerrel, kész vagyok!! Menekültügyi alapon tárgyalták az ügyet, más szempontot nem vettek figyelembe, pl családügyi vonalat. Az országát biztonságosnak, békésnek ítélték, az egy év lejárt, vissza kell mennie 30 nap múlva. Röviden ez a döntés, ami ellen fellebezésnek nincs helye. Ezt most inkább nem minősítem.
Ügyvéd, ill Bírónő javaslata, idegenrendészeti hivatalban benyújtani kérelmünket, családi vonalon, mivel a család egysége erős jogilag itt Mo-n, hát...... látom.

Kamilla édes volt nagyon, csak megfázott a kis drága, viszont sok mindent tanultam, orrszívás, babázás. Kép betegen is mosolygott a kis drága...

Holnap jövök olvasni, és köszönöm mindenkinek a drukkot.

Jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Üdv köztünk Edina.
Nagyon édes Soma ahogy ásít...
A barátnőm kisfiát is így hívják!

Babacuccokkal úgy állok, hogy ruha az van már sok, nyertem mind a tesz-veszen, de azon kívül szinte semmi. Se ágy, se kocsi! Ja, egy kézi mellszívóm és cumisüvegek, előke, takaró. Szóval a kissebb dolgok, a nagyobb része még hátravan.

Kép
milky

Ohhhhhhh Bea ezek nem jó hírek...... Nagyon sajnálom. Talán van még remény!!!

Kép
milky

Szia Edina! Üdv közöttünk! Ez a kép Somáról nagyon jó :) Milyen kis aranyos.

Lányok nagyon ügyesek vagytok kiságy ügyben :wink:
Ezek a védőnők tényleg furák tudnak lenni, én is már a harmadikot fogyasztom, na nem direkt. De mindegyik olyan más volt. Amúgy semmi bajom velük hálisten, meg most már sok újat nem tudnak mondani :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Bea, nagyon sajnálom :cry:

Milky, az ágy ismerős :wink:

No, minden az enyém lett, a kiságyhoz egy komód, egy avent kézi mellszívó és 10db aventes fagyasztós pohár tetővel, így cakkpakk 20-ért, ugyanattól az eladótól ;)

Most meg, mint aki jól végezte dolgát, megyek aludni! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos nagyon ügyi vagy :D , ez jó kis ár ezekért. :wink:

Bea én is sajnálom, ez azért szörnyű, hogy csak így semmibe veszik hogy miért akar még maradni.
Amúgy most hogy álltok egymással? Vagy csak besegíteni fog?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

Bea, sajnálom nagyon, hogy ilyen döntés született apával kapcsolatban. Nem vagyok jogász, és nem is igazán értek a joghoz, de nem nagyon tudnék ennél érthetetlenebb logikájú szakterületet mondani. Mindig felcseszem az agyam a jogi gondolkodásmódon... Mi az, hogy egy ügyben nem foglalkoznak egy iszonyú fontos érvvel? :shock: Talán az életünk is ilyen egydimenziós és a jogszabályok mindent esetre ráhúzhatók? (bocsi a jogászvégzettségűektől, és nem általánosítani akarok, de a jogot sokszor felháborítóan bután használják...)

Nemlajos, nagyon szép dolgokat szereztél, és ismét csak nagyon jó áron.
Mikor fogtok költözni? Még a karácsonyi ünnepek előtt?

Milky, az is tetszik, amit te választottál.

Edina, üdv itt, jó a fotó az ásító csemetédről! Az én pocaklakóm is ásítozott a 4D-s felvételeken. Annyira édesek...

Rszg, csini a pocid, és ezek a Mikulászsákok! Nagyon jó kis anyagot találtál hozzájuk!

Csajok, tök jó mézeskalács recepteket mutattatok, és még jó, h mondtátok a hűtőben pihentetést. Én egy barátnőmmel együtt tervezem elkészíteni hamarosan, de ezt jól elfelejtettem már. Tavaly csináltam először, akkor kicsit késve, szóval a megpuhulásra nem jutott elég idő... No, majd az idén.
Katka, jól lehetett a csajokkal együtt alkotni. Ugyan Samu még kisebb, de az idén már én is tervezem, hogy bevonom...
Remélem, hogy tényleg meggyógyultál, és úgy mentél vissza dolgozni. Nem tudod valakinek átadni a munkád egy részét? Írtad, h januártól már jóval kevesebbet dolgozol, gondolom, h onnantól már besegítenek jobban a munkatársaid...

És ma felhívtam a dokim asszisztensét, és a terheléses cukor eredménye OK (5,4 zsemle+tej után - ez elvileg rendben van), és az anti-D vizsgálat eredménye is negatív.
Még nem tudom, h mikor megyek dokihoz legközelebb, de elvileg a héten lesz ennek is időpontja...

Kelengye: szerencsére nekünk rengeteg minden megvan (a többedik gyerek előnye..), de ma nem tudtam ellenállni két aranyos (áthajthatós) body-nak. Ráadásul már több ismerősöm is mondta, hogy kislányruhákkal megdob, szóval rucikat sem kell nagyon vennünk.
Samunál (ő szintén márciusi) januárban kezdtük a kelengye beszerzését.

Védőnő: már nem tudom, ki írta (bocsánat, nincs agyam már ilyenkor), de szerintem az nem akkora gáz, ha egy újszülöttnek nincs saját ágya. Gyakran a szülőkkel alszanak a kicsik életük első hónapjaiban (sőt, később is) és sok gyerkőc csak a babakocsiban tud elaludni (ringatással)...
Nekem szerencsém van a védőnőmmel, de ezt már írtam (azt hiszem) - nekem hitelesnek tűnik és eddig jó tanácsokat adott... De ahogy olvasom, nagyon esetleges, ki kit fog ki.
Jó hosszú lettem, megyek is pihizni.
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Gratula Nemlajos! Nagyon ügyi vagy!!!! ez nagyon jó ár ilyen sok mindenért!!! hát igen.. aki tud az tud ;)

Bea: nagyon sajnálom :( sajnos a te helyzeted a fókuszban elhangzottakhoz hasonlít, ott sem vették figyelembe a család nevű intézményt, pedig hát igencsak illene. Próbáljátok meg azt amit ajánlottak hátha sikerül, ti könnyebb helyzetben vagytok addig amíg ő itt tud lenni, kintről már nehezebb visszaengedtetnie magát.

Edina: helyes a kiscsávó, kis álmoska :D

Papillon: jól eltűntél.. remélem nincs semmi gáz :? tessék megírni nekünk aggódóknak hogy milyen lett az eredményed! Vagy anyud fogságra és pihenésre ítélt? mondjuk azt is megérteném... 8)

jó8 lányok, megyek kiélvezem párom közelségét :D

KépKép
KépKép
adryn

:D
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hű, elhúztak a fiúk!
Köszönöm a dicséreteket, vasárnap valószínűleg élőben is látom a bútort, úgyhogy tényleg nem lesz zsákbamacska!

Most meg mentem haza, drukkoljatok a konyhabútorért!!! 8)
Vigyázzatok magatokra!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jaj csajok!
Én annyira béna vagyok. Ma majdnem összetörtem az autómat, meg magamat :(
Jött egy nagy szürke audi és én kifordultam elé, ebben az a borzasztó, hogy benéztem jobbra és nem jött semmi, aztán csak arra lettem figyelmes, hogy csikorgó kerekekkel próbál valaki megállni és pont mellettem, még szerencse, hogy jó volt az ember reakciója, elrántotta a kormáynt, és volt hova "menekülnie".
Igazi hülye pi..... voltam :( :oops: :cry:
Még életemben nem voltam ilyen helyzetben, sőt én szoktam kivédeni az ilyeneket, erre tessék .... kész vagyok :( :cry:

Kép

Kép
gabka77

Sziasztok!!!

Csajok, nem kéne már ilyenkor vezetni :?
Ne hari az eltűnésért, de 1 órát vártam a dokira, mire hazaértem hulla vótam :(
Eredmény: cukor éhgyomor: 4,3 terhelés: 5,8. Tökéletes. Amúgy tele van a vérképem egyszeres mínuszokkal és pluszokkal, de a doki szerint minden tök jó, kivéve, h vérszegény vok :evil: felírt vmi tabit, amit nem váltottam ki, végre jó az emésztésem, nem akarom elcseszni :? anyu vett vmi jól bevállt, kva drága szirupot, azt fogom szopogatni vashiányra :shock: amúgy vmi kisfehértestből kevés van, nagyból sok.... szóval, van egy kis fehérje hiányom is, hiába, vega vagyok.... mostmár minden nap tojást és tejterméket fogok enni.
Uh is volt :lol: kárpótlásként a várakozásra, és mondta, h ne egyek sok szénhidrátot, mert meghízik a babó, most bő egy héttel idősebb a méretei alapján :D nem baj, ha pont egy héttel hamarabb megszületik :P amúgy úgy mocorgott, hogy előszőr mikor megnéztük fejjel lefelé volt, de 3 perc mulva már meg is fordult :P megerősítette, h kislány, akkora nagyajkai voltak :oops: állítólag ez ilyenkor normális 8)
Ma, holnap itthon vok, kiirattam magam pihire, rám fér, főleg, h írnom kell 4 házidogát szombatra.
A vizesedésre annyit mondott, h minden kismama vizesedik mostanában :x jófej és sószegény, fűszerszegény diéta :cry: király

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos: gratula, ügyi licitáló vagy :P én még nem mertem ebbe belevágni.
Bea: nagyon nagyon sajnálom, kell, h legyen vmi megoldás, ombudsan, ha nem megy másként :?
Adryn: milyen apával végre? :D (igen, anyu pihenésre ítélt :x )
Edina: üdv közöttünk :P , édes a kis Soma. gyarapodunk :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt!

Edina, üdv köztünk, gratula a kis trónörököshöz, tüneményes az ásítós képen!

Papillon, nagyon örülök, hogy minden rendben az eredményeiddel és még láttátok is a kiscsajszit!
Azért a házidogák között ejtőzz is egyet!

Bea, nagyon sajnálom, hogy ez lett a "tárgyalás" vége, de mindenképpen menjetek utána annak amit javasoltak, kapaszkodjatok mindenbe amibe lehet. Egyszerűen fel sem foghatom, hogy ha ebben a mai világban a család egysége nem fontos, akkor mi a búbánat.

Nemlajos, annyira ügyes vagy, ezt nem győzöm hansúlyozni! Szuper dolgokat vettél megint csak szuper áron. Megy a drukk konyhaszekrényügyileg!!

Milky a te kiságyad is gyönyörű, szurkolok, hogy meglegyen.

Látom, gyarapszik már mindenhol az a kelengye.

Nálunk már csak a kiságy van vissza és egy két újszülött rugi és body. Amúgy fullra van a szekrény Domcsi kinőtt ruháival. Januártól szépen nekiállok átmosni és átvasalni őket.

Erpé nagyon örülök, hogy nálatok is minden rendben volt az eredményekkel. Szerintem Samu nagyon fogja élvezni a sütögetést! Biztosan lesz majd takarítani való, de azokért a csillogó szemekért mindent.

Kukli, jó hosszú már a táblázatunk szerencsére.

Gabka sajnálom a majdnem balesetet, elhiszem, hogy megviselt de a legeslegfontosabb, hogy nem esett bajotok!!!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Na, nekem is megvan a cukor eredményem. Éhgyomri 4,8 a kétórás pedig 5,5. Úgy örülök neki!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok,

Jó, hogy csatlakoztál Edina! örülünk Neked és Somának! Édes, ahogy ásít! :)

Bea: Nagyon sajnálom a dolgot. Nem azt írtad, hogy már évek óta ismeritek egymást? Vagy keverek valamit? Miért menekült? Nincs munkája? Vagy állandó lakhelye?
Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, de nagyon sajnálom a helyzetet és szeretnék segíteni, ha tudok...
Vagy ha feleségül mész hozzá? (Jó, tudom extrém ötlet.... :oops: )

Katka

katka22

sziasztok

Papillon: örülök a jó eredményeknek, plusz annak extrában is hogy anyud felügyel rád ;) Apuval király együtt lenni végre megint :D, ma megyünk szülésznőhöz dumálni, hétfőn meg uhura..hehe ők is akarják látni a tökmagot hogy cseperedik :D

Nemlajos: jó utat. Konyhabútor: nem elkelni, nemlajoséknál jobb helyed lesz :D

Gabka:
sajnálom hogy kiakasztott az autós dolog, de vedd figyelembe hogy kismama vagy ilyenkor nem tudunk annyira jól koncentrálni sem. Remélem a féket nyikorgató szürkeaudis nem kiabált veled?! :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Köszönöm mindenkinek.
Most már nagyjából megnyugodtam, de azért nem értem komolyan, hogy hogy nem láttam azt az autót.
Adryn: Kiabált szegény, szerintem valamennyire jogossan. Nem szálltam ki, hanem szépen integettem, bocsizva és tovább mentem, jött utánam, de nem agresszíven, szerintem tudta ő is, hogy azért nem 50nel haladt.
nem akartam dugót csinálni, ki kellett volna szállnom?

Kép

Kép
gabka77

kelengye:
nekünk a kiságy/férjemé volt/ van meg, matrac még nincs bele, babakocsit vettünk ismitől, mellszívó/avent kézi/, meg ugye a turis kisrucik, ami még bőven nem elég. Ja meg bébihordozót kaptunk ajándékba a babakocsi mellé.
De semmi másom nincs.
Egyre bálnább vagyok, energiában, meg mozgásban, és kicsit a ggódom, és mindent időben be szeretnék szerezni, ki tudja, jan-febrben milyen fagyok lesznek :)
De persze olcsón, és reális áron kellene beszerezni.
Másrészt meg ugye megszülethet a pici akár februárban is, és addigra készen szeretnék lenni mindennel :)
1ébként jelenleg egy 39nm-es garzonban lakunk, szóval a babaszoba berendezése nem gond, mert csak egy sarka lesz a mi ágyunk mellett, pelenkázószekrény meg ilyesmi el sem fér az albiban :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

sziasztok..
szép kiságyak :) a miénk már megvan majd jövőhét után rakok fel képeket mert akkor már kész lesz a lakás.. mi is kicsit újítgatunk...

Ma kértem időpontot 4Ds uh ra :) alig várom máár!!!:):):)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

papillon: jól emlékszem, hogy 4 d uh-ra mész vmikor? A Barossba ugye, mert arról írtam a rossz tapasztalataimat.
Viszont tegnap voltunk a 13. kerületben 4d-n, szintén 10 ezer, az árban ugyanaz van benne, mint a barossban (ráadásul ff kép helyett színeset adtak), viszont egy nagyon lelkes, tapasztalt szonográfus uhzott meg, baromi jó hangulatban telt az egész, kérés nélkül még a méhszájat, köldökzsinórt is leellenőrizte, szóval magasan veri a barosst uaért az árért, ajánlom. :!:

Edina: szia! Gratulálok a terhességedhez! :) Tetszik a Soma név, nálunk is van egy a tágabb családban, igaz, ő már nagyfiú.

nemlajos: jó vétel volt, hajrá konyha project!

Bea: nem egészen értem, mi van veletek, én csak nemrégen kapcsolódtam be, de ha jól értem, a születendő gyermeked apukákja nem maradhat az országban?!

Kuklika: beírsz bennünket is a táblázatba? Köszi! :D Adatok: első gyerkőc: Luca, sz: 2005.04.02., másodikat 2009.03.01.-re várom, lány lesz (tegnap derült ki) :D nevet még nem tudunk, addig legyen Kistesó. Dél-pesti kh., ja én születtem 1974.12.14. Köszönöm! :)

Tessza: nem muszáj a mézeskalácsot dobozba tenni, megpuhul így is, úgy is, annál finomabb, minél több napot vársz vele, már persze, ha kibírod. 8)

Tencsi: Te meddig tervezed, hogy dolgozol?

marq
Kép
Kép
marqueza

Marqueza gratula a kishugihoz! Luca mit szól hozzá?
Hűha, ahogy nézem nálatok a december az abszolút ünnepek jegyében telik. Névnap, Szülinap, Mikulás, Karácsony....

Még idén dolgozok, aztán januártól már az otthoni készülődés jegyében telnek majd a napok.

Kép
Kép
Kép
tencsi

Pulcsi: én is szoktam angol turiban vásárolni, nagyon megéri! :) Csak sajnos - ezt majd Te is tapasztalod - a gyerkőc növekedésével a választék jelentősen csökken, az óvodás lányomra már csak hébe-hóba találok valamit. :? Ugyanez a helyzet az áruházakkal is: a bébi osztály dugig, óriási a választék, a nagyobbakra meg már nagyítóval kell keresni. És a lányoknál még rosszabb a helyzet, nem értem, miért terveznek egy óvodásnak szíűkszárú csípőnadrágot? :roll: Mikor még egy normál gatyóból is kilóg mindene ha nagyon belefeledkezik a játékba..
Egyébként én tegnap voltam turiban, és magamnak vettem egy csomó mindent. :D De már a nyárra is gondoltam :D , mikorra a poci ismét lapos lesz. 8) (optimista vagyok)

marq
Kép
Kép
marqueza

Marq, írtam privit :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!
Nekem is elég vegyes napom volt ma, kezdem talán a jóhírrel: a dokim 30-at kér a szülésért :D azért ez elég barátságos ár, egyéb részleteket majd legközelebb a magánrendelésen beszéljük meg, (most csak beutalóért mentem)de ezt a férjem most megkérdezte(legalább nem nekem kellett).Ilyenkor jó "keleten" lakni, azért itt még nincsenek annyira elszállva(bááááááár, ha a háziorvosmról veszünk példát, igaz ő csak simán bunkó pénzéhes f.sz, már bocsánat :D Itt például nem szokás szülésznőt sem fogadni, megkérdeztem.Ezzel is spórolunk, bár remélem hátrányunk nem származik belőle.
A másik viszont, hogy nem tudom elkerülni a 24 hetes terheléseset :( Pedig mikor a múltkor felhívtam a dokit az eredménnyel, akkor elég könnyen meggyőztem, hogy nehogy már megint menni kelljen, erre most mégis azt mondta, hogy csináljuk meg, biztos, ami biztos.Meg hogy a doktornő nem írta le így szó szerint, amit nekem mondott, hogy szerinte mostmár nem lesz gond, diétával minden oké lesz, persze nézegessem itthon a cukromat, de őt már csak akkor kell keresnem, ha gáz lenne.
Erre ha most sztk-s alapon elkezdenek cseszegetni, akkor valakit lelövök :evil: Nem kevés pénzünkbe van, hogy endokrinológushoz magánba járok, a vérvételeket is magánlaborban csinálják, 1 év alatt bőven 100 fölött járunk, de nem baj, mert ennek köszönhetjük a kislányunkat, itt sztk-s alapon sehova nem haladtunk, fogalmuk nem volt a PCOS-ről, erre most majd ezek kezdenek megint okoskodni :shock: :evil: Ugye tudjuk, hogy idegi lapon is felmehet a cukor, úgyhogy holnap valami extra nyugalmat kéne magamra erőltetni, ami nem tudom, fog-e sikerülni, félek, hogy milyen lesz az eredmény, itthon diétával jó, de nem is eszek ennyi tömény cukrot egyszerre, mint ami abban a löttyben van.Ráadásul nem hinném, hogy ez a babának is jót tesz, gondoljatok bele, én a terhességem alatt már harmadjára :!: :shock: fogom inni azt a vackot! :evil: :evil: :evil: Ettől most kész vagyok.Igyekszem holnapra lenyugodni, remélem, menni fog.
Gratulálok egyébként mindenkinek a jó eredményéhez, olyan jó látni, hogy milyen szépen visszamegy a cukrotok ahová kell ezután a tömény sz.r után.
Drukkoljatok nekem holnap nagyon!

Kép
Kép
zazzy

Tencsi: Luca már a kezdetektől fogva lányt várt. Ahogy néztük az uh-t, kérdezte, hogy "Anya, és hol a cpfja?" Meg "most kihez bújik?" és "csak egy kicsit vegyük ki". :D Szeretné, ha Zsófi lenne, a név nekem is tetszik, sajnos a férjemnek nem. :?

A december valóban húzós hónap nálunk, és a család egyéb tagjainak is vannak itt név és születésnapjai, mindig nagy minusszal zárjuk. :oops: És a köv. dec-re már januártól gyűjthetünk. :roll: :roll:

Csak azért kérdeztem meddig dolgozol, mert ugye ott vannak az ikrek+meló, jó lesz már otthon, igaz?
Egyébként reggel elviszem Lucát az oviba, elhárítom itthon a károkat és már indulhatok is érte. Csak jelzem neked előre, hogy nem fog sokat pihenni meló nélkül sem. 8)

Nálatok mit szólnak az ikrek a kistesóhoz?

marq
Kép
Kép
marqueza

Zazzy: miért kell neked magánlaborba járni? Bocs, csak nem értem, nem régóta vagyok itt...

marq
Kép
Kép
marqueza

Marqueza!
Nem KELL, csak miután itt helyben nem haladtunk semerre 9 hónapig :evil: :evil: :evil: úgy döntöttem, elmegyek egy olyan helyre, ahol képben vannak a betegségemmel, segíteni is tudnak, ez egy majdnem kimondottan pcos rendelő, egy helyben van minden(jó pénzért)nőgyógyász, endokrinológus, dietetikus stb.és a vérvétel is ott van helyben.Miután megvolt a teljeskörű kivizsgálás, már csak az endokrinológust "tartottam meg"(ez is elég, de legalább érti a dolgát), nőgyógyászt találtam itt közben nagyon jót, és érdekes módon, ahogy az új endokrinológushoz kerültem, fél év múlva már a baba is jött :D teljesen spontán, mikor már mindennel riogattak :evil: Eléggé kivan a hócipőm a magyar eü-vel(ezt már korábban kifejtettem, sajnos rengeteg rossz tapasztalatom van).Tiszta felüdülés, hogy találtam egy fantasztikus nőgyógyászt. :wink:

Kép
Kép
zazzy

Tehát csak ezt a "cukros" dolgot vizsgáltatom ebben a rendelőben, amúgy rendesen sztk-s az összes többi terhességgel kapcsolatos vizsgálat, csak ebben bíztam, hogy a cukrot nem csinálják meg újra, hiszen a 21.héten voltam!

Kép
Kép
zazzy

Én úgy döntöttem, hogy nemes egyszerüséggel elfelejtek elmenni a terheléses cukorra.
Az előző terhességemnél is tökéletes volt az eredmény, közben viszont majdnem elájultam, szinte végig a wc-n ültem és vártam, hogy kijöjjön, ami bánt. és 3 napig beteg voltam utána. Csak nagyon távoli rokon az, aki cukros. nincs semmilyen tünetem. viszont ha csak arra gondolok, hogy meg kell innom éhgyomorra azt a löttyöt, mehetek is a nagy fehér porcelán buszt vezetni. Arról nem is beszélve, hogy nem tudok éhgyomorra menni, mert minimum a kávémat meg kell innom reggel, hogy legalább 90/60ra feltornázódjon a vérnyomásom. Majdnem 1 órát kell vezetnem a rendelőig, reggeli csúcsban.
Ma reggel is azt hittem, hogy magamál vagyok, aztán majdnem összetörtem magam.
ez is olyan, mint az AFP, külföldön csak akkor vizsgálnak ilyen brutális módodon, ha van bármi jel.

Kép

Kép
gabka77

Zazzy, próbálj tényleg lehiggadni, rendben lesz az eredményed. Elhiszem, hogy már torkig vagy ezzel a vacakkal, de hát ha a dokid ettől lesz nyugodtabb, akkor csináld meg. Bízzunk benne, hogy többször nem kell menned!

Marq, édes lehet Luca, biztosan nagyon fogja szeretni a kishugát és majd pátyolgatja és babusgatja. Olyan érdekes dolgokat tudnak mondani a pocaklakóval kapcsolatban is. Viki játsza most azt, hogy az ő pocakjában van a kistesó. Amúgy szerintem nem különösebben hatja meg őket a tesó érkezése, hiszen ők már a kezdetektől ketten vannak, vki mindig volt körülöttük, kiváncsi vagyok majd ha ténylegesen hazajövünk a kismanóval akkor mi lesz a helyzet. Viki már most mondja, hogy ő majd segít etetni, sétáltatni a babakocsival, simogatja stb. Domcsi néha odajön hozzám, megsimizi a pocit aztán megy tovább. Tényleg kiváncsi vagyok, hogy az ő világukba hogy fér bele egy újabb jövevény.
Nem irigyellek a decemberi ünnephullám miatt, de hát ha ez van akkor ez van, igaz? Nálunk február ilyen, hogy szinte minden héten legalább két ünnepeltünk van.
Igen, biztosan nem lesz túl sok időm a pihire, mert azért haladni is szeretnék az otthoni dolgokkal mielőtt megérkezik az öcskös, de talán egy icipicit több jut mint most és igen, rettenetesen várom már.

Kép
Kép
Kép
tencsi

gabka: hehe.. akkor nem csak én lógtam el a cukros löttyöt :D én simán behazudtam az otthoniaknak hogy itt kint már voltam és bemondtam egy tök jó eredményt. Tényleg nem csinálnak itt feleslegesen semmi vizsgálatot, ma voltam a szülésznőnél, egyszerűen egy tünemény, nagyon kedves... adott egy tesztcsíkot azzal el kellett mennem a wc-re, a pisiben lévő cukrot, fehérjét és baktériumot vizsgálják ezzel, teljesen király lett az eredmény, megtapogatta a hasam, mondta hol a háta, feje a lurkónak, és hogy most kb 1 kiló :D és fejjel lefelé fexik (szokásához híven). Meghallgattuk a szívhangot is, az is tökéletes :D. Hétfőn uhuzunk.. reggel 8-ra megyünk, ehhez 6-kor fel kell kelnem.. :shock: majd lehet azt hiszem uhu közben hogy még álmodom :D
gyerek a tapogatózás óta meg nem áll :lol: :lol: le nem állnak a lábai, kezei.. bár az elmúlt 2 napban nyugis volt.. most rendesen bepótolja :D

KépKép
KépKép
adryn

Sikerült visszaolvasnom több oldalt :)

Pulcsi, Edina: üdv, szép babavárást. Pulcsi nagyon tisztellek, nagyon problémás terhességi kezdet volt a tiéd, én egy hasfájástól is megijedek, de amin te keresztül mentél, az nem semmi!!
Néztem a januári babát, gyönyörű, nem is látszik rajta, hogy korábban jött.
Nem vagyok valami jó passzban, köszönöm mindenkinek a megértést, részvétet, mi még nem adtuk fel. próbálok mindenre válaszolni, de még bennem is rengeteg a kérdés, hogy mi hogy lesz, hogyan tovább.
Vica, nem besegítésről beszélgettünk mostanában, házasságra sem készültünk ugyan, de szeretett volna gyermeke apja lenni, és sokmindent megbeszéltünk, együtt készülődtünk. Neked anyós-probléma megoldódott? :wink:
Erpé, szó szerint: ezek egydimenziós jogszabályok.
Papillon, Ombudsmanra nem gondoltam, még bár végső megoldásként tényleg olyanok fordulnak meg az ember fejében, ha nem lennék szégyellős, nyilvánossághoz fordulnék, mi az , ami történik, elvégre ez nem jogos, ez a tortúra. Neked fejed vérnyomásod, jobb :? ?
Tencsi, utánajárunk, csak közben megy az idő is, az nem nekünk dolgozik, 30 nap, és közbe minden nap megyek más ügyekben is, cukorterhelés, bank, táppénzes papír, lakásproblémák, stb.
Jó nektek, ruha probléma már nincs :wink: Ruhaügyben már én is jól állok.
Katka, köszi[b] szintén, lakcímileg ide van bejelentve, de menekülti visa-ja volt, nem ismerjük évek óta egymást, házassághoz kb annyi papír kellene, mint az apaságihoz, ha nem több, és nehogy már egy bürokratikus döntés alapján döntsük el, hogy mikor házasodunk, ezt érzelmi alapon döntöm majd el 1X. Viszont a család akkor is család. Gyermeke magyar állampogár lesz, és ha ez nem számít nekik...Katka, vírus? Jobban vagy? Neked apu, ha nem vagyok indiszkrét :oops: ?
Adry, mi volt a fókuszban? nem láttam? füled hogy van? szép órát vettél!!
[b]Marqueza,
röviden Apuka afrikai, én magyar, a procedúrát meg sajnos jól kifejtettem most :wink:
amiért bocsi, :oops: :oops:
Wicca
, szép Uh képek, ari Bálint
Rszg, Csibb szép pocakfotók
Úgy látom cukorterhelés mindenkinek szörnyű élmény, én ma voltam, lefektettek, mert én is majdnem elájultam :oops: gáz
Kuklika, szép játékok Botinak, betettem kedvencek közé ezt a Fakopáncsot, és házhoz is viszik?
[/b]

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos, Milky: ezek szép ágyak, és Nemlajos, sokminden járt hozzá.. de mi az a fagyasztós pohár, tejhez :oops: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: fókuszban egy anyuka volt 4 hónapos babával és argentin papával. papának még egyszer sem sikerült látni a lányát, mert nem kapott vízumot :( gondolom ők is belefáradtak a bürokráciába és azért vállalták a nyilvánosságot. szomorú dolgok ezek. Azért mondom hogy ti még könnyebb helyzetben vagytok addig míg ő is itt tud lenni, talán könnyebb együtt az asztal(ok)ra csapni. Szorítok nektek.
Fülem a fel és leszálláskor fájt.. de azóta mintha elvágták volna.. ezek szerint fülfájásra repülni kell? természetes gyógymód.. :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Ja, csak ne legyen fárasztó a repkedés :lol: , bár az utazás szerintem tök jó dolog, van benne valami kellemes, csak ilyenkor fárasztóbb, én annyit aludtam Kedd este, amikor hazaértem.
Hát 30 nap :( ez van bennem... jövő héten mindenképp tovább kell lépnünk. A fókuszos is szörnyű story, hátha nem így végezzük.

Bea, Maja

Kép
bea1978

De most akkor happy van, nem? Együtt apuval, hamarosan jöhet a miku-ruci is :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én is kihagynám, de egyrészt a dokim tök rendes, nem akarom kijátszani, másrészt meg nemcsak ezt nézik, hanem vasat meg a toxoplazmát is újra, mivel fogékony vagyok rá :( így elég nehéz lenne elbliccelni, max úgy, hogy nem megyek vissza két óra múlva.

Kép
Kép
zazzy

bizony :D 2 nap múlva ilyenkor már Jørgensen-né leszek :lol: :lol:
ma rendeltük meg a csokromat... a drágám nem merte megmondani mennyi volt.. azt mondta nem mondja mert akkor nem lenne menyasszonya mert visszamondanám :lol: :lol: a bolond

KépKép
KépKép
adryn

Én fél órával a cukros lötty megivása után szédülni kezdtem, foltokat láttam csak, de végül nem ájultam, a második vérvétel után nem volt gond, szóval utána már kár meglógni, több kismama egész jól bírta, lehet nekem ilyen a szerveztem. :idea: de akkor mi lesz szülésnél??

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adry :lol:
tök jó, fotókról ne feledkezz meg! A miku- rucishoz nem ragaszkodunk szerintem, de esküvői jöhet :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

hahahaha.. mikurucis elmarad sztem.. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Milyen származású is a lesz férjed dán? Csak mert pont most láttam egy romantikus filmet, "Én és a hercegem" :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

Adryn!
én is majdnem kivágtam az esküvői csokromat, amikor megtudtam, hogy mennyi volt.Még jó, hogy külön elmentem a nőcihez, tök jól leegyeztettük, hogy mégis milyen legyen, és hangsúlyoztam, hogy KIS, SZOLID csokrot szeretnék, erre volt vagy 5 kiló :lol:

Kép
Kép
zazzy

Adryn, És milyenek az anyósék? :)
:wink: Zazzy, azt elég lehetett tartani :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?