A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

nálunk a Mikulás Kittinek hütőrágókát hoz.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote]C írta:siri! fotozz miket csináltál léci.

:?: :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Először is letöröltem a port...kimostam és kiteregettem a ruhákat,felpórszívóztam és kisikáltam a fürdőszobát!!!
Ezért írtam,hogy csilli-villi a lakás,de szivesen fotózok!Mit szeretnél fotón látni?
A porzsákunkat,a porrongyot,a felmosóvödrünket vagy a bugyimat a szárítón??? :wink: :lol: 8)
Vendég

tiszta bolond vagy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nem,én azt hittem hogy a lakást diszitetted fel,csilli-villibe. Karácsonyi hangulatba. Gyertya,asztali disz stb.... Erre gondoltam,de férre értettem,bocsi.

Kata&Milán

oszman777

[quote="csiri-biri"]N írta:csiri-biriekem jó a kedvem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csilli-villi a lakás,fahéj illat van,az ajándékok maradék részén gondolkodok és azon,hogy hogy jöjjön a mikulás.... :roll:
Valami jó frappáns meglepit szeretnék,már nem hisznek a télapóba rég...de úgy szeretek adni nekik és látni az örömet! :wink:

Kata&Milán

oszman777

ÓÓÓ azt hittem csak az Én csemetém ilyen nem alvós, de akkor az enyém csak nemevős! :D

Nálunk a Miki Levinek nyálkendőt hoz, meg ilyen csörgi-börgit! Sógorom öltözik be, hát tavaly Viki nem engedte be a lakásba, azt mondja idén bejöhet! :lol: Mindenesetre a Télapó itt van-t megtanulta, és már mindenkinek felmondta.

Aki adott a csemetéjének tejterméket, az próbált már tejet is?? Ne kövezzetek meg a kérdésért! :oops:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:06-kor.
pironya

Sziasztok!

Hova lettetek?
Képzeljétek voltunk ma sétálni.Esőben. :shock: :o
Annyira nyűgi volt Máté,hogy elindultunk.Akkor éppenhogy esett,de aztán rákezdett.Sebaj,a gyerek nem ázott én meg esernyő alatt egy kicsit. :lol:

Kaptunk egy etetőszéket!(használt)
Letakarítottam és kipróbáltuk.Láttátok volna azt a vigyort Máté pofiján. :lol: Rakok képet.

Kép
melike

Kép [img]Ez%20jó%20lesz!%20%20https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1228420495.0745.jpg[/img] Kép

Kép
melike

Én voltam a karácsonyi képpel. előkeressem? :lol: Holnap meg csinálok a kis dekorációnkról is, csak előbb port kell törölnöm :oops:

Megjöttem a vacsiról, NAGYON JÓ VOLT!!!! És a nagy meglepetés: Marci bekakilt, és apa tisztába tette!!! Pedig azt mondta, nem fogja...

Melike, nagyon édes Máté az etetőszékben. Használja már, vagy csak kipróbálta?

Én pudingot meg krémtúrót adtam már neki, de tejet még nem...

Kata, hogy sikerült a csirke? Ha küldöd a receptet, felrakom.

Szilvi, jó, hogy nem sértődtél meg, mert tényleg nem bántásból mondtam. :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Tessék, a tavalyi karácsonyunk:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Melike: nagyon jók a képek, és milyen édes Máté mind a 3 képen!

Brigi: :wink:

jó éjt!
bszilvi25

Sziasztok!

BOLDOG MIKULÁST MINDENKINEK!!!!! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Szilvi:mind a 3 képen?????? :shock:

Ma sincs valami jó idő,csak ne essen!

Brigi:nagyon szép volt tavaly a kari fátok!Az igazi fa?

Kép
melike

jó reggelt!
Nem holnap van Mikulás??? Én úgy tudtam, holnap reggelre jön. Anyuék mikulása rosszkor jött netán éveken keresztül? :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Igen,holnap!

Kép
melike

[quote="melike"]B írta:melikerigi:nagyon szép volt tavaly a kari fátok!Az igazi fa?

áááááá, dehogy. De így is potyogtatja a leveleit :lol: :lol: :lol: Még húsvétkor is találtam fenyőlevelet, pedig hetente többször is takarítunk :lol: :lol: :lol: (tescos :wink: )

Brigi

Kép

Kép
hékás

AHA, akkor Anna nem jön már vasárnapig :?: :?: :?: :?: :?: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó reggelt!

Igen Melike mind a három képen, hisz a kettő kép közt van egy link
amit ha ügyesen megnézel, akkor látod!!!!

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1228420495.0745.jpg

Ma éjjel minden jól alakult. Aludt szokásos fél 7-ig, és vissza 9-ig VELEM!!!!! :D az elalvás részéről nem volt egyszerű, de sikerült. még nem nagyon aludtunk együtt! :wink:

én is csak néztem a Mikuláson...... de holnap jön! :wink:
bszilvi25

Hát nálunk mindig 5.-én este jön a Mikulás! :) Igazából 5.-én éjjel jön, nem? De jöhet 6.-án reggel is! Erre felénk mindenhol ma van mikulásünnepség!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Na jó akkor előre kívántam! :)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szent Miklós legenda, részlet:

" De kiderült ez abból is, hogy december 5-én, névnapja előestéjén a hideg idő beköszöntével rendszeresen megajándékozta a gyerekeket mindenféle édességgel. Ezért az adakozásaiért a nép elnevezte Noel Bab ute;nak (Ajándékozó Apa). A legenda szerint Miklós az ablakba tett ajándékával megmentette a lányok becsületét. Innen ered az a szokás, hogy a gyerekek szépen kitisztított cipőjüket az ablakba állítják ajándék reményében."

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szilvi:ügyi vagy,mert én rákattintottam,de nem jött be.Amit te tettél fel,ott már igen.

Kép
melike

És Viki várja már a Mikulást? Már abban a korban van :wink:
Képzeljétek, unokaöcsém most 10 éves, és még mindig hisz a Mikulásban :lol: :lol: Nyuszi, meg Jézuska nincs, de Mikulás, az igen!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Akkor tényleg ma este!!!!!! Köszi, hogy szóltál :wink: Este itt fogjuk várni a Mikulást :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi nagyon csini volt az ünnepi asztal, és szép a fa is nagyon! :)

Én is szeretnék valami szépet, bár nálunk Levi imádja a terítőt lerántani az asztalról! :) Régóta ott ül velünk az etetőszékben, mert le lehet dönteni a háttámláját, így nem megerőltető neki.
Csak neki van megengedve hogy feltegye a lábát az asztalra! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Viki várja, verset is tanult neki, bár tavaly nem engedte be, azt mondta idén bejöhet! Este jön, hát kíváncsi leszek! :)

Máténak Boldog fél évet! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Köszönjük Anna!Nagyon naprakész vagy!

Kép
melike

és tényleg!
Boldog féléves szülinapot Máténak!!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Dorina is ma féléves!!!!!! :lol:

Nahát, én azt hittem, csak a mi éjszakáink ilyenek. :))) Mi tíz körül ébredünk, akkor cumival visszaalvás, aztán éjfél körül meg 3-4 felé cici, kelés reggel 7-8 között.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi!

Dorinának is Nagyon Boldog félévet! :D

Ma nagyon pörgök, fel kéne kérnem a porszívót is egy körre! :) Megyek megkérdezem van-e kedve! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

képzeljétek, elfordultam ma, mert mentem egy játékáért, és mire visszafordultam, Marci ott csücsült a habtapin :lol: :lol: De lemaradtam arról, hogy hogy ült fel :oops:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
És hason volt, vagy háton?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

amikor utoljára láttam, tenyere-talpa a földön, feneke meg az ég felé volt. szóval valószínű sikerült maga mellé letenni a fenekét, és ez lett belőle :lol: :lol: :lol: :lol: na, szép ez a nap :lol: :lol: :lol: :lol: lesz mit mutatni a mikulásnak :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Gratula Marci!
Brigi nem is válaszoltam az etetőszékes kérdésedre:használjuk.Viszont ennek nem lehet dönteni a háttámláját és most még elég annyi amíg eszik.Amúgy a hordozóban csücsül míg főzök.

Kép
melike

Ügyike! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

MÁRTI! HOL VAGY??? HOGY VAGYTOK????

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

A héten már egyszer megpróbáltam visszaolvasni, de nem jutottam messzire :( Jó pár oldal kimaradt most is :(

Boldog Mikulást minden porontynak!!!

Ja és a féléveseknek is nagyon boldogat! Hihetetlen, hogy elszaladt az idő :shock:

Pironya: Az a csirke nagyon klasszul hangzik! Lehet, hogy valamelyik nap jól letesztelem :) Fűszerek?

Brigi: Nagyon meghitt volt akkor a karácsonyotok, tényleg jól nézett ki a fátok. Olyan az a kép, mint ami képeslapon szokott lenni ;)

Melike: Mátén látszik, hogy élvezte az etetőszékben ücsörgést :lol: Bence is úgy ült először a székében, mint egy kiskirály :lol: nézett jobbra-balra, hogy minden okés-e, aztán jó nagyokat kurjantgatott és csapkodott az asztalára :) Jót nevettünk rajta.

Csak erre az oldalra volt időm reagálni, pedig jó lenne, ha vissza tudnék olvasni mindent, persze esélytelen.

Megyek én is kicsit összekapom a lakást, amit egy alvó gyerek mellett lehet, azt gyorsan megcsinálom... Eseménydús hétvégénk lesz, muszáj kicsit előre dolgoznom ;)

Puszi minden anyucinak és gyerkőcnek!!!

Kép

Kép
bettica

Ja és még1 gratula:

Hékás, Marci nagyon ügyi! Kíváncsi lennék néha, hogy egyedül mit és hogyan csinálnak, mert van, hogy az én fiam is produkál vmit és sajnálom, hogy nem voltam ott (egy kamerával a kezemben ;) )

Kép

Kép
bettica

Előre bocsi minden babától és anyukájától :oops: Csak gondoltam, szólok előre...

http://TRL2.TV/View/?v=94e4384abf084a4898361a4b939464a3

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Brigi: gratula Marcinak. Milyen ügyike!!!!

Meli: Máté nagyon aranyos! Milyen ügyesen ül az etetőszékben.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

már megint itt vagyok, és sehol nincs senki.... :P :P :P

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

én most vagyok egy őár percet. apát elküldtem kenyérért :wink: :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

azt szeretném még kérdezni: írtátok, hogy keljfeljancsit vesztek a gyereknek. Aki már vett, hol vette és mennyiért? Fényképet tesztek róla?
köszi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ma ismét eláztunk.Pontosabban nem áztunk csak esett séta közben.Már kezdem megszokni. :roll:

Megmondom őszintén,mi nem Mikulásozunk.Majd jövőre.
Ma nagyon jól viselkedett a drágám!Lehet azt hitte jön a Mikulás. :lol: :oops:

Kép
melike

Melike, Bogi: BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT KÍVÁNOK MÁTÉNAK ÉS DORINÁNAK!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi, én a Preimer Outletben vettem kb 800 Ft-ért. Az avatoromban "látszódik", de azért keresek nagyobban is. Nem gond, ha rajta van Marci is? :wink:

Melike, nem semmi vagy. Akár esik, akár fúj, úton vagy...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na meg is van.

Kép

Jó régi kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

köszi Brigi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szerintem tök jó játék nekik ez egyébként. Csak Marci pl nagyon begurul, ha elütögeti, és fáradt utána menni :lol:

kapott Marci egy kis plüss mikulást, amit felakasztottunk a tornáztatójára. Meglátta, odarohant, és hiába szóltunk neki, se nem látott, se nem hallott :lol: :lol: nagyon édes volt :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó estét!

Brigi: jó a videó!! :lol: :lol:

Merci is lusta utána menni a keljfeljancsinak. (bár Ő mindenhez lusta :oops: )
Lefotóztam neked Andi, mi a neten vettük. (az egyik plüss, a másik műanyag)
Kép
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?