A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nyugodtan vágd szét.Jó az úgy is. :wink: A szándék a fontos :wink:

Kép
martik77

Oké, köszi. :D Szétvágtam. 8 db.

KépKép
benó

Majd a Gy.-t megkérem, fűzzünk bele cérnát, hogy fel lehessen akasztani, és kész. 350 Ft-ba került (8 embernek elég). Tudom, csúnya sóher vagyok, de ez van. :wink:

KépKép
benó

Na megjött tesóm. :?
Most szünetelek itt egy picit.
Azért írd meg ha lelépsz! :D
Puszi.

Kép
martik77

Most akkor lelépek, Márti, aztán fél 1 körül visszajövök hozzád.

KépKép
benó

sziasztok
bocsi, a héten nem nagyon tudtam jönni.
mire végeztem a takaritássa, fözéssel, babázással és jöttem volna, akkor tuti,hogy betoppantak látogatók és igy elmaradt.
hét elején Sanyim is otthon volt.

mi jól vagyunk. Törpe egyre többet van ébren.most eszik, utánna megyünk ki sétálni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló Timi! Nagyon örülünk, hogy jól vagytok! Köszi, hogy bejelentkeztél. :D :D :D Puszi nektek!

KépKép
benó

Megyek én is kicsit takarítani. Puszi

KépKép
benó

csajok nincs egy jó receptetek leirással együtt zöldborsó fözelékre?/fagyasztott/
még soha nen csináltam. :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

köszi benó :lol:
jó takaritást

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szerintem forralj vizet, abba tedd bele a borsót (annyi víz legyen, hogy ellepje), főzd, egy másik edényben pedig kis olajra dobj lisztet, kevergesd, vedd le a tűzről, tegyél bele egy kis pirospaprikát (esetleg fokhagymát is zúzhatsz bele), és azt öntsd a borsóra, keverd el, kicsit forrald és kész. Ja, valami sót stb. tegyél bele.

KépKép
benó

Na, mi van, a randiknak annyi, Márti? :cry: Hát, végül is, te nem mondtad, hogy jössz. Na, mindegy, 1-ig vagyok, aztán jön haza a Gy., utána meg megyek fogorvoshoz.
Takarítottam valamennyit (vagy inkább pakolásztam), mosok, elmosogattam nagyjából, szelektáltam ruhákat, bugyikat, elpakoltam az előszobából, szóval semmi extra, de mégis elegem lett 1 óra alatt belőle. Csúnya háziasszony vagyok, tudom. Ez van. :wink:

KépKép
benó

Oké, akkor egy picit lefekszem inkább. Kiabálj, ha itt vagy.

KépKép
benó

Nem fekszem le, teregetek.

KépKép
benó

VAGYOK!!!!!! HAHÓÓÓÓÓ!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Bocsi,csak tesómmal elmentem miku csomagot venni Dömének,meg lefényképeztem telcsivel a kocsit azt akartam emilbe átküldeni L.-nek de végül mms-ben küldtem mert nem vagyok egy szám tech.zseni. :? :oops:

Kép
martik77

Szia Timi. :D
Örülök,hogy jól vagytok. :D

Én letöltöttem a netről a Lányok,asszonyok c.szakácskönyvet és abban alap kaják vannak meg rendesen leírja,hogy kell elkészíteni.
Annak idején én is abból tanultam meg,hogy kell zöldborsó főzeléket csinálni. :wink: :D

Kép
martik77

Helló, hallottam a csörgést. :D

KépKép
benó

Na hála,mert hiába kiabálok. :D

Nem félsz a fog dokitól??

Egyél most mert utána nem fogsz :?

Kép
martik77

de :x
nem engedek neki semmit
te voltál már

KépKép
benó

Az én fogdokim egy bácsi,úgy híják,hogy Gácsi Róbert de mindenki csak Gidának hívjak.Mondjuk néha mufurc és azt nem szeretem benne.

Kép
martik77

Tojást pucoltam, azt fogunk enni rizzsel. Meg van leves is.
Mindjárt jön haza a Gy.
Csak meg akarom mutatni magam a dokinak, bár van lyukas fogam, de nem fáj. :roll: Szóval csak pecsétet kérek a kiskönyvembe, de nem akarok fúrkálódni stb. :x

KépKép
benó

Nem híják,hanem hívják.Bocsi :oops: :oops: :oops: :oops:
Még nem.Nem tom mikor megyek,majd ráveszem magam. :? :roll:

Kép
martik77

Az enyém néni, ő meg Sikonya. :shock: És nagyon szép, dekoratív, 50 feletti hölgy. Tényleg, olyan igazi hölgy. Na, mindegy. És nagyon kedves, mert elvisel engem, én nagyon nyafka vagyok. Szóval megmondom neki, hogy ne bántson.
De most megyek, mert mindjárt itt a Gy. Aztán fogdoki. Valamikor jövök, mert nem tudom, lehet, hogy ma este elmegyünk a tesómékhoz (Besnyőn laknak) Mikizni, de lehet, hogy nem. Mentem.

KépKép
benó

Pedig most éri meg megcsináltatni.Egy mert ingyenes,kettő pedig a szülés után úgy is romlik és hát két pici mellől nem fogsz tudni elszabadulni.
Meg a fogfájás hirtelen jön mondjuk éjszaka akkor a falat kaparod majd.

Kép
martik77

Pusszancs

KépKép
benó

Oké,én is pihizek egy kicsit.
Puszi. :D

Kép
martik77

Sziasztok!
Lányok ,ma lesérültem. Beszart a derekam alig élek, majd beszarok a fájdalomtűól. Elvonultam egy maréjk gyógyszerrel vízszintesbe. :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Sziasztok!

Zsuzska, pihenj, ha tudsz! Sajnálom a derekad! :( :evil:

Benó, remélem nem kínoz meg nagyon a fogdoki! :?
Márti, ez a bónuszugrás normális, de legalább nem nektek kell fizetni. Most egy-két évig magasabb lesz a biztosításotok, de nem egy összegben fizettek sokat!

Kép
szilzi

Sziasztok.
Feküdtem egy kicsit de nem aludtam mert jár az agyam mindenen.

Szilzi még jó,hogy így alakult ez az autósdolog.Öröm az ürömben :?

Zsuzsi mi baja a derekadnak?Vagy máskor is volt már ilyen? :(

Kép
martik77

Szia Márti :D
Lecseréltem a vonalzóm, mert ma megjött! 35 napot írtam, de ki tudja megint mennyi lesz a closti nélkül! :shock: Azért 60 nappal nem akartam egyből kezdeni! :lol:

Kép
szilzi

Ez pedig küldöm a kreatív fórumtársaimnak! :D

http://www.nlcafe.hu/otthon/20081205/eh ... yenceknek/

Kép
szilzi

Helló vagyok csak játszottam a gépen.60 nap?,Az tényleg sok lenne akkor inkább 9 hónap!!! :wink: :D

Kép
martik77

Ezt is eltároltam.Tök jók vannak rajta :D

Kép
martik77

Igen, jó dolgok vannak rajta, de nekem nincs se időm, se türelmem ezekhez! :oops: :oops: Inkább türelmem! :oops: :oops:

Kép
szilzi

Minden évben eltervezem, hogy csinálok valami ilyen szép dolgot, aztán.... :oops:

Holnap jön a Mikulás!!!! :D :D :D Én minden kolléganőmnek és ismerősömnek itt a Tescoban vettem egy pici miki-csokit és eddig még mindenkinek sikerült úgy odaadnom, hogy meglepődjön! :D És mindenki nagyon örült! :D Úgy szeretem ilyenkor látni mások arcát! Picit újra gyerekek lesznek az emberek és ez tök jó szerintem! :wink:

Holnap szeretnék kimenni az A-val a Vörösmarty térre! Olyan szépen fel van díszítve ilyenkor, van forraltbor.... :D

Kép
szilzi

Most megyek vásárolni, mert holnap túrógombócot szeretnék csinálni! :roll:
Pussz

Kép
szilzi

Én is lépek.Puszi

Kép
martik77

Lányok, bocsi, de se kedvem,se energiám nincs jönni. Az exem kiverte a dilit, megirigyelte, hogy jól vagyunk a F.-nal. A lakás, amiben lakunk vele közös, mert váláskor abban egyeztünk meg, hogy a gyerekekre lesz íratva, ha mindhárman felnőnek. Hát most meggondolta magát és kéri a lakás felét, vagy azt akarja, hogy adjuk el és én költözzek ahová akarok. És persze a gyerekeket is elszakítja tőlem, mert a kettő már felnőtt és azt mondta, hogy azokat már nem kötelezhetem, hogy velem jöjjenek és biztos nem akarnak elköltözni, tehát a két gyereket ő magához veszi a lakásba, én meg mehetek ahová akarok a Bálinttal.
Itt zokogok egész délután, nem találom a kiutat. A hülye f....sz! :x :x :x :x Pont Mikuláskor és karácsony előtt csinálja a randalírt! Szal annyi hülyét összebeszélt, hogy azt felsorolni is fáj. Januártól pl. a gyerekekre sem akar annyit fizetni, a két nagykorúnak fog adni, nekem a számlára csak az egyharmadot akarja adni,meg stb.

Kép
flóra 11

Meg a F.-tól lakbért akar kérni, mert itt lakik, de persze az nem zavarja őt, hogy a szemétdíjat én fizetem helyette is, mert ide van bejelentve. :x Én meg mondtam neki, hogy jó, fizetünk lakbért, ha ő meg kifizeti a munkadíj és az áru felét,mivel ezek szerint az ő lakásában egy rakás újítást megcsináltunk ketten a F.-nal és nem kértünk tőle pénzt.

Komolyan mondom, hogy kiherélem ezt az ökröt!!!! :x :x :x

Kép
flóra 11

Úr Isten Flóra! :cry: :cry: :evil: :evil: A gyerekek mit szólnak? F.?

Kép
szilzi

Ez nem normális! :evil: :evil: :evil: :evil:

És ezt mind komolyan is gondolja vagy csak bedühödött?

Kép
szilzi

F.-nal még nem beszéltem. Egyelőre csak a nagyfiammal beszéltem,ő nyugtatott, hogy nem lesz baj, hogy beszél az apjával.

Megyek,mert jön a F.és beszélnünk kell.

Kép
flóra 11

Hülye állat! Ezt is le kéne lőni! :evil:

Kép
muzsuzska

Flóra, mindenképp meséld el a fiuknak, hadd tudják meg milyen az apjuk!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Te meg még pulóvert veszel ennek!

Kép
muzsuzska

Márti. Két évvel ezelőtt váláskor kezdődőtt, fájt a derekam, fájdogált, egyre jobban. Aztán egy este beáztattam magam egy forró kád vízbe, hajnali 3korüvöltöttem a fájdalomtól. Deréktól lefelé nem éreztem a bal lábam, és tiszta görcs volt a derekam és amim van.
Volt ügyeletes orvos, aztán akkupunktúra, végül is az állított talpra egy hét után.Utána egy évig jártam maszek az idegorvoshoz, volt MRI, 3, 4, csigolya között kezdődő gerincsérv, volt amelyik orvos azt mondta isiász, volt aki azt mondta az idegeim miatt. Tehát sokkal okosabb nem lettem,de m3egtanultam a tompa fájdalommal együtt élni.
Ma lehajoltam, kihúztam egy fiókot és úgy maradtam, nagy nehezen leültem és egy órán keresztül nem tudtam felkelni. Aztán szépen lassan mozogtam.

Márti ha van jó ötleted ,elfogadom, kivéve a kádba ücsörgés. :wink:

Kép
muzsuzska

Megyek vízszintbe.
Később benézek, nem tudok itt ülni. :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Sziasztok!

Jaj de rossz hírek vannak :(
Sajnálom Flóra a dolgot az exel, ez tényleg felháborító!

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Edina!

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?