Sziasztok lányok!
Adok egy kis életjelet magamról.
Gyorsan végigfutottam a 3 oldalt, amit írtatok, mióta nem jártam itt, de bocsi, hogy nem válaszolgatok mindenkinek, szokás szerint rohanok.
Örülök, hogy mindenki jól van, megkukkoltam a képeket is, nagyon jók.
Beszámolok pár szóban, aztán rohanok tovább.
Csütörtökön voltam dokinál, kis ubival minden rendben van, szépen növöget, 1550 grammak írta a gép, 10 nappal idősebbnek a számított kornál. Minden leleletem tökéletes, a magzatvíz is normális mennyiségű most.
Viszont amire számítottam bejött, a méhszájam ujjbegynyire nyitva van, szerencsére csak a külső. Dokibá mondta is, hogy mostmár jó lenne ha nem rohangálnék annyit és főleg nem cipekednék.
De egyszerűen annyi a dolog, meg pakolnivaló, hogy nem tudok mit csinálni, senki sem csinálja meg helyettem.
Párom szerzett egy lányt, aki hetente eljön, és alaposan végigtakarítja a lakást, de mellette nekem is muszáj a napi dolgokat megcsinálni, és porszívózni 2 naponként a kutya miatt. ( Szávának van egy kis pincsikeverék kutyusa a lakásban )
A pároméknak is rengeteg most a munkája, mindenki karácsonyra akar bútort, most is dolgozik, és minden este csak 7 körül ér haza. Nekem kell mindent elintézni, megcsinálni a gyerek körül.
Tegnap este is már annyira fáradt voltam, hogy már csak zsörtölődni tudtam mindenkivel.
Reggel 6-kor kelek minden nap, tegnap pl. fél 9-re értünk haza. Karácsonyi vásár volta suliban, a gyerekek árultak amit akartak, készítettem 60 db hűtőmágnest, Száva mindet eladta

Utána elmentünk Mikulásozni, Mikulásvonatozni, aztán 7 órától néptánc próba volt.... én annyira kifáradtam, hogy alig bírtam már magam vonszolni.
Ma reggel el kellett vinni az egyik cicát állatorvoshoz, mert verekedett, tiszta seb volt a feje, azt hittem bepisilek, mire elcipeltem, 8 kilós. Hazahoztuk, bezártam, rohantunk néptánc próbára, aztán bolt. Most leültem egy kicsit, de rohanok rendet rakni, valami kaját készíteni, 5 órakor fellépése lesz Szávábak a néptánc csoporttal, aztán Kaláka koncert, és Mikulás.
Szóval ma is jó napon lesz.
Holnap meg megyünk a nagymamámat meglátogatni, szegénykém nagyon rosszul van.

Nagyon sebes a lába a cukorbetegségtől, lehet, hogy le fogják neki vágni. Nem tudom, hogyan fogja 89 évesen a műtétet túlélni
Na, szóval jól elvagyok, mindenféle gondokkal, bajokkal, de ezenkívül elméletileg jól vagyok, persze főleg akkor, ha van egy kis időm lepihenni.
A fókázás rám is nagyon találó, mert néha még a másik oldalamra sem tudom magam átfordítani, és úgy totyogok, mint egy vén pingvin. Tegnap alig bírtam magam feltornázni a mikulásvonatra.
Na sziasztok, robogok tovább, mert nemsokára készülődni kell a fellépésre, és még előtte egy csomó mindent rendbe kellene raknom, az egész lakás egy csatatérre hasonlít.