A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

KépKép
benó

Fél 10-ig maradok, aztán uzsgyi.

KépKép
benó

Szia Benó!

Heni

Kép
szheni

Nem tudtam már tegnap jönni, mert Miklós-napozás volt, egy baráti társaság jött... jó volt. :)

Heni

Kép
szheni

De voltunk orvosnál is, makk egészségesek vagyunk, és szívbillentyűket néztünk... Minden rendben van. A baba csodaszép, nagy, 93mm... és ami a lényeg, egészséges. :)

Heni

Kép
szheni

Szia Heni! Itt vagyok, hoztam kaját.

KépKép
benó

Boldog Miklós-napot a kedves Miklós nevű férjeknek! :D :D :D

KépKép
benó

Jó étvágyat!
Miki köszöni szépen a jókívánságokat! Édes vagy...!:)

Heni

Kép
szheni

Ó, de jó! :D :D :D :D Szuper, szuper! :D :D Nagyon örülök neki. 9 cm.... Tök jó! :D :D :D

KépKép
benó

Köszi! :D Mit csináltok ma?

KépKép
benó

Naja... még mindig nagyobb, mint kellene, de inkább nagyobb legyen, mint kisebb.... :)

Heni

Kép
szheni

Hát igen.... Mennyinek kellene lennie?

KépKép
benó

Megyünk apóst köszönteni, aztán délután buli Dunabogdányban, este hazajövünk 8körül, mert az én kedvesem éjjeles... :(

Heni

Kép
szheni

Hát olyan 8 cm körül... mármint a CRL.

Heni

Kép
szheni

Hú, akkor van program mára is. :D Az a jó. :D

KépKép
benó

És Te? Vásárolni mész? Vettél már vmit a babáknak?

Heni

Kép
szheni

Kíváncsi vagyok, a mieink mekkorák lesznek jövő héten, na meg a Mártié. :D

KépKép
benó

Mártié már biztos jó nagy!! Tök jó neki, hogy már a 23. héten jár... :)

Heni

Kép
szheni

Gipszet veszek a gipszkiöntő mécsestartó formához, amit most vettem meg könyvtárba megyek.
A férjem íjászversenyen (kb. minden hétvégén). :lol:
A babáknak szegényeknek még nem vettem semmit, majd. :D

KépKép
benó

ÉS hát Neked meg nagyon izgalmas lehet egy-egy ilyen vizsgálat a két baba miatt...

Heni

Kép
szheni

Nekünk is tök jó. :D :D :D

KépKép
benó

Én akrilfestéket vettem a kifestéséhez. Nem volt vészesen drága, és csodaszépen ki lehet festeni vele a gipszet.

Heni

Kép
szheni

Persze, de az egyes is ugyanolyan izgalmas lehet. És mi tudod, csak 4-5 hetente megyünk. Remélem, jól vannak. :roll:

KépKép
benó

Igen... :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Oké, köszi az ötletet. :D

KépKép
benó

Egyébként én még gipszet se öntöttem soha. :oops: A tesómék nagy mesterek abban, majd segítenek. De te is segíthetsz: hogy kell keverni? Mennyi víz, mennyi gipsz?

KépKép
benó

Szívesen... ezek a mai temperák meg vízfestékek borzalmasak. Egyikben sincs rendespiros... :) Tavaly Mikulás ajándékot készítettünk a kicsiknek, tudod, milyen lilás árnyalatú mikulásokat kaptak?Merthogy nem volt normális piros festék...

Heni

Kép
szheni

És te veszel valamit a babának? Vettél már valamit? Vagy karira kap valami ajándékot?

KépKép
benó

Szép lehetett a lila Mikulás. Egyedi. :lol: :lol:

KépKép
benó

Mi úgy csináltuk mindig, hogy egy picit sűrűbb legyen, mint a palacsintatészta. Ha beleöntötted a formába, akkor kicsit rázogasd meg, hogy a buborékok kijöjjenek a forma aljáról, mert különben hiányos maradhat. Akkor érdemes kivenni őket a formából, ha már kihűlt a gipsz, mert meglátod majd, hogy milyen meleg lesz száradás közben. Festeni meg csak kiszáradt állapotban érdemes, akkor gyönyörű fényes is lesz az akrilfestéktől. Ezt egyébként tubusban is lehet venni...

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Őrült fejfájással ébredtem,vagyis inkább csak keltem,mert nem nagyon aludtam az éjjel. Kb.2 órát megszakításokkal.

Kép
flóra 11

Nem terveztem, hogy veszek nekik valamit, bár igazából annak a híve lennék, hogy apránként vegyünk meg mindent. De azért várnék vele legalább februárig, mert addigra kiderülhet, hogy kitől mit kapunk, mit tudok kölcsönkérni, és mit kell mindenképpen megvenni.

Heni

Kép
szheni

Bocs, leállt a gép.
Szia Flóra! Fáj még a fejed? :wink:

KépKép
benó

Szia Flóra! Szegénykém... tudsz ma pihenni napközben?

Heni

Kép
szheni

Lányok, elnézést, de mennem kell, mert indulunk apósköszöntőbe. Szép napot mindenkinek, jó vásárlást, és jó pihenést kívánok!

Sok-sok puszi mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Kösz a tippeket, Heni.
Februárban biztos nekünk is el kell kezdenünk vásárolni. Addig nem.

KépKép
benó

Szia Heni, minden jót! Jó mulatást! :D :D Ne hagyd, hogy felhúzzanak. :wink:

KépKép
benó

Szívesen! :)

Heni

Kép
szheni

Én itt vagyok még veled, Flóra.

KépKép
benó

Á, megfogadtam, hogy SEMMIN nem vagyok hajlandó idegeskedni. Meg egyébként is Rátok fogok gondolni, és akkor nem lesz semmi bajom. :)

Heni

Kép
szheni

Oké. :D :D :D Ott vagyunk erősítésnek. :D :D :D

KépKép
benó

Flóra?

KépKép
benó

Nem tudok pihenni. Mosnom kell, vasalnom,teregetnem,főznöm, takarítanom. Délután jönnek az apuék, fiúknak egy rakás program, nekem tanulnom is kéne azt a lökött programot, amit nem tudok, meg a weboldalat is szerkeszteni, szal..... pihenés passz. :(

Kép
flóra 11

A fenébe. :x

KépKép
benó

Vegyél be valami gyógyszert akkor.

KépKép
benó

Heni, párodnak boldog névnapot, nektek jó szórakozást. És igen, fő a nyugalom. :wink:

Kép
flóra 11

Tegnap megjött neked? :wink:

KépKép
benó

Már bevettem. Most reggelizek egy keveset. Addig vagyok. Aztán megyek a dolgomra.

Kép
flóra 11

Rendben.

KépKép
benó

Igen, de tudtam előre, ha abbahagyom a Duphastont, akkor negyedik napra megjön. így is lett, tehát ez olyan előidézett menzi. Sztem magától nem jönne meg. De erős és görcsölök is. Tegnap is vettem be bigyót, tegnap meg a görcsök miatt. Alig tudtam munkába elmenni.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?