A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Lehet, hogy ezért is fáj a fejed, meg természetesen a .... ex miatt. :evil:

KépKép
benó

Vannak rendes szülők is. Most hívott egy anyuka, hogy beteg a lány, ezért nem volt tegnap suliban és hogy még hétfőn sem jön. Elkérte a leckéket.

Kép
flóra 11

Na, végre valami jó. :wink:

KépKép
benó

Hát igen. Meg a F.-nal is sokat dumáltunk. Már nem akar költözni, erről letett. Ez csak egy hirtelen első gondolat volt tőle,mert ugye az exnek főleg azzal volt baja, hogy ő itt lakik.

Kép
flóra 11

De a segítségével nem volt baja.

KépKép
benó

Remélem a Te fejed nem fog fájni. Kinek készíted a gyertyatartót?

Kép
flóra 11

És jutottatok valamire a F.-nal?

KépKép
benó

Gondoltuk, a szülők ilyet kapnak valami körítéssel. Meg annak a lánynak is, akit én húztam az osztályból.

KépKép
benó

Te csak foglalkozz a saját fejeddel. Amúgy ari vagy. :D

KépKép
benó

Igen, én is ezt mondtam az exemnek. Hogy amikor annyit dolgozott a lakáson, akkor nem jött, hogy kifizesse a felét. Én pedig most fizessem meg kétszer a dolgokat? Mert amit én csináltattam meg, arra egyszer már költöttem,de most ugye nagyobb az értéke a lakásnak ezektől az újításoktól, tehát többet kell neki fizetnem. :evil:

Kép
flóra 11

A váláskor nem kellett papíron rendelkezni ezekről a dolgokról? Lakás stb.?

KépKép
benó

Ja, és persze a gyerektartás. Az úgy működik, hogy ő dönti el, ad-e pénzt? :shock: Nincs valami törvény? :shock:

KépKép
benó

Köszi. :D

Jutottunk. Arra jutottunk, hogy egyelőre ha tudjuk, kifizetjük őt. Akkor az én nevemen lesz a lakás.Aztán majd idővel eladjuk, meg eladjuk az ő lakását is és veszünk egyet közösen és kezdünk új helyen,meg talán, de ez még nem is biztos, de szóba került,hogy összeházasodunk. :wink:

Kép
flóra 11

Szóval az ex nevén van a lakás? :?
Az viszont jó hír, hogy jutottatok valamire, és hogy az esküvőn is töritek a fejeteket. :D :D :D :D

KépKép
benó

A gyerektartásról döntött a bíróság, de nem volt vagyonelosztási perünk. Nálunk a vagyont nem osztják váláskor, hanem az egy külön tárgyaláskeretében zajlik. Mi pedig ezt nem kérvényeztük. Én mindent hagytam neki, hogy vigyen,itt maradtam egy kevéske bútorral, nekem kellett bebútorozni szinte az egész lakást. Nem érdekelt akkor semmi, csak menjen el. Ilyen lelki terrorban éltem mellette,mint amit most is csinál.

Kép
flóra 11

Nem az egész lakás, csak fele.

Kép
flóra 11

Akkor a gyerektartást nem ő dönti el, ugye?

Hát, ez marha jó, ez a terror. Miután elváltatok x éve, még mindig terrorizál. Ez hihetetlen. :evil: :evil: És ráadásul jó messzire ment. :evil:

KépKép
benó

Értem. Akkor magyarul muszáj lesz kifizetned.

KépKép
benó

Mármint úgy értem, jó messzire költözött. De amúgy is messzire ment. :evil:

KépKép
benó

Igen Benó. Túl messzire ment. Megyek most, mert megjött az üzletből a F. Pussz.

Kép
flóra 11

Jól van, én is megyek, puszi.

KépKép
benó

Itt vagyok!!Hahóóóóó :D

Mindenki lelép?? :(

Kép
martik77

Szióka. Mindjárt jövök.

Kép
flóra 11

Na visszaolvastam :)

Flóra az a lényeg,hogy az F melletted áll.Nekem ha annak idején nincs L.akkor tuti megőrülök.Döme 5 és fél éves volt,és az ex képes volt kiverni a raplit egy 1000 ft-os hajszárítóért,hogy az az övé.És akkor még nem meséltem a többit.Ti képesek vagytok ezen is túl jutni!
A gyerekeid pedig már elég nagyok ahhoz,hogy az ex nem tudja őket elhülyíteni!!
Szóval kitartás!! :wink:

Kép
martik77

Még teszek oda egy kenyeret sülni és jövök.

Kép
flóra 11

:D :wink:

Kép
martik77

Köszi Márti! Sajna, el tudja őket hülyíteni,mert még nem fogják fel, hogy az anyagiakat, a biztos hátteret én biztosítottam nekik eddig is. Az ex elszídítette őket azzal, hogy elviszi őket kirándulgatni, koncertekre. Csak ugye azt nem látják át, hogy az apjuknak ez ingyen van, mert ugye újságnál dolgozik, szerkesztő, így elmegy velők ide-oda,ír egy cikket vagy csinál valakivel riportot, a benzint kifizetteti a munkahelyén és a belépő ingyenes, mert neki újságírói igazolványa van, a Pétert viszi, mint fényképészt, és gyakran van ingyen jegye is. Tehát esetleg néha, ha fizet egy gyereknek jegyet.

Kép
flóra 11

Hidd el,hogy ők már nagyok ahhoz,hogy tudják ez csal látszat.
A másik,hogy nem vagy házi sárkány,hogy a gyerekek meneküljenek,hisz amit szeretnének mindent megkaptak tőled eddig és tudják,hogy ez után is.

Kép
martik77

Én talán nem jól csináltam annak idején,vagy most de én amondó vagyok,hogy mindent tudnia kell a gyerekeknek.Én mindig védtem az ex-et ha nem jött.Mikor meg elvitte a gyereket totál elhülyítette.Most már nem érdekel megmondom a gyereknek az igazságot mert ne éljen álomvilágban.Fel kell tudnia dolgozni!!

Kép
martik77

Most is nyíg a gyerek valami felső miatt.Mondtam neki,hogy mondja az apjának.Mert áprilistól egy fillért se adott.Ezt is mondtam.Ennyi.Tudja meg a gyerek,hogy nem én vagyok a gonosz.

Kép
martik77

Bocsi,elment közben az idő.De vagyok.

Kép
flóra 11

én is vagyok.Várom,hogy a csirkemell kiolvadjon az ebédhez :D

Kép
martik77

Igen, csakhogy ő beadja a gyerekeknek,hogy ő mennyit költ rájuk,mert ugye ő ezeket a kiruccanásokat mind beszámolja. Hétvégén mindig meglátogatja az anyját, mert az anyja megfőz neki egy hétre mindig. Viszi a fiúkat is magával, de ezt is felszámolja. Hogy a gyerekek ott esznek az anyjánál és a benzint is. És akkor összeadja, hogy ő havonta 150 000,- ft-t elkölt a gyerekekre. Ha-ha-ha. De a gyerekek beveszik.

Kép
flóra 11

Én is várok,hogy a hús kiolvadjon. Töltött paprika lesz.

Kép
flóra 11

De tudod, azt mondtam,már nem rágódom ezen előre. Majd ráérek akkor azon gondolkodni, hogy melyik gyerek jön velem és melyik marad az apjával,ha már ott tartunk. Én nem mondok előre semmit. Csak azt bánom, hogy ennyire jószívű és jóhiszemű voltam és rögtön váláskor nem határoztam meg a láthatást kétheti egy alkalomban, hanem azt mondtam, hogy legyen bármikor. Most nagy árat fizetek ezért.Pedig akkor mindenki dicsért, hogy okosan nevelem a gyerekeket,hogy hagyom, hogy menjenek az apjukhoz. Hát most ez lett belőle, hogy elkápráztatta őket és végül azza fenyeget, hogy elveszi őket. :x

Kép
flóra 11

Hagyjuk ezt a témát,mert a fejem szétpattan.

Mi a mai programod?

Kép
flóra 11

Na, tessék,most még fúrnak is a szomszédban.

Kép
flóra 11

Töltött paprika????Azt szeretem csak a paprikát nem eszem meg.
Hidd el Flóra,hogy nem könnyű elhülyíteni őket.
És ne feledd melletted ott áll az F.!!!!!!!A gyerekek pedig szeretnek. :wink: És téged nem a pénzed!!!!
Persze tudom most könnyű ezeket mondani de ti is mindig azt mondjátok,hogy pozitívan kell gondolkodni!Hát rajta!!!
Gyerünk mutasd meg az ex.nek milyen tökös csaj vagy és rajtad nem fog átgázolni!!!

Kép
martik77

Ma vacak napom lesz.Döme mindjárt megy az apjához(mert ő nem képes ide feljönni érte)Azután hatra L.megy dolgozni(éjszakás).
Szóval olyan egyedül leszek egész este...kivéve,hogy a kutya itt lesz. :( :?

Kép
martik77

Most L.lement megnézni a kocsit,megpróbálja felnyitni a motorháztetőt azután kaját is el kell kezdenem csinálni.

Kép
martik77

Na mennem kell mert L. végzett és most ide akar ülni.Még jövök.Puszi.

Kép
martik77

Oksa,közben a fiammmal beszélgettem, de ugye megint csak az van, hogy bár nincs otthon az apja,de ő átment oda,mert: Nem akarja ezt a témát hallgatni. :evil: Tehát ennyire támaszkodhatok rájuk. Hiába, ők is csak férfiból vannak. :evil:

Kép
flóra 11

Na, én meg visszajöttem. Van valaki?

KépKép
benó

Márti, a Heni is egyedül lesz este. Vele is csak a kutyák lesznek. :wink: Akár összebeszélhetnétek egy szájberrandit? :)

KépKép
benó

Leírom a tegnapi fogorvost:
Kellett várnom másfél órát, de megérte. A néni gyorsan lepasszolta a kiskönyvemet az asszisztensnek, ő meg megnézte az esküvői képeket (vittem neki hármat, mert tavalyelőtt megígértem neki, hogy az esküvő után visszamegyek és megmutatom), örültünk a babáknak, bele se nézett a számba és mondta, ha fáj valamim, hívjam azonnal, és ő fúr-farag, de ÉRZÉSTELENÍTŐVEL, mert hogy ő tud olyat, amit szabad használni. Jó, nem? És mondta, hogy majd a leendő páciensekről szeretne mindent megtudni (nemük stb.), és vigyem majd el őket, ha meglesznek. Mondtam, hogy tessék őket még békén hagyni, nehogy már azonnal fogorvoshoz menjenek!

KépKép
benó

Főzzetek csak lányok. Én majd a marha sz..r barna rizst fogom enni a belefőtt zöldségekkel és tojással. De még megvárom, hogy éhes legyek, mert a fene se kívánja. A Gy. mondta is, hogy minden egészséges, ami szar. Ez azért nem egészen így van, de majdnem. :wink: A Gy. majd eszik valamit, ugyanis majd csak akármikor jön haza, íjászversenyen van (nahát).

Egy volt kolléganőm mondta, hogy át akar majd jönni (nincs kedvem semmiféle társasághoz). Vagyis jobban mondva tök változékony vagyok, elálmosodom, lefeküdnék, fáj a hátam, nincs kedvem beszélgetni stb., és ezt azért nem sok ember tolerálja, de akik igen, azokkal van kedvem lenni. Ezért nincs túl sok kedvem vendégségbe se menni, ott kell lenni egy csomó ideig, nem lehet hogy ülni, éhes vagyok stb., de ha ide jön valaki, az meg nem akar hazamenni. :lol: A Peti az egyetlen vendég, akit ott lehet hagyni a Gy.-val a konyhában, én meg lefeküdhetek, vagy elmehetek fürdeni, marhára nem érdekli. :lol: Az ilyet vendégeket szeretem. :lol:

KépKép
benó

Jól elszórakozom itt magamban, mi? :lol:
Egyébként átmentem Érdre a könyvtárba, útközben letekertem az ablakot, mert majdnem elaludtam. Aztán ott vettem 2 db 100 Ft-os könyvet, utána Battán vettem festéket a gipszhez, meg gipszet, meg gyertyazselét.
Ja, a gyertyazselé az új ötlethez van, már írom is:

Diót kettévágtok, kiszedik belőle a cuccot, és mindkét félbe tesztek kanócot, fogjátok, ráöntötök megolvasztott gyertyazselét (színes, 400 Ft egy dobozzal), esetleg tehettek bele citrom- vagy narancshéjat is, és slussz. Kari ajándék lehet (apró, olcsó, mi kell még? :lol: ).

KépKép
benó

Anyuékhoz csak 1 órakor megyek, mert elmentek a gyerekekkel (a keresztlányokkal) csavarogni és azt mondták, akkor érnek haza.
A fejem nem fáj végül (nem akarom elkiabálni).
Egy gipszmécsest már szárítok, hát, elég béna vagyok, kb. 5x kevertem cuccot újra, mert gőzöm nem volt, mennyi kell bele. Jó hullámos lett a hátulja. :lol: Tehát végül is majdnem tökéletes. :lol:

KépKép
benó

Itt vagyok még.

KépKép
benó

Benó,megoldod.Hajrá! Csak kreatívan! :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?