2004.02.19 11:29
Ezek szerint tényleg nem kell aggódnom még

Milyen kis pufók kisbaba volt
Nagyon édes!!!
Jó kis függőágya van, szereti? Ez a Kismama-féle?
De beteg voltam, neked suli, aztán Nóri volt beteg... Jó lenne pedig találkozni már! De most meg az influenza miatt nem nagyon akarok kimozdulni. Na de majd tavasszal!!! Már mindjárt itt van
Ki is van pirosodva a tarkója, és az csak a szopi befejeztével fog neki elmúlni, mert most nincs ideje meggyógyulni.
de ha már szeretnéd, akkor kipróbálhatjátok, ártani biztos nem árt már. Sokunk babája eszik már gyümiket és nagyon szeretik. Szerintem külön élvezik azt hogy más módon (kanállal, pohárból) ehetnek, ihatnak
2004.02.19 11:43

2004.02.19 12:02
2004.02.19 12:15
A kanalak nálunk is elszineződtek. Mikor nagyon elegem lett, lecseréltem őket. Ezeket csak 9-10 hónapos koráig használtam, mert addigra kinőtte őket, meg hát katasztrófális állapotba kerültek. Viszont kezdő kanálnak nagyon jók voltak. Vettem is ilyeneket Zsomának is. Ja, és vigyázz, mert ezekkel remekül ki lehet lőni a kaját, mert hajlik. 2004.02.19 12:27
.
.
.
.Bizti nagyon kényelmes lehet
.Én is elfogadnám
.
. Édes falat.Köszi , hogy a PO címet részletesen leírtad. Amúgy rugikon kívül milyen rucik vannak még belőle? Itt nálunk ugyanis a bodyn és a polón kívül nem láttam még mást.
Meg huncut mosolya, meg huncut szép kék szeme, meg....na egyszóval szép fiatok van
.
. Sok jó dolog van benne, majd átböngészem. Chamomillát még nem próbáltam, azaz a gyógyszertárban csak 30 volt, most rendeltettem 15-öst. Remélem ideér
.
.
.
. Ölblítőt használok, szerencsére szép a bőre Robónak
. 2004.02.19 13:15

2004.02.19 13:29
És milyen elégedett magával
Én hozzá sem merek kezdeni az ablakpucoláshoz, van rajta vagy 2 centis porréteg
Nagyon forgalmas utcára néz az ablakunk, pedig jó lenne majd kimenni a teraszra tavasszal Bencével! 2004.02.19 15:35
)
2004.02.19 16:24
Gondolom kell köré valami nem??
2004.02.19 16:25
.
.Lehet, hogy butácska kérdés, de neked mennyi formád van, azaz a fenti tésztamennyiséghez mennyi formára van szükség?Még egy kérdés a kuglófot csokin kívül próbáltad már mással? Ugyanis párom nem szereti a kakaós, csokis dolgokat. kiskorában "picit" beevett belőle
.
.
. Na ezt nem csípem a sütésekben amúgy, hogy olyan arányok vannak!, és ha nem teszed bele a mennyiséget, már nem is sikerült. A főzést azért szeretem jobban, mert ott szabadra engedhezem az ízfantáziám
.Ebből is egy kicsi, abból is
. Mégegyszer köszi, aranyos vagy, hogy leírtad. Pusz: Anita2004.02.19 16:50
Csak bele kell önteni a masszát.
Ahogy sikerül. De eddig még mindig fini lett
A múltkor pl. nem volt itthon csak kb. 6-7 deka vaj, elég volt
És lisztet sem szoktam annyit beletenni, mert úgy túl sűrű nekem. Ezek után kísérletezgess csak Te is
Nálunk a férjem imád főzni én meg sütni, úgyhogy jól kiegészítjük egymást
2004.02.19 16:53
. Be is indult a nyálelválasztódásom.
.Azt szeretném kérdezni, hogy a fenti muffintésztához kb mennyi forma szükséges? Mert ugye ezek kisebb formák. Vagy esetleg kuglófformában is készíthető? Még egy kérdésem lenne, hogy a kugkófot csokin kívűl próbáltad már mással is? Ugyanis párom nem eszi a kakós és csokis dolgokat, ugyanis piciként bekajált belőle, azóta rá sem néz
. Most ahogy végignéztem az arányokat, hát nem semmi 12.5 dkg vaj. Azért szeretek jobban főzicskélni, mert ott nem kell a szigorú arányokat tartani, szabadjára engedhetem az ízfantáziám, nemúgymint a sütésnél, szigorú arányok vannak. Köszi mégegyszer , hogy leírtad, ki is próbálom valamelyik nap.
,
Puszi:Anita2004.02.19 16:58
.Viszont mostanában nagy dolgokat én sem főzök, csak ami gyorsan megvan. Majd belejösz a főzésbe Te is
. Majd egy két jó kis receptet írok, vagy ha kell szívesen segítek, hogy mit hogyan szoktam főzni....ha gondolod
2004.02.19 17:04
Elküldtem az üzenetem, erre frissítek és látom hogy tied az utolsó hozzászólás. Ideges lettem, azt hittem az enyém elszállt
Látom Te is és újraírtad
, többiektől bocsi, most már megyek, mert ma túl sokat voltam itt
2004.02.19 17:25
Répa?! Anyám!!! Majd vmi védőöltözetet kieszelek, veszek olyan előkét ami olyan mint egy hátulgombolós kiskabát
2004.02.19 17:31
szóval, a kuglófformának valahogy nincs oldala. Olyan, mint egy tál, közepén azzal a rúddal. A tortaformát köré kell rakni gondolom, különben kifolyik
Egy időben elég rendszeresen sütögettem. Ha érdekel titeket itt az URL : http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/receptek&page=/muffin/uj.htm 
2004.02.19 17:55
. Most nincs itthon a digigép, így nem tudok képet feltenni róla, de ha "hazaér" teszek fel.Mi kaptunk mintapelust kérdőívvel és azzal együtt kellett visszaküldeni. A címet azért majd megkeresem.
.Képet kérünk az új hintáról
.,
2004.02.19 18:00
Az a függőágy szuper lehet!!! 

és rögtön eszméltem, h téééényleg!!! 

Úgyhogy a bevásárló listára felvéve a muffin és a kuglófsütő! 

No meg nyáron - jujjjj, mi lesz, ha vége lesz a jóvilágomnak! 

Legalább lefogyok 

2004.02.19 18:54
majd fürdés után visszahívunk!!!
De ha a hozzávalók mennyiségét betartod akkor pont annyi massza (ragacs) lesz, amennyi pont a sütőforma feléig ér, nálunk Dominika takarója alatt kelt meg a kuglóf, mert a sütőben épp egy másik nyalánkság sült 
2004.02.19 19:17
2004.02.19 19:54
2004.02.19 20:11
), mert állandóan sötét zöldeket kakilt. Akkor sem találtak semmit, remélem, most sem fognak. 2004.02.19 20:17
2004.02.19 21:45
Védőnéni mikor kéthetes korában megállapította, a férjemmel kiröhögtük. De azóta látta egy sebész és egy nephrológus is, mindkettő megerősítette a tényt. Nálunk csak a doki néni mondja azt, hogy erősebben kellene tornáztatni (egyszer jól vissza is rántotta és tiszta sebes lett neki), védőnéni szerint ne, a másik két szakorvos szerint pedig csak finoman. Na így igazodjon el az ember! Ha egy kicsit túlhuzzátok, akkor kenjétek be körömvirág krémmel, ezt a sebész ajánlotta. A heggesedés csak ront a helyzeten. 
2004.02.19 22:20
2004.02.19 22:29
Az a függőágy..., és amilyen pofival fekszik benne... Nagyon édes!
2004.02.19 22:56
A másik pedig tényleg olyan mint egy hátulgombolós kiskabát, csak sajna ennek nincs ujja
De ez meg Benci kedvence, a Tigris a Micimackóból
Nagyon édi benne, majd teszek fel képet róla.
Nekem a rúd éppen addig ér mint a forma széle. De nekem sem lesz tele, úgyhogy gondolom a te változatodban úgy kell sütni ahogy Regi írta.

Csak az a baj hogy hárman három városban lakunk. Pedig a babákat is összeengedhetnénk addig amíg az anyukák okosodnak
És azt meg kell enni, hogy több legyen a tej?!
Te is nagyon ügyi vagy!
Nagyon barátságos volt, úgy örülök ilyenkor és nagyon büszke is vagyok rá
2004.02.19 23:00
Úgyhogy most elég nyomi vagyok, csak 2 dologhoz szólnék hozzá gyorsan.
Szinte rosszul voltam a látványtól, annyira természetellenes így ez az egész. Én kifaggattam a férjemet erről a témáról, milyennek is kell lennie, hogy kell mosogatni, stb., és próbáltam a lehető legprofibban csinálni a dolgot, de erőltetni sose bírtam. Teltek az idő, utána olyan 10 hónapos kora körül megint előfordult hogy a dokinéni megkínozta a fütyijével, de olyan szinten, hogy neki is berepedt. Nem kell mondanom hogy mindketten fel voltunk háborodva
Főleg hogy mindenütt azt lehet olvasni, hogy nem kell erőltetni ezt a húzogatás témát, ha csak 10 éves kora körül lehet teljesen hátrahúzni a bőrt, még az sem gond. (Persze ha valóban fitymaszűkülete van, az más téma, én most csak a kisebb letapadásokra gondolok) Amikor Csibi 1 éves kora előtt volt nálunk a védőnéni, és mondta hogy a következő tanácsadáson valószínű aktuális lesz egy nagyobb erőltetés, és a dokinéni megpróbálja majd neki teljesen hátrahúzni, már előre rettegtem. Mondta azt is, hogy valószínű sebes lesz, de majd kapunk rá kenőcsöt, kenegessük, húzogassuk mi is és majd meggyógyul. Na erre a férjem berágott, és azt mondta hogy ő ugyan nem engedi hogy ilyet csináljon a gyerekkel. Ezentúl mindig ő mosta a kissrác fütyijét, hiába, egy szakértő és gyakorlott kéz sokat jelent
Meg is lett az eredménye, mostanra már közelít a dolog ahhoz hogy teljesen hátra lehessen húzni a bőrt, és ez mindenféle fájdalom, seb és akármi nélkül történt. Úgyhogy szerintem érdemes az apukákra bízni a dolgot, ők tudják hogy mennyire szabad erőltetni (mert picit azért kell), mi a határ amíg még nem fáj, és igaz hogy lassan megy, de fokozatosan látható az eredmény. Szerintem megéri, ha másodjára is fiam született volna, egyáltalán nem hagytam volna a dokinéninek hogy bántsa a fütyijét
Tenyeremet gyorsan a hasa alá, hasra fordítottam a levegőben, a feje kicsit lefelé lógott, ütögettem a hátát, és már jött is kifelé...
Volt mondjuk utána sírás, de az már jó jel, hiszen akkor tutira kap levegőt
Tünci is csak egyszer fulladozott komolyabban, félrenyelt egy nagy korty tejet. Vele is ugyanezt adtam elő, elég gyorsan levegőhöz jutott, persze az ijedtségtől ő is sírt egyből. De legalább nem lett nagyobb gáz. Inkább vigasztalgatom pár percig minthogy még fuldokoljon

2004.02.20 08:52
Nagyon megijedtem, de muszáj gyorsan cselekedni!
Én nem tudném mit kell vele csinálni, úgyhogy msot figyelek, hátha lesz öcsike egyszer 

A távolság nem akadály!
Csak azt nem tudjuk megtenni, amit nem akarunk!!! 

2004.02.20 09:22
.
. Aranyosak vagytok.
.Félrenyelés
.
.
.
.
.
. Ezek a nők, mindig mással pletyiznek
.
. 2004.02.20 09:30

2004.02.20 11:57
, csak arra gondolok, hogy esetleg nem elég a tej vagy nem elég kalóriadús, és ő hiába eszik gyakrabban, nem termelődik több 

. Tehát még jó két és fél hét van addig, igazából akkor akartam először gyümit adni. Bár az is lehet, hogy nem kéne ilyen szigorúan vennem azt a 6 hónapot... Nem tudom. 2004.02.20 12:30
.
Robó.
.
.Nyugodtan szopizzon , végülis az a legjobb tejserkentő is egyben
. 2004.02.20 12:36
2004.02.20 12:51

2004.02.20 12:52
2004.02.20 14:36

Valóban aggódok egy kicsit, lehet hogy túlreagálom a dolgot.
Nagyon szeretek főzni, csak időm nincs rá, de hétévégéken azért szoktam valami finomat is csinálni. Előre is köszi!
2004.02.20 14:40
Köszi előre is!
vagy sem... Az első fintor után azért még ne add fel, ez várható ugyanis
A babakocsiban kb. 10 percet aludt aztán nézelődött az úton is, meg az üzletben is. El voltak tőle ájulva, hogy milyen nyugodt és legfőképpen milyen szép baba
Azt mondta rá a pénztárosnő hogy reklámbabának elmenne, mert majd' kicsattan az egészségtől
2004.02.20 15:41
2004.02.20 16:35
A másik még nem jött, remélem azért nem felejtik el, bár erre is több, mint két hónapot vártunk.
2004.02.20 18:49
) 
2004.02.20 18:55
De annyi mindent lehet csíráztatni: búza, árpa, zab, rozs, rizs, kukorica, köles, lencse, borsó, bab, szójabab, len- szezám, napraforgómag, lucerna, ilyenek
Egy hlom vitamin + ásványi anyag van bennük.
Olllyan ügyi leszek a végén 

Na, ezt jól megmondtam 

No meg a súlya sem! Hami nem lesz annyi annyi idősen, pedig nem néz ki rosszul!

2004.02.20 19:00
2004.02.20 19:08
. Balunál ilyen téren minden rendben volt? A hozzátápinál burgonya és sütőtök, répa után te miket adtál még? Gondoltam van sóskánk, spenót, cékla, ezek mehetnek már?
. Boti lehet, hogy az időtől is nyűgi, nehidd azt, hogy elkényezetted
.Amelyik baba jobban igényli azzal többet is kell törődni, szerintem.Gyere mostmár sűrűbben
.
.
.
.
. Alvás terén nem ismerem Lizit, de lehet, hogy a kúptól aludta végig az éjszakát. Tudom, jó lenne, ha mindig így lenne, főleg kúp nélkül is.Nálunk úgy néz ki elég a tejcsi, mégis ébred Robó háromszor is még éjszaka. Hízni is szépen hízik, szóval nálunk szerintem nem azért ébred, mert kevés lenne a tejcsi. Néha pár perces konfortszopival le is rendezi
.Lizi gyönyörű szemei nem mennek ki a fejemből
.Képet szeretnék még nézegetni róla
.
. Drágák nagyon.
.
. Olyan kis ügyi. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|