Vic, szerintem a paradicsomleves volt a bűnös. Nálunk legalábbis a többitől nem volt gond.
Boró
2004.02.19 11:08

2004.02.19 13:04
Remélem, elmúlik neki hamarosan! Viszont nagyon ügyi a sok beszédével
2004.02.19 13:39
Más áruházban még sajnos nem láttam.
ír a homeós könyv bőrbántalmakra. Fene se tudja, Neked épp melyik kellene. 1 homeodoki biztos tudna segíteni.
2004.02.19 14:34
2004.02.19 17:14

Hurráhurrá, már olyan kivi vagyok, pedig bizti nem ud még pár napig jönni! 2004.02.19 17:38
2004.02.19 21:05
. tegnap nagyon rendesek voltak a gyerkőcök, barni most először aludta át az éjszakát a saját ágyában. kivi vagyok ma mi lesz...
most vasárnapra van egy színházjegyünk, viszont nincs egy kanyi lefejt tejem sem - és azt sem tudom, mennyi kéne!
)
tényleg brokkolimagot is lehet? és milyen ízű a csírája?
2004.02.19 22:19

Nagyon szar???
Én remélem, h nekem most pár kimarad

2004.02.20 07:42
(nem azért, mintha kár lenne belé..., azóta a csíráztató edényemet is neki adtam) 2004.02.20 09:03
Hajrá Lányok, csíráztassatok! Jelszó: Éljünk egészségesebben!!! Vicces, hogy pont én kiáltok fel így, aki a húst is hússal ette eddig.
Na de a kölökért mindent, ugyebár, s megsúgom Nektek, hogy nem is olyan rossz a más se.
: jár vki közületek baba-mama tornára? S az ezt követő kérdések: hova, mennyiért, mikor? Merthogy menni kéne, mert a séta kevés, attól nem fogy a pocakom.
Merthogy sajna elég tekintélyes van még mindig.
Apa rakottkrumplit kért még, de a 2 együtt ... hát nem is tudom. Lehet, hogy nem pászol, de azért összehozom.
Igazából már 1 jó kis füstöltcsülkös szárazbab-levest (eztet így köll írni????????) ennék lilahagymával, de babot még nem merek. Vagy merjek?
No sebaj. Jön még ő Pöttömökbe panaszkodni, hogy fáradt!
2004.02.20 09:07
Nektek is?
2004.02.20 11:49
2004.02.20 11:53
2004.02.20 12:00
Elvégre babával a kézben olvasni, az egy dolog,de írni!
Azér' segíccsetek má' !
Köszike! 2004.02.20 12:04
2004.02.20 12:17
ilyen okos csajszit!!!), ma pedig megyek este manikűrbe. Pont 5 hete szültem, és pont 5 hete nem voltam. El tudot képzelni? Jobb ha nem. 2004.02.20 12:44
Egyébként nemtommicsnyálnék a díjbeszedő csodacsini nénivel, ha beszólna!
2004.02.20 13:06
Azért majd csak du. próbálkozom,most nem bírnék elviselni több kudarcot 

ha már itt járunk, mi újság ezzel a chamomillával? Mikor,hol,mennyit,hányszor,hogyan? Tudom Ann,hogy ennek ellenére is szeretsz !
2004.02.20 13:38
2004.02.20 13:55
Mondom apának, hogy, jöjjön nézze meg, apa lefotózta a gyermekét... Jön, nézi... "ééén??"-kérdi 

Aztán rájött: a zsiráf nem stimmel
Nekünk is ilyan babakocsink van - színre is! 

Én imáááádom a kakaót - ellenben a szolit nem annyira. Most ápolatlan, férjbenundortkeltő nőszemély vagyok???? Akkor is én is én is medvelány akarok lenni!!!!!!!!!!!! 

2004.02.20 14:01
). Nem tom mit ettem, vagy vírus volt-e, de minden kijött, Ettem, 2 perc múlva rohanás, a végén már a háztartási kekszet és a sima folyadékot sem tudtam bent tartani, mindezt iszonyatos hascsikarás előzte meg. Hát ilyen velem még az életbe nem történt. Féltem, hogy elmegy a tejci is, mert no kaja, no folyadék. Abban a 3 napban minden ok. volt, nem volt jele annak, hogy tejci el. Most 2 napja óvatosan elkezdtem feltölteni igencsak üres gyomromat, a hascsikarás megmaradt, a kajának már csak a fele jön ki, de a tejci odavan!!! Perzse felkelni sem volt erőm, nemhogy fejni, és hiába szoptattam "igény szerint", úgy látszik ez nálunk nem jó, fejni kell. 2004.02.20 14:15
2004.02.20 14:36
Meg hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretek járni, olyan jól átmelegít, és a hangulatom is jobb lesz.
)
2004.02.20 15:07
Fogzásnál sokaknak beválik. Egyébként meg a tünetek alapján kell szert választani, na
Tejcsit meg ügyesen visszacsinálod és kész

Apájának mutattam, naon teccett neki, első kérdés: hány tonna??? 

Mondom, mint Hami
Vagy már megelőztetek bennünket? De ez nem verseny és kész 

2004.02.20 18:32

Sajna azt is elkapja a gyermekágyi depresszió aki jó keménynek érzi magát!
(Ja és ez nem betegség!!!
) Ezt el kell fogadni, felismerni és megoldani!
szintén a felfokozott érzelmek és a hormonok cserélődése miatt van, nem szabad megijedni.
Ha ez megvan már egyre könnyebb ez a fránya nehéz anyaság

Hidd el, nem te váltottad ki belőlük ezt! Ha megnézed az anyánk-korabeli nők házasságát, akkor még nem volt olyan fontos a szex, meg az apuci megtartása (aki amúgy is a kocsmában szórakozott). Most már ezek a nők is "felvilágosultak" elkapta őket az impulzív-erotikus légköre korunknak és segíteni szeretnének, ott ahol ők elrontották
Ha így fogod fel, akkor még véletlenül sem bánthatnak meg!

A férjemnek csak az az étel amiben HÚÚÚS van
Én az olaszt tésztákat szeretem

De lesz egy még jobb is!
Apa most már csodálatosan helytállt!!!!

és már ehet almát (ezért ma kipróbáltuk!
)
Ebből is látszik, hogy nem tudok meglenni nélkületek!!!

2004.02.20 19:55
Emese, a Tietek különösen szenzációs!
(Több lesz a tejem.)
Én most, négy hónap elteltével sem.
Még szerencse, hogy Dani egyre kevesebbet sír.
Szerintem a köldökcsonkot kezeld továbbra is úgy, mint eddig. Rosszat nem hiszem, hogy tehetsz vele.
A babával is csak párszor mentünk el itthonról (a sétán kívül), pedig én elég mászkálós típus vagyok. Mondjuk múlt hét végén is voltunk vendégségben, holnap megyünk a dédihez, az jó lesz!
Ahogy egyre nagyobbak lesznek a babák, egyre könnyebb lesz!
2004.02.20 20:15
2004.02.20 21:48
beszéltem délután. Végre otthon vannak, és holnap meg is látogat minket. Remélem. Mármint itt a topikon.
mérésnél. Én azon aggódok, hogy kipukkad egyszer. És tényleg nem verseny. Remélem nem lesz egy súlyproblémás dagi..
cumisüvegből meginni. Jó ideig bekapni sem volt hajlandó, pedig Avent újszülöttes. Vagy az 1 hónapos már túl nagy fiúnak érzi magát ehhez? 
2004.02.20 23:12
. Pedig lett vagy 2 oldal wordben. Na mindegy
Holnap lesz 7 hetes.
Anyatejci a menszesz elmúlása után kicsivel nőtt ill. visszament az eredeti mennyiségre. Halál fárasztó egy-egy etetés (esetleg peluscsere-szopi-böfi-táp-böfi-esetleg peluscsere és ha sikerült teljesen lebukni magát, akkor átöltöztetés), de hát ez van, mindig újult erővel állok neki. Mire végzek amúgy, addigra jön a következő etetés, mert cumiból is álmában eszik és ha elalszik kifolyik a táp a szájából, vagy félrenyel.
De le sem merem írni, nehogy valaki megsértődjön, mert nem tudom, mettől meddig olvastam el a hozzászólásokat, amikor írtam. És ha kimarad valaki az gáááz
2004.02.21 10:01
Így minden teljesen rám hárult, sőt még a szobából is kirekedtem, mert zavarta ha itt pötyörészem... Megértem, mert én is ilyen voltam, No meg ha már ugyebár itt voltam, akkor be kellett számolnom rólatok és megmutatani a képeket és hát ez nem tett jót a tanulásnak.
neki is megmutatom.
Fruzsi Márk 2004.02.16. 3700g/57 cm 6 nap 2004.02.21 18:46

2004.02.21 21:05
2004.02.21 22:43

Manó persze végig aludta a sétákat, utána meg kis virgonc volt, akkorákat tud már kacagni, mosolyogni olyan édi olyankor.
2004.02.21 23:02
Ma amúgy drasztikus változáson ment keresztül a frizurám,remélem jól felcsigáztam mindenkit,de majd csak hétfőn rakok fel képet, most inkább kihasználom a hétvégét apával
Ja! És ma bátran elvittük Manót az Auchanba, kis Vencel a nagy áruházban! Nagyon jól érezte magát, aludt legalábbis,ebből gondolom. 2 és fél órát voltunk távol, így éppen csak megúsztuk az evés előtti afrikai éhező gyereküvöltést. Mit hittek volna rólunk,hogy itt koplaltatjuk ezt a pici fiút ?! 2004.02.22 10:03
Én holnap megyek.
Mi influenzailag nem megyünk Auchan és tsaiba, pedig már hosszú listám van, h mi kéne...
majd márciusban!
Mit szólt apa?
2004.02.22 10:53
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|