Sziasztok!
Jaj, semmire nem érek rá.
Csigatempóban takarítok, nagytakarítok.
A hálót kirámoltam, felporszívóztam, játékok, könyvek, bútorok rendezése.... Csinálom a helyet a kiságynak.
Hiszen ma 7.-e van, és közeledik az első tipp-időpont (Granda XII. 12.) Meg az az időpont, mikor ebben a helyzetben Zsozsi született (1 hét még kb.), ráadásul Gegi most jobban nagyobb, mint Zsozsi volt ilyenkor...
Plusz, mikor alszik, vagy háztartás/főzés, vagy munka. A sajátom, illetve Apának besegítek, tegnap pl. éjfélkor feküdtem le.
Szóval van mit csinálni, ráadásul a jövő héten száz dolgot kell elintézni.
Most teszek fel két képet. A másodikon lehet, hogy dzsuvás a pólóm, de hát takarítok.

Zsozsi du-i ébredés után

Na, hol van Gegi?
A hasam bazi nagy, Zsozsival nem volt gond az alvás, de most deréktől lefelé az összes csontom fáj.
Zsozsi jól van, hihetetlen, mennyire meghaladja a korát. Tökéletesen megérteti magát, és érti, csinálja, amit mondunk. Százféle grimaszt tud vágni, produkálja magát, egy igazi színésznő, nagyokat nevetünk rajta. Már szalad!
A betegségéből adódó nem-evést két napja pótolja, egyfolytában eszik és kakil.
Tegnap 3-5 között megevett egy felnőtt adagnyi zöldséges-húsos ragulevest, 2 db Kinder Pinguit (nem szoktam neki csokit adni, de most csak ez volt), és vagy 10 háztartási kekszet.
Puszit ad magától, Bercótól tanult kézcsók vica-verza működik, mert sokszor elkapja a kezem, nyom rá egy puszit, és olyan édes mosolygós-elégedett arcot vág, plusz az a hang...
Magától kidobja a szemetet (tudja melyik az), törölgeti a bútorokat, takarít, ha kérjük mindent odahoz, elpakol, rengeteg állathangot tud utánozni, Apa az pa-pa, anyát még mindig nem mond.
A fogmosás kész hiszti, szerintem pánikol, hogy fájni fog neki, de majd csak visszaáll a rend.
Nem ígérem, hogy minden nap jövök - nem biztos, hogy tudok. De ha esemény van, és ha tudok, írok, ha nem, akkor Kiskolbinak tudósítunk.
Szülés esetére van "A", "B1", és "B2" terv, de ezt majd

írom meg később.
No megyek, felnyalom a padlót.