A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Dezsi, sok boldogságot!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Bella, Dezsi:

Nagyon boldog szülinapot kívánok Nektek.
Kép

Kép

csibe
csibe32

Szép bronzvasárnap reggelt kívánok mindenkinek :D

Skrisz: milyen patikában van 2-3 nap alatt a progiszuri, hát nem a futárszolgálat rendeli magának? Nem igazán értem :lol:

Mindenkinek köszike a drukkot, ma még nem hívtak, várom már nagyon.

Puszedli és Rana köszönöm az évfordulós gratulációt is, de nem házassági évfordulónk van, hanem szerelmünk évfordulója (7 évvel ezelőtt dec. 7-én jöttünk össze).

Dezsike Kép

Ranácskám ne legyél depis, elég ha én az vagyok :oops:

Mabe te sem legyél depis, hiszen holnap már szúrhatod (ki fogja beadni?) a Puregont :wink:

Kép
brizo

Jó reggelt!

Dezsi, Bella
Boldog szülinapot!

Kisbuta, Baba, Zsófi
Beszéljétek meg azokkal a csemetékkel, hogy kapaszkodjanak erősen! Remélhetőleg, most még hallgatnak az anyjukra :wink:

Brizó
Drukk a picuroknak!

Depim még tart :cry:
Akkor fog elmúlni, ha már legalább 25 fok meleg és napsütés lesz... :oops: :wink:
Vendég

Zsofi, Baba, Briró, Kisbuta+++++++++++++++++++++++++++++++

Rana és Mabe! Depiüző tipp. baromi jó zenére lakás gatyábarázása :D , közben egykis tánci-tánci, és azt sem tudjátok mi az a depi.

Alle, Nyuszkaám, Katica, Csibe, Tobi, Meli, és mindenki ! Puszi nektek is!!!!

Lola! Gratulálok az uhu képhez és a dobogó szivecskéhez!

Dezsike! Mégegyszer, boldogságos szülinapot kívánok!

Bogyimami! Bogyika mit szolt mikuláshoz? Lesz kép?
estike66

Brizo, a futárszolgálat az hivatalosan az Európa gyógyszertár nevet viseli. Ők a pharmafutár. Ezért mondtam, hogy a patikában van a gyógyszer. :lol: Ne izgulj, ugyanarról beszélünk. :lol: Drukk az ikreknek!

Baba, babaragi megy!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Mabe, ne depizz, szépen süt a napocska! :wink:

Dezsina, boldog szülinapot!

Lola, úgy örülök nektek! Csak így tovább!!

Kisbuta, Zsófi ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többi leányzónak gyönyörű vasárnapot kívánok!

skrisz72

Zsofi, Baba, Brizó, Kisbuta: Kép

További Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sti anyu,
olyan kép sajnos nincs amin pont megkapja, de azért el lett halmozva .....:lol:

Kép
Kép
Kép
az egyik télapót már megrágta a kisegér :lol:
Kép a többi már a fiókban.
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Édes Bogyi

babaimádó
Kép
babaimado

Most hívtak, de nem engem, hanem a férjemet.
Sajnos a 2. szabálytalanul osztódott tovább :cry: , de az 1. az szép, most 8 sejtes. Holnap 9-10 körül kell hívnom őket, hogy mikor kapom vissza (holnap vagy holnapután kapom vissza)

Jobban örültem volna, ha már azt az eggyet visszakapom ma, jobb helyen lenne itt a pocakomban, mint ott a mesterséges környezetben.
Van egy (rossz) sejtésem, hogy miért nem ma kapom vissza, de úgy legyen, hogy hétfő, vagy keddig blactociszta állapotba kerüljön és akkor nagyon esélyem van, ezzel az eggyel.
Próbálok higgadt maradni, és szurkolok annak az egy kis manócskának :wink:
A hasam egy fokkal jobb mint volt.

Kép
brizo

Zsófikukac te hogy vagy, fáj még a pocid?

hajnoca 1-2 év múlva már én is így akarom mutatni a mikulásnapi fotókat a manócskámról :lol:

Kép
brizo

Brizo, nagyon drukkolok annak az egy babónak!

Dezsi,
Boldog születésnapot Neked!
Kép

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Brizó
Drukk Egyszemkének!
Legyen belőle ilyen szép blasztociszta
:wink:

Kép

Estike
Takarítás :evil:
Attól még depisebb leszek :oops:

Ááááááááááááááá... és én olyan dilis vagyok :oops: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Még szerencse, hogy van a párom... meg T. adott papírt, amin ki van írva, hogy hogyan kell adnom a szurikat...
Hát már ma kell Puregon, ma van a 3. nap... és majdnem elmaradt :cry:
(pótoltuk... apa beadta...)
Vendég

Sziasztok!

Dezsi, boldog szülinapot!

Lola, nagyon örülök az örömödnek, tényleg szép mikiajándék.

Mabe, az sem dob fel, hogy kezdted a szurit? Ma sütött a napocska, remélem, már jobban vagy.

Brizó, nagyon boldog szerelmi évfordulót! Éééés, drukkok annak az egy gyönyörűen fejlődő csöppségnek.

Baba, mennek a babaragacsok!

Kisbuta, Zsófi ++++++++++

Krisz, látom, holnap mész megkukkolni, ki van a pocidban. Drukkolok!

Édes nagyon Bogyi! De ezek a pónik :roll: ….. biztos az én lányom is odalesz értük, pedig szerintem borzasztóak :evil: .

Remélem, senkit nem hagytam ki, akik éppen akcióban vannak.
A többieknek is további szép vasárnapot kívánok!

Kép
petne

Brizo,
nagyon-nagyon szorítok egyszemkének! Ügyes lesz, mert visszavágyik hozzád!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baba, Zsófi ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso, Mabe, Rana ++++++++++++++++++++++++++++++++

Bella,
még 8 napon belül vagyok:
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Dezsina, :D még neked is 8 napon belül vagyok:
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

és ugyan nincsenek képeim hozzá, de van egy csomagom is nektek, egy őszinte nagy drukk van benne, hogy jövőre már ne kettesben ünnepeljetek!

Hajnóca,
Bogyi nagyon édes.

Mabe,
a depinek üzenem, hogy monnyon le! És :evil: a három tábla csoki miatt egy nap. Azt hiszem, a hasnyálmirigyednek nem esett jól... Irgum, burgum.

Lányok, köszi a nyugtatást. Elmentünk Sopronba és nagyon jó volt. Szerintem se ezen múlik, ha akartak, már megkapaszkodtak.
Tegnap azon keseredtem el, hogy nekem egyáltalán semmi tünetem nincs, pedig már ET+8 napnál járunk. Mégcsak a pocim sem fájdogál, se kicsit, se nagyon. Legkorábban csütörtökön vagyok hajlandó tesztelni, akkor kéne megjönnie rendesen, de lehet, hogy nem merek majd.

Jajj, és Sopronban találkoztam a Mikulással, aki olyan szerencsétlen volt, hogy lecsúszott róla az öve, és nekem kellett segítenem felöltöztetni, mindezt Sopron főterén. Nagy show volt. De aztán kaptunk almát.

Pusszancs.

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Dezsinek boldog szülinapot! :lol: Őt egy elkésett Mikulás hozta :lol:

Brizo: nagyon drukkolok!!!! :-)

Kisbuta: jé, már ET+8 ? :D Sopront imádjuk, ott voltunk nászúton, meg idén januárban hosszú hétvégén, és jövőre is oda készülünk :lol:

Petne: szerintem is rondák a pónik :-D de hátha addig kitalálnak még valami jobbat :lol:

Mabe: én a 4. napon kezdtem a stimut, így fel sem tűnt, hogy azt írtad, holnap kezded szúrni a Puregont :D

Hajnoca: a legjobb kép a komoly könyvnézegetős, cumival :lol:

Zsófi: remélem minden rendben Veled!!!

Babim: babaragacsok mennek! :-D

Skrisz: holnap lesz a nagy nap! :lol: mikor jössz a hírekkel a Kiscsaládodról? :lol:

Rana: ez még mensis depi, nekem is az volt pénteken. :-)

Rólam: épp csokimikulást eszek :lol: nem ízlett a hal, amit sütöttem, így helyette csokit eszem... :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Brizo, nagyon-nagyon drukkolok! Tudod, egy is elég, abból is lehetnek ikrek!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Szezso!
Köszönöm az aggódást, minden rendben, pocim egyre kevésbé fáj. :lol: Ma már egy kicsit sétálgattam, voltunk a párommal boltban, de én csak dirigáltam. :lol: Holnap ágazódnak a babák T szerint, nagy napunk lesz!!! :lol:

Bogyimami!
Tündéri ez a kislány! :lol:

Brizo!
Én nagyon szorítok, hogy az az egy szép legyen holnap is! Jobban vagy már? Nekem kevésbé fáj a pocim, de azért érzem. :roll:

Rana!
Én szeretnék átkerülni a rekordtartóból a kismamis kategóriádba! :lol:

Baba!
Nagyon szorítok!+++++++++++++++++++++++

Petne!
Egyetértek. De sógornőm lánya imádja ezt a mesét. :roll:

Mabe!
Gondolj valami szépre!!!

Estike!
Tánc, éneklés nekem is bejön. Tegnap este a Megasztárt néztük és táncoltunk a Babáimmal! :lol:

KépKép
zsófikukac

Petne,
én nem vettem volna meg azokat a pónikat, de a keresztanyja - a nővérem - nem tudta megállni. Muszály volt neki még vennie valamit. :shock: Pedig már kapott tőlük ruhácskát.
Amúgy nem nézünk meséket, se dvdt. Nem mintha nem lenne, de inkább pakolgatni szereti, mint nézni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca
Nagyon szép Bogyika :lol: :lol: :lol: :lol:

Petne
Sütött a nap :roll:

Kisbuta
Sopron :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden évben 2 hetet üdülünk ott, mióta az eszemet tudom... :wink:
A hasnyálmirigyem akkor rikoltozna, ha nem kapná a kiképzést... :wink:

Szezso
Te is csoki-diétára fogtad magad :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi együtt haladunk? :roll: :wink:

Zsófi
Tegnapi Megasztárt mi is néztük :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Zsófi: nagyon helyes, hogy már nem nagyon fáj a pocid :-D jó ágyazódást holnapra! :-)

Mabe: a lombik októberben volt :-) most fagyis beülti lesz, de nagyjából együtt haladunk, mert a 4. napon vagyok ma. Meg asszem Rana is :roll:

Rana: bankszámlaszámot nem küldted, meg hogy mennyit kell fizetni :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Nekünk is jó hétvégénk volt, párom ellógta az egyetemet szombaton, majdnem egyig aludt egyhuzamban. :D Utána irány Miskolc:vásárlás, kaja stb, jó volt.Este meg megasztár meg ivás, nasi, fotózás stb. :oops: :D Vettünk korit mostmár neki is, úgyhogy megyünk korizni valamelyik nap majd. :D

Zsófi
Drukk a sok picúrnak!!!

Mabe
Egy kis hó felvidítana? :D

Szezso
Drukk a kis hóemberkéknek!!Jó nyálkahártyaépítést! :D

Skrisz
De kiváncsi vagyok az uh-ra!!! :D

Brizo
Sajnálom, hogy csak egy babóca maradt...de kicsi a bors de erős!!!!Hatalmas drukkok hozzá!!! :D

Kisbuta
Örülök, hogy jól telt a hétvége!!!Mennek a babatapik!!!

Puszi mindenkinek!!!
vizkriszisback

Csak hipergyors bekukk, mert egész hétvégén dolgoznom kellett (most is azt csinálom). :(

Íme a végső számok, hogy kinek hány db teszt lesz végül (igyekeztem igazságosnak lenni, mint Mátyás király):

(HCG, LH)
Puszedli: 20, 20
Szezso: 22, -
Zsu: 40, 20
Alle: 23, -
Tücsi: 25, 30
Katica: 23, -
Brizo: 25, -
én: 22, 30

így akkor mindenki ennyiszer 90 Ft-ot utaljon már át arra a számlaszámra, amit priviben küldök.

Talán Szezso te mondtad, hogy jobb lenne, ha egyszerre át tudnátok utalni a pénzt (postai díjjal együtt). Tényleg jobb lenne, de próbáltam silabizálni a postai díjszabásokat, de nem nagyon tudok rajta elmenni:
http://www.posta.hu//kepek/upload/2008- ... av0901.pdf

Eszerint mondjuk egy ajánlott tértivevényes levél 190 + 120 Ft, vajon a sima levélfeladási díjon FELÜL (ami ugye 70 vagy 100 Ft)??? Értéknyilvánítással (nem tudom ez kell-e) 10 ezer Ft-ig plusz 310 Ft.

Az a baj az egész összeg egyszerre való utalásával, hogy ugye egészen pontosan a tesztek árát sem tudjuk, másrészt meg ezt a postaköltséget sem tudom hogy kell kiszámolni. :?

Véleményeket, segítséget kérek!!!!
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

SZiasztok!

DEzsi

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Kép

Többieknek pusz, holnap bővebben....
Majd jövök a munkahelyről. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Jó reggelt!

Rana: akkor legyen csak a 90 ft/teszt, és ha fel vannak adva, átutaljuk a postaköltséget is.
Tértivevény nem kell, az ajánlott elég. A 190 FT szerintem az ajánlott levél teljes feladási díja. De talán valaki jobban tudja :-)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Anyukáknak szép nyugis napot csemetéjükkel!
:D
Pociban babásoknak, pocisimik! :D
Beágyazósoknak, boldog ágyazást! :D
Szurkálósoknak, petinövelő drukkok! :lol:
Brizóka pindurjának hiperdrukkok! :D
Pihenősöknek, kellemes napot kívánok!
:D
Rana sorstárshoz hasonlóan beleásom magam a melóba.
estike66

Szép hetet mindenkinek!

Rana:50 g-os A/5-ös boríték feladási díja 100 Ft + ajánlott 190 Ft
értéknyilvánítás én sem tudom, hogy kell-e?

vizkriszisback nagyon bízom benne, hogy kicsi a bors de erős :lol:

zsófikukac igen jobban van már a pocim, kívánom, hogy jól ágyazódjanak be azok a kis prüntyikék :) :P

kisbuta örülök, hogy nagyon jól éreztétek magatokat a hűség városában, mi is ott voltunk 6 évvel ezelőtt (szerelmünk hajnalán :lol: ) :lol:
és ha te mentálisan jól vagy és nyugodt, :lol: akkor a babócák is jól beágyazódtak a pocidba

skrisz majd gyere az 1. ultrahang hírekkel 8)

Kép
brizo

estike köszi a pinduromnak a hiperdrukkokot, mindi güzenem neki, hgy mindenki drukkol neki :lol:
azért ne vidd túlzásba a melót, mit dolgozol?

Kép
brizo

Szép napot!
Brizo,hatalmas drukk a kis bogyókádnak!!!
Baba,Kukac,Kisbuta ragacsok mennek!!!
Mabe,boldog szurizást :wink:
Rana,akkor lesz még idén inszem?
SKrisz,gondolom már rettentően vártad a mai napot :D Kívánom,hogyéleted legjobb mozizása legyen :wink:
Estike,te mikor mész megint kukucsra?Rókakoma?
Lola,én is irigy :lol:

Katica tényleg nagyon eltűnt :roll:
Vendég

Brizo! Drukkok mennek továbbra is! :-)

Én is utánagondoltam, inkább úgy van, ahogy Brizo mondta az ajánlottat.

Rana, nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de szerintem minimum dupla boríték legyen a csomagolás, vagy nejlonzacsi+boríték. Én ugyanis már jártam úgy, hogy totál felbontva érkezett, sőt még egy tesztet is feltéptek. Szóval én inkább vállalom a plussz csomagolás költségeit.
Én még nem kaptam privit :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szép napot!

Közvéleményt kutatnék, ki milyen terhesvitamint szed és melyikről milyen tapasztalatai vannak?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!

Mennek a drukkok
+++++++++++++

Baba,
Elevit nekem szorulást okozott. A Femibion vagy hogyis hívják pedig olyan állandó éhséget, hogy a vasszöget is el tudtam volna fogyasztani.
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Drukkok mennek!

Én élvezem a szabadságot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rosszul vagyok a Gravidától és szorulást is okoz.

babaimádó
Kép
babaimado

Én Elevitet szedek... semmi bajom nincs tőle...
Vendég

Kép

Drukkok mennek!

Kati: táblát kérnéééééééék, ki mikor tesztel! :oops: Köszi!

Skrissz: várlak! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Tényleg jó lenne már egy tábla!

babaimádó
Kép
babaimado

Drukk mindenkinek!!

Brizo, akkor én személyesen adjam oda neked a teszteket, ugye? Így felezni tudjuk a postaköltséget. (Szerintem én is elküldetem magamnak, mert nem tudom, mikor találkozom személyesen a barátnőmmel) Mi a helyzet veled???

Szezso! A sima ajánlottal az a baj, hogy a postásoknak nem kötelességük személyesen odaadni a címzettnek (rá is van írva, hogy "levélszekrény útján kézbesíthető". Sokszor találtam már simán bedobva a postaládába, illetve egyszer meg sem érkezett (azóta sem), pedig a postás váltig állította, hogy bedobta.... Bizonyítani ugye nem tudom, hogy nem vettem át.... :roll:
Dupla vagy bélelt boríték rendel! :wink:

Baba! Én Femibion-800-at szedek.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Brizó! csak az "agyamat" és a humorérzékemet kell dolgoztatni :D
Nyulasz! Holnap megyünk a BMC-be kukucsra. Szerintem utamra is bocsátanak. :D
Baba! Én szedtem már Gravidát, mert a régi orvosom azt tartotta jónak. Minden bevétel utaán iszonyú hányingerem volt, héha hánytam. Aztán a jódtartalma miatt váltottam elevitre, ettől semmi bajom. :D
Ha a cicim nem fájna, erősen kétségbe vonnaám, hogy vannak-e babáim. Semmi bajom.Na jó, még fáradt is vagyok .
tegnap a két fiam elment dolgozni, este jöttek. Én megpucoltam az ablakok felét(kva sok van), takarítottam, mostam, lakást díszítettem, vacsorát főztem, majd amikor telefonáltak, hogy indulnak Bpestről szépen elmentem zuhizni, megterítettem, gyertyákat gyújtottam, kellemes zenét tettem fel. Dícsérték a vacsit, és rengetegszer elmondták, hogy milyen sanyarú az Ő életük, még vasárnap is dolgoztak, és milyen marha jó nekem, mert én pihenhettem. :lol: :lol: :lol:
Vacsi után hagyták magukat maszírozni, szeretgetni. Két mártír. PASIK :wink:
estike66

Estike :lol: .Ügyes vagy!

babaimádó
Kép
babaimado

Estike!
Ügyi vagy! :lol: Azért csak óvatosan ezzel a rengeteg munkával! :wink:

Brizo!
Mikor hívnak? Úgy izgulok értetek!!!

Baba!
Én gravidát szedek. Semmi bajom tőle, de mikor elkezdtem, farkasétvágyam lett és felugrott 3 kg. Elevitet is szedtem, attól semmi bajom nem volt. :lol:
Mikor tesztelsz? ++++++++++++++++++++

Csajok, nem baj, hogy nem fáj a cicim? :roll:

KépKép
zsófikukac

Halihó!

Itt vagyok, s semmi kedvem sincs ma dolgozni. :oops:

Hajnoca :D

Doki Rendelése Hétfő, SZerda, Péntek du. 14v 15 órától este 20-21 óráig. A Károly krt-on rendel, az Aeroviva mellett a 6 emeleten.
BOgyi nagyon édes, Télapóval találkozott?

Brizo :D

Drukkolok nagyon!!!!!! Remélem már jobban van a pocid.

Zsófi :D

Neked is mennek a drukkok!

Lola :D

Gratulálok, várjuk az uh képet!

Mindenkinek megy a depiűző, a drukk a babásodáshoz, pé-hez, osztódáshoz, beágyazódáshoz.......

Pusz

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A JÓKIVÁNSÁGOKAT!!!!! Aranyosak vagytok!

Máris készítek egy igazi lombikvárós vonalzót!
azért azt kell mondjam, hogy miután 7 nap múlva lesz vége a ciklusomnak, szombaton természetesen jelentkezett egy pötty barna, ahogy szokott... tudjátok, a jelzés :( Picit lepangtam (vagyis nagyon) úgyhogy a vasárnapi szülinapom depivel telt. Ma viszont éledezek és reménykedem, mert nincs barnázás... de azért fáj néha a hasam :( (de reménykedek erősen... hátha)

Brizo!
drukkok a babához!!!!

Mabe!
amit felraktál képen, az egy blasztóbaba?
dezsina

sziasztok!

kicsit eltűntem. :oops: nagyon sok dolgom volt, nem bírtam jönni, hiába szerettem volna.

ma visszaolvasok, és táblát is fogok rakni.

katica
katica30

Hát csajok nem is tudom, hogy sírjak vagy örüljek.

Nagyon jól van a mi kis manócskánk, de azt mondták, hogy még holnap sem lesz belülti, hanem majd csak szerdán 6.nap :oops: :lol: :roll:
Én még ilyet nem is hallottam, hogy 6. nap legyen valakinek beülti, ti hallottatok már ilyet, addig az idegeimmel játszanak.
Most úgy döntöttem bemegyek dolgozni, hogy lefoglaljam magam, úgyis még csak szabin vagyok, majd beültitől leszek táppénzen.

Rana küldöm a bankszámlaszámra az összeget, jó lesz úgy nekem, hogy majd ideadod személyesen.

Baba én Femibion 800-at szedek. Nincs róla semmi rossz véleményem eddig.

Kép
brizo

Brizo!!!
De jóó! Nagyon örülök annak az egy kis Drágának! Látod milyen kis erős!!!! :lol: A pocakodban már nem is lesz más dolga, csak beágyazódni. :wink:

KépKép
zsófikukac

Estike: ennyit melózni! :shock: Kukucs után jelentkezz!!!!!!!

Skrissz: hol vagy már? :shock:

Baba: nekem egyik terhesvitamintól sem volt semmi bajom. :D De a Femibiont ajánlom neked a magas folsavtartalma miatt! (meg minden IResnek)

Brizo: húúúúú, nagyon izgi!!!!!!!! A 6 naposnak mi a neve? Blasztó + 1? :D Tuti a siker! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Brizo, ne izgulj, biztosan megvan az oka, amiért várnak még 1 napot. Nem kérdezted egyébként?

Baba, én Elevittel kezdtem, attól sem volt semmi bajom, aztán mikor teherbe estem, akkoriban fogyott el, és úgy döntöttem, hogy a töredék áron megkapható Gravidát is kipróbálom. Azzal sincs semmi bajom, és a vérképem is tökéletes volt eddig. Az eddigi hozzászólásokból egyébként azt látom, hogy mindenkinek más jön be, szerintem próbálj ki többet, és az alapján döntsd el, neked mi a legjobb.

Mindenkinek mennek a drukkok és babaragik.

Kép
petne

Brizo!
örülnöd kell, mert igy már egy szupi blasztóbabát kapsz! Nagyon drukkolok!!!
dezsina

Sziasztok,
Brizo nagyon sokat gondoltam rád a hétvégén! Ezek szerint nagyon kis stram embriótok van ha ilyen sokáig húzzák a beköltöztetést!:-) Drukkolok továbbra is!

Babaragikat Küldöm: Babaimádónak, Kisbutának, Zsófikukucnak++++++

Skrisz, mi volt az UH-n? Vagy nem ma voltál... :roll: :oops:

Rana, estére átutalom otthonról a pénzt! Boríték: nekem is bontottak már fel többször levelet, ez biztos valami vidéki szokás, mert míg Pesten laktam ott nem tapasztaltam... :evil:

Terhesvitamin: Femibion-t szedtem 1 dobozzal nem volt semmi bajom, sőt mintha több energiám lett volna, most hogy elfogyott egyenlőre a cukorbetegeknek való multivitamint szedem helyette...

Sok pusz mindenkinek!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?