Hello!
Az enyemek meg mindig alszanak

folkeltek olyan 8 korul kaptak enni es visszaraktam Oket az agyba mert Monserrate 9-re megy suliba igy Ot kell megetetni, feloltoztetni stb. es a kicsik egy szo nelkul visszaaludtak.
Most valahogy szuper felesegnek es anyanak erzem magam, olyan jol sikerult a hosszu hetvege (hetfo unnep volt itt) hogy kitakaritottam, tegnap foztem tyukhuslevest, toltott csirket es tejberizst. Gyerekek imadjak! Tegnap du. a naggyal csinaltunk karacsonyi kepeslapokat, en megrajzoltam a telapot, O kivagta es ragasztotta. A lakas is olyan szep igy karacsonyi diszekkel, bar Alex kicsit megijedt a fenyektol (kis betoji

) en imadom ezt a hangulatot . Vettem illatos gyertyakat igy meg az illat is karacsonyi.

Imadom a decembert (ha nem betegek a gyerekek!

)
Sotske: kenyeret meg nem sikerult megcsinalni, majd talan ma bar rengetek dolgom van du.
Judit: sajnalom hogy betegek a Lanyok, ez a legrosszab a osz-telben mig kicsik. Az enyem, a nagy 3 even keresztul szinte allandoan beteg volt telen, ez az elso ev hogy meg csak egyszer volt beteg. Haladunk. Orulok hogy azert jol sikerult a nyaralas, en mostanaban nem vagyom sehova, megszenvedtuk azt az egy honapot otthon Mo-on nyaron, faradtabb voltam mint most itthon.
Monserrate kronikus bronhitiszes volt es volt egy 5-6 honap mikor egyfolytaban inhalalnia kellett minden nap es ez a megelozes miatt de nem emlekszem a gyogyszer nevere. Szerintem inkabb ez mint az orokos betegseg.
Petricsek: Bendusnak gratula a lepesekhez, innen szerintem par het es futni fog. Nagyon ugyi!!!

Nalunk pulyka lesz karacsonykor meg nem tudom milyen formaban.
Banika: van egy olyan erzesem hogy a Tieid is hamar fognak jarni, nagyon kis huncut orokmozgok!
Zsuzska: nagyon edesek es tenyleg van hasonlossag a Lili fia es a Tied kozott!

Cumiert neha az enyemek is felkelnek este de az mar igazan elviselheto, csak egy perc es alszanak tovabb. Megnyugtatasul, ezt egyre ritkabban csinaljak!
Riddencs: kicsit megijedtem mert ugy olvastam hogy kiprobaltad a Tonti modszert

Isten ments ez nem az en modszerem kialtottam fel aztan rendesen elolvastam hogy azt irod; kiprobaltam Tonti, a modszert.
Sajnalom hogy nem jott ossze de nem kellett volna Magad melle raknod Oket ez meg csak jobban hergelte Oket hisz itt az anya mellettem es nem segit?!

A masik, ha egyszer elhatarozod Magad nem szabad meghatralni

mert az egesz siras-rivas most hasztalan volt.

Lehetseges hogy Levid meg nem erett meg az ejszaka atalvasara, valoszinu komolyan ehes volt azert nem hagyta abba a sirast. Meg olyan kicsik, kitartas!
Binyek: orulok hogy Nalad bevallt!

Tenyleg baromi jo dolgod van!!!

En a legjobban a finom kajakat irigylem Toled amit az anyukad visz!
(Januartol nekunk is lesz takaritononk.
)
Ancsi: ha tenyleg nem isznak meg semmit es sehogy akkor probald meg nagyon lassan es ovatosan raszoktatni kiskanallal. Hala Isten az enyemek isznak mindent de folag vizet adok Nekik.
Kaja: hat az enyemek csak egyszer esznek fozeleket ebedre, du. uzsira mast kapnak. Jodhurtot kenyerrel, tejberizst, gyumit, vajaskenyer stb.
Paradizs: gratulalok a 3 babahoz!!! Meselj Magatokrol!