Szilvi: igen 3 oldalt kell kitölteni, a 4. az útmutató

Azért leírom, hogy én hogy jártam

Ti ne járjatok így

Szóval a munkehelyem rossz papírt töltött ki, ami csak azt hiszem 2 oldalas volt, tök min1. Még a gyás lejárta előtt beküldték a papírt. Nos a az illetékes hivatal, ráűlt kerek 1 hónapig, (majdnem 1 hónap, pontosan 25 napig), majd kipostázott egy levelet,hogy rossz formanyomtatvány lett kitöltve, mert hiányzott róla a 6/a, és a 6/b kérdés, no ezt én pótoljam (kiküldte nekem a jó fomanyomtatványt és bekarikázta 6/a, 6/b kérdést, hogy csak azt töltsem ki,) majd küldjem vissza. Nos, én aznap kitöltöttem visszaküldtem. Aztán múlt héten csütörtökön felhívtam Őket, megkérdeztem, hogy ugye azért ebben a hónapban utalnak nekem pénzt????? Mire a hölgy nagyon aranyos készségesen utánanézett, majd mondta, hogy nagyon sajnálja, de ebből már csak január lesz??????????????????????????
Szóval ezúton mondom most mindenkinek, mielőtt fényképeket várnátok maj dtőlem, se télapó nem volt, sem karácsonyunk nem lesz, mert annyi pénzt sem kapott a férjem, hogy a ház törlesztését ki tudtuk volna csengetni

Oké, segített valamennyit a család........ de ez borzalmas
Aztán ma megnéztem a számlánkat, és képzeljétek, a maradék Gyást elutalták

(kőkemény 9 napot) tudom, azis valami
Kata: Te kérdezted, mit dolgoztam itthon, adatrögzítést, de komolyan még éjjel is dolgoztunk apával

3 nap alatt 32 ezer, ami jól hangzik, de ez is majd csak januárban
No kisírtam magam