A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Szilvi, ahhoz, hogy gyedet igénybe vedd ahhoz fizetés nélküli szabadságra kell menned. írd alá nyugodtan. attól jár a szabi asszem 1 évig de ezt már vágom pontosan.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Szilvi nem kezdted korán, Vikinek anno én is adtam már 4-5 hónaposan szinte mindent! Levinek is adnám ha elfogadná. :oops: Azon gondolkoztam hogy lehet tényleg lehet benne valami hogy azért nem fogadja el mert már késő. Vagyis nehezebben szokik hozzá, mintha már korábban kapta volna!

Márti nincs mit, de ha bármire szükséged van csak szólj bátran, összedobjuk a csajokkal amink van. Szeretném ha mindenkinek nagyon szép karácsonya lenne, és tojni rá ha nincs ajándék, egy fa, vagy asztaldísz mellett, jó egészségben, boldogságban együtt a család, ennél több nem feltétlen kell.
Tomi is ha már nagyfiú is, de ennyi elég neki, mint ahogy Nekünk nagy culáknak is szerintem! :)
Én ilyenkor karácsonykor mindig kicsit lelkis leszek, és az a fajta vagyok aki adni szeret a legjobban, és látni a másikon hogy örömet szereztem neki! :lol:

Na bocsi ha kicsit csöpögősre sikeredtem, de tényleg így van! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szilvi Nekem is rémlett hogy Vikinél alá kellett írnom ilyesmit! Persze azt ne mértem miért csak ezt a papírt kaptad meg, és nem az összes többit ami a gyed igényléshez kell! Vagy Neked a munkáltatód intézi?

Itt megtalálod nézd csak:

http://www.oep.hu/portal/page?_dad=port ... ema=PORTAL

"Aki munkaviszonyban, közalkalmazotti, köztisztviselői jogviszonyban áll, annak a gyermekgondozási díj időtartamára a munkáltatójától fizetés nélküli szabadságot kell kérni."

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna: ezzel én ugyanígy vagyok :wink: Már annyira be vagyok sózva mindig, hogy kicsomagolják az ajándékot, amit én adok...... A legszebb karácsonyom, azt hiszem tavaj volt :lol:
December 12-én, (azt hiszem) akkor mentem el az első 4D-re :lol: Apának nem mondtam el....... Ő elsősorban lányt szeretett volna, vagyis persze mind1, csak egészséges legyen, de mégis a lelke legmélyén, kislányt várt :wink: Hát amikor nézték a 4D-n és kérdezték, hogy van-e már neve a babának, akkor én büszkén mondtam, hogy persze hogy van: PETRA :wink: Erre mondja a csajszi, hogy kicsit kellemetlenűl fogja érezni magát a gyerekünk nagykorában, hogy FIÚ létérre, Petra nevet kapott :wink:
No, kicsit meglepett, mert már annyira beleéltem magam, hogy lányunk lesz, de sebaj, nagoyn örűltem én a fiúnak is.... aztán ahogy mentem hazafelé, bementem egy bababoltba és vettem egy pár világoskék színű tipegőt... már nagyjából elterveztem, mi lesz részben Apa karácsonyi ajándéka. Szóval, vettem még egy nagyon aranyos szétnyitható képeslapot, olyan babásat, írtam a FIA nevében egy nagyon aranyos levelet, becsomagoltam a tipegővel és a dvd-vel együtt :wink: :wink: Amikor kicsomagolta és elolvasta, azt mondta, hogy most Ő egy picit elvonul, majd enyhén könnyes szemmel visszajött és megköszönte :wink: ...... szép volt :wink:

Jó lenne már egy kislány levelével megajándékoznom.... de ez a gondolat egyre messzebb kerűl sajna a valóságtól :cry:

Na most én is csöpögős lettem, bocsi lányok :wink:
bluebox

Szia Anna!!!!!
Márti! ne aggodj,szerintem sok mindenütt ez van. legalábbis ezt látom. Had ne kezdjem el. Hogy.................mi nap hogy járt a sogor. Pénztelenség miatt.
Szoval mi is már nagyon sok variánson gondolkodunk hogy is lenne jo.És ezen töpregünk hogy el kell indulni,lépni kell. Majd ha amire most gondolok össze jön,majd irok rola. De ez még 2-3 hónap.

Kata&Milán

oszman777

Te Márti!!! Ezt nekünk el sem árultad. Hogy hogy lepted meg Apát tavaly. :D :D :D :D :D Nagyon cuki vagy. jo meglepi volt nagyon.

Kata&Milán

oszman777

Márti ez nagyon szép! :)

Hogy milyenek ezek a férfiak, nagyon ritkán hatódnak meg úgy igazán, és akkor is elvonulnak! :lol:

Én a párom egyetlen egyszer láttam picit könnyes szemmel, amikor Viki megszületett és felsírt! Azóta sem, Levinél már úgy látszik edzettebb lett! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Kata: úúúútálok nyavajogni, nem is szoktam, megoldom a problémámat, anélkűl, hogy bárki bármit is észrevenne...... csak itt a topicban már mindenki karácsonyi lázban ég, hát én nem, ezért írtam le, mert majd biztos jönni fog, hogy ki miket vásárolt. Nos, én semmit :wink: Majd januárban :wink: A gondolat már megvan :wink: Legalább azon már nem kell gondolkodnom, de nagyon fog ám érdekelni, hogy min töröd a fejed:)
bluebox

Tavaly még nem írogattam ilyen sokat, mert dolgoztam mint állat :cry:
bluebox

Még áprilisban is bejártam dolgozni, sőt még május 1. hetében is :lol:
bluebox

NNNNNNNa, ma nagyon aktív vagyok :wink:

PIRONYA MERRE VAGY???????
bluebox

tudom,Márti emlékszem.

Kata&Milán

oszman777

De egyébként én még vállaszt sem kaptam senkitől a kérdésemre az elöző oldalon van. A mai első hozzászolásom. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kata&Milán

oszman777

Szia Kata!
Szia Stella!

Én szerencsésnek mondhatom magam, mert a főnökeim, és egy tb-s emberke segítettek hogyan lehet most majdnem a max a gyedem.
De valószínű két év után megyek Én is vissza melózni, csak az a baj hogy Tárnokon nincs bölcsi csak ovi, és így eléggé hercehurcás lesz. De még addig elválik mi lesz, lehet kibekkelem a 3 évet!
Baromira társasági lény vagyok, szerettem a melóhelyem, sok sok emberrel ismerkedni, beszélgetni, de a legjobb akkor is az lenne ha itthon maradhatnék, és csak a családomnak élnék.
Főzni, mosti, sütni, gyerekeket hozni, vinni, suliba, különórára, stb stb. És közben egy csöpp időm magamra is lenne talán!
Hmmm álmodik a nyomor....... 8)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Oszmi!
ACC- Felnőtt-és fél csomagot adtam neki,napi kétszer!
Vendég

köszi csiri! Egyébként tutira tudtam hogy itt vagy és csak olvasgatsz.
Mentem mert msnen keresnek.

Kata&Milán

oszman777

Kata Én nem ismerem a kalcium muszkot, hál istennek Vikim nem volt beteg ilyen kicsi korban, és remélem Levi sem lesz az. kopp kopp kopp

Arra emlékszem hogy Vikim első betegségekor valami recept nélküli bigyót kapott, Rhinathiolt vagy mit, meg noormafloort, meg még valamit a pöttyeire aminek nem jut eszembe a neve! :cry:
De a kalciumot nem ismerem, bocsi!

Ja azt a balzsamot igen, de Nekem nem nagyon vált be, legalábbis attól nem láttam javulást Vikin.

Viszont lázcsillapítót próbáltam már párat és Nekem legjobban a Nurofen vált be! Tényleg pillanat alatt hatott, mikor más nem használt, és nem is jött vissza a láz!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna megy pü nemsokára.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Kata, én ismerem ezt a calciumot. Egy fél ampullát kellett egy üveg teába rakni, és megitatni Marcival. Akkor kapta, amikor köhögött, meg elment a hangja.

Érdekes módon nekem most nincs annyira karácsonyi hangulatom. Pedig az összes ajándék megvan, a csomagolópapír is, megvan a fa, meg a díszek, szóval csak dekorálni kell, meg sütni-főzni. Meg gyönyörűen feldíszített plázákat is láttam, de valahogy mégsem. Ma előkerestük anyuval a tavalyi mézeskalács-házikó képét is, de az sem segített... De talán majd Ti lázba hoztok :wink:
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

áh Milán egyfolytába hapcizik a kiságyába. Alig kap levegőt,szivom az orrát. Aludni sem alszik rendesen.
Viszem a dokihoz estére.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
Ne hari,de nem tudok most semmire konkrétan reagálni!

A hétvégém családozással,vendégeskedéssel és lakásdíszítéssel töltöttem!Na mostmár itthon is lépten-nyomon karácsonyi hangulat dekoráció van,de csatlakozom Brigihez...nekem nincs....
Vendég

nagyon tuti Hékás! Biztosan te csináltad. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

[quote="oszman777"]n írta:oszman777agyon tuti Hékás! Biztosan te csináltad. :lol: :lol: :lol:

Hát majdnem :lol: :lol: :lol: :lol: anyu volt :lol: :lol: :lol: :lol: nekem nincs sem türelmem, csak kézügyességem ehhez :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

OSZMAN-KATA!!!
NEKED VAN MSN-ED??????????
Vendég

[quote="hékás"]E írta:hékáslőre bocsi minden babától és anyukájától :oops: Csak gondoltam, szólok előre...

http://TRL2.TV/View/?v=94e4384abf084a4898361a4b939464a3

Brigi!!! Ez mi volt amit be linkeltél??????? Mert nekem nem nyitja meg.

Kata&Milán

oszman777

Mentem,Milánt meglepem a porrszivoval a kiságyába. :D

Kata&Milán

oszman777

Nekem sincs karácsonyi hangulatom.... :? :( :x

Stella: én pedig úgy tudom, hogy akár két évre is jár a szabi!
Anna köszi, én is találtam a neten nyomtatványt. Csak még nem kaptam meg a melóhelytől!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Mi voltunk a hétvégén "gyönyörűen feldiszített plázákban" hát meg kell mondani, Merci odáig volt.

mindjárt írok még , de ahhoz képet kell szerkesztenem Nektek!
bszilvi25

Na szóval!

Mercinél járt a mikulás, és a csizmájába is rakott csokit! :lol: (lásd kép)

Kép

Tegnap a délutáni alvásból felkelt (ez a kép nem az az alvás.....), megyek be, és mit látok???
Tiszta csoki az egész gyerek. Valahogy kivette a mikulást a csizmából (ami állva maradt a helyén, mégcsak el sem dőlt) és a hóna alá csapta és vele aludt.
Képzelhetitek hogy szídtam magam. Ok, nem evett belőle, meg semmi, de nem rajtam múlt! :oops: :oops: :oops:
A lényeg az, hogy a mikulás lapos lett, mint egy darab papír! :oops:

na most ezért ne vessetek meg................
bszilvi25

Kata: bocsánat, tényleg nem reagáltam a kérdésedre. Én azért vittem sos. másik dokinénihez Kristófot, mert rohamosan romlott az állapota, nem akartam semmi drága cuccot megvenni, amit utána nem használhatok mert mást fognak felírni, szóval összepakoltam a gyereket és lerohantam vele. Egyébként az ACC 100-at mondta nekünk a dokinéni, ha nem kaptunk volna málnás löttyöt, de kaptunk :wink:
bluebox

Szilvi: ez nagyon aranyos lehetett :wink: :wink: gondolom Téged a frász kerülgetett :wink:
bluebox

Kép
Egy pici segítséggel, már ezt is tudjuk

Kép
Ezt meg már egyedűl, a hintaszék alá kúszni, hátrafelé mint a rákok :wink:
bluebox

Márti: ne is mond. Nem is kicsit!!! 8) De így utólag jókat mulatok rajta.

Megmutizom nektek mit kap a déditől a gyerek karácsonyra! végre sikerült eldöntenem milyet akarok!
Kép
bszilvi25

Kristóf ügyes!
bszilvi25

Szilvi! ez tuti etetőszék.
Márti! Mi az a málnás lötty??
Jajaj,jaja,habszivacs puzzli
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vettem corába 900 volt 10db,nagy örömmel haza hoztam,kibontja Apa össze rakja,és olyan ortáli büdös volt, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
az a müanyag szag,nem is hanem gumi,áhhh és még rá is rakta a gyereket.
majd be hánytam.
Felvettem a gyereket,és ezt a szart kibasztam az erkélyra szatyrostol. Az egész házat átjárta ez a gumi szag,de borzaszto volt,komolyan mondom nektek.
jol meg ázott,azota,Behoztam már. de még büdi kicsitt.
De!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ki lehet könnyen szedni a ki szedős formákat belöle.
Sőt mikor szedtem szét,hullott ki belöle.

Kata&Milán

oszman777

[quote="oszman777"]F írta:oszman777elvettem a gyereket,és ezt a szart kibasztam az erkélyra szatyrostol.

KATA!!! nem szoktál ilyen csúnyán beszélni!!!!
bszilvi25

Tök jó az etetőszék :cry: Nem ilyen van Brigiéknek is? Vagy csak hasonló?
bluebox

Kata: RHINATIHOL (köptető, málnás ízű)
bluebox

Brigiéké nem ilyen. Ez olcsóbb!!
bszilvi25

Aham. Miért, a Tiétek mennyibe kerűl? Ha meg lehet kérdezni?
bluebox

ÁÁÁ, én meg idegeskedek egy kicsit!
1-kor lett volna ebéd Mercinek, de még mindig alszik.
Így lehet, hogy világosban nem is tudunk sétálni.
Mindjárt 2 óra, felkel, (majd) ez-az, és már szinte sötét is van :? :?
Gyűlölöm a telet!!!!!
bszilvi25

De legalább az vígasztaljon, hogy Merci jókat alszik :wink:
Ma Kristófnak is jó az alvókája :wink:
bluebox

Persze!
Ez a tesz-veszen 12500
Újonnan 21000
Brigiéké meg 30 fölötti ha jól emlékszem.

a miénk tesz-veszes, de állítólag hibátlan. Színe is ilyen. Csütörtökön megyek érte apával. Ha hibája van, vagy nem tetszik simán nem veszem át (ennyi pénzért.) - mégha a mama fizeti, akkor sem.....!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2008.12.08 13:55-kor.
bszilvi25

[quote="bluebox"]D írta:blueboxe legalább az vígasztaljon, hogy Merci jókat alszik :wink:

látjátok milyen aktív vagyok???? majdnem olyan mint az msn!

Igen jókat alszik az tény!
és mióta uzsira mást kap azóta MINDEN éjjel alszik felkelés nélkül! :D :D :D úgyhogy tudtam én!!!
bszilvi25

Szilvi, jó az etetőszék! Nekünk tényleg nem ilyen van, csak hasonló. Jövőre majd ebben eszi a Mikulást Merci :wink: Mi is kaptunk egy halom csokit, de nem értem, miért??? mindenki tudja, hogy egy fél éves gyerek még nem kaphat :twisted:

Kata, egy éjszaka alatt kiment nekünk a bűz belőle. Sőt, és azonnal áttöröltem fertőtlenítő kendővel, és az el is vette a szag nagy részét. De a részei nekünk is kijár belőle elég könnyen. 2 napja azzal játszk Marci, hogy szedegeti ki belőle, én meg frászt kapok tőle...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nekünk 29.900 volt az etetőszék, de nagyon bejött. Azóta sokkal jobban eszik. ma is 10 perc alatt megette a krumplifőzeléket sajttal :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szilvi! Nem szoktam,de ez nagyon fel baszott. nah most jol bele szagoltam a szatyora,és még büdi. Meg még felbasztam magam mert még más is történt ezzel.
:shock: :shock: Igy néztem.

Kata&Milán

oszman777

szilvi,ahogy miku járt nagyon jot nevettem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

ancsika!!!!!!!!!!
Hol vagy? Jol vagy??????????

Kata&Milán

oszman777

Gondoltam rád ma.

Kata&Milán

oszman777

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.12 13:05-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?