A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Brizo! Hű, tényleg erős kis embrikétek lesz! Mondjuk ez tényleg nagyon furcsa, hogy 6. napon adják vissza. Kérdezted B-t, hogy miért???? (Ha te nem akarod, majd én megkérdezem! :wink: )

Puszedli! Ide is megírom a válaszom, mert sztem a privit nem küldte el. :?
Szóval nem baj ha drágább az LH teszt mint 90 Ft, elvileg szegénnyel azt is megígértettem, hogy egyáltalán nem kell előre utalni semmi pénzt, hanem ő megelőlegezi, de aztán olyan sok teszt lett a végén, hogy nem volt pofám ilyet kérni tőle. Majd a különbözetet a postaköltséggel együtt elutaljátok neki.
Ha meg tudja venni ezen a héten (vagy ő vagy a férje), akkor sztem már ezen a héten fel is tudja adni, de legkésőbb a jövőhéten. Remélem legalábbis, mert a jövőhét végén már nekem is kelleni fog az LH teszt!!

Tücsi, igen, szóltam neki, hogy bélelt vagy dupla borítékban küldje, és ezért is kell a tértivevény, mert így a postás a kezedbe adja, reméljük bontatlanul....
Miért jó a cukorbetegeknek való multivitamin?? Cukormentes? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Laptetű, de rég is volt már! El se hiszem! Kép

Ja, Nyulasz, igen, így befér az inszem még idén, ha a Jóisten is úgy akarja.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana :D

Én holnap tudom a pénzt befizetni, ha nem baj.

Grat a laptetőhöz. Mikor mész legközelebb dokihoz?

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Rana, azt nem tom' miért jó a cukorbetegeken való multivitamin, csak mikor megtudtuk Apával hogy IR-es vagyok akkor vettünk egy ilyet aztán elfelejtettem szedni, most meg, hogy elfogyott a Femibion gondoltam jobb mint a semmi!;-)
Vendég

Brizo, punkció+6 nap?

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli, hogy te miket tudsz!!! Kép

Zsu, ráér holnap is. Sztem úgyis megvárja a barinőm, míg mindenki befizeti (vagy legalábbis vár egy darabig), mert csak annyit fog megvenni, amennyi előre ki lett fizetve. Amúgy jövő hétfőn megyek tüszikukucsra (remélem lesz mit kukucskálni...).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lányok,

most jöttünk az UH-ról. Egy babánk van, és már dobog a szívecskéje! Annyira jó volt látni. Jó helyen van, és minden rendben egyenlőre. Már nem is kell mennem többet a kaáliba. Mehetek a saját dokimhoz. :lol: Nagyon-nagyon boldog vagyok. Köszönöm mindenkinek a drukkokat és aggódást!

skrisz72

Szívből gratulálok!Már nagyon vártam ezt a jóhírt!!

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm szépen! Jól vagy Baba? Nem parázol, ugye? :wink:

skrisz72

SKrisz

Gratulálok a dobogó szivecskéhez!!!!! :D :D :D :D :D

A többiektől bocsi, majd ha lesz időm visszaolvasok, addig drukkolok mindenkinek, kinek mihez kell!!!! :wink: :D
Vendég

sziasztok!

bocsi, rég jártam erre :oops:

utólag is köszönöm a névnapi köszöntéseket. köszi a drukkokat.

vizkrisz, mamaleszek, rana: sajnálom :cry: ölellek!

baba, kisbuta, zsófi, brizó: drukk++++

dezsi, bella: boldog szülinapot!

krisz: gratulálok :lol: :lol: :lol:

rólam: voltunk a fülöpnél, már csak néhány vizsgálatot kér. azokat intézem azóta.

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30

Skrisz én is teljes szívemből gratulálok Neked Kép Nem is tudtam, hogy ilyen hamar elengedik a kismamikat a kaáliból?

Rana átutaltam az összeget
Most már egy ici-picit lenyugodtam délelőtthöz képest, beszélt férjecském dokibával (én képtelen lettem volna rá)
Azt mondta, ne aggódjak, hogyha az egy szem kis embriócskánk elmegy 5-6 napig, akkor nagyobb esélye van a megtapadásra a pocakomban. Nem akart kockáztatni, hogy visszakapjam 3-4 naposan, aztán már az elején mondjuk szétdurran a méhemben, és én 2 hétig még izulok, várakozom és áltatom magam, hogy sikerülhet.
Így legalább csúcsszuper minőségű lesz ez az 1 szem, és nagyobb eséllyel indulok, mintha 3 naposan kaptam volna vissza. Csak addig megöszülök a várakozástól és a szurkolástól, hogy megmaradjon. DE MEG FOG MARADNI, MERT TUDJA HOGY MENNYIRE VÁRJUK ŐT Kép

Kép
brizo

szóljatok, ha vmit javítsak a táblában! köszi.

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Katica

Milyen volt a "Fülöp"? Én személyesen is ismerem! :( :oops:

Skrisz, Estike

Babás vonalzót tegyetek légyszi!!!!! :wink: :D
Vendég

ditke: írok privit.

katica
katica30

Skrisz :D

Gratulálok a dobogó szivecskédhez! NAgyon örülök nektek! :D

Katica :D

Köszi a táblát. Nálam, hogy számolod a lombikot? Nekem egy stimus volt, s egy fagyis. 8)

kobzoszsu

zsu: úgy számolom, hogy most a 2.lombik jön nálad. :wink:

katica
katica30

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!

Krisz! Annyira örülök neked!!!!! Ugye megmondtam! Boldog babavárást! És tessék elkészíteni a babás vonalzót! :wink:

Katica! A táblához: baba neve: Olivér, 2009.jan. 30. a célidő. Kösziiii

Vitaminhoz: én Hipp Natalt ittam. Majd inkább rengeteg friss gyümölcsöt ettem. Az összes laborom jobb, mint babavárás előtt. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

katica a táblázattal kapcsolatosan nem tudom még, hogy a vérvétel mikor lesz esedékes :shock:

kismamik, és leendő kismamik, ti az utrot milyen formában használjátok? Én most szájon át kezdtem el, a doki ilyet írt fel.

Estike és skrisz, ti az előző lombikoknál is kaptatok progi szurit?

Ma délelőtt bementem a melóhelyre, de kb. csak 2-3 óra hosszat bírtam, elég is volt annyi belőle, káosz van az asztalomon :oops: De nem nagyon izgat, más annál inkább :roll:
Nagyon megörültek Nekem, egyből mindenki hozta volna a kis "dolgait", hát majd csak elboldogulnak nélkülem, minden ember pótoható :lol:

Maba ma voltál a kaáliban, mesélj mi a helyzet?

Kép
brizo

bocsi a neved miatt Mabét akartam írni, csak egy kézzel pötyögök az ágyból a laptopon 8)

Kép
brizo

Brizo! Utro téma: én szájon át használtam, mert véreztem.
Ne lepődj meg, ha szédülni fogsz. Ez sajna mellékhatás. :?

Kép
hanna30

babaimádó, kisbuta, zsófikukac, mabe, szezso: drukk nektek, azért nem felejtkezek el rólatok sem :)

Rana, neked is drukk hétfőre, addig szépen növögesd a tücsöcskédet :lol:

Jó sokat írtam most, mostmár csendben háttérben maradok.

Kép
brizo

hanna igen már érzem a szédelgést néha, meg reggel mikor felkelek feszülnek a melleim.
Most olvastam el a blogodat, aranyos :lol: :) :wink:

Kép
brizo

Brizo! Ez az utrotól van. Hozzászoksz és észre sem veszed majd! :wink: Jó pár hétig kell használni. :lol:
Köszi a blog dicséretet!

Kép
hanna30

Skrisz
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Skrissz: itt is gratuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Baba, Kisbuta, Zsófi, Mabe, Szezso, Brizo: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Zsu,
találkozott a Télapóval, de nem jött be neki. :(
Majd talán jövőre.
Köszi az infót. Már kaptam is időpontot 17.-ére, 18:40re. Remélem hamar végzünk, mert Bogyót is muszály magunkkal vinni.
Nagyon remélem, hogy addig prit is lezavarom, mert .... már ideje lenne neki. :oops:

Brizo,
látod mennyire tutira mennek. :wink: Ebből biztos babó lesz.!! Kívánom, hogy nagyon szép karácsonyi ajándékot kapjál 2 hét múlva.!! :D :D :D

Sti,
hogy te miket tudsz!!
Kicsi kényeztetés jár néha a mártíroknak is.!!! :wink: :lol: :lol:

Skrisz,
még emlékszem amikor előszőr láttuk Bogyink kis dobogó szivecskéjét.
Fel sem fogtam, hogy az picurka pöttyöcske és szivecske bennem dobog.
Pedig a oki mondta, hogy az bizony ott van. :) Még most is látom Apa arcát elöttem ahogy a szeme rámmosolyog és a szemeinkből potyognak a könnyek. Most is. :D...........s Bogyika ott szuszog a kiságyban!
Tessék vonalzót készíteni és, ha tudsz uhu képet feltenni.:)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hannácska,
ezek már fészekrakó ösztönök!!! :wink:
Csak pár gondolat ami eszembejutott, mikor olvastam a soraid. ...

Nekem akkor volt igazán lélekemelős hangulatom és akkor fogtam fel, hogy tényleg anya vagyok amikor először foghattam meg és szoptathattam meg Bogyikát. Mivel ugye műtét után nem kaptam meg és nem is láttam addig.
Aztán akkor volt még ilyen lelkiállapotom amikor inkubátorban elhozták Pestről Vácra. Akkor láttam először Bogyit pelusban és a két lábacskáját. Egy élmény volt és még a doktornő is megkérdezte, hogy minden rendben van-e. Mondtam, hogy igen ... csak most láttam először így a lányomat.

Igaz még a mai napig van, hogy elgonolkodom eg pillanatra , majd rájövök, hogy IGEN, ANYA vagyok és van egy lányom.!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca! Én ma szinte mindenen csak sírok. :oops: :oops: :oops:
Elhiszem, hogy csodás érzés volt! Bogika maga a csoda!
Tavaly ilyenkor még "csak" a szívemben voltam Anya.
(bár pontosan tavaly ilyenkor volt a vetélésem)

Kép
hanna30

Hali!

skrisz
Gratula a dobogó szívecskéhez!!! :D :D :D

Brizo
Drukkhegyek!!!Nem rossz gondolat a dokidtól a várakozás, csak tudom idegőrlő. :?

Nekem 9.cn, hő 36, 6, natúr spontánozás. :lol:

Pusz mindenkinek!!!
vizkriszisback

Brizo!
Na látod, biztosra megy a dokid és a kis Drága tutira Veletek marad. Már jobban vagy? ++++++++++++++++++++++++

Skrisz!
Hurrá!!! nagyon örülök Nektek!!!! :lol:

Katica!
Nekem 16-án lesz a vv. :wink:

Mabe, Szezso, Kisbuta, Baba!
Drukkkkk!++++++++++++++

KépKép
zsófikukac

Krisz, csodás lehetett látni a kis dobogó szívet!!! :D Uhu képet nem tudsz rakni?

Brizo, hát így tényleg stramm kis fickó (vagy kiscsaj) fog beköltözni a pocidba! Érdekes ez a doki, nekem kifejezetten nem javasolta, hogy szájon át szedjem az Utrot (pont azért, mert szédülést okoz). Meg "dugdosva" :oops: állítólag jobban felszívódik. Azt tudod ugye, hogy tökéletesen ugyanaz van a szájon át szedhető, mint a hüvelybe dugdosandó Utro dobozában? Tehát a szájon át szedhetőt is lehet dugdosni nyugodtan (én is így csináltam).

Hát Hanna, ez már tényleg a célegyenes!! :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz :D :D :D gratulálok a dobogó szívű csodabogyónak :D
Estike,holnapra jó mozizást :wink: Duplán :lol:
Katica,és a meglévő eredményekre mit mondott?
Brizo,tényleg milyen igaza van a dokidnak,kitartás,türelem,erős és ügyes lesz!!!Karácsonyra meg tesztelhetsz :D pozitívat :D
Kukacka,Kisbuta,Babácska :D -ragacsok!!!
Mabe,Szezsó és mindenkinek+++++++++++++
Puszi, :lol: már küldtem is tovább,mint Hanna mikulásos videóját :lol:
Dezsikém,én nagyon bízom benned :wink:
Petne,várjuk az uhu képet :D
Rana,szuper,még idén babásodsz :wink:
Vendég

Hali!

Hajnoca :D

Akkor örülök, hogy tudtam segíteni. :wink:

Katica :D

Köszi, csak nem tudtam, hogy számoltál. :oops:

Pusz mindenkinek és nagyon drukkolok továbbra is. :wink:

kobzoszsu

Sziasztok!

Skrisz, szívből gratulálok a dobogó szívű babácskához!!!

Pussz!
Vendég

Skrisz, itt is gratula!

Én voltam ma megbeszélni, a decemberi mensitől kezdem a fogigátlót, a pontos kezdés egyelőre kérdés, mert a doki kért hiszteroszkópiát a vetélés miatt :oops: Ennek nem örülök, de ez van. Holnap beszélek a dokimmal, be tudja-e ütemezni ebben az évben, vagy január lesz belőle (mondjuk ha 2 ünnep között meg lehetne csinálni, az jó lenne)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle: ha ez kell a sikerhez,.... nagyon drukkolok Nektek, de ezt tudod!

Kép

Kép

*puszedli*

Krisz, gratulálok!!!!!!!!!

Katica, köszi a táblát. Te aztán kitartó vagy. Már hónapok óta vizsgálatról vizsgálatra jársz. Le a kalappal előtted.

Tényleg nagyon sok minden történik decemberben és januárban…. Lehet izgulni.

Brizo, nekem azt mondta a doki, hogy ha csak szájon át szedhetőt kapok a patikában, azt is dugdossam, mert sokkal közelebb van ahhoz, ahol hatnia kell, és szerinte így hatékonyabb.

Nyulasz, uhu képem nincs, sőt, nem is láttam a monitort. Őszintén szólva annyira már nem is izgalmas a doki uhuja. Alig látszik valami Julcsiból, már réges régen kinőtte a monitort. Legutóbb sem láttam semmit. Ezért mentünk 4D-re, mert ott sokkal többet be tud fogni a gép, és nem csak egy kezet vagy egy töredék arcocskát lehet egyszerre látni.

Alle, izgulok, hogy minél gyorsabban kezdhess, és persze hogy minden rendben legyen.

Kép
petne

Brizo, nagyon drukkolok ma neked!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

Alle!
akkor együtt kezdünk január, február : itt a nyár :D

Mabe!
meg tudnád írni, hogy amit képet feltettél az egy blasztó volt?

Nyulaszom!
:D :D :D
bizom én is...
dezsina

Jó reggelt!

Tegnap este óta megy a hasam Kép
Tuti, hogy a meforal és a fehérjepor veszett össze, úgyhogy most hanyagolom őket.

Meforalt szedőktől, vagy már nem szedőktől kérdezném, hogy volt-e hasmemésetek meforal szedése mellett?
Tudtok valami term. hasfogót esetleg ajánlani?

Az utro szedéséről, majd kikérem a doki véleményét én is, ha megkaptam egy szem babszemjankónkat :lol:

allegrobarbaro: csináltak már neked régebben hiszteroszkópiát? Kívánom, hogy minél hamarabb "túl legyél rajta" és indulhat a lombik.
Nekem már csináltak, de laparoszkópiával együtt és akkor derült ki az a fránya endo.

Kép
brizo

Nyulasz karácsonyra tesztelek én egy olyan pozitívat, mint még soha, :lol: csak legyen már végre itt a pocimban a vas jankónk

babaimádó én is viszont drukkolok neked :lol:

Kép
brizo

sziasztok,
Brizo,ez a beszéd :wink:
Dezsi,remélem barnácska jó messzire elkerül!
Petne,kinőtte a monitort :shock: :lol: Jó nagy babátok lesz :D
Alle,hiszteróhoz+++++++++++++++
Mai drukkok is mennek :wink: ..Babácska,Kisbuta,Kukacka,Mabe,Rana,Szezsó,Brizo...és a spontánozóknak is :wink: pocakosoknak is :D
Vendég

Brito
Én azt olvastam, hogy klinikai tanulmányok szerint a szájon át szedett progeszteron placebo-hatású.
Hasmenés esetén meg kétséges egyébként is a felszívódás...

Igen, a képen egy 5 napos blasztócska átmetszeti képe van :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Skrisz: nagyon örülök a jó híreknek!!!! Szuperbébi :-D

Brizo: a Tietek lesz a leglombikabb lombikbébi :-D A kamillatea hasfogó.

Babim: drukkolok, nagyon :-D

Zsófi: na, milyen volt tegnap a beágyazódás? Vagy sunyiban csinálták és meg sem érezted? :wink: csak 19-én kell vérvételre menned? :roll:

Alle: tudod, melyik a hisztero legjobb része? Amikor túlvagy rajta :wink: drukkolok!!

Dezsi: bejön a lombikos vonalzód! :-D

Mabe: én is ezt olvastam az Utro-ról, de nem mertem leírni :oops:

Amúgy én is szedtem szájon át Utrot, brutál volt, arczsibbadás, szédülés, kómázás. :roll: a napi 3 szem ellenére….

Kati: nekem majd annyit kellene javítani, hogy fagyibabák december :-D

Vkrisz: hajrá natúr spontánozás :-)

Rana: tegnap átutáltuk az előírt összeget :-) én remélem, hogy dec. végére ideérnek a tesztek…

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép punkció után

Kép érett petesejt

Kép megtermékenyült

Kép 2 sejtes (24-26 órával a megtermékenyülés kezdete után)

Kép 4 sejtes (2 napos)

Kép 8 sejtes (3 napos)

Kép 4 napos morula

Kép 5-6 napos blasztociszta

Ez történik a "lombikban" :lol:
Vendég

Alle :D

Drukkolok, hogy meglegyen minél hamarabb a hisztero. :wink: Ettől függetlenül kezded a fogigátlót?

Dezsi :D

Igazán Sokan kezdünk jövő év elején. Várod már?

Petne :D

Julcsi jó nagyra nő, hogy már kinőtte a monitort. :wink:

Brizo :D

Nem tudok segíteni a meforallal kapcsolatban. Még mindig megy a hasad?

Mennek a drukkok mára is. :wink:

kobzoszsu

Mabe :D

Nagyon jól néznek ki!

Szurikkal hogy állsz?

kobzoszsu

Sziasztok,

Krisz,
gratulálok a kis dobogó szívecskéhez

Szilvi
drukkolok, hogy mielőbb meglegyen a hisztero, emlékeim szerint a mensi utáni két hétben szokat ilyen beavatkozásokat végezni

Mennek a drukkok mindenkinek, bár most nem nagyon tudom követni ki hol tart.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?