Végiolvastam a mai termést, láttam többször is szólítottál.
Nem azért nem jöttem, mert elüldöztél, sőt tök jót tettél velem.
Látod, már te is tudtál segíteni valakin
.
Este (ja, már mejdnem hajnal volt) elhúztam aludni. Reggel elvittem a srácokat az oviba, közben meghívtam az egyik kis barátunkat délutánra játszani.
Ennek kapcsán dolgom akadt délelőttre.
(Remélem veszed a lapot), a nőrsznek fájt a feje, maradt az ovi, a bejárónő meg lábát törte, maradtam én.
Főztem, mostam, takarítottam. Még sütit is tudtam sütni a gyerekeknek. Diós muffin. Kéred a receptjét? Tök könnyű és nagyon finom.
Ja és olyan jó érzés, mert tök csili-vili a lakás. Ez által a hangulatom is emelkedettebb mint máskor.
A barátok 1/2 8-ig maradtak olyan jól érezték magukat.
Fürdés, vacsi, mese helyett most játék volt.
Hoztak a barátok egy Meccano szerű csavarokkal összeszerelhető fémépítőt.
Lassan hazért a párom is. Neki is vacsi, de a nagy már enni is alig hagyta, hogy segítsen neki összeszerelni az autót.
Miután kicsi ügyetlen ujjacskái vannak, ő válogatta az alkatrészeket, a párom összeillesztette, és ő csavarta rá az ici-pici anyacsavarokat. Közbe már marha nagyokat ásítozott, de 1/2 11 -re kész lett, most meg békésen alszik az új szerzeménnyel.
Én meg a kicsivel legoztam és rá kellett jönnöm micsoda klassz dolog az!!! (Persze nekem gyerekként nem volt ilyen csuda játékom)
Ez a kisebbik Lego volt, építettünk házat, versenyautót és amin magam is elcsodálkoztam, de most tökre megértettem miért is tudnak két kockával ellenni, 3* három kockából gólyacsaládot kreáltunk a ház tetejére.
Szép nap volt, nekem legalább is.
Holnap kirándulni megyünk, remélem holnap is süt majd a nap, és nem lesz nagyon hideg.
Egész nap gondoltam rád, de nem tudtam, akartam feljönni a netre, mert akkor itt ragadok és nem maradt volna időm semmire.
Kívánom, hogy legyen neked is holnap szebb napod, és mindennap az előzőnél szebb és jobb.