A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Mondjuk én tanultam csecsemő gondozást,de ezt ott se tanultam.Szerintem azért van mert a magyarok mindig majmolják a fejlettebb országokat és ott az ilyen régi dolgok már nem számítanak.

Kép
martik77

Akkor jól gondoltam.Dereng mintha láttam volna már ilyet tévében,dokumentum féle műsorban. :)

Kép
martik77

Helló! :D

KépKép
benó

legújabb kedvenc fotóim:
Kép ha anyu és apu között vagyok, nyugodtabban alszom
Kép jó kedvem van

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Halihóóóó!Elraboltak az ufó-k? :lol:

Kép
martik77

Annyira szép ez a kis Törpe :D
Nem bántásként kérdezem de nem látni jól,hogy szőke vagy kis kopaszka?

Kép
martik77

Engem vagy Törpét? :lol: :lol:
Cuki a kis bébikénk! Nagyon aranyos! :D :D :D

KépKép
benó

Közbe lefagy ez a vacak oldal. :D :?

Kép
martik77

Rohadt lassú ez a babanet. :evil:
Azt hiszem, visszaolvastam. Azért csak azt hiszem, mert a felét a suliban olvastam, akkor meg a felére se emlékszem.

Flóra, szörnyű, hogy milyen dolgok történnek és milyen emberek vannak! Még jó, hogy nem lett baja a Norbinak! :shock: :shock: A gyümölcskenyér receptjét kérem.

Tancsu, nem irigyellek az éjszakai bulikért. Állati jó lehet, viszont a nappal biztos annál jobb. :D

Edina, tök jó, hogy tudtál ma jönni napközben is. Arra viszont nem emlékszem, hogy mit mondtál, hányadik Clostis hónap ez? A 2., ugye?

Márti, szerintem kiszárad a narancshéj hamar, szerintem rakjátok a radiátorra. Sajnálom az üveget és hogy rosszul voltál. Most már minden ok?

Timi, tényleg ne idegesítsd magad feleslegesen a munkahellyel. Örülj, hogy neked biztos állásod van most otthon. :D :D :D

KépKép
benó

Téged raboltak el az ufó-k Benó mert eltűntél reggel óta :D

Kép
martik77

köszi :lol: :lol:
hát ö szöke is meg kopasz is :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jól van, akkor nem csak itt gáz az oldal. :roll: A szomszéd tehene is döglik. :lol: :lol:
Szilzivel mi volt? A túrógombóc rémlik, hogy jó lett. Én biztos túlfőzném vagy nem főzném meg eléggé. :wink:

KépKép
benó

Azt elfelejtettem írni,hogy a kolléganőm hozott gyomorgyógyszert és vettem be egyet,azóta egész jól vagyok.De ez a nap akkor is vacak lett.

Kép
martik77

Szia Benó!

Igen, 2. Clostis hónapom.
Itt vagyok, csak engem ki is dobott a net :( meg közben kajálok. Ma egész nap csak ettem dühömben :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

Ó, hát az iskolában nem hagynak engem élni. :? :lol: Ez komoly. És állandóan összevont óráim vannak, a valahányadik óra után már úgy vánszorogtam le a lépcsőn, tök fájt a derekam. De most már jó, mert mászkáltam, meg elmentem gyalog a bótba stb.

KépKép
benó

Háhá, de jó sokan vagyunk! Helló, helló mindenkinek! :D :D
A düh amiatt van, hogy megjött, ugye? :cry:

KépKép
benó

Timi nekem is ilyen volt Döme.Szőke és alig volt haja de így is mindenki lánynak nézte :D

Kép
martik77

Márti, a gyomrod volt rossz? Vagy a hányás miatt vettél be gyomorgyógyszert?

KépKép
benó

Tudom, hogy még valakinek akartam írni valamit, de hogy mit....
Henivel mi van?
Zsuzsinak, remélem, jobb a háta.
Ja, Tancsunak akartam írni, hogy ugye, 1500%, hogy megyünk a vadasparkba? Mert a Gy.-t (bocsánat), ez izgatja a legjobban. :oops: :lol:

KépKép
benó

Amiatt dühöngtem, igen. Most ráadásul mehetek karácsony körül megint UH-ra.

KépKép

KépKép
nadina01

Na, meséljetek, mi fájt és mitől a düh.

KépKép
benó

A gyomrom volt rossz és arra vettem be bogyót mert már megint kezdődött az az iszonyatos gyomorfájás amitől féltem.

Azért ne sokat gyalogolj az se jó mindig.Én tegnap vettem észre ha sokat gyalogolok szó szerint hangosan kattog a derekam. :?

Kép
martik77

Értem, Edina. Nekem a 3.-nál bejött.... szorítok nagyon. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Márti, téged is értelek. Még jó, hogy nem volt olyan iszonyatos, mint régen a gyomorfájásod. Attól, amit én sétálok, max. a szék kattog. :lol:

KépKép
benó

Velem már amúgy rendben minden...
Te is mesélj Benó valamit! Hogy vagy? Mikor is mész megint ultrahangra?
És nekem nem küldted el az utolsó uh fotókat :( Megadom a mailcímem, jó?

KépKép

KépKép
nadina01

Benó megnéztem a neten de ha Gy beírja ő is látja,hogy a miskolci vadaspark mindennap 9-16-óráig van nyitva :D Úgy hogy kocsiba pattanunk és irány :D

Kép
martik77

Nem állsz fel és úgy sétálsz???Akkor hogy nem fáj a derekad? :lol:

Kép
martik77

Kiköpött a gép. :evil:

KépKép
benó

Ha sokat ülök, akkor fáj a derekam. :lol:

KépKép
benó

Nyitvatartás:
Április 1-től Október 1-ig
hétköznap 9-18 óráig,
hétvégén és ünnepnap 9-19 óráig,
október 1-től március 30-ig
a hét minden napján
9-16 óráig tart nyitva.

További információt a
46/332-121 és a 46/403-203-as telefonszámon kaphatnak.

Kép
martik77

Várom az e-mail címet. Írhatod ide is, és majd utána kitörlöd (a szerkeszt gombra kattintva).

KépKép
benó

A belépőjegyek árai:
felnőttek számára 250 Ft hétköznap,
hétvégén és ünnepnap 350 Ft,
gyermekeknek (4 és 18 év között) 200 illetve 250 Ft.
Ha minimum 20 gyermek csoportosan látogatja meg a Vadasparkot, akkor csoportos jegyet vásárolhatnak, ami 170 Ft-ba kerül, továbbá minden 10 gyermek után 1 fő felnőtt kísérő is jogosult a kedvezményre. :lol:

Kép
martik77

köszi :D

KépKép
benó

melyiket?mert küldtem pü-t is :D

Kép
martik77

Mindent köszi. Mindent megkaptam. :D Kérem, aki tud privit küldeni.... :lol: :lol:

KépKép
benó

A Gy. az előbb hazajött, mondta, hogy megint megy az anyukájához (valamit szerelni), úgyhogy eszem, aztán én is lemegyek anyuékhoz.

KépKép
benó

Köszi.www.iranymagyarorszag.hu/miskolc_varosi_vadaspark/I130424/ - 37k - Itt találni egy csomó szállás lehetőséget

Kép
martik77

Azt hiszem elküldtem, bár azóta kétszer kidobott ez a remek oldal :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

Elég gáz tojáslevest csináltam. Ebbe kevés lisztet kell tenni? :roll:
Tényleg, Timi, csináltál végül a múltkor borsófőzeléket?
Lehet, hogy mégse megyek le anyuékhoz, olyan punnyadt lettem, leültem, mint az iszap. :roll:

KépKép
benó

Oké, köszi, Edina, megkaptam, tőled is és a Mártitól is. Ő is a te e-mailedet küldte a priviben. :lol: Meg a Heniét.

KépKép
benó

Mi nem szeretjük a toji levest :?
Akkor maradj itt Benó :wink:

Kép
martik77

Na, jó, maradok, aztán majd még mindig eldönthetem, hogy mi van, nem igaz? :wink:

KépKép
benó

Így igaz :wink:
Volt hogy megettem a toji levest de csak ha kicsit ilyen savanyú volt :)

Kép
martik77

Kicsit haragszom az egyik kolléganőmre, aki azt mondta, van protekciója a nyelvvizsgánál, és tud majd segíteni (csak a szája járt :evil: :evil:). Kiderült, ugye, biztos írtam, hogy 53%-os lett a nyelvvizsgája a Gy.-nak, erre kértem a kolléganőt, hogy intézkedjen, gondoltam, áthamisítják vagy valami, erre mondja, ő ilyet nem tud csinálni, csak be lehet menni fellebbezni, megnézni a dogát, reklamálni stb. Hát, ilyet protekcióm nekem is van. :evil: :evil: :evil: :evil: Ilyen mindenkinek van. :evil: :evil: Nem azért haragszom, mert az ő felelőssége a Gy. nyelvvizsgája, de akkor ne mondta volna úgy, mintha mindent el tudna intézni. Ráadásul egyáltalán nem beszélt még a nővel :evil: :evil: , azóta se, és most emiatt már lecsúsztunk a következő nyelvvizsga jelentkezési időpontjáról is. :twisted: :twisted: :twisted: És ezt a Gy. még nem is tudja. :twisted: :twisted: Ma mondta, hogy jelentkezzek helyette, de láttam, hogy már lejárt a határidő. Biztos lehetne még telefonálni vagy vmi, de én nem telefonálok helyette, mintha ő hülye lenne, ezt most már intézze ő. Elmondani meg még nem tudtam neki, mert a mhelyén nem akartam emiatt felhívni, mert csak felhúzza magát, most meg rohant tovább.

KépKép
benó

Jaj, tök jó, szombaton talizunk. :D

KépKép
benó

igen megcsináltam és nagyon fini lett :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Akkor jó. :D :D :D Ügyes vagy. :D

KépKép
benó

De ez a nyelvvizsga dolog nem valami jó.Én azt hittem hozzá lehet még írni a vizsgához vagy ilyesmi.Az segítség lett volna,de így inkább ne is mondott volna semmit a kolleganőd.

Már én is várom a szombatot :D

Kép
martik77

Így van. Csak hitegettük magunkat. :?
Helyes, jó is lesz. :D

KépKép
benó

Pénteken neked is lesz uh?

KépKép
benó

Timi, és te hogy bírod az éjszakázást? :?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?