[quote="bluebox"]J írta:blueboxó reggelt!
Hékás: basszus, ledöbbentem, amit írtál

Kiesett ??????????????????? Szegény, hát nagoyn kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak tenni vele a dokik, drukk Neki
Egyébként azt szerettem volna kérdezni, hogy:
-Mi volt tegnap a dokinál??????
-Milyen volt ismét női bőrbe bújni?????
-És milyen volt a színház??????????
És jó a kép

Sziasztok!
Akkor szépen, sorban:
1. asszony jelenleg intenzíven van, speciális ágyban fektetik. valószínű jövő héten hazamehet, de 3 hónapig akkor is csak feküdhet...
2. Doki. A helyzet változatlan. Holnap este megyek UH-ra, 22-én vissza a dokihoz. Megegyeztünk, hogy mivel speciális esetben fáj csak, én nem fogok állandóan, minden héten rohangálni hozzá egy olyan szurira, amitől nem javul a lábam, sőt... Terhelhetem is. Ma megyek is tornázni
3. Nőként? Isteni!!!! Kár, hogy ez a nő jópár kilóval és ruhamérettel nagyobb, mint a megszokott, de akkor is. A körömlakkot le sem mostam, majd csak ha kicsit megkopik
4. Színház? Felejthetetlen!!! A jegyárus néni azt mondta, Miller már kiszállt, és csak Alföldi játsza a férfi szerepet, de NEM!! Miller Zoltán volt a férfi főszereplő!!! Imádom mindkettőjüket, csak Alföldit már láttam, színpadon, Millert még nem. Ja, és Alföldinél nem lett volna annyira hiteles a csábító hősszerelmes szerep

Oroszlán Szonja is fergeteges volt. Nagyon élveztem megint. Már most várom a következő színházat, de még ki sem néztem, melyik darab legyen