A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

UNKNOWN_PARAMETER_VALUE.pdf
Remélem sikerült bemásolnom.
Válogassatok!

Kép
melike

Hát nem!

Kép
melike

Majd próbálom később újra.

Kép
melike

Bogi!
Nekünk is van ilyen rugink! én úgy imádom, amikor ez van rajta. kis honeybunny!!! lehet, hogy veszek ebből 6-9 hóst is, úgy szeretjük apával!!!
bszilvi25

Szombaton lesz Apának a diplomaosztója.Anyósék itt ebédelnek.Krumpli salátát és virslis kukorica salit csinálok.
Ötleteket kérek valami hozzá illő gyors husira!

Kép
melike

rántott vagy sűlthús ezekhez megy. most kétszer mi is ettünk itthon salit, és mi ezeket a husokat csináltuk hozzá
bszilvi25

kolbásszal felszúrt sűltkaraj :wink: gyors, és egyszerű
vagy tojással töltött egybefasírt :wink: , vagy sűlt csirkecomb, jó ropogósan :wink:
Bogcsa: Dorina nagyon tündéri kis Hercegnő :wink:
bluebox

Kristóf forog a habtapin :D
bluebox

de az is lehet, hogy csak a nyálán csúszik, hisz annyi jön belőle :lol:
bluebox

SÜLT CSIRKECOMB!!!! vagy még a stefánia vagdalt is jó hozzá...

Márti, gratula Kristófnak!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi csajok!

Készülődünk a sétához.

Kép
melike

Sziasztok!!!
Lenne egy kis hozzászólásom a gyerekűléshez.
Nekem már van ez a kategoria,de még nem raknám bele.Ezért veszem a kettő köztit. Kicsik még ehhez. Belső öves,nagyon jo,és szép. Jo árban van,DEEEEEEEEEEEEEEEE.
Nem dönthető,és hosszu távon ilyen pici babáknak nem egészséges. Másik meg hogy nincs meg a Lurkoknak a magasságuk hozzá. Tehát az öv,gurtni a vála felett joval magasabban jön,és az nem biztonságos.Mert kihuzhatja a kezét. Az ilyenért mindig is orditani tudnék. Bocsi. :twisted: :twisted: :twisted:
De 2.az 1
Mert később szét szedhető,és és külön űlés magasitó.
Minden űlésnek levehető a huzatja.,mossható. Majd ha megvettem a miénket mutatom. De ilyeneket is tudok olcson,de ennek az árát pontosan nem tudom. de majd fotozok és hozom.

Kata&Milán

oszman777

Jahhh,és az oldal jo nagyon Ismerem a tulaját Gelics Máriát. Rég én is belinkeltem ezt az oldalt. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

IK Kata :wink: Mesélj, mi volt tegnap a dokinál????????????? Nem írtál semmit :cry: Hogy van Milán???????????
bluebox

IK=OK
bluebox

sziasztok!

na én is itt vagyok. most fog eltűnni mindenki??? :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

képzeljétek jövő héten 2 nap is megyek vacsizni. már alig várom, és mind a két nap a Lágymányosi hídnál lévő Trófeába. Először a mi céges kari vacsira, aztán pedig a férjemékére is.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

mondom én ha én jövök mindenki eltűnik...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

nekem a Trófeában volt a búcsúztatóm :lol: :lol: :lol: Persze a zuglóiban, mert az sétálva is 10 percnyire van tőlünk :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:22-kor.
pironya

Piri: igen, befizetsz egy fix összeget, és annyit ehetsz meg ihatsz amennyit csak akarsz és beléd fér!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hello!

Köszi a sok dícséretet. Dorci tényleg kicsi lányka, de rendkívül édi-bédi ;)

Ma céklát ebédelt, hát nem mondom, minden pirops volt tőle...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi, hogy csinálod, hogy Dorci megeszi a céklát? Én hiába kísérletezgettem elég sokáig, nem hajlandó megenni :( Pedig jó lenne...

Voltunk ma sétálni. Tök csalóka az idő. Azt hittem, jó idő van, aztán hazafelé még a sapkát is fel kellett vennem :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="bluebox"]I írta:blueboxK Kata :wink: Mesélj, mi volt tegnap a dokinál????????????? Nem írtál semmit :cry: Hogy van Milán???????????

Köszi kérdésed.
Piros nagyon a torka,és taknyos. De nincs láza egyáltalán. Calcium muszk+Sinecod csepp+nurofent kell adni neki.Meg Nasivin orrcsepp. Irattam fel fogzásra egyetelőt,azt mondják jo nagyon.Készitik,260ft,CSAK!!! egyetelő,lidokainos.Valami szuszpenzio valami. Majd ha érdekel valakit irom pontosabban. Nemsokára megyek érte,most lesz kész. Annyi gyerek volt a rendelőbe mint egy ovodába. Hát 6 helyett ,biztosan rendelt vagy 7-ig.

Kata&Milán

oszman777

Kata: engem érdekelne, de remélem nem az az ecsetelő amit Bari kapott Dávidnak, tudod amitől minden kék lett :cry: Örülük, hogy azért nincs nagy baj, bár mindenkinek a saját problémája a legnagyobb :cry: Jobbulást Milánnak :wink:
bluebox

A céklát Kristóf is megette :wink: Cékla+krumpli+alma :wink: csakis így :wink:
bluebox

És tegnapelőtt csináltam neki sült sütőtököt, összeturmixoltam és egy pici tápszerrel higítottam, és egy nagyon pici cukrot tettem hozzá, hát még én is megnyaltam mind a 10 ujjamat, ellenben Kristóffal :cry: Pedig tényleg tuti volt :wink: Tegnap meg volt itthon Kecskeméti paradicsom bébiital, abba főztem meg a krumplit, szintén pici cukrot raktam hozzá, egy pici só, hát az is isteni lett, na abból méár csipegetett :wink:
Én is voltam boltban, hát rohadt hideg volt, pedig kb 5 perc volt vásárlással együtt oda-vissza :cry:
bluebox

Szia Márti, hogy vagy Márti?
bluebox

Melike, mit akartál a laptetején bemásolni????????? Engem felettébb izgat a dolog.........
bluebox

Sziasztok

Nálunk is járt a Mikulás. Kép Kép Kép

Kép
Kép
schopin

Sziasztok!

Piri: nagyon édi Csongi, olyan kis komolyan nyomja mintha tudatosan játszana! Ki tudja, lehet tényleg zenész lesz?!

Brigi: Jajj a hideg kirázott a belesettől! De hogy a fenébe esett ki? Kívülről állt vagy hogy? Megbillent?

Színház? Jó lehetett bár Én nem vagyok színházbajárós, de miért nem bújhat Alföldi csábító hősszerelmes bőrbe? Tán langyi? Én nem tudtam…. Vagy nem? Vagy mi?

Bogcsa: Dorina egy kis angyal, de tényleg olyan picinek tűnik! Kis drága! Bár az Én fiamhoz nem lehet hasonlítani, mert Ő túl nagy állítólag! Kis mamutbébi!

Melike: nálunk a krumplisaihoz rántott hal dukál. És a krumpli jó sok hagymával! Majonézesen, vagy esetesen!
A virslis kukorica salihoz nem tudom mi illik, szerintem hús nem, mert az van benne már, nem?

Kata írtam tegnap pü-t! Jobbulást Milánnak!.
A Trófeába mi is készülünk régóta, kíváncsian várom a véleményedet róla!

Na a mai menőkém megvolt, holnap szuri, és doki! Megint rohanás. Kíváncsi leszek lesz-e szuri, tegnap hallottam a híradóban hogy sok helyen nincs, és vizsgálódnak hova lett!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

De drága kis Miki segéd! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Helló!

Schopin:de édes István!

Márti:rengeteg süti recept,képekkel.Majd kérem Apa segítségét.

Holnap megyünk negyed 1re a tanácsadásra.Nem tudom van-e pneumo.

Mi két órát sétáltunk.

Kép
melike

Anna: én megyek a Trófeába. De egyébként nagyon jó, már voltam ott. Jó nagy, és a választék is nagy. Nekem bejött.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ja és a céklát nálunk is úgy eszi Kitti, hogy krumplit tettem hozzá és jól felturbóztam almával!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jah tényleg Andóca, köszi! :lol:

Ki vannak rakva a kaják sorba, és szedsz amit akarsz, és elballagsz leülni?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:22-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:23-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:23-kor.
pironya

....
pironya

....
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:24-kor.
pironya

szia Piri!
Szuperek a képek!!!! olyan tündéri Csongi a köntösben! 8)
Nekünk a 3-6 hós kezd kicsi lenni, így jön a 6-9 hós. Mi ezeket használjuk alvósnak. (szinte alig van másik rugink)

képzeljétek el, hogy Merci evett 1 üveg bébikaját (almapüré burgonyával). Úgy benyomta, hogy el sem akartam hinni, és közben, ha nem voltam elég gyors, püfölte a hasát. (látni kellett volna) aztán gondoltam én, hogy leteszem egy órácskára aludni, hát ebből olyan hiszti lett, hogy csak néztünk apával.......
a végén +kérdeztem apát, hogy szerinted éhes maradt? na mindegy, a lényeg a lényeg, bevittem enni, és mind a 2 cicit úgy kiszívta mint aki egy hete nem evett!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Na azóta béke van és csend!!! ALSZIK!!!!
ezt azért osztottam meg Veletek, mert ilyen még nem volt nálunk! :shock:
bszilvi25

Jöttem hozzátok vacsorázni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pedig soesm szoktam ide pakolni kaját,tálcán. Közbe olvasok. Ma még nem ettem egy jot.

Kata&Milán

oszman777

Kata: én tudod milyen sokszor eszem itt a gépnél?? csak akkor Nem, ha apa is itthon van, és együtt vacsizunk!
Amúgy mindig! :oops: :oops: vagy még talán a konyhában! (de ott állva)
bszilvi25

Jó étvágyat!!!
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:24-kor.
pironya

....
pironya

köszi, ari vagy. De tényleg akkorát lestem! :shock:
ennyit még nem nagyon evett egyszerre.

Kata: már engem is érdekel, mit eszel???
bszilvi25

Sült krumpli,rántott sajtal.
vajba párolt répa és kukorica.
Éjszakára,jo kis fogyokurás kaja. :wink: :wink:
Köszönöm.
Jahhh Szilvi!!! Egy jo tanács. Ha a gyereknek 2 üveggel adsz enni akkor meg eszi lehet mind. Ne vid tulzásba elsőre.
Addig eszik mig adod neki. Mindig kicsitt többet adj neki,de ne elsőre ilyen sokat.

Kata&Milán

oszman777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?