Szió,
megindult a termelés
Jó, hogy a rég jelentkezők is adtak életjelet!
Juditok!!!! Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!!!
Katlina, írok PÜ-t a telszámmal!
Robika de drága, úgy megnézném már!!! Nem jöttök errefelé???
Judit, köszi a receptet, a kotányis fűszerkeveréket beszereztem, hétvégén megyek anyumhoz, a légkeveréses sütőjével próbálkozom...
MAjd megírom, sikerált-é!
Szabi egy héttel korábban, 15 hetesen 32 mm-es volt, fejátmérő és törzs is. Most ugye már egy héttel később járunk, anniyval nagyobb is. Kukucskáltam, a gép máj. 16-át adta meg a méretek alapján a szülés várható időpontjának, elvileg 22-re vagyok kiírva.
Judit, de jó, hoyg írtál, hiányoltalak!! Nem emlékeztem pontosan, mikor mentek dokihoz, de akkor MA!!!! Várjuk az infókat!!!
Hmm, falás már rám is rámtört!!! DE holnap TG, addig kihúzom kürtőskalács nélkül

Aztán mázsláls után sztem kettőt is lenyomok
Down-kórról nem beszéltünk... Pedig sejtbankosak vagyunk mi is, küldhettek volna egy levelet legalább, mert azért lehet, hogy megcsináltatnám. Neked Jakab doki szólt?
Kitten, nincs bejelentkezés, csak érdemes kicsit előbb menni, mert előbb el szokta kezdeni a rendelést. A Barosson ott kell bemenni a rendelőhöz, ahol egy méteráru bolt van, közös a kapubejáró, csak a rendelő hátrébb van!
4D-sre megint majd olyan 26-7 hetesen akarunk mennni, de most már Tóth Zolihoz, állítólag szép képeket csinál a gépe.
Olga, mi nem UH-n, csak szimpla vizsgálaton voltunk, mert kissé merevnek atlálta dokinéni születéskor a csípőjét Szabinak. De nem kötelező menni, lén úgy tudom.
Szájpenész: mi vékony gézréteget "húztunk" a mutatóujjunkra, és azzal töröltük (boraxos szerrel), és egy kicsit erőteljesen kellett dörzsölni, hoyg lejöjjön.
DVD meg ráér...
Népszabissal mi légyen?
Szami, jobbulást és kitartást nektek!!!!!! +++++
Jázmin láza reméljük elmúlik gyorsan!
Anikó, épp terítéken a névválasztás, döntés nincs... Én ZSófinál maradnék, fiúnév most nekem a Rajmund már, és nem a Kornél. Apa nem tud nyilatkozni...
Elnézést, ha kihagytam valakit...