Rég jártam itt (esténként 1000el Kar.ajikat gyártok, nappal meg nagyon ritkán jutok a géphez), örömmel nézegettem a szebbnél szebb gyerkőket, aztán a végére jött ez a rossz hír....letaglózott engem is, annak ellenére, hogy nem is ismerjük egymást Johival (csak innen).
Johi, enerdzsi innen is megy, sok-sok erőt, nem sokat jelent, de veled vagyok én is! (Asszem, én is közel lakom hozzátok, ha tudok segíteni, szólj!)
MINDENKINEK NAGYON KÖSZI, AKI GONDOLT BORIKÁMRA TEGNAP!!!!:) Jól esik, hogy sokan nem felejtettetek el minket
Barbinak és Borkának is nagyon boldog névnapot kívánok, és Isten éltesse Pannust és Ábelt boldogságban, egszségben!!!!!!! És ha jól emlékszem, Adélt sem köszöntöttem itt, de gondoltam ám rá, úh őt is Isten éltesse!
Barbi, nekünk Bosch mosogatónk van, 12 terítékes, és én is azt a dm-es cucost használom bele, mint Rylie. Teljesen meg vagyok vele elégedve, sokszor elég a 35fokos gyorsmosás is. Átlag 2 naponta telik meg, de ez változó. (Anyósomék 3man vannak, és csak 8 terítékest vettek, és néha nekik is kicsi, sztem érdemesebb a nagyobbat venni.)
És: nagyon csini kismama vagy!!!! (dejóneked!)
Deni, Fibi, ovis hírek
Olyan jó érzés, hogy a gyerekeink megtalálták a helyüket az oviban, és jól érzik magukat, ugye? DeniBálint naggyon vagány!
Rólunk (akit nem érdekel, ugorjon): Panni lelkes ovis, sokat dícsérik, h ügyesen tornázik, naposkodik és kézműveskedik, szereti az úszást. Bori tündér, de nagggyon aktív, mindet kipróbál, és m indent egyedül ( "sajátnak") akar csinálni, igazi kis Terrible Two
Most van neki a "nagy hónapja": tegnap névnap, holnap Miku, aztán Karácsony, jan.9-én meg szülinap-és le van tudva minden 1 egész évre. Asszem, kicsit kiszúrtunk szegénykémmel...