A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lujza
Neked is kisbabád lesz?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

EditKép
Annyira nem ijedek meg a bálnásodástól, mert én az édességet nem szerettem eddig se nagyon. Inkább a fagyit, gyümölcsöt, tejkrémeket. Ez szerintem is mánia ez a bálna testalkat. Már amikor korábban is írtad, akkor is akartam írni, hogy amúgy sem voltál egy Padödő lány, miért akarnak koplaltatni ?

BarbiKép
Köszönöm szépen. Megnéztem a kiskrapekotokat a profilodban nagyon kis édes, és olyan jó csintalannak néz ki!Kép

MóniKép
Köszi.

VicaKép
Ne féljetek a lombiktól. Látod nekünk csak ez tudott segíteni. Ha a páromra hallgatok, még spontán próbálkoznánk, de már Ő is belátta, hogy igazam volt.Kép Az igaz, hogy nem csodaszer, és rossz érzés, hogy utánna mibe kapaszkodik az ember, de nem szabad erre gondolni. Abból is van több lehetőség, és igenis összejön. Majdnem mindent áthidalnak az orvosok, ami rizikófaktor lehet a fogamzásnál. Már "csak" meg kell tapadnia. Tudom ez sem egyszerű, de ha mégsem sikerül elsőre, akkor tudják, hogy azt kell erősíteni másodikra.

Cat
Kép
cateye

KrissiKép
Köszönöm. Remélem Neked is helyrejönnek a magánéleti gondjaid, és hamarosan csatasorba állszKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cateye
Tényleg nem fogja állni az állam majd a lombikot?

kagyló

Nagyon-nagy gratula Cat-nek!!! Kép)
babóca

Cat!Kép

ÓÓÓÓÓRIÁSI gratula!!!!
Én is éreztem, hogy több manód van! Nagyon megérdemelted!KépKépKép

Leone!Kép

10.c, és most vagyok a 11. napon!
/Remélem gyorsan piros mezős leszek!Kép/

Képzeljétek, szegény párocskám elkapta az influenzát, 39.6 volt a láza, nagyon sz.rul vanKép.
Remélem hamarosan jobban lesz, most ápolgatom és babusgatom a drágám.Gondolom, ez a magas láz nem tesz jót a kiskatonáknak,na meg most akciózás sincs /fuj, de önző dög vagyok!/ Szorítsatok, hogy minnél hamarább meggyógyuljon a drágám!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Hello!

Cat
Ez aztán a fantasztikus hír!Kép Gratulálok!

Hát nekünk se jött össze ez a ciklus.Kép
Tegnap már volt barnázgatás. Mára a szép hőm 37-re lecsúszott...úgyhogy ma vagy holnap már biztos teljes gőzzel beindul a vérzés.
Szar érzés, de megyünk tovább az úton. Irány a 3. inszem. (Szerintem mi 4 után lombikolunk ha minden rosszul megy.)REmélem már márciusban jobb idő lesz és tudunk majd lófrálni pesten. A kaáli környékén sajnos nincs semmi látnivaló...olyan unalmas.Amíg várni kell jó lenne beülni vmi szép parkba ...de azon a részen semmi sincs. CSak egy út meg házak. Be se lehet ülni sehová.Kép
Na mindegy.

Megy a drukk továbbra is mindenkinek!
Legközelebb nem keltek reményt senkiben a hőmérsékletemmel...nem fogom mérni mert sose ezzel volt a baj...ez mindig magas volt csak sajnos mindig lement a végén.

További kellemes babásodást! Hajrá csajok!

Kriszta
vizkrisz

Dodo Kép
Eszembe jutott a neve Murányi Zoltán.

Edit
Kép

Kép
reditke

AlenaKép
Hát, már meg kellett volna, de volt már, hogy késett. Egy kicsit elkezdtem maszatolgatni, ezért még volt Utrom, elkezdtem gyorsan használni. A hasam görcsölget.
BékánéKép
Már nagyon szeretném.... 3 sikertelen lombik után még hiszek a csodákbanKép
Lujza
lujza

BékánéKép
Sajnos úgy néz ki, hogy nem ad több támogatást a TB, mint a tavalyi évben. Ez azt jelenti, hogy hiába nőtt a BMC pácienseinek a száma csak tavaly 1100 meddő párral, nem lehet több beavatkozést majd csinálni. Így valszeg nyáron kimerül a keret, és aki mégis odajut, az kifizetheti magának. Nekem az a gyanúm, hogy ugyanolyan előjegyzés lesz itt is, mint Galuskáéknál Finnországban.

KrisztaKép
SajnálomKépKép Dobd sutba a hőmérőt, és ne stresszeld magad vele.

ZitaKép,BabócaKép,KrisztaKép
Köszönöm. Az UH képet a profilomban megnézhetitekKépKépKép

LujzaKép
Ez már nagyon izgi. Annyira de annyira szorítok, hogy ne csak az utro tartsa a nyh-át.
Muszáj hinni a csodákban!!!!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKépKép
Nagyon de nagyon gratulálok nektek ,én anyira de anyira örültem mikor olvastam hogy két picike van a pocidban és amikor megláttam a képet ,öszintén még könny szököt a szemembe
KépKép

Én most jelenleg nem mérem a hőmet mert megvagyok fázva és van egy kis hőemelkedésem de remélem hamar elmúlik.

Pusszika mindenkinek sziasztok
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Azért elgondolkodtam ezen a támogatás dolgon, és megint csak felbosszantottam magam. Ez gusztustalan, szaporodjál, hogy legyen utódod az adófizetésben, de oldd meg ahogy tudod, ha természetes úton nem jön össze. Tiszta röhej!

KrisztaKép

Sebaj pár hét múlva megint együtt reménykedünk, ott van még DodoKép is, meg vagyunk egy páran. Addig meg támoatjuk itt egymást!

CatKép

Megnéztem a kikrumplikat, gratulálok hozzájuk!
Remélem nem haragszol meg, de nem bírtam ki és elküldtem két ikres képet a freemail címedreKép! Ide nem tudtam beszúrni...

Csutka
csutka

CsutkaKép
Szuperek a képek, el is küldtem a páromnak.

Mi minden nap ezen a TB témán bosszankodunk bent is és a párommal is. Ez felháborító.
Az Indexen megadtak egy zöld számot, ahová a panaszokkal lehet fordulni. Sok Indexes-Medlombos lány odatelefonált a lombik program megnyírbálása miatt. Sajnos innen a munkahelyemről nem tudok telefonálni, de otthonról én is felhívom őket. "Csak" üzenetrögzítő van, de akkor is jó, ha ilyen személytelenül kibosszankodhatjuk magunkat. Több millió gyerekkel kevesebb lenne a világon, ha nem lenne a lombik program, és nagyon sok pának adta vissza az életörömét az IVF.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép

A kis ördögfiókákat hamarosan megpályázomKép Az sem baj, ha 1-2 év különbséggel jönnek.

Az jó, hogy létezik ez a zöld szám, csak sajnos ez nem megoldás. Úgy gondolom, itt valami olyanra lenne szükség, ami visszaadja az emberek bizalmát a tb-vel kapcsolatban, és mondjuk egy olyan területről kellene visszaszorítani a kiadást, ami nem annyira fontos. Gondolok itt a "mi Zsoltikánk" hihetetlen jövő elé néző Forma 1-es pályafutására. Tudom nem kérték végül a pénzt, de mégis ki tudtak volna közel egy milliárdot szorítani rá, ami valjuk be őszíntén, nagyon sok más területen jóval több ember, jóval komolyabb problémájára adott volna megoldást. Ebből a pénzből hány lombikos pár kezelésére jutott volna? Ilyen, és ehhez hasonló megszorító intézkedéssel, nagyon sokmindenen lehetne változtatni ha akarnának.

Na irány az otthon, hétfőig nem jövök, sok puszi és mindenki vigyázzon magára!

Csutka
csutka

Cat!

Hat en nem vagyok egy nagy zseni, de nem birom megtalalni az UH-odat, meg a profilokat nem tudom hogy kell megnezni, pedig mar uuugy vagyom ra!!!

Egyebkent kerdesedre valaszolva valahogy mi meg nem szantuk ra magunkat a lombikra. Azt hiszem ha nem sikerul az 5., 6. inszem sem, akkor spontan leszunk meg egy kicsit, mert most mar egy kicsit elegem van ebbol a sok kotottsegbol. Egy kicsit szeretnek mar akkor es ugy prutykolni a ferjemmel amikor akarok, es semmi masra nem figyelni. Igazabol egy kicsit valahogy meguntam, megcsomorlottem egy kicsit.
Pihenunk, probalkozunk, ahogy esik ugy puffan alapon. Aztan lehet hogy elnezek majd egy ket termeszetgyogyaszhoz, talpmasszorhoz, hallottam mar ott is csodakat.
Na, ezek a tervek. A lombik meg arrebb van, ugy erzem, a ferjem meg meg jobban ugy erzi. Vegulis meg csak 27 vagyok, mondogatja o, azert persze mar igy is nagyon vagyom a bebire.
Szoval azert megcsinaljuk meg a 2 inszemet, magyarul mind a hatot, aztan lesz ami lesz.

Edit!

En szeretem nagyon Muranyidokit. Tetszik a stilusa.
Olyan nem baratkozos, meg nem jopofizos, de szerintem korrekt. Eloszor nem kedveltem ennyire, de aztan most mar jol megvagyunk. Azt csak remelni tudom, hogy az inszem nekunk megoldast jelent, majd meglatjuk.
Vegulis nekem nem nagyon tudott mast mondani, mint inszem, mert mas stimmelt minden.
Ja, ma egyebkent voltam 3. napi vervetelen megint. Megnezik a prolaktint megint, meg nehany mast is.

Zita!

Ferjednek jobbulast, a kiskatonak meg majd megerosodnek ne izgulj...

Kriszta!

Nem szabad szomorkodni, latod egy cipoben jarunk, aztan sajnos tul kell tennie magat az embernek.
Jossz a kovetkezo korre, aztan remeljuk sikeres lesz!!!!!
Ti miota is probalkoztok?

Lujza!

Mikor tesztelsz???????????????????????????

dodo
dodo1

Dodo Kép
Cat profiljat ugy tudod megnezni, hogy a nevere kattintasz barmelyik uzenete mellett. Kép

Mandula
mandula

Mandula!

Koszi, jaj, Istenem, Cat, ez valami gyonyoruuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dodo
dodo1

Sziasztok!Kép

Cat!Kép Gyönyörűek a krumplicskáid!!!!Kép Gratulálok mégegyszer hozzájuk!KépKép

Nálunk továbbra sincs jó hír, mert a párom éppen kórházban van, infúziót kap, hogy lehúzzák a lázát.KépKépKép Szerencsére nem kell éjszakára benn maradnia, ha lefolyt az infúzió jöhet haza.
Ami a legnagyobb szemétség, hogy ettől függetlenül, ha lemegy a láza, el kell hogy utazzon. Annyira féltem, nehogy valami szövődménye legyen , hogy nem fekszi ki ezt a rohadt influenzát!
Na nem sírok itt tovább!

Puszi nektek!
Zita

Kép
Kép
zituska28

Lujza!Kép
Nagyon drukkolok!!!!!!

Leone

Kép

KépKép
leone

Hali.
Én is benne szeretnék lenni a táblázatban.
Név: Vizkrisz
Kor:27-et töltöm márciusban
17 hónapja próbálkozunk
Most lesz a 3. inszemünk
Ciklus hossza:26-27 nap, rendszeres
Lakóhely: Kazincbarcika
Kriszta
vizkrisz

LeoneKép
Most láttam hogy te is Debrecenben lakol ,ha megkérdezhetem merre én a civisen.
És láttama képet a profilodban nagyon aranyos és gratulaKépKépKép
Ildikó
ildikó_4

Dodo Kép
Örülök, hogy te elégedett vagy az orvossal, ez a lényeg.
Látod, ami nekem nem megfelelő, az neked lehet, hogy a legjobb megoldás és fordítva.
Egyébként nekem sem a stílusával volt problémám, csak mi semmire nem kaptunk választ bármit kérdeztünk, mindig úgy éreztem, mintha egy futószalagra kerültem volna és teljesen mindegy, hogy milyenek lettek a hormon/immun vagy bármilyen eredményeink, csak az volt a cél, hogy bekerüljünk minél előbb az "inszemináció-gép"-be.
Nade, mi speciális eset voltunk, úgyhogy ne foglalkozz vele.
Szorítok, hogy összejöjjön legközelebb!
Puszi Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Helló csajszik Kép
Ma indul a hormonfüggésem. Reggel megkaptam az első szurit, és holnaptól már kettőt adok magamnak Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

De jó Orsi Kép !!!
Ezek szerint minden rendben volt a hormonokkal.
Nagyon-nagyon drukkolok nektek.
Megtanítottak popsi szurizni?

Edit
Kép

Kép
reditke

Orsi!

Juj, nagyon izgulunk erted. Akkor matol vagy draga csaj, jol emlekszem?
Es a parod nem tudja beadni? Nekem mindig o adta be a szurikat ha hetvegere esett...
Ja, es kevesbe fajt, mint amikor a noverke adta be...

Zita!

A ferjednek nagyon sok +++++++ energiat, meg drukk, mik vannak, infuzio, az ember azt gondolja, eleg lesz egy kis rubophen aztan kesz... Szegeny. Azert mindjart meggyogyul, Zita!!!! Nem lesz semmi baj!

Lujza!
Lehet hogy hetvegen mar tesztelsz?

dodo
dodo1

Edit Kép
Hormonokkal OK. Az FSH 9 volt, de az ösztadiol csak 30, így Krizsa doki szerint semmi gond. A mensivel volt probléma, mert tegnap este (éjszaka) jött csak meg. Ugyanolyan utolsó pillatban, mint az andrológusi igazolás Kép de a lényeg, hogy sínen vagyunk Kép
Ja, nem izmos a szurim, hanem hasas Kép Oda meg beadom magamnak. Izomba nem biztos, hogy meg tudnám tenni. Ez így hasba nem fáj a szuri, nem is éreztem, mikor az asszisztens beszúrta. Utána csípett egy picit.

Dodo Kép
A párom tűfóbiás, így ő nem tudja beadni. Beadom magamnak hasba. A profasit meg majd vagy a mamám adja be, vagy az ügyeteletre megyek vele. Az izomba adástól azért félek egy kicsit.
Igazán holnaptól vagyok drága csajszi, a mai szuri csak kb 1000 Ft. Holnaptól viszont már 10e ft fog menni belém naponta.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat KépKép
Nagyon nagyon vigyázz magadra. Boldog pocakosodást kívánok !Kép

Orsi Kép
Remélem nem húzod az időt túl sokáig s futsz Cat után. Drukk hegyek KépKép

Mindenkinek jó hétvégét sok akciót s csíkokat !!!
Zsé
zsé

ZséKép
Köszönöm szépen! Remélem Te is hamar csatlakozol.

ZitaKép
Jobbulást a párodnak! Elég kegyetlen a munkahelye, hogy még betegen is kell mennie. Igazán lábadozhatna egy pár napot itthonKépKép

LujzaKép
Mi van veled ? Írj mert nagyon izgulok érted!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Cateye, szívből gratulálok a két kis pocaklakóhoz és nagyon békés 8 hónapot kívánokKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SziszusKép
Köszönjük szépen, nagyon aranyos vagy. Remélem a Te lelked is hamar meggyógyul, és a sok borzalom után már egy egészséges kislurkóval ajándékz meg a sors.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Hali.
Zita
Jobbulást a párodnak!
Békáné
Hol bujkálsz?
Orsi
Én eddig azt hittem, hogy a hasi szuri iszonytosan fáj. Akkor nem is???Kép

Kriszta
vizkrisz

Nem sikerült, majd talán legközelebb!

kagyló

Orsi,

HUUUU, ez a hasbaszuri nem semmi. Nekem nagyon idegen. Azt mondod jobb, mint popoba????
Nekem most lattam FSH 6.1 volt. Az jo, megmondanad? Es ez mire is utal ez az FSH?

Békáne!

Ne szomorkodj, majd jon a kovetkezo, es az tuttti jobb lesz!!!! Tudod, ebben kell remenykedni, en is ebben remenykedem!!!!Aztan hipp-hopp mar at is repulunk az alattunk levo topicba!!!

dodo
dodo1

Kriszta Kép
a hasi bőr alá szuri nekem egyáltalán nem fájt. van egy kis szurifogó hájacska rajta, oda kell döfni Kép a szuri kicsit csíp, de nem vészes.

Dodo Kép
Jó ez az FSH, nem magas. Az FSH a petefészek állapotára utal, és összefügg a stimulálhatósággal. De számít az LH és az ösztadiol is.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Dodo1

Hát bizok benne, hogy talán a következőnél több szerencsém lesz. Nehéz nagyon, állandóan lelkizek egész nap, most miért nem?! Magam alatt vagyok, de szerintem mindenki aki át esik ezeken, nehezen dolgozza fel.

kagyló

BékánéKép
SajnálomKépKépKép
Tudom könnyű ezt mondani, de ne rágódj a múlton, majd a következő sikerül. Mindig előre kell koncentrálnod, és hinni a következőben.

Cat
Kép
cateye

Békáné Kép
Sajnálom, hogy nem sikerült. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

DodoKép, CatKép,KrisztaKép

Köszönöm szépen, a párocskám nevében is! Még mindíg lázas a drága, az infúzió sz*rt se ért, kb 1,5 órára húzta le a lázátKép. De legalább nem kellett elutaznia!
Ha sikerült volna lehúzni a lázát, vasárnap már meccset játszott volna! Olyan pipa voltam ez miatt, hogy az nem igaz!
Egyébként már kezd kötekedni, úgyhogy lehet(?) hogy kezd javulni!

Békáné!Kép

Én is sajnálom, de tényleg nem szabad rágódni rajta, hamarosan neked is biztos össze jön!

Remélem, mindenki jól van,kellemes hétvégét mindenkinek!

Zita

Kép
Kép
zituska28

Lányok!
Én is szeretnék babát, így feltennétek a táblára?
Kislányom másfél éves (2002.09.01.) és fél éves kora óta hajtok egy kistesóra, ugyanis 35 éves leszek, mire megszületik (remélem nem több....)
Az utolsó mensim első napja 01.27., ciklushossz rendszertelen 28-35.
Lakóhelyem Pest megye - vidék.
Nem vagyok lombikos, de volt három sikertelen terhességem még Kírám előtt.
Cat!
Mégegyszer bocsika a vészmadárság miatt....
Úgy örülök a picurkáidnak.

Kitartást kívánok mindenkinek és erőt az újabb és újabb kisérletekhez. Ugye milyen csoda a női lélek, mit meg nem teszünk hogy gyermekünk születhessen.
A gyerekért való küzdelem eléggé megrontotta férjemmel a kapcsolatomat, de van egy pici lányom, aki imádja a gyerekeket - én meg nem szeretném, ha nem tudnék neki egy kistesót biztosítani. Ezért nálunk már rég nem szerelem az irányadó.... - nálatok hogy van ez, jár valaki hasonló cipőben?
Férjem nem eléggé megértő, a saját dolgaival van elfoglalva, így ebben a témában csak veletek társaloghatok.
Sziasztok:
Szanikó
Névtelen

SzanikóKép
Üdv. itt a topikban, de ne maradj sokáig! Ne csinálj lekiismeretfurdalást magadnak, nem ijesztettél rám. Tudod én biztos vagyok benne, hogy megszületnek a lurkóim, egészségben. Így hittem a lombikban is, és ez beváltKépKépKép Ezek csodababók, és nagyon kapaszkodnak ám. Minden reggel beszélünk hozzájuk a párommal, hogy mennyire várjuk őket.Kép

Sajnálom, hogy a házasságod feláldoztad a gyerek utáni vágy miattKépKépKép Tudod mi itt mindig azt mondjuk, hogy a legfontosabb érték az életünkben, hogy van egy szerető társunk, és a gyerek másodlagos. Szerintem ezt sosem lehet a társ elé helyezni. Ráadásul én ellene vagyok az örömtelen szexnek, pedig hidd el, hogy 2 évig nekünk is sokszor kellett volna meghatározott időben gyereket csinálni, de ha nincs mögötte az érzelmi töltet, akkor mi nem tudjuk ezt mímelni.
Sajnos úgy látom, hogy Te a kislányodat a férjed elé helyezted, és csak az számít, hogy Te és Ő mit akar. De mit szeretne a férjed ?

Persze nem kell mindenféle sületlenséggel tömni itt a férjek fejét, mert ők más fából vannak faragva, azért van ez a topik, de szerintem elsősorban egy megértő, szerető, biztos kapcsolatra van szükség a meddőségi probléma megoldásához, ami sokszor nem fizikai hanem lelki okokra vezethető vissza. Nem tudnál leülni a pároddal, és megbeszélni ezt a helyzetet ? Lehet, hogy nagyon megértő lenne, ha jeleznéd, hogy mennyire számítasz rá, és hogy a támaszod legyen.

Kérlek ne haragudj, hogy ezeket leírtam, de ahogy elolvastam a hozzászólásodat, egyből ezek a gondolatok tolultak fel bennem.

Szia
Cat

Cat
Kép
cateye

Cateye

Hogy vagy? jól viseled a hányás időszakot? Ha lombik által lesz kisbaba, akkor már azt is tudod, hogy milyen neműek? Vagy azt még ilyenkor nem lehet tudni? Ma vagy 6 hetes úgye?

kagyló

Cat!
Látom érted a problémámat. Az a gond, hogy a férjem túlságosan önző, elmenekül a problémák elől vagy addig vár amíg az meg nem oldódik.
Soha nem mer felvállalni egyetlen önálló véleményt sem, esetleg döntést, nehogy az rosszul süljön el. Tudod mire rájöttem, hogy mindig a szülei irányították, már késő volt. A mai napig az ő véleményüket hallgatja meg, pedig ők jóval a mi szellemi képességi szintünk alatt állnak. Soha nem tud fontossági sorrendet tenni a dolgok között.
Már régen helyére kellett volna tenni a dolgainkat, még a gyerekek előtt, de bennem a vágy a gyerek iránt nagyobb volt. Ebben a dologban én is önző voltam. Azt éreztem, hogy ha már így alakult csak egy gyereknek tudok szeretet adni, és tőle tudok azt kapni. Váláshoz túlságosan gyáva voltam, mert tudtam, hogy akkor talán soha nem lesz gyerekem. Meg azt is gondoltam, hogy egy kisgyerek őt is megváltoztatja. Hát eddig nem jött be.
Én tisztában vagyok azzal, hogy a meddőségek hátterében legtöbbször lelki okok állnak.
Egyébként megbeszélni a dolgainkat már többször próbáltam, de mindig elutasítóan és felszínesen viselkedett, piti problémákkal hozakodott.
Sokszor megközelíthetetlen, belemerül az internetbe, meg a zenéibe, könyveibe.
Nem tömöm sületlenségekkel a fejét, mert nem hagyja. Nem csak a gyerektémával meg a lelki gondjaimmal próbálom megközelíteni.

Most jól kiírtam magam, ne haragudjatok, hiszen nektek más gondjaitok vannak. És bocs ha a boldogtalanságom miatt néha negatív hullámokat árasztok a topikba.

A kislányom azért sokmindenben kárpótol, de úgy lenne az igazi, ha.......
Szanikó
Névtelen

BékánéKép
Köszi az érdeklődést. Tegnap óta nem gyötör már a hányinger. Egyébként eddig azért nyavalyogtam mert gyötör, most meg inkább gyötörne, de akkor lenne jelem a babókrólKépKépKép Hát ilyen egy hisztis kismamaKép Igaza volt Bellának, tiszta aggódás ez a terhesség is.

SzanikóKép
Sajnálom, hogy nem túl jó a viszony a pároddal, de ennek fényében megértem a Te önzőségedet is. Tudod fura, hogy a kislányod sem puhította meg a szívét. A boldogtalanság hullám mindenkit elkap néha ebben a topikban, a sikertelenség miatt, de megpróbáljuk bátorítani egymást.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cateye

Az a lényeg, hogy mostmár ott vannak a csöpségek, és ott is fognak maradni amig el nem jön az idelye. Egyáltalán nem vagy hisztis kismama, csak te is aggodsz mint minden anyuka azért, hogy minden rendben legyen a babákkal. Van olyan akinek soha nem s volt hányingere, ez is változó ahogyan én hallottam. Igaz nekem még nincsen semmi tapasztalatom, de azért én is szeretném a hányingertől kezdve mindent átélni, nekem még az is csodálatos lenne...

kagyló

Eltűnt a reggeli hozzászólásom Kép pedig örömmel újságoltam Nektek, hogy sikerült beadni magamnak a szurit Kép Kép és nem is vérzett, pedig tegnap, mikor az asszisztens adta be, akkor vérzett.
Este már a másik szurit is adom magamnak Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

V.K.Orsi

Te nagyon bátor vagy, én mindig az ügyeletre megyek beadatni.

kagyló

Békáné Kép
De te izomba adandó szurit kaptál, vagy nem? Azt azért én sem tudnám magamnak beadni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

BékánéKép
Te is hamarosan megtapasztalod, hogy milyen a babás hányinger. Valóban először nagy öröm, és most sem nyavalygok, élem a mindennapi életemet, megpróbálok sok másra koncentrálni, és ha nagyon szenvedek, mindig csak arra gondolok, hogy mennyire akartam már ezt évek óta, és elszáll minden bajomKép

OrsiKép
Milyen fakírnak lenni ? Pocakod tűpárna már ? Belilult a helye ? Csípősek a szurik ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Amit az asszisztens adott, az még mindig lila. Amit magamnak adtam, abből egyik sem. A mamám azt mondta, hogy én nem találtam el eret, ezért nem is vérzett a szuri után. A suprefact csíp, a gonal egyáltalán nem. A pocimon mostanra már 4 lyukacska van, és ez ugye ez a szám még jócskán nőni fog. A fakírség egyébként nem olyan jó azért. Jó, hogy nem kell mászkálni, de tegnap valahogy engem is elért a "miért kell ezen keresztül mennünk" érzés. Kicsit depis lettem estére. Mostmár megértem, hogy miről beszéltél Te is. Egyébként minden este azzal fekszem, és kelek, hogy sikerülni fog Kép Fő az optimizmus Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Cat Kép
Ne tessék aggódni, hogy nincs hányinger. Nem te írtad ugyanezt nekem 1-2 napja a másik topikban Kép ?!
Ez tényleg olyan hülyeség, akinek nincs azért ideges, hátha baj van (lásd én), akinek van, arra gondol, hogy jujj, de rossz. Ráadásul van olyan barátnőm, aki attól aggódott, hogy a szervezete nem akarja befogadni a picurt, azért hányik lépten-nyomon.

Békáné Kép
Sajnálom.

Orsi Kép
Te hősnő Kép Kép
Nagyon-nagyon. Remélem a dokink sikeres lesz veled Kép
Egy csomószor eszembe jut, hogy a következő babával majd mehetek hozzá én is. Ilyen az ember, mindig előre gondol.

Pussz, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?