Sziasztok!
Bocsi, erlolvastam mindent, de nem fog az agyam. Mint annak idején, mikor a fizikát olvastam
Voltunk szemészeten. 8.30-ra volt időpontunk, És fél 12-kor jutottunk be!!! :smt093
Megdöbbentő ez az ország. 1 óra után megkérdeztem, hogy mégis. Legalább a dokinő itt van? Mire kiderült, hogy neeeem, ugyanis vizitel, és nem tudják mikor jön!!! :smt076 Újabb 1 óra elteltével behívtak, hogy csöppentsenek a szemükbe, majd negyed óra múlva megint. Fél órára rá megjött a doki (itt a csajok bealudtak), majd újabb 40 perc, mire behívott.
Föl nem foghatom, hogy várathatnak 3 órát kisbabákat! Ez nem pénz, hanem szervezés kérdése. Ha máshol meg tudják oldani, hogy bizonyos napon csak kisgyerekek menjenek, akkor itt miért kell végigvárni a 16 éves lakli kamaszokat??? Nem tudom jártatok e már a Tömő utcában, de a gyerekszemészet várója egy vékony folyosó. El sem lehet férni rendesen. De valamit csinálni kell, mert 1 éves gyerek nem ül meg a popóján 3 órát. Még 10 percet se. Marad az ácsorgás, séta, táncikálás. Nem érzem a karom... De roppant büszke vagyok a lányokra, mert egyszer sem hisztiztek! :smt038
Vovanda:: Nekem szülés előtt Lili visszamászott keresztbe a bordáim alá. A doki azt mondta, hogy ha akarom, miután Jázmin megszületik, benyúl és megfordítja

És ne aggódjak, mert ahol 1 gyerek kifér, ott befér az ő keze

Végül csaszi lett. Én nem bántam meg. Egyszerű volt, gyors, probléma és fájdalommentes. A 12 órát végigaludtam (hónapok óta először, jaj de jó volt

) Utána sem volt gáz.
Ancsi: Én a rossmanntól rendeltem naptárat online. Sok féle van, Olyan is, amin nagy a kép, meg olyanis, amire kicsit de sokat tudsz feltölteni.
Szösszenet:
40-es apuka ül mellettem a váróban. Párbeszéd:
Apuka: Ikrek?
Én: Igen.
Apuka: Magáé?
Én: Igen.
Apuka: Mindkettő?
????

???