VB:Boldog szülinapot!
Bizony-bizony inge van a nagyfiúnak
Hogy mit éreztem, volt-e könnycsepp?
nos, én nem vagyok az a blogíró, könyvíró stb, de én, aki "nem ismeri az anya-szó jelentését" kijelenthetem, hogy nincs ennél szebb dolog a világon, mint amikor egy pici ember rád néz és teli szájjal vigyorog a képedbe és meglátja a tortát szemében visszacsillan az egy szem égő lángja, és azt sem tudja, mi az, de körbeharapja, rád néz és örül, meglátja az ajándékokat, széttépi a papírját, és tudja hogy ez az övé, ezt ő kapta, mert bár anyukája nem vesz neki túl sok játékot, de amit megkap, azt boldogan használja, és megbecsüli, boldog, vigyorog és röhög, te, aki eddig nem élted át ezt a csodát, érzelemittasan, boldogan fényképezed a gyereked szülinapi érzelmeit, és minden pont úgy zajlik, ahogy elképzelted és boldogan veszed tudomásul, hogy minden tökéletes, tökéletesen neveled, a gyereked tökéletes és semmit, semmit sem tennél másképpen, mert ránézel a fiadra és csillog a szeme a boldogságtól, aztán kiveszed az etetőszékből, odamászik (nem megy még

) de szinte rohanva és átkarol, na ekkor tudod, hogy imád, és te is viszont...pedig kicsit konvezrvatívan neveled, de ezért csak hálát kapsz és mosolyt...
Majd felteszed a kérdést, hogy is kerültél ide?Miért minket választottál?Jó döntés volt a részedről, te pici csöppség?És igen...jó döntés volt, soha nem voltunk ilyen boldogok mint aznap, amikor a buliját ünnepeltük, mert akkor (is) tudatosult bennünk, hogy van egy csodánk, akinél nem lehet egészségesebb, szebb, okosabb gyerek a világon (ketteskének elég magas a mérce

), akit szeretünk és viszontszeret, nem vádol vagy vádaskodik, csak szeret, olyan egyszerűen mint ő maga...
Szóval valami ilyesmi zajlott le bennem...
Ndombi, jövö héten van kedved elmenni velünk bbe a j.házba???Huni most játszóház-bolond

minden 2-3. nap délelőtt vagy du. játszóházazunk, imádja

kb napi 4 órát vagyunk ott, tegnap pl, voltunk 9-12ig majd 4-7ig is, majd este 7kor bementünk a Vörösmarty térre és este 10kor értünk haza, azóta szunyál a gyerek