A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ne háborgasd a Gy-t! Rendkívül fontos feladata van és amúgy is egy rendkívül fontos ember, csak Te nem veszed észre! :lol: :lol: :lol: :lol: Mert ez a Te dolgod lenne, csak úgy amugyilag megjegyzem! :lol: :lol: Ő kérlek keményen dolgozik!

Kép
szilzi

Mindjárt jövök, megnézem a levest.

KépKép
benó

Nem ez a Gy dolga!Mert a férfiak hiszik azt,hogy mindenhez értenek :lol:

Kép
martik77

Ezért biztos a mennybe jutok, hogy a teremtés koronáját dícsértem a laptetőn! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ámen!! :lol:

Kép
martik77

Képzeljétek, már az előbb is mondta a Gy., hogy csörög a telefonom, mondtam, á, dehogy (lenémítottam), és a Bácsi asszisztense volt, hogy korábban menjünk egy órával. Mondtam, bocs, hogy nem vettem fel. Tehát 7-re megyünk holnap. Először azt hittem, le akarja mondani. :roll:

KépKép
benó

Hát, biztos. :lol:
A keret elkészítése biztos nem az én dolgom, mert akkor marha bénán nézne ki. :lol: :lol:
Most megkérdeztem tőle, tele van-e a hócipője a kerettel. Igen. Kérdeztem, kár volt megvenni. Nem, csak kár, hogy újat kell csinálni. Ennyi. Megsimiztem a fejét.
A leves kész, képzeljétek. Még majd teszek bele tejet, ahogy mondottad volt. Tejszínt nem.

KépKép
benó

Előbb látjátok a babákat! :D

Kép
szilzi

:D :D

KépKép
benó

Majd szólok, ha megyünk takarítani.

KépKép
benó

Mi újság Flóra, bealudtál miután beburkolóztál? :D

Gy. várja az uh-t? Hogy kezeli a terhességed?

Kép
szilzi

Te mit ebédeltél ma, Szilzi? (Még tök éhes vagyok, pedig megettem a levest is.)

KépKép
benó

Várja az uh-t, nagyon szereti (a 8000 Ft kifizetését már kevésbé, de ezt a nemes feladatot is átruháztam rá :lol: ). :D

KépKép
benó

Én kinnt ettem az "étterembe" paradicsomos gombócot. Nem volt olyan rossz. :? De a kolléganőm csinált gesztenyés golyókat, levannak öntve csokival és nem bírom abbahagyni az evését! :shock: Én úgy elfogok hízni! :(

Kép
szilzi

Simizi a pocidat, meg minden? Sokat beszéltek róluk?

Kép
szilzi

És mellesleg a Márti is eltűnt. :roll:
Ja, akartam nektek mondani, a notórius nemivóknak, hogy szerintem felesleges emiatt aggódni, mert én egész egyszerűen, mindenféle kényszer nélkül megiszom a 2 l vizet vagy még többet egy nap, van, hogy hegyekben állnak az ágy mellett az üres flakonok, mert egyszerűen kívánom.
A kaja már más kérdés. Eszem, de nem mindig tudom, mi a fenét kéne, hogy az egészséges is legyen és kívánjam is. Ezért sokszor eszem gyümölcsöt, azon nincs vita. :D

KépKép
benó

Az jó, hogy tudsz inni! :D A gyümölcs meg tuti, hogy rosszat nem csinál!

Márti biztos a kutyussal van! :(

Kép
szilzi

Na itt vagytok még??Most ment L.dologozni :?

Kép
martik77

Az fini lehet. :D
Reggelenként meg szokta őket simogatni, és mondja nekik, hogy "jó reggelt", meg néha rámszól, hogy "menj már arrébb a böszme melleiddel, kismama", meg "örülsz, hogy ilyen dagadt vagy, mi?" - ezeket szokta előadni. Amit beszélünk róluk, az az, hogy hihetetlen az egész. Még mindig csak ezt tudjuk mondani. :D

Gy. most mondja, hogy túl jó lesz a P. képe, meg kéne tartani. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

De csak viccűlt. :lol:

KépKép
benó

Oké, Márti. Vacsira ti mit esztek?

KépKép
benó

Én már semmit.Döme meg tésztát vagy ha akar műzlit.
Az nem baj ha sok gyümit eszel.Én is azon variálok mindig,hogy mit egyek ami jóm a babának és az én hülye gyomromnak.
De,hogy szülés után mit fogok enni???Na az jó kérdés!

Holnap már lesz UH-kép is?

Kép
martik77

Most ne akadj ki, de én is szoktam így lenni ajándékkal, hogy leszívesebben megtartanám :oops: :oops: :lol: :lol:

Te a Gy. tuti valamilyen rokonságban van az A-val! Őtőle sem várok semmilyen más "becézgetést" :lol: :lol:

Kép
szilzi

Remélem! :D :D

KépKép
benó

A becézgetés az becézgetés, örülni kell neki! :lol: :lol:
Én is szoktam így lenni az ajándékokkal. :D

KépKép
benó

Nekem nem mond ilyet az L. mert tudja,hogy mikor nem voltam terhes mindig a súlyom zavart és étkezési gondom is volt.Most tuti örül,hogy eszek. :D

Kép
martik77

Most már bemelegedtem. Eddig csak olvasgattam. :wink:

Most viszont nem megy el a hsz-em. Azt írja ki, hogy critical error. :shock:

Kép
flóra 11

Ezeket a Gy. jóindulatból mondja. :D :D Ő is örül, de hát egy férfi... na, mindegy. :lol:
Tancsu miket eszik?

KépKép
benó

Nekem is azt írta ki az előbb, a vissza nyílra kattintottam 2x is és akkor legalább ide visszajutottam.

KépKép
benó

Na most elment.

Engem sem becézget a F. Férfiak. :roll:

Kép
flóra 11

KépNa most egy kicsit jobban van :)

Kép
martik77

És így figyel. :lol: :lol:

KépKép
benó

Ez nálunk becézgetés, tessetek megérteni. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nálunk van becézgetés de olyan mindennapos.Nyuszika pl.

Kép
martik77

Már tök vicces, hogy egy csomó vadidegen embernek elmondtam, hogy én a fórumon szoktam írogatni lányoknak stb.....
Van egy kolléganőm (az Adrin és az Andin kívül), aki mindig kérdezi, mi van veletek (tavaly együtt voltunk osztálykiránduláson, és ott jól megbeszéltük ezt is). :lol:

KépKép
benó

Nem szereti a géet azért nézett így,hogy hagyjam békén.

Kép
martik77

Na, jó, lehet, hogy kicsit ledőlök, míg a Gy. nem akar takarítani.

KépKép
benó

15 percet ledőlök.

KépKép
benó

Én meg nem mondtam a lényeget.
L. elhozta a számítógép asztalt. :)

De a nagy lényeg!!!Döme matekdogája 4-es lett!!!!!4 ont kellett volna az ötöshöz,de ez most nem lényeg :D :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Néha nem jó a pé betűm bocsi. :oops:

Kép
martik77

Bocsika, telefonom volt. Az apu hívott.

Kép
flóra 11

Hahóóó!Hát senki nem örül velem? :D

Kép
martik77

Benó,pihizzél. Márti örülök Dömének,látod,hiába paráztál. :D
A kutyunak adj valami lázcsillapítót.Biztos jobban lesz tőle.

Kép
flóra 11

De igen,én örülök. :D

Kép
flóra 11

Már L.adott neki. :)
Azért jó,hogy elment korrepetálni. :D

Kép
martik77

Viszont most megyek,mert én még nem főztem,mint Benó,nem mosogattam,mint Benó,én eddig pihiztem,mint most Benó. :lol:

Kép
flóra 11

Köszi Flóra! :D

Anyukád csontja?Karja?

Kép
martik77

Nagyon örülök a 4-esnek, Márti! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Oké.Akkor jó főzés és mosogatást :D

Kép
martik77

Az mindig jól jön. A fiaim tegnap is matekoztak,erre ma kiment a Bálint önállóan a táblához és megoldott egy példát. :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?