A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

maradj Benó a vendégségről van szó! :wink:

Kép
muzsuzska

Tancsu akkor hallgass Zsuzsira és szerezz be tasakos levest.A levest úgy is szeretik.Forró víz meg mindenhol van. :lol:

Kép
martik77

De húsmentes legyen! :wink:

Kép
muzsuzska

Helló, csajok, még egy mondat: nem kell kaja, komolyan, semmi, hadd menjünk, amerre látunk enni. Elmegyünk hozzátok dumcsizni, de nem lakni. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ezt a dumát már hallottam valakiktől!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Na, jó éjt, ne vívódjatok ezen egy percig se. :D
Gergőt szívesen fogom kakisan is. :lol:
Gy. is. :lol: Puszi

KépKép
benó

Benó, hagyjad hogy szeretettel fogadjanak és kényeztessenek kicsit!
:wink: Ha nem eszel megsérted a vendéglátód!

Kép
muzsuzska

Nyugi én nem főzök.Nekem nem kell kétszer mondani.Tancsura meg majd rá úszítjuk Gergőt,hogy ne legyen ideje.

Kép
martik77

Puszi nektek, tényleg megyek, fürdeni is kell még. :D

KépKép
benó

Ha nem eszik,akkor majd bosszúból meglátogatom én is és én sem eszek nála... :P :wink: :lol:

Na mentem tentikélni..:)

Jóéjt...cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Én jobb bosszút tudok.Meglátogatjuk és juszt is eszünk.Méghozzá rengeteget :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Márti ez nem jó ötlet! :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Nem???Miért???Mert ők csak levest esznek??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Éhes lettem! :roll:

Kép
muzsuzska

eszel ha viszel......... :D

Kép
muzsuzska

Most nézem a vonalzód.Az ott középen nem olyan mint egy jó kis vörösboros flaska? :D

Kép
martik77

Flóra elveszett a tescóban..........

Kép
muzsuzska

JúJJ!! :D

Kép
martik77

Nem, ez egy labor lombik és piros szívecske van piros folyadékban.

Kép
muzsuzska

Bár ráértem volna 5 hónap múlva is berakni a lombikot. :cry:

Kép
muzsuzska

Tudod mi jutott eszembe ha ennyi melótól egy pár nap után mondjuk agyonütöd a főnököt az jogos önvédelem nem?

Kép
martik77

Velem rosszul jártok majd ha jövök, mert én leülök és vagy babázni fogok vagy beszélgetünk és nem tudtok elzavarni sétálgatni.
Ja és mindenevő vagyok... :wink:

Kép
muzsuzska

Akkor ez hátha szerencsét hoz.Bocsi én flakonnak néztem. :oops:

Kép
martik77

Az igazgatót kéne! Azt mondta, hogy aláírja az elrendelt túlórákat.

Kép
muzsuzska

Csak már ott tartanánk!!! :D
Én gondolok rátok....

Kép
martik77

Ha aláírná az legalább pénzt hozna.Remélhetőleg.

Kép
martik77

Ha a személyzetist nem rúgta volna ki az nem engedné meg, mert törvénytelen. Ünnepekkor sem dolgozhatnánk, de ezt is le sza....k.

Kép
muzsuzska

Márti, sajnos a pénzt meg hivatalossan fizetik ki és több lesz az adó és a levonások és a maradékon meg nem látszik meg. :evil:

Kép
muzsuzska

Mondom neked,hogy mindig az szív aki dolgozik. :x
Szemét egy dolog :x

Kép
martik77

Szóval szívok rendesen és nincs más választásom, csak májusig húzzam ki valahogy.

Kép
muzsuzska

Ez nálunk is így volt.Aztán változtattak:Túlórára kötelezhet de nem köteles pénzben kifizetni a túlórát.Kiadja szabadnapban. :x Szarok én a szabadnapra egy nagyot.Mit érek vele?Hogy nem 2 hanem három lesz egybe?Akkor abba a hónapba még kevesebbet dolgozok és megint a pénz a kevesebb.Jól kitalálták igaz?

Kép
martik77

Jól kitalálták. Nálunk csúsztatni sem lehet a túlórákat mert nincs aki bejöjjön helyettem. A túlórát meg elviszi az adó. :evil:

Kép
muzsuzska

Szóval sehogy se jó :?

Kép
martik77

Lelépek mára! Jó éjszakát!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Jó Éjt!Én is lépek!

Puszi. :D :D :D

Kép
martik77

Visszaolvastam.

Zsuzsi, nem vesztem el. :lol: De legalább látom, hogy valakinek hiányoztam. :wink:

Kép
flóra 11

Hát elég későn jöttünk meg. Valahogy fél tíz után. Közben kimosott a gép, teregetni kellett,megsült a kenyér, azt is ke kellett vennem.Aztán kicsomagoltuk a bevásárlást,majd hívott az unokatesóm,vele beszélgettem. Majd éhesek lettek a fiúk,melegítettem kaját.Mi pedig megfagytunk,így főztem teát és leültünk teázni.

Kép
flóra 11

Na, megyek én is.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
flóra 11

Ja, holnap egész nap dolgozom, mert délután helyettesítek a napköziben. :evil: Sajna. :evil: Tehát csakkésőbb tudok majd jönni.

Kép
flóra 11

Helló! Jó reggelt csajok! Ma megyünk uhura. :D :D :D :D
A vendégségben nem eszünk, szénsavmentes ásványvizet (vagy a Gy. teát) viszont iszunk, ha adtok. :roll: :D

KépKép
benó

Jó reggelt...:)

Oké Benó, bubimentes viz mindig van itthon,teát meg gyorsan főzök ha kell...:D
UH-hoz drukkolok,majd mesélj!!!

Ideültem amig megiszom a tejszinhabos kávém...:D
Inaska megin sokat fent volt éjjel,most a kiságyban nyüglődik,lehet álmos még... :wink:

Ma menek sztk-ba leletemért,meg anya antsz-be szintén a leletemért...

Tegnap apának vettem még 2 könyvet karácsonyra...

Na menek gyorsan reggelizni,meg vasalok,aztán irány itthonról...

Benó:majd leirom merre gyeretek szombaton a benzinkúthoz...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Szép napot mindenkinek!!!

Benó:Mikor jössz a hírekkel a bébikről??

Kutyu egy fokkal van csak jobban.Adtam neki még éjszaka is levest.De miután félre is nyelt inkább hagytam reggelig pihenni. :)

Kép
martik77

Sziasztok!
Márti, mi a baj a kutyival? Szegénykémnek remélem, nincs komoly baja... :(
Benó, feltétlenül gyere mesélni!! Várom nagyon a beszámolód!!!

Irigyellek Titeket, hogy ilyen közel laktok egymáshoz, és tudtok találkozni...
Mostanában kicsit pörgősek voltak a napok, így nem nagyon tudtam netre jönni... persze ma is van egy halom dolgom, de ma megint feküdnöm kellene. Még mindig nem jöttem rendbe teljesen, még mindig el van dugulva az orrom is... köhögni már nem annyira fájdalmas, a fejem sem fáj, sőt lázam sincs, csak tele vannak a fejem üregei... remélem, ez már a végét jelenti, mert már nagyon sajnálom, hogy Pocimacit mindig felébresztem a köhögéssel és az orrfújással...
Ti jól vagytok? Mindenki rendben van?

Heni

Kép
szheni

Helló!
Este 7-re megyünk a dokihoz. Utána jövök.
Márti, a kutyát mutasd meg valami hozzáértőnek.
Heni, örülök, hogy jobban vagy (egy fokkal). :wink:
Nem lakunk közel egymáshoz, Heni, még talán mi lakunk egymáshoz a legközelebb (Esztergom - Százhalombatta), mi most a Gy.-val (a férjemmel) Miskolra megyünk a csajokhoz, az nagyon messze van. Márti és a Tancsu viszont tényleg közel laknak egymáshoz.
:D

KépKép
benó

Csajok majd jövök. :D

Heni örülök,hogy jobban vagy :D

Kutyu megfázott most gyógyulgat :(

Benó:Azt hittem reggel mész :oops: Akkor még izgulok estig :D

Kép
martik77

sziasztok

köszönjük a bókokat :lol: :lol: :wink:

zsuzska: sajnállom az új munka beosztást. nagyon durva :evil: . én a nokiába max. 5 napot húztam 12órásba és már az is nagyon durva volt /bedolgozó cégnél voltam/

én is benézek hozzátok karikor :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

márti: nagyon édi a kutyád :lol:

én terhesség alatt és most is mindent megeszek amihez kedvem van.ugyanazokat eszem, amiket terhesség elött is ettem.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

benó: ha tudsz, szerezz képet a picikröl :lol:
tök jó nektek, hogy igy találkozgattok egymással. hozzánk is jöhettek, mi se lakunk messze. itt is alhattok, van hely :wink:

heni: mi közel lakunk egymáshoz, kb. 45 perc kocsival. :lol: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, akkor kerekedjetek fel egy kirándulásra. :D Pusszancs :D Jövök majd, képpel együtt. Most egyelőre alig várom, hogy hazamehessek, már úgy unom. :cry: Sokszor, amikor felállok, úgy belenyilall a fájás a hasamba. Ez mi? :wink: És olyan érzésem van, mint aki bazira bezabált vagy lenyelt egy dinnyét. :roll: Ez normális?

KépKép
benó

Ja, és még valamit, kicsit hadd dicsekedjem: a 104. oldalon tartok a könyvben és gépelve az 54. oldalon. Folytatom is.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?