A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Kaqk! Szépek lettek a mézeskalácsok! :)
Emma nagyon szép! :) Mikulás :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Horror éjszakánk volt, 10-fél 3-ig aludt a kicsi, 4-kor nagy nehezen elaltattam, majd fél 5-kor újra kelt. Köhögött, szerintem az ébresztette fel :( Most alszik, de nagyon köhög, lehet ma újból meglátogatjuk dokinénit :cry:

Mesi: tüneményes a kisfiad, annyira cuki :D

Most megyek, hulla vagyok.

Kép
aniko15

Sziasztok!

Mesi gyönyörű képek a kicsi Gegiről :lol:

Anikó sajnálom a rossz éjszakát :(
Lehet kapni köhögés csillapító gyógynövény balzsamot. Dm, patika.
Szerintem egy próbát megér :roll:
Hátha segítene

Kaqk Micsoda Mikulásotok volt :lol: :lol:
ügyi vagy, guszták a mézeskalácsok :lol:
Emmának jó lova van :wink:

Panndi Zsófi képek szuperek.
Az alvós a legjobb :lol: :lol:

Silkaszegény öcséd :(
De legalább megvannak a kutya papírjai.
Én is szeretem a kutyákat (ők is engem) de a kóbor kutyust nem szoktam simogatni. Csak a pórázon vezetett kutyákat irányozzuk be Grétivel. Ő is kutyamániás ám :lol: :lol: :lol:
fürdőszoba :(

Regi Szelike rendbe jött már teljesen?

Bongyi boldog születésnapot így utólag is és tessék végre jelentkezni

Heni apa extra gyorsan dolgozik.
Nagyon szépek lesztek :lol:
Pocakod rengeteget nőtt. A talin még fele ekkora sem volt :lol:
Alvás Gréti elég keveset alszik. Nappal van, hogy 15 percet van, hogy 2 órát (utóbbi a ritkább)
Este meg 9 körül alszik el és 6 körül ébredt. Néha tud 7.ig aludni (ez is ritka) és ennyi.
A többi időt végig pörgi :lol: :lol:

Ágica éljen a 3. fogacska.
Mos tmár jön a többi is csak bírd idegekkel a szenvedését Petrusnak.

Maggie??

Fleur jobban vagytok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Leírtam az alvást erre most nézem, hogy Cicusom belealudt a játékba :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boszitopik :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Kaqk jaj de szépek vagytok!!!!! Emmának van mackós ruhája is??? vagy ő mindig ilyen kis csini????

Annó anyukám minket mindig nagyon szépen járatott az oviba, mintás harisnya, fodros szoknya, blúz. Na én porcelán baba voltam, de tesóm meg fiús tipus. Mint ahogyan az most kiderült, tesóm nagyon utálta a szoknyákat, mert nem tudott csúzdázni, homokozni :wink: olyan vicces volt, hogy ezt most bökte ki 22 év után :roll:

Emese kis pufók a kis Gegi is:-) olyan édes a 4D is már, hát még majd élőben:-)
Készen van már a fészekrakás???

Én is gondoltam sütök mézeskalácsot, de rájöttem nincsenek is formáim :oops: igy marad anyura a sütés.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, én is életben vagyok, de egyelőre nem tudok reagálni, most írni próbálok :wink:

Az éjszakánk jó volt, csal fél nyolckor ébredtünk, így most nem vagyok túl fitt :lol:

Karácsonyra lehet mégsem notebookot veszünk. Kaptunk egy üres akváriumot egy ismerősünktől, és lehet, azt fogjuk beüzemelni. Van egy nagyon alkalmas hely rá a lakásban :idea: Szenteste kigyúlnak majd benne a fények.

Már várom, milyen lesz.

Tudja valaki, hogy milyen halakkal érdemes kezdeni?

Kutya - én soha nem simogatom, csak Neót, Rugónak még a szomszéd Mirci cicát hagyom. Volt egy nagyon jó barátnőm a gimiben, akinek az arcát egy megsimogatott idegen kutya kapta szét, és már alig látszottak kamaszkorában a hegei, de őt nagyon zavarta, és műtétekre is járt miatta.
Silka - hát, az az ember jó nagy tapló lehet :evil:

Kaqk - akkor Emma már "leigázta" apát, úgy látom :wink: Nagyon jó képek, aranyosak vagytok.

Most mennem kell, sziasztok. V.

Kép
vindolanda

Halihó

Heni: van emmánka játszós ruhája. Itthon melegítőben van. :-) Csak ha vmi ünnep van, vendégségbe megyünk..akkor szokott szoknyát kapni..de eddig szereti..illegeti magát mikor megdicsérjük.

Nemevés: Nállunk most pár napja ez van. alig eszik egy pár falatot..sok mindennel próbálkozunk.:-( így is olynakis gizda. 8500-8600 között mozgunk már 2-3 hónapja nem hízik..és ez a nemevés nem segít!!!

Valami időszak és elmúlik..vagy a foga ez is??? rágja kezeit,ruha ujját...ááááááááááááááezek a rágók ..mér 1-1,5 hónapja gyötrik és még mindig sehol!
Ja nekünk is 8 fogunk van ( Emmának):-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Bongyi boldog szülinapot!

Heni nagyon szép a pocid! :D

Emese kitartás, már nem sok van! Én is hasonló súllyal szültem. Jaj már úgy várom mikor jön az sms. :D :D

Betegeknek jobbulást!

Holnap akarom én is a mézeskalácsot összeállítani és szombaton kisütöm. Kaptam gyúródeszkát újat, párom kinevetett úgy örültem neki.
:D

Olvastam valahol, hogy ha a kalács mellé almacikket rakunk akkor gyorsabban megpuhul.

Átvette apa a képeket de nem kicsinyítette le. :evil: Nem tudom felrakni.

Hétvégén úgy néz ki veszünk mikrót és villanytűzhelyet. Igaz nem tudom hová tesszük költözésig. :roll: De most nagyon jó árban van.

Beszéltünk a festővel. A gyerekszoba halvány vanília lesz, a nappali pedig halvány mályvás-púderbarnás. Én hívom így, nagyon a púderem színére hasonlít, némi mályva beütéssel.

Megyek mert megy a hiszti a gép miatt. Zéti akar írni nektek. :lol:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Képek: amit a házról készítettünk. Ez lemaradt.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Kaqk: Dávidka étvágya is csappant, az utóbbi pár napban, szerintem a fogzás miatt+a nátha. A főtt kajából kevesebbet eszik, inkább a gyümölcsök, túró rudi, krémtúró, tejbegríz a menők. Pedig eddig olyan adagokat megevett ebédre, hogy csak lestem.
Ha túllesznek a szenvedésen, visszatér az étvágy is :wink:

Kép
aniko15

Sziasztok!

Próbálok átfutni. De minden nap beugrok lecsekkolni Mesit :lol:

Tök izgi.. :)

Szépek a képek!

Panndi akartam kérdezni,hogy nálatok már nincs ágyrács éjszaka sem?? Hogy altatod? Nálunk is már utálja a rácsot,de félek,hogy ha leveszem állandó vendégem lesz éjjel az ágyban.Apa ezt meg nem szeretné..

Amúgy:

Intézkedem a keresztelő miatt. Dec. 26-án lesz.Szeretnék szép egyforma ingecskét,de eddig bejárt boltokban semmi nincs,dühítő Mad
Barátnőméknek is sikerült utánunk beférközie,így keresztelőre 3 család 6gyerek lesz .. Smile Jövő7en fodrász,aztán paplátogatás,megbeszélés. No meg kaja rendezés.Azért kezdem most előre megtervezni,mert elég sokan leszünk,holnap meg szétszedjük a konyhát,úgyhogy 7végén káosz lesz. Anyuéknak meg a dédiéknek is akkor tartjuk a házassági évfordulójukat,úgyhogy megyek tortát is rendezni.Hétfőn gipsz levétel,remélem nem kapunk már.. Huu izgi.. Remélem minden rendben lesz akkora..

Nálunk is van,hogy elkezdi a válogatást.. A bátyus adott neki savanyúubit,na azóta alig akarja meginni az enyhén ízesítet tejet (kakaót).

Milénamóni én is tettem almát,és tök puha lett.. :)

No megyek... Ebéd..:)
varga tünde

Nincs rács éjszakára, de nálunk ez nem okokozott gondot, egy ideje nem az átaludt éjszakákról vagyunk híresek :? Most kevesebbszer ébred, mert nem veri be a fejét, jobban és könnyebben visza tudom altatni, mert mellé tudok jobban bújni, és ha meg átjön hozzánk, én örülök neki, mert nem kell érte menni :lol: Ő mondjuk amúgyis nálunk fejezte be az éjszakáit, mert ha egyedül alszik, ötkor ébred, ha akkor még közénk veszem, hatig (ma 3/4 7-ig is) alszik.

Mesi, kitartás, én már most rosszabbul bírom, pedig hol van még a vége...
Vendég

Olyan édesek vagytok! Én december 12-én születtem, de nagyon jó dolgom van, mert már 10-én elkezdtetek köszönteni, így legalább három napig vagyok ünnepelve!

Persze most is rohanok, máshová írtam valamikor reggel!

Látom, mézes a téma, tegnap mi is megsütöttük, félredobtam a régi bevált receptemet és a Meryke félével próbálkoztam. Nagyon jó lett, a fiúk is szaggatták a formával, hát lett egy-két érdekes forma. Levi különösen szeret úgy bánni a tésztával, mintha gyurma lenne... na ezek még érdekesebbek lettek. Aztán ma délután akartam velük tojásfehérjével díszíteni, de reggel Levi kitalálta, hogy vigyünk az oviba. Úgyhogy mind a két fiú csoportjának összeraktam egy adagot, csak keveset hagytam itthon, de ez így pont jó, még karácsonyig egyébként is akartam megint sütni, mi egy télen többször is szoktunk.

Silka, tőled, illetve tesódtól rajtad keresztül még a szemműtétről akartam részleteket kérdezni, mert nagyon kacérkodom a gondolattal.....

Most viszont - el se hinnétek - nem érek rá sajna tovább.

KépKépKép
bongyi

Anikó15! Jobbulást Dávidkának!!! :( Ez a köhögés szörnyű lehet...

LMóni! Köszi a kérdést! Szelikémnek még mindig tele az orra, bár már jobb, de eléggé kiborítja lefekvésnél, hogy cumizni és levegőt venni nem lehet egyszerre... kisség kiborítja... Mindegy, fújjuk spray-vel, porszívózzuk, majd csak javul. A közérzete már jó, láza nem volt most éjjel sem! :)
Bealudt? :lol:

Ja igen... Heni! Már szépen gömbölyödik a pocid! Talin még nem nagyon látszott! :)

Szelikém is fogyott szerintem, ebben a pár napban nem sokat evett, még ma se nagyon akar... :?

Miléna! Használjátok ki a lehetőséget, ha most olcsóbb! :)
Azért a fotót várjuk!

Tündi! Te mindig annyi mindent csinálsz, hogy én csak lesek! :shock: Ügyi vagy, hogy így megszervezel mindent! :)
Szeli is imádja a csemege uborkát! :)

Kép

Kép
regcsiken14

:lol: 2x írtam, hogy kiborítja... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi:muszály,mert más nem csinálná meg.A gyerekek és a családom boldogságáért meg mindent megteszek.Néha kiakadok,de amikor látom,hogy boldogok és örülnek, akkor az nagyon jó és már feledtem is a bajomat egy időre.. Nálunk régen,soha nem ünnepeltünk meg szinte semmit,anyum nem tudott menni sehova a látása miatt,aput meg sajnos nem érdekelte.Ezt a hibát nem követem el az én fiaimnál,hisz olyan jó dolog.. :)

Panndi: köszi.. :)
varga tünde

Domi sem evett sokat mikor náthás volt. Kb. 5 nap alatt rendbe jött. ÉN most egy másik fajta orrsprayt vettem görögsós,olcsóbb mint a steri,és a fülbe is fújható a hozzá külön adott fujcival. Tök jó,és sósabbnak tűnik,mint a másik.
varga tünde

Tündi! Köszi, azzal a fajtával kezdtük! ;) Már 3 féle orrspray-nk van itthon. Úgy döntöttem, többet nem veszek... :roll: Kihúzzuk ezekkel! :)
Igazad is van, én is mindig kapok az alkalmon, ha valami családi összejövetelt lehet szervezni, sütök, főzök ezerrel. Asszem mi tartjuk össze a családot az unokatesómmal, mióta a Mama meghalt (:cry:)... :D

Kép

Kép
regcsiken14

Off: Vindo! Ki játsza a Pokolfajzatban a főszerepet? Te biztos tudod! (Apának nagyon tetszett az első rész, de azt se láttuk végig, most szerzem meg mindkettőt! :))

Kép

Kép
regcsiken14

Helló!

Megint elaludt a kis manóm, annyira nyügi volt. A mai ebédje egy túró rudi volt :shock: Pedig rakott karfiolt csináltam, úgy szereti :(
Remélem hamar túlleszünk ezen, nagyon sajnálom szegényt.
Minden kis beteg gyógyuljon meg hamar, olyan rossz így látni őket.

Egyébként anyukám hozott a gyogyótárból Ambroxol szirupot köhögésre, remélem használni fog :roll:

Mesi: még pontos tippet nem adtam a kicsi Gegi születésére, úgyhogy december 15 (születésnapom)

Kép
aniko15

Kép

Vigyori Dávidka

Kép
aniko15

Anikó15! Nagy édi! :)
Dávidka mikor született? Szept. 29.?
Beírlak Titeket a táblámba!

Ki nincs még benne????
Ha kész, elküldöm a gmail-re!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: igen szept.29.

Kép
aniko15

Egyébként Szeli se ebédelt ma, de nem is idegesítem magam. Egyértelmű, hogy a betegsége miatt nincs étvágya mostanság. Ha meggyógyul behozza! :)

Kép

Kép
regcsiken14

A Hellboy főszereplője: Ron Perlman.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és a névnapok? (azt elfelejtettem kérdezni... :oops:)

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Köszi! :) Az meg ki? :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

ÁÁÁ, Emese, megelőztél!!! :lol: :lol: :lol:

Most Rugó alszik, én meg épp csak bekukkantottam, de korábban kellett volna :wink:

Kép
vindolanda

Jaaaaa! Rákerestem a neten, így arcról már tudom hova tenni! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Na, hát olyan érdekes fejű ember :wink: . Játszott pl. a következő filmekben: az Alien 4., Ellenség a kapuknál.

Kép
vindolanda

Tényleg mindig hülyeségekkel nyit az ember oldalt :roll:

Kép
vindolanda

:lol:

Szelikém meg fél 12 óta alszik. :shock: Nem merek nekiállni borsólevest főzni (megkívántam, meg azt Szeli is imádja :)), mert nem szeretném, ha nyűgösen ébredne, mert felébresztettem... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Dávid nap: dec. 30.
Anikó nap: júl.26

Köszi, Regi

Kép
aniko15

Mi lehet Mmaricával??? Biztos ezerrel készül a karácsonyra! :)

Felébredt.
:arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Hello Lányok,

Bongyi, látod, nem is gondolkodunk, csak gépiesen cselekszünk. :lol: Vki elkezdte a köszöntést, mi meg automatikusan folytattuk. :lol: :lol: :lol: Most mondd meg, köszöntöttek már ennyien előre? Ugye milyen jó? :lol: :lol: :lol:
Szemműtét (ahogyan én láttam kívülről): bejelentkezés után kapott az öcsém időpontot reggel 9-re a Szemklinikára (neki ott csinálták, mert szemenként 80 ezer, a magánklinikákon sokkal drágább) kb 11-ig tartott a vizsgálat (eredménye h műthető a szem), de szegénynek du 4-ig ott kellett ülnie, mert 1 db prof van, aki engedélyezheti a műtétet és ő vhol volt addig. Pár nap múlva műtét: időpontja volt 14-re, de prof sehol, megváratta mind a 8 pácienst, aki 14 és 16 közötti időre volt odahívva. Végül prof megjelent 17 után és mint vmi gépsor, megcsinálta mind a 8 műtétet 1 óra alatt. Öcsém szerint maga ma műtét nem volt fájdalmas, de utána kegyetlen sz.r érzés volt: égetett, fájt, alig bírt szegény menni a fájdalomtól. 2-3 napig gáz volt, utána jelentősen javult, másfél héttel a műtét után már tökéletesen látott (este kicsit szúrkált neki a fáradtságtól). Műtét után 1 nappal levették a kötést, van 1 hetes, 6 hetes (meg talán 6 hónapos?) kontroll. A fájdalmak és az idegőrlő várakozás ellenére azt mondta, h bármikor újra belevágna. Imádja, h végre lát és nem bánta meg. :lol: :lol: :lol: Hajrá Neked is!!!

Lányok, kóbor ebet nem simizünk ám, csak gazdával pórázon lévőt. Eddig nem féltem a kóbor ebektől, most fogok. A tettes kutya meg ki volt kötve egy szórakozóhely előtt (gazdája bent) csak rosszul volt megkötve és rárontott az öcsémre. :?

Kaqk, nagyon édesek a képek és tényleg, Emma mindig olyan kis csini. :wink: Lizinek is vannak kötényruhái, itthon nem adom rá őket, ezért, ha megyünk valahova (pl babatali) akkor feltétlen azt húzom elő a szekrényből. Legyen már rajta, ha egyszer megvettem neki.

Lányok, akartam írni, h tök gáz, Lizi nem hajlandó gyümölcsöt enni. Semmilyet, semmilyen formában sem. Mikor meglátja, h azt akarok neki adni (mikor éhes is) már rázza a fejét és mondja, h "mem". Nem bírok belediktálni egyetlen falatot sem. Hogy lehetne ezt megoldani? Úgy félek, nehogy nekem lebetegedjen vitaminhiány miatt... Nagyon gáz, ha nem kap gyümit? Valakinek hasonló tapasztalat?

silka
silka

Silka: Esetleg ha szereti a krémtúrót vagy valamilyen joghurtot, akkor próbálj meg belecsempészni egy kicsit :roll: Bár lehet ezen már túlvagytok.Jobb ötletem nincs.

Kép
aniko15

Mi a fruttapurát esszük nem tudom ki gyártja. minden reggel benyom egyet. ( 100ml) sokféle íz 100%gyümölcs.
ezt 99%ban megeszi. van hogy előre rázza a fejét akkor vhogy be kell juttassak egy kicsit a szájába..aztán megérzi az ízét és megy is le.
du-án...a joghurtba, tejpépbe csempészem. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

15 hós oltás: Most volt itt a dokinéni, Zsozsi megkapta az oltást. Hogy pánikolt... Olyan erő van ebben a gyerekben... Apja fogta le.

A bal felkarba kapja (csak akinek a babája még nem kapta meg). 5 napig nincs semmi gond, utána lehet. Az 5-28. nap között a három legyengített vírus (rubeola, mumpsz, kanyaró) tünetei jelenhetnek meg.
Pl. láz (akár magas is), pöttyök, duzzadt nyirokcsomók (hörcsögpofi), hurutosság, orra bedugul, influenza-szerű tünetek... Szóval elég sok minden lehet, de persze nem feltétlenül.

És mi lehet Nyerkit-tel????

Evés: Zsozsi ugye 6 napig szinte semmit nem evett. Mióta meggyógyult.... Állandóan eszik. Szerencsére. :D
Sokáig nem fogadta el az almát (azt is nasizik), de most már megy minden. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Csak gyorsan gyümit nem evésről: Nálunk Péterke kb. 2 hónapig egyáltalán nem fogadott el gyümit egyik napról a másikra, semmilyen formában, pedig addig kétpofára ette.
Szerencsére visszaállt enni.
Silka szerintem hagyjad pár napig, aztán lehet majd egyedül kéri.
Mi most a tejtermékekkel vagyunk igy, semmit nem kér, én nem is erőltetem, majd egy idő után megint megkinálom. ( joghurt, túrókrémÖ
Szerintem az van, hogy megunják és már nem kivánják.

Én Cebion multit adok minden nap Péterkének, meg tápszert is iszik 2x.Hát remélem megvan a kellő mennyiségű vitamin.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok,

Hú hát mi jól el voltunk tűnve, annyi minden történt, de azért olvastam, nagyjából.

Először is, tök jó lehetett a szombaton nagyon jók a képek.

Amire emlékszem,

Betegeskedőknek jobbulást, remélem hamar, hamar elmúlik, akinél még tart

Kaqk, nagyon jók a képek

Panndi, h át Zsófi is kis tündérbogár, tök jó az ágy, majd mi is így szeretnénk, bár Robesz, hála istennek alszik még a rácsosban

Silka, hú szegény öcséd

Bongyi, boldog születésnapot így utólag, de jó, h írtál

Heni, egyre szebbek vagytok, és hát a pocakod, h nő

Emese, úristen, mennyire pasis Gegi, jó nagy baba lesz, jók a képek, és te is nagyon szép vagy :lol:

Ágica, de jó, újabb fog

Na elolvasom a másikat és oda írok is mindenfélét, ami velünk történt

Kép
Kép
nektarin

Gyümölcsevés, sztem kínálgasd, mindenfélével, mindenhogyan, összenyomva, egybe, keverve, aztán majd meglátod, vagy üvegessel is próbálkozhatsz. Sztem egyszer csak majd elfogadja, biztos, hogy változni fog, bár Robesz eszi nagyon, a banánt, almát, mandarint. Szóval sztem ne aggódj. A vitamin is jó.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy írok nektek,már egyszer írtam amikor itt akartátok hagyni a fórumot,én csak olvasni szoktalak titeket,de most segítséget szeretnék kérni!
Lányom 14 hónapos,és az első prevenár oltását már megkapta,és most közölte a gyerekorvos hogy elfogyott,és nem tudja mikor lesz,és nem tudom hogy esetleg járt így közületek valaki?vagy esetleg megvenni meglehet,és akkor beadja az orvos?ha járt így valaki közületek írjon!Köszönöm berni
berni77

berni77! Ma járt nálunk a gyerekorvos a 15 hós oltás miatt, és rákérdeztem a Prevenarra is. Ugyanis mi feliratkoztunk - mert nálunk kellett -, hogy be akarjuk adatni.
A dokinéni azt mondta, most valóban nincsen, de majd lesz, érdeklődjek január első felétől.
Szerintem ne aggódj, olyan nincs, hogy valamit ingyenessé tesznek, és ekkora hiány lesz, illetve marad. Biztosan legyártják az oltóanyagokat, csak túl nagy volt az érdeklődés, hamar elfogyott.
Érdeklődj majd a gyerekorvosnál, mikor érkezik újabb adag. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

És nem haragszunk, írj nyugodtan! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Emese! Mindig akkorát dobban a szívem, amikor látom a neved. Azt hiszem mindig, hogy kezdődik. :wink: :lol:

Berni! Tényleg gyere bátran máskor is. :wink: :lol: Itt is uezt a helyzet. Dokibával mindig megbeszéljük, hogy milyen kevés az oltóanyag, hogy elfogyott. Nálunk is azt mondta az orvos, hogy a megkezdetteket szeretné befejezni, de nem biztos, hogy elég lesz. Én is úgy gondolom, hogy csak megoldják ezt a helyzetet, hiszen minden kisgyereknek megigényelték az orvosok. Eléggé faramuci a helyzet, mivel már a média is foglalkozott az üggyel, ott az illetékesek azt mondták, kiküldték az oltóanyagot. Majd kivizsgálják az ügyet. Csak azt nem értem, miért kell nyilvánosan hazudozni???? Én a magam részéről az orvosnak hiszek és bízom abban, hogy később ugyan, de megkapják a gyerekek az oltást.
dmaggie

Bongyi! Holnapra nagyon boldog szülinapot Neked!!!!! :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Köszönöm szépen a gyors válaszod Emese,és Maggie,mindig olvaslak benneteket,és még fogok írni nektek, csak lehet hogy kevesebbet jövök.üdv nektek Berni
berni77

Berni, nekem azt mondta a doki meg a védőnő (most voltunk oltáson hétfőn), hogy csak pillanatnyi hiány volt, és már megint folynak a beszerzések. Ezért nálunk most csak azoknak van, akik már az elsőt megkapták. Így Rugó most csak az MMR-t vagy mit kapta.

Olvasgatni jó dolog ám, én is szerettem :wink:

Mondjuk nem is bántam, mert ez is eléggé megviselte, volt nagy sírás :roll:

De így meg olyan gyakran járunk majd oltásra, mint mások a közértbe.

Itt már mindenki alszik... Én is megyek lassan, ma nagyon jól haladtam. Holnap még a megszerkesztett ábrák egységesítése van hátra, és a határidőt, ha szűken is, de tudom tartani.

Igaz, ma is megcsinálhatnám még, de most már inkább :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Remélem a betegek jobban vannak. Mi nem igazán. Éjszaka hányt Dávidka, este meg olyat f.sott, hogy még a lábszára is sz.ros volt. /Bocsi/ Délután rendel a doki, úgyhogy megyünk. Szorítsatok kérlek, hogy ne legyen semmi baj!Olyan, mint ha elrontotta volna a hasát, annyit pukizott utána is. :shock:

Ma meg suliba kellett volna mennem, indexbeírás, vizsga stb. Nem tudom, hogy fogom pótolni, de nem tudtam itthagyni a kicsit.

Betörés: errefelé mindig van, még nappal is :shock:

Prevenár: mi a 15 hóssal együtt kapjuk az emlékeztetőt, ha akkor lesz már.

Kép
aniko15

Jó reggelt!

Apa már korán reggel elment egy disznóvágásnak álcázott munkahelyi "ki tud többet inni bulira" 8)
Csak holnap délelőtt jön haza.
Kiscicus meg apázva ébredt :roll:
Felhívtuk és Grétike ahogy meghallotta a hangját felkiáltott, hogy apa és elkezdte puszilgatni a telefonom :lol: :lol:
Annyira édes volt :lol: :lol:

Berni csatlakozom az előttem szólókhoz.
Január második felére ígérik az oltóanyagot.
Pont tegnap voltunk a 15 hós oltáson és rákérdeztem mert január elején Cicusomnak is kellene beadni a másodikat.
Pár hét csúszással kapja meg de azt mondta a doktornő, hogy ennyi belefér.

Tegnap igazi hős volt Grétike. Még csak fel sem szisszent amikor megkapta a szurit :lol: :lol:
Körbe lett dicsérve meg rajongva :lol:
10,5 kiló 81 cm
A doktornő készült, hogy megyünk.
Mindent elpakolt az íróasztaláról biztonságos helyre nehogy Gréti leverje, megegye :lol: :lol:
Legutóbb azt csinálta 8) :lol: Én meg égtem :roll:

Bongyi na végre :lol: :lol:
Akkor mára boldog születésnapot :lol:
Ilyen hamar még sosem kezdtek el téged ünnepelni azt biztos :wink: :lol:

Nektarin már téged is akartalak hiányolni.

Meryke te merre vagy???
mézeskalács sütés és csavargás között tessék már bejelentkezni :lol:
legalább egy életjel erejéig :lol:

Mennek kell.

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?