Konkri: Marcell mindig meglep, hogy milyen nagyfiús!! Már értem, hogy miért sírod mindig vissza azokat a kimondott babás kinézetű időszakokat

Marcellt látva én is úgy érezném, hogy repül az idő!
Nem mellesleg nagyon szép gyerek, és nem is tűnt fel, hogy nincsen annyi haja, mert ő is szőkés. Olyan édes, ahogy vigyorog és villan a foga!

Nálunk ez még nincs...
Móni: nagyon tünemény a kisruci, a mamák bizti imádják majd benne! Én adom neki még a tápit egy darabig, aztán majd lassan én is bepróbálkozom a tejjel. Állítólag jó a kecsketej! Ki-mit tud róla?
Vbegy: Dóri jobban van már? Szerintem is feküdj sokat, ha bírsz, bár ez most elég abszurdnak tűnik, lévén itt a karácsony, Barni is egy kis örökmozgó+ott vannak még Dóri,Donát és a párod

Bár ők nyilván inkább kímélnek téged!
Csajok! Ti mit vesztek/vettetek a Manóknak karácsonyra?
Mi még nem vettünk Marcinak semmit, mert tegnap is bementem a játékboltba, és egyszerűen nem láttam mást csak sok-sok felesleges, sz@r műanyag kacatot, aminek semmi értelme. Marcinak annyi játéka van,hogy már a szekrénybe teszegetjük el, és napról napra veszünk mindig elő mást, mert már nem is játszik velük, ha elől vannak. Készségfejlesztő játékunk is van, száz, de azért most vettem neki egy montesszorit, az még nem volt. Kinéztem egy bébitaxi-szerűséget, az tetszett, de mivel Thomas-os volt, azért 18e-be került!

Durva, nem? Szóval, ötletek?