A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

sziasztok!
csak egy rövid bekukk!

NAGYON JÓK A KÉPEK CSAJOK! :D ÜGYESEK VAGYTOK!

fanni: srácok már nem bukósak, csak patakokban nyáladzanak! :P szerintem a rosszaságtól, mert új fog nincs nagyon kibújóban! :wink:

banika: már én is akartam írni, hogy nemcsoda, ha fejenállnak a fiúk éttől a sok játéktól! :D :wink:

anny: mi is a Tömőbe kell majd menjünk , de ezek szerint komolyan készülnöm kell majd rá! :roll: rohadjanak meg, de tényleg ... mondjuk anno ezt a Jánosban is eljátszották már velünk ... Ja és tegnap voltunk dokinál! Zsombit hízlalnunk kell, mert a magassága behozta a lemaradást, a súlya meg nem (7100gr). :?: És amiért mentünk (2. pneumo oltás): NEM VOLT OLTÓANYAG, ezért mehetünk vissza. Mert persze olyan könnyű azt megszervezni. Apa tök ideg volt, mert késő estig Szefehérváron volt emiatt a reggeli cécó miatt. ... jól össze is vesztünk! :?

riddencs: holnapi vizsgáról "lemondtam"! gyártok puskát, arra még van időm és bemegyek az esélytelenek nyugalmával! :wink:

szülés: nekem is szép élmény volt a csaszi :) , csak ahogy odajutottunk az nem :? . szokásos UH, ápolónő :shock: , "hívom a főorvosurat", dokim :shock: (Zsombi keringése miatt), irány haza, pakolás, majd János kh, CTG, minden oké, de szüljünk!
derékszurit profin beadták, srácokat odaadták egy puszira és elvitték a Korára. két napig nem láttam őket, mert odáig még nem tudtam felvonszolni magam 8) . én is 6 órát feküdtem éjszaka, reggel és nappal próbálkoztam a felüléssel és az állással. Este lefürödtem magamtól és harmadnap mentünk fel a fiúkhoz. Tejem szerencsére másnap beindult, mert api hozott róluk képeket. :P 2 hét után Bendus haza, Zsombi még 3 hetet ráhúzott. Ez neház volt! De így összességében és utólag, nem volt elviselhetetlen! Egy anya bármire képes! ... Mellettem feküdt egy csaj, aki 3,5-3,5-lel szült :shock: , a babái ott voltak a csecsemőn és nem tudott (és akart) felkelni, mindíg más tologatta ki a srácait és adogatta oda neki. na, erről csak az a vélemányem, hogy meg is érdemli ... mindent csak akarni kell és nem szabad elhagynia magát az embernek.

kicsit hosszú lett a rövid bekukk! :D

Petra
Kép
petricsek

Móni!
Semmi gond a "pattanással", nem kell bántani, majd elmúlik. Előfordul.

Petricsek!
Mi a fene ez a hizlalási mánia? Vagy csak az én gyerekdokim + sógorom gondolja úgy, hogy nem kell minden gyereknek ugyanúgy hízni? A tesómék kislánya 1 évesen még 8 kiló is alig volt, a mai napig kis gizda. És kutya baja, egyszerűen ilyen. Szóval nem értem én ezt.
Amúgy nem szándékozom én sem elhagyni magam, nem szokásom. Meg addig dumálok ennek a kis maszatnak a pocakomban, amíg vissza nem fordul. :lol:

Hülye beszólások: már készülök lélekben. Holnap karácsonyi összeröffenés a munkahelyemen. Vágyom kicsit emberek közé, de ha valaki beszól, azt lerúgom a lépcsőn. Vagy kiírom a hasamra, hogy pontosan tudom, mekkora. :P
vovanda

vovanda: nem is gondolon, hogy Te el fogod hagyni Magad!
:lol: írd ezt: "Igen, JÓL látod, NAGY a pocakom, de a fittségemből nem vesztettem :twisted: !" Azért érezd jól Magad! :)

hülyeségek:
(sétáltatás közben, amikor már elegünk van ...)
ember: ikrek?
párom: nem, csak külön anyától vannak. ő az egyik anya!
ember: tényleg?! :?: (továbbmegy)

banya (miközben előlről támasztja a kocsit): mindkettő fiú? PECH!
párom: :evil: :?: (közben szép lassan elhúzza a kocsit a kezei alól) :twisted:

Petra
Kép
petricsek

hízlalás:
doki azt mondta, simán lehet vékony alkat, de neki mint orvos, mindenre gondolnia kell, arra is, hogy vmi "rendellenesség" állhat a háttérben. szóval etessünk vele kalóriadús kaját (ne gyümit rizssel, hanem rizst gyümivel) .... vhol ez is érthető ... úgyis a mi felelősségünk eldönteni, hogy végül mikor-mit etetünk a gyerekkel, hányféle vizsgálatra visszük el stb.

Petra
Kép
petricsek

Hát most tök őszintén. Én tudom, hogy van aki szereti ha leállítgatják állandóan, én nem. Nagggyon úúútálom. Jázmin néha cumizik lent. Akkor egyből jönnek, hogy a MÁSIK mér nem?? Meg találgatják, hogy melyik a SZEBB :shock: Na ettől kiakadok! A védőnő megkérdezte, hogy melyik az okosabb? Vágtam volna kupán. Egyformán okos és szééép mindkettő :D :wink:
Vendég

Anny!

Muti te is a lapot!!!!!!!!!

jucicuki

Anny! :):) én még az elején élveztem mikor megnézték Őket, de már nagyon unom. Ha valaki néz bele a babakocsiba, gyorsabban tolom, már a csíkot látják utánam :)

én is csinálnék képeslapot, de én ehhez béna vagyok ...

Videót kezdtem el csinálni 1 éves szülinapjukra...még van egy hónapom hátra :)

zsuzska80
Szombathely

Engem kimondottan irritál a sok hülye.Pláne amikor 100 métert fél óra alatt sikerül haladnom.Én soha nem bámultam idegenek babáit,akár 1-2- 3-at.
Vendég

Sziasztok!

Én az elején sem élveztem, h bámulnak, de ezzel a babakocsival a nézelődők 70%-a észre sem veszi, h 2 gyereket tolok. Észreveszik Hubát fönt vagy Petrát elöl, és nem keresnek másikat :twisted: :twisted: :twisted: Szupi!

Csajok, nem kell valakinek járóka? Rájöttünk, h anyukáméknál porosodik hónapok óta (amúgy is "rengeteget" használtuk ott, gondolhatjátok), és senkit nem tettünk bele mióta járni tudnak. Szóval eladó. Nagy, hatszögletű, bármilyen magasságba állítható, alig használt, és van képem is róla, csak ide nagy és lusta vagyok kicsinyíteni. De szóljatok, és levélben küldöm 8)
Lépek aludni, mert az éjjel nem sokat aludhattam. Vmi borzasztó történt a nyakammal/hátammal, és miden mozdulatomra felébredtem :? [/img]

Kép
an°°di

anny! koszi, meg nezem, a tieid nagyon szepek

vanda! koszi, nem piszkalom 8)

edig meg eleg normalis a helyzet szuri utan, ne kiabaljam el :wink:

nekem meg el mult cukkrok amit a terheseggem alatt szedtem osze :lol: :lol: de akilokat le kene dobni :oops:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Én is hülyét kapok attól,hogy vagy tök idegenek vagy olyanok,akikkel világéletemben csak köszönő viszonyban voltunk,most olyan jó barátaim,hogy épp csak körbe nem csókolnak,amikor találkozunk az utcán!!!Mindenki szívügyének érzi,hogy megtudja,hogy jól vannak-e az ikrek. :roll:
Múltok egy ismeretlen nő állított meg és a TELJES szüléstörténetét végig kellett hallgatnom,olyan mélységig,hogy a mittudoménmilyen gennyedző méhszájsebének a szörnyű történetét is "kiélvezhettem"! :evil: Idióta!Tülelemmel végighallgattam,mert azt hittem a bébicsőszöm ismerőse.Ő meg azt hitte,hogy az én ismerősőm,aztán kiderült,hogy egyikünk se tudja,hogy ki volt. :x

Andi!
Én nem akarok járókát használni,mert sajnálom őket,azon a kicsi helyen.Inkább lerekesztem a nappalit és elpakolok,hogy szabadon "garázdálkodhassanak"! :wink:

Vanda!
Mondd azt a bulin,hogy kiderült,hogy nem ikrek,hanem hármasikrek!Ahhoz képest pedig kicsinek mondható a hasad! :wink:

Petricsek!
Attól is beindul a tej,ha képet lát az ember a gyerekeiről?Ne már.... :D

binyek

Móni!
Én 2 hete fogyózom és már 4 kilót nyomtam le!Tök jó!Nagyon gyorsan megy le,mert elötte zabáltam. :oops:

Itt a táblázat: 1229002913.8084.htm

binyek

Csajok!
Ha az uzsira nem tápot kapnának már,hanem gyümölcsöt vagy sinlac-ot,akkor kevés a napi 2x180 táp reggel meg este plusz a déli főzeléket azzal higítom?Tehát akkor úgy nézne ki,hogy egy nap kb. 500 ml tápszert kapnának.Kevés? :roll:

binyek

Helló, lányok,

engem egyáltalán nem zavar, ha megállítanak, sőt örülök, hogy tetszik nekik a helyzet, nem zavar, ha szóbaelegyedünk, nem sietek sehova. Az se zavar, ha megkérdezik a nemüket, még ha kékben/rózsaszínben vannak is. Az ember sokszor zavarban van, és azért kérdez, mond hülyeségeket, nem azért mert direkt bosszantani akar. Vagy veletek ez még nem fordult elő?

táblába írhatod, Binyek, hogy Barnus felállt végre, vagyis 12. hó.
Nem tudom, hogy fogod megúszni járóka nélkül, én nem tudtam egyedül hagyni a két gyereket együtt, mert húzták egymás haját, nyomták ki egymás szemét. Most már nem csinálnak ilyet, simán eljátszogatnak a szobájukban. Járókába akkor teszem őket, ha olyan dolgot kell csinálnom, h nem tudok rájuk nézni 5 percenként.

Mi ma voltunk a Tömőben, fél10-fél12-ig. Szörnyű volt, baba és mama kínzás, h annyit váratnak, majd éhen haltunk mi is a végére.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2008.12.11 15:02-kor.

KépKép
lili73

Binyek
Sajnos nem tudom megválaszolni a kérdést :cry: Enyém kölkök egész eddig napi 3x ettek tápot(reggeli,tízórai,vacsi).Pár napja esznek kanalast tízóraira is,azóta viszonylag normálisan alszanak napközben(bezzeg iccaka :evil: )Minden gyereknek más az igénye.Miért akarod amúgy kiváltani az uzsit?
Vendég

binyek! nagyon ugyi vagy :D milyen dietat csinalsz? ha van ra idod le irnad? :oops:

Kép

demoniq13

Sziasztok, megvannak a keresztelos kepek, ugy fenykepeztem le az albumban a kepeket igy nem a legjobb minoseg:
http://picasaweb.google.hu/tontica28/Keresztelo#

Tok jok a kepeslapok, nagyon ugyesek vagytok. En vettem ket kis telapos sipkat meg Annanak egy renszarvas szarvas hajpantot es majd azzal akarom lekapni oket es kepeslapot csinalni. :)

Lili: gratula a folallashoz!

Binyek: nem tom, nekem meg korainak tunik, en etkezest kivaltani csak sokkal kesobb tudtam, olyan 6 honapos koruk kozul. Szerintem a fozelekkel ki lehet ha megeszik de a gyumi szerintem keves, en a gyumi utan mindig adtam tapszert.

Attol en is kiakadok amikor meg akarjak mondani hogy melyik a szebb vagy jobb. Kesobb ha mar majd ertik a gyerekek fajni fog Nekik hogy ossze akarjak Oket hasonlitani allandoan. Mi nem vagyunk ikrek a hugommal de nekem pl. nagyon rosszul esett amikor mondtak hogy a hugod ilyen szep meg olyan szep Te meg nem is hasonlitasz Ra. (Amugy tenyleg szep es nagyon imadom!)
Ja, a legjobban azt utalom amikr azt mondjak (surun) hogy az Alex tiszta spanyol az Annanak meg olyan kulfoldi kinezete van. :evil: Mert kek szemu es szoke? :evil: A c...a anyjukat!!! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

tonti! nagyon edesek vagytok :D :D :D nagyon szep az album :lol: a babak mitha oda lenenek festve, gyonyoruek :P

Kép

demoniq13

Megállítós :P
Lilikém :P kisebbségben vagyunk :lol: Én is szeretem, ha megállítanak. S én is pont ezt gondolom, azért mondanank olykor butaságokat, mert csak akarnak mondani valamit, valami kedveset, csak sokszor hülyén sül el.
A múlt héten volt egy nagyon kedves pár, aki megállt mellettünk, kisöregek. Mondták, hogy ők minden ikerpárt megnéznek, mert 36 éve nekik is ikreik születtek. Olyan aranyosak voltak! Meg a másik szülők, kisgyerekkel. Anyuka benéz a kocsiba, azt mondja a férjének: Na látod, drágám, ez a nem semmi :lol:
És biztosan szerencsém is van, mert enyémeket eddig mindig fiúnak nézték :lol:

Petricsek :P
Aha! Igen, végülis Márkóra is simán tehetnék én is, mert iszonyú nyálfolyós ő is...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek :P
Lécci Márkónak írd be fordulásra a 4,5 hót.
Valamint a kilóink: Márkó 8,2 kg Milán 7 kg
Köszönöm!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti! Gyönyörűek vagytok!!! Mind a 3 nagyon szép!!!
a babakocsi kérdésemre még nem válaszoltál :) milyen márka, és hogy jó-e masszív meg ilyenek :)

zsuzska80
Szombathely

Lili! Ügyi Barni!!! nemsokára szülinap!! készülsz valamivel??

zsuzska80
Szombathely

Minden csak később jut eszembe :)
szóval Fanni 8700 g, és Gergő 8300 g :) ezek friss mérések :)
Köszi Binyek!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Kérdeznék...
Az "normális", hogy az 5 hós gyerekem érti a következőket?
- Fogd meg.
- Másik kezeddel is.
- Húzd meg.
- Simogasd meg :shock: Utóbbit 1 megmutatás után sajátította el, azonnal csinálta utánam, s utána ahányszor mondtam neki ismét és fél óra múlva is tudta. (Friss élményem :D )
Lehet, hogy ez teljesen általános, de én bevallom, ledöbbentem...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Normális vagy sem,NAGYON ÜGYES!!!
Az enyémek a gyere ide,ne rángasd a függönyt,ne szedd le az újságokat............nem értik.Miért nem? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tonti
Nem tudom a húgod milyen,de ti családilag nagyon szépek vagytok.Szuperek a képek!
Vendég

Banika :P
A "ne" kezdetűeket nem érti Milcsi sem :lol: :lol: :lol:

Tontica :P
Tényleg családilag nagyon helyesek vagytok!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tonti!
Nem is tudtam,vagyis eddig nem vettem észre,hogy vannak képeitek a Picasa-n. :oops:
De most végignéztem őket!Mennyire mások voltak a bébijeid kicsinek!Tök furi...És Rate is milyen kicsi volt! :lol:
Nagyon édik! :wink:

Móni!
Itt a recept a fogyókúrához:(a 2. számsor)

Táblázatot átírtam!Szanet-et is beletettem,nem tudom,hogy maradt ki szegény.... :shock:
1229023686.5423.htm 1229023779.3673.htm

binyek

Kis nosztalgia :lol:
Anno így,
Kép
most meg így szeretik egymást :lol:
Kép

Dóri
Vendég

Dóri!

Látom nálatok is tudnak rendet csinálni a csajok :lol: . Édesek :!:

Jó éjt mindenkinek!

Judit

jucicuki

Tonti
De szépek vagytok :lol: Nagyon szép ez az album!

Dóri
Te jó ég,mennyit változtak a lányok :shock: Nagyon kis csibészek :wink:
Vendég

Binyek
Ez a fogyókúrás tábla kész önkínzás :shock: Egyébként meg,nehogy elhiggyétek Binyeknek,hogy kövér!Én találkoztam vele pár napja,hozott kenőcsöt és tök csini.Igen Binyek,csini vagy :wink:
Vendég

Egyetértek Esztivel,EZ KÍNZÁS!!!!!!Pláne karácsony előtt :cry: A 90 napos szerintem nem rossz,csak az enyém pont karira ért kb a 30. naphoz 2 éve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ott meg is feneklett a fogyi.

Dóri
Nagyon nőnek ezek a kis gyönyörűségek.
Vendég

Eszti
Bubó felírta?
Vendég

Dóri :P
Szépek voltak és szépek is lettek a lányok :D És nagyon csinik is!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika
Bubó 11-re jön :lol:

Fanni
Írsz címet priviben és akkor elküldeném az Infacolt :wink:

Binyek
7 hós adatok:Száva 7750g
Noa 7520g
És légyszi biggyeszd be a tábliba,hogy a Varga lányok másznak
:lol:
Vendég

Ezek a Vargák tudnak élni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszti!
Totál elfelejtettem :oops: Írok privit!
Gratu a mászáshoz!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Evett vki pindúrja "HIPP H.A. 4 hóstól" tápit? Váltani akarok, mert nem normális, hogy 5,5 hósaknak még fájjon a pocója :(

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Még a 7 hónaposaknak is fáj néha :lol: Nem ettek sok sütőtököt?Enyémek attól pukiznak sokat,olyankor van kis tekergés
Vendég

Fanni
Mi nem ettünk ilyet :roll:
Vendég

Enyimeknek is fáj néha,főleg Noának :roll:

Banika
Nem aprózzuk el a dolgokat :roll: És hát nem akarunk lemaradni a fiúk mögött :lol: :lol:
Vendég

Na,már megint,mindent felejtek :roll:

Szóval,a nagy kréminvázióban naná,hogy betankoltunk,mondván,valamelyik csak jó lesz.Így most van egy teljesen új,kétszer kis pötty hiányzik belőle,NATURLAND popókenőcsünk.Nagyon szívesen elküldeném valakinek!!!!!!!
Vendég

Dóri: Olyan szépek a lányok! El sem hiszem, hogy az enyémek is ilyen nagy lányok lesznek pár hónap múlva!

Lilimnek az éjjel hőemelkedése volt. 37,7. Most 37,2. Remélem csak a foga miatt. Volt már ilyen :(
Vendég

Banika :P
Nem. 3 napig csak tápit kaptak, de semmi sem volt másként. Márkó a nagy üvöltős- hasfájós.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Fel 9 ora probalok belepni de haldoklik a gepen, totalkaros, azt hiszen hetvegen leszedunk mindent es ujrairunk mert ez igy baromi lassu, na meg allandoan lefagy. :evil:

Zsuzska: ne haragudj, elfelejtettem a babkocsis kerdesre valaszolni: Nekunk Nurse Pareo-nk van. Eleg jo arban volt, ez volt a legolcsobb az osszes kozul, nekem nagyon megfelel, a legjobb benne hogy kicsi igy befer majdnem mindenhova, boltba, liftbe stb. Viszont ugyanez a hatulutoje hogy szerintem 2 eves korukra mar valtanunk kell mert nyomorognak majd benne a gyerekek. Itt van, csak nekem mas a szine:
http://www.nurse.es/plana.php?idplana=7&id=217.

Demoniq, Zsuzska, Banika, Fanni, Binyek, Sotske koszonom hogy megneztetek az albumot es koszonom a sok dicseretet!!! :D Az biztos hogy boldog csalad vagyunk es bar hatalmas a korkulonbseg a ferjem es en koztem annyira jol megvagyunk hogy neha csodallkozom is hogy lehet hogy jobban szeretem mint 7 eve mikor megismerkedtunk. :D

Dori: hatalmasat nottek a lanyaid es annyira szepek, ket fiamnak stipi-stopi! :lol: En valahogy jobban elvezem ezt az idoszakot mikor mar nagyobbak es amikor mar beszelnek akkor meg jobb. Nagyon elvezem hogy a nagyfiammal mar ertelmesen el lehet beszelgetni, tenyleg a lanyok ugyesen beszelnek mar, nem?

(jaj csak le ne fagyjak megint!!!)

Anny: en is mindig a fogra fogom aztan utana elkezdenek taknyosodni, kohogni es rajovok hogymeg vannak fazva. Az enyemek is betegek mar megint. :evil:

Fanni: szerintem nem altalanos hogy 5 honapos gyerekek ennyire megertik a beszedet, szerintem vagy nagyon sokat foglalkozol Veluk vagy nagyon ertelmesek vagy mindketto es ezt nagyon komolyan mondom!!! Az enyemek ennyi idosen tuti nem ertettek semmit. (vagy titkoltak) :lol: A hipp tapit nem simerem. :?

Sostke: masztok? Azta! Nem semmi furge gyerekeid vannak, majd kapd le Oket es rakd fol ide!

KépKép
KépKép
tontica

Ha eliras van bocsi de nem mertem atolvasni nehogy megint lefagyjon a gepem es eltunjon minden. :evil:

Binyek: karacsony elott nehogy mar fogyokurazz! Majd januartol! A Te lanyod hany eves? Hogy boldogulsz Vele? Bevallom en nagyon felek a kiskamaszkortol. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica :P
Köszönöm, hogy válaszoltál erre! A helyzet az, hogy kezdetektől "felnőttként" beszélgettem velük, mindig mindent mondok, meg mióta minden önfoglalkoztatást unnak, próbálok nekik mutogatni ezt-azt. Milánnak volt/van erre fogadókészsége, ő a kis zsenim. Márkó is nyilván okos fiú lesz, bízom benne :)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nálam is a 90 napos fogyókúra a nyerő,de pont Kari miatt nem akartam belevágni.Ezért csinálom ezt a két hetest,mert addigra pont vége lesz.Muszáj volt elkezdenem,mert már kezdtem "befordulni",úgy utáltam a szottyadt testemet! :twisted:

Eszti!
Köszi a bókot,de túl sötét volt és nagyon szaladtam,azért nem láttál rendesen!86 kiló vagyok ám!! :roll: Nagyon sok...Vagyis most már csak 82! :wink: Meg se állok 70-ig!(Remélem :oops: )

Tonti!
Azt néztem a képeken,hogy mennyire hasonlitanak a vonásaitok a pároddal!Mintha tesók lennétek! :lol: Biztos rokonlelkek is vagytok,azért értitek meg egymást olyan jól! :wink:
Nekem 12 éves a lányom és KATASZTRÓFA!!! :evil: :evil: :evil:
Kisgyereknek egy tündér volt,most meg csak az ordibálás és a cirkuszolás...Pedig mindig megfogadom,hogy nem csesztetem mindig,de egyszerűen lehetetlen kibírni.Most éppen kineziológushoz hordom,hátha ez segít... :roll:
Ötödikig kitünő volt és áldott jó gyerek,akkor elkezdett menstruálni és jött a világvége!Csak a fiúk,a csavargás,a hazudozás,a visszapofázás,a bárátnők,az öltözködési őrület és a suli le van sz@rva! :evil:
Nagyjából és röviden ennyi.
Úgyhogy ha az ikrek is betöltök a 10 évet,akkor vagy eladjuk vagy elajándékozzuk vagy levágjuk és megesszük őket! :lol: :lol: :lol:

Eszti!
Nem semmi,hogy már másztok! :shock: :shock:
Vége a szép életednek!Futhatsz utánuk! :wink:

Dóri!
Jesszus!Mennyit változtak a törpjeid!Nagyon édik! :P

binyek

Tontica, én is megnéztem az albumot, és irtó cukik a gyerekek! ti is szépek vagytok a férjeddel ám!és hatalmas korkülönbség??? mennyi? nem létszik. jól tartja magát /jól tartod a férjed :wink:

Dóri, jók ezek az "akkor és most" képek! :lol:

Krémhez még: sokan dicsérik (Judit is, ha jól emlékszem) a NIVEA popsikrémjét. ha nem elég még :wink:

lépek, mert odaég a hagymaleves :arrow:

Kép
an°°di

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?