A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Haha, én aztán szép. :lol:
A Szilzi tényleg nagyon szép volt az esküvőjén is, most is, ezután is, és örült, igen, nagyon jó volt. :D
Azért te se panaszkodhatsz az esküvői képek alapján. :D :D :D

KépKép
benó

De hát csak nem megyek oda totál bajszosan, szemöldökösen, azt hiszik, két Gy. érkezett! De még a Gy.-nak sincs bajsza! :lol: :lol:
Na, jól van, Heni, szerintem már iszonyat nagy baromságokat írok, megyek, oksa? :roll:

KépKép
benó

Persze. :) Tényleg baromságokat írsz, mert Neked sincs se bajuszod, se szakállad, és én még véletlenül sem kevernélek össze Gy.-vel. :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Na, menj, jó legyél, érezd jól Magad! És vigyázz Magatokra! A lányokat meg csókolgasd össze holnap helyettem is! :)
Puszi!

Heni

Kép
szheni

Rendicsek. Te is vigyázz magadra! :D
Majd egyszer hozzátok is elmegyünk. :D
Puszi még egyszer. :D

KépKép
benó

Helló lányok. Lyukasom van, gondoltam benézek. Látom senki.
Márti uh-ra ment, elotte meg Tancsuhoz.

Kép
flóra 11

Annyira lassú ez az oldal, hogy az borzalom. Pedeig legalább szeretnék visszaolvasni, mert nem tudom, othon mikor lesz idom.

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Gratulálok Benó a két fiuhoz!!! Ez nagyon jó! Én nem is tudtam volna most neked lányt elképzelni valahogy....nem tudom miért. :D :D :D
Várjuk a képeket.

KépKép

KépKép
nadina01

Flóra sajnálom a bicajod. Annyira szemét emberek vannak.....Azért bejelentetted a rendőrségen? Sosem lehet tudni, hátha meglesz... :(

KépKép

KépKép
nadina01

Márti, várunk, hogy mi volt uh-n!

KépKép

KépKép
nadina01

sziasztok
végre befejeztem a vissza olvasást /10-kor keztem/.

benó: gratula a fiúkhoz :lol: hát, elég drágán dolgozik a bácsid :shock:

flóra: sajnállom a bringádat

benó: nekem is küld el légyszi az élet az anymében légyszi :? :wink:
ja, köszi a mikulásos e-mailt, nagyon tetszett :lol: :lol: :wink:
flóra a tiéd se volt rossz :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tegnap szörnyü napom volt.

mamát szerdán este bevitte a gyorsmentö a kórházba. még mindig nem tudom pontossan mi baja van, egyik szerint agyvérzés, másik szerint enyhe szélütés. holnap megyünk be hozzá, akkor majd én pontossan megtudom.
tegnap Törpe hiperaktiv volt. 9,45-töl 17,45-ig ébren volt. szerintetek az normális, hogy egy 1,5 hónapos gyerek egyhúzomban ébren van 8 órát :?: :?:
nem tudtam se enni, se fözni, se összetakaritani. estére egy kicsit bedepizem miatta. alig vártam már, hogy a Sanyi haza jöjjön, hogy legalább a fözést be tudjam fejezni és tudjak enni.
5-kor meg is jött, de nagy pechemre jöttek baba látogatók is.
fél 7-ig voltak, addigra Törpe is felébredt és fél 10-g fent is volt. 8-kor sikerült gyorsan megföznöm, addig Sanyi lefoglalta a Törpét.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Halihó.Megjöttem.Olyan fáradt vagyok,és fáj a gyomrom.
De a lényeg,hogy minden rendbe kis Vukkal :D .Szive jól ver.
BPD:58mm
FL:40mm
Majd megnézem Döménél milyenek voltak a méretek.
De most muszáj takarítanom,mert holnap VENDÉGEIM JÖNNEK! :D

Benó:Tancsuval beszéltem,majd leírja hová érjetek el és ÉN foglak ott várni titeket mert ő Gergővel nem annyira mobilis.

Szóval ha láttok közeledni egy barna hajú szemüveges csajszit aki ideges lesz na az leszek én. :D

Kép
martik77

Timi sajnálom a mamát remélem minél hamarabb felgyógyul :wink:
Nyugi nekem Döme jó ha aludt 8 órát egész nap.
Biztos valami front jön és azt érzi a kis Törpe. :)

Kép
martik77

Sziasztok! Most csak egy gyors bekukkantásra van időm. Holnap írom a mézeskalácsreceptet, mert ma nagyon hulla vagyok. Semmit nem fogok csinálni, úgy döntöttem. :)
Viszont van egy linkem, ha érdekel vkit... sztem nagyon jó kismamiknak.

http://elenorkismamaruha.gportal.hu/

Sok-sok puszi mindenkinek!!
Timi, jobbulást a mamidnak!
Flóra, remélem, jobban vagy már lelkileg a bringád miatt...

Heni

Kép
szheni

Márti, örülök, hogy minden rendben volt az uh-n. Ne csodálkozz, ha Benó holnap össze fog Titeket puszilgatni, a nevemben is teszi! :lol:

Heni

Kép
szheni

Itt vagy még Heni?

Kép
martik77

Azt akartam neked írni,hogy szerintem amit érzel az olyankor bekeményedés a hasban.Szóval szedjed rendszeresen a magne B6-ot.Én vettem egy olyat,hogy magnezium+B6.(Juvita márka)és abból elég napi egy mert a másik fajtából 3x1 is kevés volt.És ez a fajta árban is jobb.

Kép
martik77

Sziasztok! :D

Benó gratulálok a fiúkhoz!!!!! :D :D :D :D :D Tegnap este még annyira benéztem, hogy minden rendben van e veletek és láttam, hogy fiúk! :D :D :D :D :D Hát utána nagyon kellett mosolyognom! :D Hidd el a fiúk nagyon-nagyon szeretik és ragaszkodnak az anyukájukhoz! Majd Ők rávesznek téged is az íjászkodásra! :wink:
Timi, remélem mamáddal minden jól alakul :( Ő a nagyid, vagy anyukádat hívod mamának? Kis Törpéhez elmegyünk besegíteni, ha már nagyon nem bírod! :wink:
Flóra sajnálom a bicajodat, gondolj arra, hogy a sok rossz után csk jó jöhet! :wink:

Kép
szilzi

Márti, örülök, hogy nálatok is minden rendben a kis Vukkal! :D Fénykép van? Kérjük ám! :D Ne legyél ideges a Benó miatt! Nagyon aranyos a Gy. is és a Benó is! :D :D Ne aggodalmaskodj! :D Irigyellek Titeket nagyon, hogy találkoztok ráadásul hárman! :D Majd meséljetek!
Tancsu inaska jól viselkedik?
Zsuzska, elkezdted már a hosszúzást? Derekad meggyógyult már? Olyan régen találkoztunk már veled itt, arra meg már nem is emlékszem mikor voltunk itt egyszerre a Tancsuval! :(
Heni, pihengess, már ideje lenne, hogy elmúljon a náthád!
Edina, ha még szabin vagy, tessék jönni!

Kép
szilzi

Mi tegnap megjártuk az Aqua-parkot! :D Tök jó volt! :D A. is úgy élvezte, mint egy gyerek! :D Csúzdáztunk, pezsgőfürdőztünk, szaunáztunk, nagyon tuti volt! Mindenkinek ajánlani tudom csak. Nagyon igényes, igaz drága, de egyszer-egyszer kilehet bírni! A pezsgőfürdőben előkerült a lombikkérdés és az A. telejsen elszomorodott, hogy akkor most mi van?? Nem javultak az eredményei? Ő annyira bízott benne! :( Aztán Ő kezdete el nekem magyarázni, hogy már jó lenne ha minél gyorsabban menne a dolog, mert öregek vagyunk!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Aztán mondtam, hogy azért rólam ne beszéljen így, de aztán nagy felelősségtudattal elmagyarázta nekem, hogy fel is kell nevelni a gyerekeket! :D Néha megtud lepni.... :)

Tehát nekünk nagyon bejött az Aqua-world! :D

Kép
szilzi

Egyébként a honlapjuk: www.aqua-world.hu

Kép
szilzi

Flóra, amiről írtam neked, hogy a barátnőmnek segített: Villa Rosa nevű tabletta. Keress rá esetleg!

Kép
szilzi

Halihó.Én is vagyok! :D

Kép
martik77

Ez az aqua-ark az amelyiket a tv2 is mutatott a magellánba?Ilyen kupolatetős világítós épület?Mert ha az akkor nagyon irigyellek,hogy ott voltatok.

Kép
martik77

Szia Márti!

Kép
flóra 11

Benó, tök jól megértettétek magatokat a Henivel, majdnem lebeszéltétek egymást a társalgásról. :lol: Jót nevettem. :lol:

Kép
flóra 11

[quote]v írta:agyis te pihenni és meg a dolgokra, hm?

Hát,hát tanárnő! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Nadina,végül nem jelentettem be a bicajt. Nem is érdekel, úgyse keresné senki. Ma is a fene tudja mi történt, de csak úgy sivítoztak a rendőrautók. Van más dolguk is, bicajokkal nem foglalkoznak. :(

Kép
flóra 11

Szia Flóra,

azért bejelenthetted volna, hátha... Főleg ha drága volt... Nem néztél utána a Villa Rosanak?

Kép
szilzi

Sziasztok!
Itt vagyok megint.
Szilvi, mostnézem ezt az aqua parkot, nagyon tuti. Lehet, h ráveszem Mikit, hogy menjünk el. Örülök, hogy nektek jó volt.

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Edina!
Nekünk nagyon jó volt! :wink: :lol:

De ha erre jöttök, akkor találkozhatunk is akár! :wink:

Kép
szilzi

Mi jót csináltál ma?

Kép
szilzi

Szilzi,köszi,megnézem.

Kép
flóra 11

Talizhatunk, az jó lenne :D
Azért még Mikit is rá kell beszélnem, mert ő nem egy nagy strandolós :(

KépKép

KépKép
nadina01

Ma egész nap itthon döglöttem :D Pedig csomó mindent akartam ma csinálni....a házimunka megvár :D
Most meg várom a barátnőm, elvileg már itt kéne lennie.

KépKép

KépKép
nadina01

Szilzi, örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Nagyon rátok fért már egy kis kikapcsolódás. :wink:

Kép
flóra 11

Hm az jó, én is úgy otthon maradnék egy hétre, mert abba belefér a döglés is... Én még sosem vágytam ilyenre, de most egy ideje olyan szívesen eltöltenék otthon legalább egy hetete! :( Vagy három évet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát akkor mehetünk ketten is strandolni, jó buli lenne! :D :D :D

Kép
szilzi

Nadina, ma én is bnőzni fogok. írt a Dia, hogy fél nyolckor jön értem és megyünk vásárolgatni. :wink:

Kép
flóra 11

Flóra, az jó, sajna én is szeretek vásárolgatni :D Miket vesztek?

KépKép

KépKép
nadina01

De jó itt Mindenkinek!!!!!!! :D :D :D :D Én meg nyíolcig itt rohadok! :(

Benó, Ti erre fogtok szerintem Tancsuékhoz menni, amerre én dolgozom, nem ugratok be egy pocak vizitre? (Én vizitelném a tiédet! :lol: )

Kép
szilzi

Megjött a nagyfiam vizsgáról. Nagyon jól sikerült neki, B-t kapott. :D Lingvinisztikából vizsgázott, angolul. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.12 17:42-kor.

Kép
flóra 11

Én amúgy most csak "kényszerszabin" vagyok 1 hetet, mert karácsonykor akartam volna, vagy 2 ünnep közt, de azt nem engedték :evil: (elsődlegesen az mehet, akinek gyereke van, aztán meg aki vidéki...hát én egyikbe se tartozom) És átvinni köv. évre meg nem lehet, így mérgembe kivettem egybe és a héten :D

KépKép

KépKép
nadina01

Hú de ügyes a fiad! Gratula neki!!!

KépKép

KépKép
nadina01

Köszönöm a nevében. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.12 17:55-kor.

Kép
flóra 11

Ilyet csináltam ma, nézzétek meg, tök jó:

http://www.edenkert.hu/cikkek/elet-mod/ ... onyi-disz/

Csak narancsok kellenek hozzá meg rengeteg szegfűszeg és az egész lakásban tök jó illat lett :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Gratula a fiadnak Flóra! :D

Mikor kell menni uh-ra, Edina? Mivel teltek a napjaid a szabin?

Kép
szilzi

Tök jó, most fényképezd le amit Te csináltál és küld el azt is! :wink:

Kép
szilzi

Jaj igen, megint az UH...már előre félek. először jövő hét csütörtökön megyek. Aztán gondolom szombaton is, hogy megnézzék nőtt-e. És végül meg majd talán hétfőn, v. kedden, hogy volt-e tüszőrepedés. Csak annyi dolgom lenne karácsony előtt, ez meg annyi időt elvesz...meg annyira bunkók a kórházban :(

KépKép

KépKép
nadina01

Flóra Nagy Gratula a fiadnak!! :wink:

Halihó csajok! :D

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?