Sziasztok!
Férjem dolgozik, Luca a nagyinál, én meg itthon gályázom.

Néha olyan jó úgy porszívózni, hogy nem kapcsolják ki két percenként a porszívót!
Anna, Peti és Gergő: nekünk is megvan asszem egy kivételével az összes rész, Luca is imádja, én nem annyira. (ezért is voltam kíváncsi a véleményetekre) Az első két kötet szerintem elég lett volna - ahogy Csibb is említette - , a többi már nagyon teljesítményízű, látszik, hogy Bartos Erikát nyomja az Alexandra a profit érdekében. Húúúú, de csúnya vagyok.

A nyelvezete meg helyenként igencsak hagy kívánnivalót maga után. És érdekes, az oviban is úgy döntöttek, nem sorolják az ajánlott könyvek közé.
Csibb: véleményemet fenntartom

ezeknek a ff képeknek egész különleges hangulatuk van, valahogy kiemelik a lényeget.
Vajon egy mezei digitális géppel is lehet ff képeket készíteni?
Mikor Luca másfél éves volt, mi is megörököltünk kivételesen egy barna-kék télikabátot nadrággal. Ha még láttál rondát! Így én sem vettem másikat neki, pazarlásnak éreztem volna, de így duplán vártam, hogy vége legyen a télnek, annyira ronda volt.

Fannié pedig csini.
Tencsi: beavatnál, mi az a lucabúza ültetés?
Nemlajos: általános vagy középiskolai tanár vagy? Másik szakod mi?
Kuklika:
tesós könyvek, amiket ismerek:
Marie-Claude Monchaux: A sehány éves kislány (ez nem annyira tesó, mint pocak növekedést+születést meséli el)
Bartos Erika: Anna és Peti - Kistestvér születik
Marék Veronika: Kippkopp gyermekei
Erpé: én asszem mégsem oltatom be Lucát, már korábban kellet volna, háziorvosom azt mondta, már van néhány szórványos eset, jan.-febra várható a járvány, ha lesz, már lemaradtunk, csak reménykedem...
Moncsi: grat. a kislányhoz és a klassz uh-hoz!