Jó reggelt
Én ma reggel is álmos vagyok

szörnyű, komolyan

mindjárt ledőlök egy kicsit még.... de rendezni kellett reggel a gyerekeket. Ráadásul úgy felidegeltem magam kicsi fiacskámon, hogy hányingerem lett az idegességtől

egyszerűen nem bírom már, hogy képtelen megérteni: vannak olyan dolgok, amivel nem lehet vitatkozni: ilyen az óra, ilyen az iskolakezdés, ilyen, hogy minden reggel fel KELL kelni, reggelizni, felöltözni... 7:15-kor még az ágyban fetrengett, hogy ő fáradt, miközben ekkor Mesinek már az iskolában kellett volna lennie

na, most tényleg leüvöltöttem a fejét, még akkor is, ha utólag szégyenlem magam
Bocsi, jó kis kezdés reggelre ide
Na akkor ami tegnap kimaradt:
Gizella: egy tündér Bogikád
Tömeg: az IKEA egész nyugis volt, amikor odaértünk, amikor jöttünk el, akkor jött a tömeg... megúsztuk... viszont meglepett, hogy ami nincs, azt kb 1-2 hónap múlvára ígérik

az IKEA is leállt volna idénre a gyártással?
Hipermarketbe szerintem nem megyünk már (az utóbbi 1-2 látogatásunk amúgy is nagy csalódás volt)... a pláza... nos, lehet, hogy hétfőn dokinéni előtt, után benézek az Árkádba egy-két ruckóért a gyerekeknek.... sajnos le vannak gatyásodva

annyit nőnek állandóan, nehéz vele lépést tartani

sem az Auchanban, sem a Corában nem találtunk nekik semmi normálisat.
Rita: mi nem vetetünk le köldökzsinór vért...
Kórházi csomag: na, realizáltam, hogy ezúttal nem férek be a redikülömbe

de még sehol sem tart a lepakolás, majd írok listát, mi kell, mert kezdek szétcsúszni (agyilag).
Kata: mi volt CTG-n? Minden OK?
Ja és kééééész Saci szobájának burkolása is

már csak szegélyezés, takarítás, és minden rendben, jöhetnek a bútorok (amit még meg sem rendeltünk), meg mehetnek a gyerekek fel (a játékaikkal

)
Na további szép napot, dolgozgatok