CsKati!
Gondolom, te is megörültél, hogy lehullt a lepel, és kiderült, mennyi itt a "lelkiismeretlen" anyuka, aki nem adja rendesen a D-vitamint

A többieknek: Katival a szopis sétán megbeszéltük, hogy mi mindig elfelejtjük adni, de ezt nem mondjuk el senkinek, nehogy "rossz anyukának" nézzenek
De hát aztán úgy látszik, mások is így vannak vele. Én egyébként úgy tudom, hogy hivatalosan 1 év alatt nyáron is adni kéne, és csak a fölött nem kell, csak télen... De hát mi annyit vagyunk a szabadban...
Örülök, hogy tetszett a kendő! Én Hannust keresztbe ültetve szoktam vinni, de hát az ő 11+ kg-ját nem bírom el egy vállon, csak kettőn.
A képküldési útmutatót köszönöm szépen, ki fogom próbálni!!!!
Evey!
Hát persze, hogy hiányozni fogsz! (És remélem, én is!) Jó nyaralást nektek!
Jázminmama!
Azt hiszem, az a cím már nem érvényes
Az új cím: dormouse@freemail.hu Nagyon várom a képeket, és igyekszem én is küldeni. Ancsa!
A fönti a címem. Tominak gratula, nagyon ügyi!
Emese!
Megkaptam a képeket, gyönyörűek!!!! Ami meg a nagylányt illeti, azt hiszem, 16 évesen minden képet rondának találunk magunkról...nekem azért tetszett!!!
Ami a köpésmentes gyerkőcöt illeti, szerintem addig kell próbálkoznunk, amíg nem sikerül egyet összehozni
, nem???? Bár attól tartok, a páromnak erről más a véleménye
Pankamama!
Én szoktam néha husit adni, de nem igazán visszük túlzásba. A fiam nagyon nehezen emésztette annak idején, mindig fájt tőle a pocija, így most már óvatosabb vagyok.
Hajni!
Gratulálok, légy üdvözölve itt!
Én is küldtem virágot a babának, és nagyon sírtam, mikor olvastam a történetét...
Hát akkor jó társalgást jövő vasárnapig, még nem tudom, hogy fogom kibírni nélkületek

Puszi: Pele