A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Kép

Lexa: szia! Én nem ismerlek, de gyere persze bátran! És írj is!

Baba: hányas az a teszt? :shock: Nem feladni még! +++++++++++

Ancsi: neked is ++++++++++++++++!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli25.

babaimádó
Kép
babaimado

Laptetőőőő? Na még ilyet!!!! :shock: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Baba: na, akkor meg pláne! Holnap sztem ne tesztelj, csak vasárnap egy 2csíkosat, okés? :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Úgy látom a Cirisről megoszlanak a vélemények, de szerintem minden kórházról van negatív és pozitív is. Mindenkinek saját tapasztalata az igazi.
Én is Kósa dokihoz járok, őt követtem a Schöfiből a Cirisbe. Szerintem ez sok mindent mond....Én nagyon megbízom benne.

Baba :D

Nem elkeseredni, még nem biztos, hogy kimutatja a teszt!!!
Drukkolok!!!!!!!

Teszek fel Lmami ikreiről képet(a másik topikból hoztam), ha nem baj:

Kép

Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok,

Baba,
ja, ha 25-ös a teszted és ET+10-en vagy, akkor még egyáltalán nem biztos, hogy negatív. Általában 962-nél sokkal kevesebb szokott lenni a hcg-je az ember lányának az ET+12-n, ezért úgy gondolom, semmiképp ne hasonlítsd az én zebrámhoz a tiedet, látod, hogy nálam se volt maxi erős a csík, pedig már akkor is nagyon magasnak kellett lenni a hcg-nek, sokkal magasabbnak, mint ami még normális. ET+10-en pl. még Skrisz is csont negát tesztelt 10-es teszttel, olvasd csak el a blogján.
Küldöm a drukkokat +++++++++++++++++++++++++++++++

Rana,
azért gondolom, hogy a pajzsmirigy volt, mert nekem június elején derült ki az autoimmun pajzsmirigyem, akkor kaptam gyógyit. Akkor a TSH-m csak kicsit volt emelkedett, de az anti-tpo-m 10x-ese volt a határértéknek. Júni közepén kezdtük a stimut, addigra a aTSH normális lett, de az anti tpo szintje csak lassabban ment le, és a magas anti-tpo megakadályozhatja a beágyazódást. Ezt persze akkor nem tudtam, hanem mikor októberben mentem pajzsmirigy kontrollra, a dokinő nem tudott hova lenni a csodálkozástól, hogy ilyen gyorsan lement az anti-tpo-m az alig mérhető tartományba, és kinyögte, hogy a magas anti-tpo megakadályozhatta a beágyazódást, azt javasolja, hogy most próbálkozzunk. Mondjuk ezt mondhatta volna előbb is, és akkor nyáron nem futunk felesleges köröket... Na mindegy, a lényeg, hogy most talán minden rendben lesz.

Baba, Zsófi, mennek a babaragacsok
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana, Mabe, Szezsó

Lola, Estike, Skrisz, Hanna, Petne

Spontánozók! Nektek is drukkolok ám

Pusszancs mindenkinek.

Ui.: életemben először vagyok úgy a terhesség 30. napján, hogy nincsenek hasi görcseim és nem vérzek. El sem merem hinni.

Kép
kisbuta

Kisbuta: nagyon drukkolok Nektek! Sikerülni fog!

Kép

Kép

*puszedli*

Ancsi,
bocsánat, neked is küldök drukkokat:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(hamarosan megszokom, hogy te is ide tartozol, és akkor már nem felejtelek el.... :oops: )

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Képzeljétek Tündének kinn van az első foga, ma vettük észre neki.

Mindenkinek nagyon drukkolok

Kisbuta:
nagyon szorítok érted, hogy minden rendben legyen a hátralévő időben és szép kisbabád(id) legyen(ek)

Kismamik vigyázzatok magatokra és élvezzétek a várandósság minden percét

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Itt egy bejelentkező, aki kiásta magát a hó alól :lol: Nem bolondultam meg, csak totál el vagyok havazva. Most aztán folyton eszembe jut, mennyiszer nem dolgoztam, amikor kellett volna. :oops: Most már baromira kell.

Baba! Normál esetben szerintem ma még semmit nem kell látnod. LH teszted nincs?

Kisbuta! Drukkjaim!! Nyugi egy kicsit, itt már talán nem lesz baj :D

Láttam korháztéma volt. Ez így normális. van aki az életét rábízná egy dokira, van aki semmi pénzért nem keresné fel. Van aki A intézményre esküszik, van aki a B-re.
Ami a Cirist illeti. Hallatooam én is jó és rosszat egyaránt. Tény, hogy öreg motoros forumostársaim közül hatból ötnek sikerült, ahogy oda került. Ők sem voltak egyszerű esetek és nem az első lombikjukat csinálták ott. Hát...,?!
A BMC-ben sok lánnyal beszéltem az elmult évek alatt. Volt aki, a Káliból jött, Dévaibó és tudomén honnan. Akinek aztán itt sikerült, az nyilván világgá kiabálja boldogságát és öregbíti az intézmény jó hírét. És biztos vagyok benne, hogy legalább ennyien mentek el innen.
estike66

Ancsa! Üdvözöllel itt, és szorítok értetek!!!!!

Heni! Gratulálok Tündibaba fogacskájához!!!!!
estike66

Zsu! Édesek ezek az ikrek! :lol:
estike66

Az előző lombikomnál ugyanilyen tesztem volt.Amikor a 12. nap 18 volt a hcg-m, aminek 100 felett kellene lennie, akkor is a 7.napon már kimutatta a teszt, a 10.en volt a legerősebb, a 11.en halványabb. A hcg 2-naponta duplázódik (vagy másfélszeresedik). Ha a 12.napon 100, akkor a 10.en ugyebár min.50, tehát egy 25-ös teszt kimutatja.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
vagy éppen nem. Nekem a 12. napon volt 962, vagyis a 11. napon, mikor 25-össel teszteltem, kb. 720 lehetett, ahhoz képest nem volt annyira hű de erős a tesztcsík, bár jól látható volt. De ha mondjuk 100 lett volna a hcg-m és ennek a hetede erős a csík, azt én tuti negatívnak néztem volna...
Szóval én azért még drukkolok neked, ha nem bánod.

Kép
kisbuta

Szia Ancsi!
Nekem is mindkét petevezetékem el van záródva. Nekem ez a második lombik volt 3 blaszto babával és sikerült. Úgyhogy hajrá!!! A te dokidhoz járt az én egyik kolléganőm is. Már két babája van! Most 28 hetes a másodikkal. :lol:

Baba,+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mabe, hajrá tüszőcskék!!

Heni, el is felejtettem mondani, hogy a múlkor szavaztam Tüncire. :lol:

skrisz72

Jól van Baba, én értem. De, akkor az, hogy van, hogy valaki felkel az rt+11. napon ű, negát tesztel, a hcg-je meg 100 feletti?

Kép
estike66

Estike,
hova lett a vonalzód?

Kép
kisbuta

Passz.....................

babaimádó
Kép
babaimado

Estike, nem szóltam, má' meg előkerült! :shock: :lol:

Kép
kisbuta

Csajok!
Tesztek:

Felhívtam a boltot, és TÉNYLEG csak 10-es tesztjük van, az is 40 db-os kiszerelésben, de 40 db 4200 Ft, tehát darabja 105 Ft (2009 júniusáig jó)

25-ös tesztcsík majd "csak jövőre" lesz.

(LH teszt az van 50-es kiszerelésben, darabja kb. 130 Ft)

KÉRDÉS:

Jelezzetek már vissza, hogy kinek jó ez a fajta HCG teszt is (az LH-t tudtuk, hogy drágább mint a hcg, úgyhogy jó lenne, ha azzal nem variálnátok)!! Akinek nem jó, annak visszautaltatom a pénzét, viszont én több ilyen szervezést már biztos nem veszek a nyakamba (tehát januárban ne számítsatok már rám), aki bújt, bújt, aki nem nem, szóljatok! És akkor újraszámolom, és sztem már hétfőn akkor meg is lesz a cucc (jó lenne nem elhúzni, nehogy még ez is elfogyjon).

Baba, Anita drukkolok, még erősödhet az a csík, tutit meg csak a vv mond!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Az ikrek Legyekmami gyerkőcei. :D Csak én mindig lmaminak hívom.

Rana :D

Nekem jó ez a teszt is.

kobzoszsu

Heni,
nahát Tündi belehúzott. :D Akkor számíthatsz arra, hogy szépen sorba jönnek a többiek és lassan majd harapdosni fog. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Nincs időm, csak gyorsan Ranának írnék.
Nekem oké a 10-es teszt is, az én darabszámomat csökkentheted annak érdekében, hogy ne kelljen plussz csomagot venni.
(De 15-nél ne maradjon kevesebb, ha lehet :-D

Köszi!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Először is Babácska,tudom mit érzel :cry: Ilyenkor sajna már én is feladtam,de akkor is csak azt tudom mondani,nem feladni,bízni,és újra tesztelni!!!Drukkolok!!!!
Ancsa,szia,neked is mennek a drukkok,hátha... :wink:
Lexa,örülök,hogy újra előkerültél.Gyere sűrűbben,összedrukkoljuk neked is babát,mint itt sokmindenkinek! :D
Kukacka,ragacsok mennek neked is :wink:
Tündike,gratulálok a kis fogácskához :D
Mindenkinek drukkok++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Csak gyorsan,

Rana, nekem maradhat a 10-es, oszd vissza, amennyit utaltam és amennyi belefér 10-esből, annyit kérek.
Köszönöm

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Rana: nekem 10esből elég lenne 10 db, és akkor az átutalt pénzemmel sem kell variálni. 8) (mondjuk jobb lett volna a 25ös, ha jövőre az se baj, de jó lesz így is) Köszi.

Kép

Kép

*puszedli*

Alle: vmi megérzés? ++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

hahó!

én jártam győrbe(is)anno ott kezdtünk,mert ott volt ismerős,aki 2 inszem után csinált lombikot.nekem nem volt velük semmi gondom.2 beültim volt,de azért jöttünk el,mert nagyon sokat kellett utazni.aztán itt a pesti. kaáliban is csak a második sikerült
ott a K.hez jártam.mondjuk először túlstimuztak,és el kellett halasztani a beültit,és fagyasztott lett visszatéve,és csak kettő.aztán újra fagyis volt.ott az a furcsa hogy mindig vvétel van.hajnalba kell menni,és sose tudtak vért venni.majd du hívtak vissza!
tehát keltünk kb 3h-kor és késő este értünk haza.nagyon kimerítő volt.egyetlen pozitívum,hogy ott ismertem meg lexát személyesen.és csábítottam a babanetre!!! :D
a pesti kaáliban ismertem meg harcimókust,ill.a kaális topikban olvastam róla.minden igaz,ő tényleg egy tündér!!!!
itt meg aza a furi hogy nem nagyon van vvétel.most meg azon csodálkozom,hogy engem orvos úgy még nem vizsgált meg,csak uh.on. :roll:
lehet hogy most azért sikerült mert most pesten lakunk,és nem volt a beülti után hosszú utazás!

Kép

Először is nagyon aranyosak vagytok, hogy így befogadtok és drukkoltok! :lol:

Sajnos az én 3 lombikomnak vége, vérzek rendesen. :cry:
Már beszéltem a doktornővel, nagyon ari volt, mondta hogy fel a fejjel, nem feladni előbb utóbb sikerülni fog!!
Hát én is így gondolom. :wink:

Meg is beszéltük hogy január február környékén visszamegyek a fagyibabáimért és előjegyzet áprilisra lombikra :wink:
Én továbbra is drukkolok akinek kell++++++
És azért megpróbálok gyakrabban jönni közétek:D

Anita
ancsi80

Ancsi,
nagyon sajnálom. :cry:
Mennyi fagyibabátok maradt?

Lola,
már 10 hetes vagy? :shock: hogy telik az idő, vagyis telt eddig, mert a tegnapi vvt óta megállt, annyira kíváncsi vagyok és még 6-ot kell aludnom addig. Pedig szeretném már lecserélni azt a lehangoló vonalzómat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbuta 2008.12.12 12:30-kor.

Kép
kisbuta

2 kicsi babszem! :lol:
ancsi80

Ancsi,
akkor hajrá tavasszal, amikor minden olvad és életre kel, majd ők is szépen. :D

Dezsi, Nyulasz,
akartam mondani, hogy vak rókát küldtetek! Reggelenként apa émelyeg helyettem, pedig nincs is semmi baja :shock: :lol: .

Kép
kisbuta

Kisbuta :lol: :lol: :lol: ...lehet csak kímélni akar,de persze ha nem gond,és apa már unja,akkor azt a vak rókát küldjétek vissza,én sem bánnám,ha apa is kivenné a részét a jóból :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Ancsi: :( Hajrá Fagyibabák!

Kép

Kép

*puszedli*

Ancsa,egy nagy ölelést küldök neked!
Vendég

Nyulasz,
megígértem, hogy vissza fogom küldeni, nem emlékeszel? :D

Kép
kisbuta

Kisbuta! :D :D :D Ez a vakrókának szól.

Ancsa! :cry: ölelés!!!!

Kép
estike66

Ancsa, nagyon sajnálom. Nem korai ez a vérzés?Hányadik nap?

babaimádó
Kép
babaimado

Ancsi, sajnálom. :cry:

skrisz72

Aranyosak vagytok! :lol: :lol:

Nem korai, 26 nap
(persze, amikor időre kellett volna jönni, akkor nem volt ilyen pontos :twisted: )De így a karácsonyt a szeretet és a nagy szeretkezések jegyében fogjuk tölteni :oops: :P :P
Most még egy picit sajnálom magam, de előbb utóbb nekünk is lesz egy édes kisbabánk!!! :wink:
ancsi80

Sziasztok, most nagy rohanásban vagyok, nincs időm visszaolvasni...

Rana, nekem is jó lesz úgy mint Szezsonak: csökkentsd le légyszi úgy az LH tesztek darabszámát, hogy elég legyen a pénz amit átutaltam! köszönöm!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Ancsi, úgy értettem ET+..?

babaimádó
Kép
babaimado

Egyébk.érdekes, mert nekem az Utró sosem engedi, hogy megjöjjön.

babaimádó
Kép
babaimado

Ancsi! Sajnálom. :cry:

Rendben lányok, igyekszem variálni. Szezsonak minimum 15 hcg teszt (de sztem maradhat az eredeti szám, mert úgy is kijön), Alle neked meg 23-ról lecsökkentettem 20-ra a hcg tesztek számát. Tücsi akkor neked maradhat a 25 db hcg teszt, és az LH-t csökkentsem 30-ról annyira, ami belefér a pénzbe, vagy ugyanez vonatkozik a hcg tesztekre is (mondjuk ez már lehet, hogy meghaladja matematikai képességeimet. :lol: )? Mondjuk utalni majd mindenképpen fog kelleni még egyet: a postaköltséget.

Katica, Brizo, már csak nektek kell nyilatkoznotok (végülis a hétvégén ráértek, mert sztem úgyis hétfőn veszik meg a cuccot)!!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Hiányzól!!!! :? Tudom, hogy ittvagy és tesztezel, de... úúúúgy egyébként. :)

Kép
estike66

Rana!

Nekem is jó a 10-es teszt, én 25 db-ot rendeltem eredetileg és 2250 ft-ot utaltam át. A 105 Ft-os 10-es HCG tesztből így kb. nekem 20-21 db lecsökenthető a darabszám.
Nekem, pedig nem kell postázni, majd ha találkozunk, személyesen átveszem tőled, és osztozunk a postaköltségen :lol:
brizo

Estike! :shock: :roll: :D :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok,

Krisz, részben az, részben pedig a méhtevékenységet is vizsgálják vele. Nekem tegnap még csak a szívműködést mérték.

Brizo, nagyon sajnálom, de az elmondottak alapján tényleg jobb, hogy így alakult. Ha visszakaptad volna, akkor egyrészt 2 hétig feleslegesen bizakodsz, másrészt ellövöd az egyik TB támogatást.
További jobbulást a lelkednek!

Ancsi, üdv köztünk. Sajnálom, hogy vérzel, remélem, a következő sikerülni fog. Összedrukkoljuk Neked.

Ami az intézményeket illeti: szerintem minden intézetről valakinek nagyon jó, valakinek pedig nagyon rossz véleménye van. Nem szabad ezeknek a mások által elmesélteknek megfelelően dönteni. Nekem is van rossz tapasztalatom a bp-i Kaálival, más pedig arra esküszik. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy mindenkinek magának kell kipróbálni, és eldönteni, hogy bejön-e, vagy sem. Tudom, hogy ez a távolság és pénz szempontjából elég macerás és költséges dolog, de szerintem másképp nem megy. Ja, és az orvosokról ugyanezt gondolom. Én az előzőről tudnék mondani nyomdafestéket nem tűrő dolgokat, más pedig imádja őt, ugyanakkor a mostanit imádtam, más meg őt nem kedveli.

Zsu, köszi a képeket. Gyönyörűek ezek a babák, és a képek is nagyon klasszak. Szerintem nem jár erre mostanában Mami, de átadhatnád a nagggyon nagy gratulációimat neki. Köszi.

Kisbuta, márpedig hidd el, hogy most minden rendben lesz. Drukkolok.

Baba, Zsófi, mennek a babaragacsok ++++++++++++++++++++

Rana, Mabe, Szezsó, nektek is a drukkok.

Kismamáknak pedig további szépeket!

Kép
petne

Kisbuta!
Hát ez aztán a csodálatos hír!!! Gratulálok és drukkolok!++++++++++++

Baba!
Én még bízom a babáidban! Te is keddre mész vérvételre, ugye? +++++++++++++++

Ancsi!
Üdv itt és sajálom. :cry:

Mabe!
Én se voltam túl jól stimu alatt, hánytam is. Drukk! Mikorra várható a leszívás?

Brizo!
Örülök, hogy jobban vagy! Nekem most is van endóm, még uh-n is látszik, így nagyon bízom benne, hogy nem zavar be. Én dokim szerint, aki endo specilaista valószínű a megtermékenyülésnél lehet a gond, és szerinte a lombikot nem zavarja. De azt mondta, igazából nem tudják miért okoz meddősséget.

Többieket is puszilom és mindenkinek szorítok, kinek mihez!

KépKép
zsófikukac

Ancsi

Üdv itt köztünk. Sajnálom, hogy vérzel, a következő lombikhoz nagyon drukkolunk majd.

Petne :D

Majd ha leközelebb jön Mami, átadom neki. Bár nem sűrűn jön, lefoglalják az ikrek. :wink:

Mindenkinek Puszi és drukk!

kobzoszsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?