A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:10-kor.
pironya

Mert a babáink "még" tökéletesek, mi meg már tökéletlenek lettünk :lol: :lol: :lol: Rólam sincs egy olyan fotó amit megmernék mutatni:)
bluebox

Nyugi, szívem szerint én is kivágtam volna magam a ma felrakott képeken :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

ANDÓCA!
VAGY?
Vendég

Sziasztok!

Brigi:ez a Marci!Nagyon ügyes!

Én is hiányolom már Miát!

Piri:Csonginak már ilyen is van?

Jó idő volt ma a sétára.

Kép
melike

Sziasztok!

látom sok minden nem történt amíg nem voltunk :lol:

mutatom az etetőszéket (Merci nagyon szereti)
Kép Kép Kép
bszilvi25

Nagyon Édesek a babák,ténleg. Mind kis mosolygos.
Nagyon szalad az idő. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Szilvi! Milánt kb.3 hete űltettem bele az etetőszékébe. Apa össze szerelte.
Aztán mivel igy űlt benne mint Mercike borult oldalra,igy mondtam jo karácsony lesz belöle,mire aktivan űlhet benne.
Vagy később. :D

Kata&Milán

oszman777

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:10-kor.
pironya

Hát igen. Merci mindenben jobbra dől. A hordozóban is. miért van, azt nem tudom, de köszi :wink:
bszilvi25

Csiri: most vagyok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Megjöttem a dokitól :twisted: :twisted: :twisted: utálom őket :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szilvi, igazat adok Katának, még én sem ültetném bele Mercit, ha így eldől. Még kéne várni egy kicsit, mielőtt túlságosan megterhelné a gerincét. Vagy ha dönthető a háttámlája, döntsd hátra, mint ahogy a bébihordozóban csücsül.

a pénteket én is várom már. De én a péntek délutánt. Amikor már itthon lesz apa is :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ok,!! köszi, hogy segítetek nekem!!!!!

Brigi: mi volt a dokinál????
bszilvi25

Víz van a térdemben, és addig pihentetni kell, amíg nem szívódik fel. Ami lehet, hogy 3 nap, de az is lehet, hogy 3 hónap. Nem mehetek tornázni sem :cry: :twisted: :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.08 14:11-kor.
pironya

PIRIIIIIIIIIII!!!!!! de gonosz vagy.
Ma Milánt az ölembe etettem. Megűlt az,csak mindig a száját a polomba törölte.
Mert a fisher Price pihenő székének a huzatját kimosstam,a bébihordozó az autoba,a másik bébihordozó meg nagyon picike ami fent van.
Igy hát maradt az ölbe etetés. De reggelre meg szárad.
Fincsi lenor illata van.
IMÁDOM.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TV2!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAGYON JO.
Én is várom a holnapot meg hát a hétvégét,mert Apa ilyenkor vállalja Milánt és aludhatok,akár éjszaka is.

Kata&Milán

oszman777

brigi!! jobbulást,de kitartás. :wink:
Hol szoktál tornázni??? csak ugy magadnak othon???

Kata&Milán

oszman777

Jo éjszakát mindenkinek. Mentem. pusy

Kata&Milán

oszman777

Jó éjszakát kívánok én is.
bszilvi25

most pedig Jó reggelt!!!!
bszilvi25

Jó reggelt!
Kata, eddig itthon tornázgattam, ha olyan kedvem volt, de a héten beiratkoztam egy terembe. Ma este lett volna az első edzés... Szerintem sokkal hatékonyabb, ha rá van kényszerülve az ember, hogy valóban csinálja, ne lazsáljon, mert mások is látják, hogy milyen intenzitással edzel. Na meg ha nem itthon edzek, akkor nem kell közben rohangálni a gyerekhez :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok :wink:
bluebox

Szia Márti! Hogy vagytok?

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Na, sziasztok még1x!

Brigi: köszönöm kérdésed, jól vagyunk, kezdünk maunkhoz térni :wink: Úgy látom nincs semmi probléma :wink: Ma is nagoyn jól aludt éjszaka Kristóf :wink: És Marci?????????? Ma is benne volt aza bizonyos a levegőben????????? :wink:
bluebox

Maradjunk annyiban, hogy még maradt belőle :wink: 2x evett csak éjjel. Most jól vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hali-ho!!! hogy vannak a betegek??????????
Mi még taknyosan.
Az este nem akart el aludni csak éjfélkor. Közérzete kurva jo,ám. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Kata: köszi kérdésed, mi javulgatunk :wink: De látom a közérzettel nálatok sincs baj :wink:
bluebox

Betegeknek jobbulást!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

lemaradtam valamiről? mi van Marcival?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszi, Marci jól van. Csak több éjszakán keresztül óránként felébredt, így én kerültem padlóra... Aztán két napig csak tápszert kapott, és aludt... Most kipróbálom, hogy ma megint rendesen kap enni, vajon felkel-e (most éjjel az apja lesz ügyeletben :wink: ). Hátha nem is a foga kínozza éjjelente, hanem valami más...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!!!!!!!!
Kérdés?!!!!!!
aki aventes cumis üveget használ.Milyen cumifej van most rajta????????? teáson.

Márti! ti milyen gyogyszert kaptatok,már rég kérdezni akartam.

Kata&Milán

oszman777

Mi MAM-ot használunk, nem aventet

Brigi

Kép

Kép
hékás

pangás van. :cry: :cry: :cry:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
Márti, örülök, hogy Kristóf jobban van :)
Kata, Milán is gyorsan kikeveredik belőle! Mi Aventes cumisüveget használunk, de a teásra is 1-est meg a tápszeresre is :) Van még egy amiből gyümölcslét meg ilyeneket iszik, az a variálhatós. Attól nem fullákol, de ha a tápszeresre rárakom a 3-ast nem issza :)
Brigi, örülök, hogy Marci iylen ügyesen alszik :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Csirinek utólag is Boldog szülinapot!!!

Marci tényleg szuper, Dorina még csak hátról hasra forog, de a neurológus és gyógytorász is mindent rendben talált. Egyszerűen lusti. :))

Fogunk még nekünk sincs, de szopi mellett én sem bánom.

Ma megkostólta a gesztenyét, imádta!!!!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

ja, és a kis betegeknek jobbulást.

Mi tegnap megkaptuk a harmadik pneumot, de szerencsére nagyon jól viselte, még hőemelkedése sem lett és kb. 10 mp-ig sírt vcsak.

Azt mondta a doki, hogy olyan értelmes az arckifejezése, mint egy 8-10 hónaposnak, olyan büszke voltam. :lol:

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

[quote="stella40"]
írta:
stella40Brigi, örülök, hogy Marci iylen ügyesen alszik :)

azért várjuk ki a következő éjszakát is, jó? ma főzeléket kapott ebédre, meg gyümölcsözött is... ahogy régebben... remélem, most is jól fog aludni, mert akkor az azt jelenti, hogy nem a kajától nem alszik :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nektek nem szedi szét a gyerek a habtapit? Agybajt kapok tőle, mikor szépen eljátszogat rajta, odanézek, hogy mit is csinál, és a darabkáit rágcsálja :twisted: Mit csináljak szerintetek???

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, én is kaptam a tesómtól habtapit, de én sem merem már lerakni, mert kijárnak azok a kis részei, vagyis könnyen kijön és Boni is azt ette :( Így most paplanhuzatot raktam le Boninak a szőnyegre, mondjuk nem sokáig van rajta, mert lemászik, max amikor ülve játszik :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Valaki azt csinálta, hogy a habtapi hátulján megragasztotta.

Kép

Kép
[/url]
stella40

[quote="hékás"]N írta:hékásektek nem szedi szét a gyerek a habtapit? Agybajt kapok tőle, mikor szépen eljátszogat rajta, odanézek, hogy mit is csinál, és a darabkáit rágcsálja :twisted: Mit csináljak szerintetek???

Nálunk is dettó ez a helyzet. Nagyon vigyázni kell vele. Nem tudsz mit csinálni, mert beragasztani is hülyeség. Pont azt beszélgettük mi is a napokban, hogy miért nem gyártanak olyat, amiből nem lehet kivenni a belét :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én inkább úgy fogalmaznék, hogy miért nem gyártanak olyat, aminél nem ici-pici darabokból áll a közepe. Mert ha egy nagy méretűt kezd el rágcsálni, azt nem tudja lenyelni...

Stella, nem koppan hatalmasakat Boni feje, hogy csak egy huzaton forgolódik?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Van olyan amibe nagy számok vannak,és nem állat figurás.
De a miénk a pink szin még fog is :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mikor megláttam Milán száját pinkbe. meg riadtam hogy mi a szartol.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!4

Megjöttem a nagy bevásárlásból :wink: Szegény gyerekemet kicsináltam ma, mert rengeteget cipekedett, aztán elmentünk neki is vásárolni, az már jobban tetszett :wink: A mai költésem (50.000) kicsit kiakadtam, Apának gyorsan mondtam telefonba, hogy mire hazaérkezik, már lenyugodjon :wink:

Kata: a takonykorra nem szedünk semmi gyógyszert, az előző betegségére, amikor köhögött, de nem volt taknyos, akkor Rinathiol-t, meg egy gyógyszertári köptetőt kapott, de azt már rég nem szedjük :wink: És érdekes, hogy mindig csak alvás után lesz taknyos, szinte egész nap nem kell neki szívni, csak 1x, 2x :wink:
bluebox

Imádom a babám pici buksiját, ahogy nő a haja :)
bluebox

Kata: mi nem használunk cumisüveget. Most gyakoroljuk az itató használatát.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Brigi, a szőnyegre raktam :) Azt nem írtam :oops: De amikor lemegy a parkettára akkor meg gurulva közlekedik, vigyáz arra, hogy ne koppanjon :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Húúú,végem van.
Elfáradtam.
Délelőtt nagy bevásárlás,posta,gyógyszertár.Délre értünk haza,gyors kaja aztán megcsináltam holnapra a salikat és a sütit.Addig Apa Mátéval pihizett. :lol: Du. vasalás majd kozmetika.
Elég volt.Ja és 6 hónap után a körmömet is kifestettem. :wink:
reggel hajmosás,gyerek etetés,öltözés.

Jaj még mindig betegeskednek a babák?!Gyógyuljatok meg!
Brigi te is a térdeddel!

Kép
melike

Segítsetek nem első babás anyukák! Ha a gyerek konrkétan feltérdel a kiságyban úgy, hogy kapaszkodik a tetején, kb mennyi idő még, míg feláll? Mert akkor lejjebb kell raknom a kiságyat megint :cry: hogy magyarázzam meg neki, hogy még csak épphogy fél éves????

Ezt csinálja szinte állandóan:
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?