csak gyors bekukk- Dorka este 11 óta alszik, lassan ébred (lassan 10-ből 5 éjszakát átalussza, persze van, hogy csak éjjel 1-től. de szuper! csak ébresztenek a cicik, tegnap bevettem homeós bogyókat, mert kevésnek tűnt, most meg durran
Marek, Betty, Tercsi - kérnék szépen képeket az evics77@hotmail.com -ra - mivel én nem vittem gépet, ügyesen.
Szuperek a képek! Dorka jól helyezkedett, sok képen látszik.
Inez! Megfázásos torok kaparásra én is mézes teát ittam, napi 3-4 litert + C vitamin. Pár nap és segít.
A talit legközelebb szívesen tartom, csak véleményeket kérek, mert mi Biatorbágyon lakunk, csak autóval lehet kijönni, bár Tercsiéknél is hasonló volt a helyzet, ezért gondoltam...óriási hely nincs, de addigra azért nagyobbak lesznek a babák, leterítem a szőnyeget plusz pokróccal, és hajrá. Persze ha sokan csak budapesti helyszínt tartanak elérhetőnek, írjátok meg. Ez csak egy ötlet, visszajelzéseket várok.
Babaúszás: sajnos én sem szeretem a hideg vizet...és itt a közelben az egyik hotelben tartanak, ahol több anyukától is hallom, hogy különösen hideg a víz. Plusz az iskolások is abban tanulnak úszni, nem tudom lecserélik-e a vizet.
Programnak elég lesz egyelőre a Ringató (már említettem, www.ringato.hu - több helyen is van, akit érdekel), és járunk tornára heti egyszer egy darabig a ferde fejtartásunk miatt.
Lányok! Ebben a korban a babáknak az ébrenlét 1/3-át, 4 hónapos korra a felét hason kell tölteni! Szigorúnak kell lenni....mi most szoktatjuk Dorkát, így erősödik a nyaka és forgatja is (sajnos hamar sírni kez, de már pár nap alatt egyre több időt bír ki
Sajnos az oldalváltás miatt elfelejtettem mire is akartam még reagálni...megyek főzök egy teát, hátha azt még engedi a lányom.

kaja után
na ki a király?
már alig bírom el
volt megint egy kis kényeztetés