A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » *SOS* ÉLET A KISBABÁNK HALÁLA UTÁN..

Igen szabadságolások miatt kevesen vannak, azért szóltak nem e akarok menni. Most készül el egy új gyár ahol szeretnék bejutni, hát már minden kapcsolatomat bevetettem, de egyenlőre a cég nevét nagy titok övezi, hogy ki fogja vinni a biztonsági szolgálatot.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, ez a rossz, hogy mi év végén kapunk, csak ilyenkorra már nagyívben elfelejti mindenki, hogy az első félévben tényleg marhára hajtottam.
De mindegy, nem bosszantom magam, örüljek egyáltalán hogy kaptunk, meg, hogy van munkahelyem. Manapság ennek nagyon kell örülni.

Ügyesek vagytok a forralt borozással :wink: Mi is voltunk múlt héten a karácsonyi vásárban, de nem forraltboroztunk, mert 200 - ért adják decijét, és szerintem marhára fel van vizezve. Így abban maradtunk, hogy majd itthon pótoljuk, azóta is várom :wink:

Lányok, holnap megyek nőgyogyihoz. Nektek automatikusan csinál mell vizsgálatot, vagy kérni kell?
Mert régebben mindig automatikus volt, nem kellett külön mondani.

Jajj, nem jut eszetekbe valami okos, amit meg kell kérdezni tőle a kistesóval és a sebgyógyulással kapcsolatban? Már egy pár dolgot felírtam, mert ott mindig elfelejtek valamit.
Pl. genetikai vizsgálat, bár ezt Betti mondta, hogy nem sokat ér, vitaminok (bár gondolom a folsavon és az eleviten kívül nem fog újat mondani)
Vendég

Nálunk csak a 6-7 ezer forintba nem fér bele egyiknél sem a mellvizsgálat. Csak citológia. Úgy hogy azt külön kell kérni és fizetni. Hát igazából nem tudom mit kérdezhetnél, de szerintem majd amikor beszélgettek spontán jönni fognak a gondolatok és a kérdések nem gondolodBoboka?

Megint rosszalkodik a babanet. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka,megkérdezhetnéd a heg fájdalmakról.Hogy nem baj e hogy időnként még mindig hasogat?
És esetleg, ha eszedbe jut ,megkérdeznéd, hogy neki mi a véleménye a hosszában vágott méhről?Begyűjteném a legtöbb doki véleményét, aztán majd esetleg átlagolok.Meg, hogy lehet e már rendesen hasizom gyakorlatokat csinálni?

Egyébként nekem ez az új dokim egyszer csinált mellvizsgálatot, külön szóltam.szerintem tök zavarban van tőle.Egy nőgyógyásznak lehet az az intim testrész. :roll:
tünci28

Melcsike, remélem sikerül bejutnod, ha jó a csapat, tényleg hasznos a dolgozás...

Esetleg alapíthatnánk egy céget. :lol:

Képzeljétek most találtam egy Merci csokit a klaviatúra tartón, csak sosem szoktam kihúzni.Szegény uram meg már el volt szontyolodva, hogy nem találom meg a meglepit. :D De édes, de imádom!
tünci28

Nőgyógyász zavarban a mellektől? Elég furi.

Kép

Kép
melcsike70

Remélem megnyugtattad a férjecskédet, hogy célt ért a meglepi :wink: Tényleg aranyos .

Kép

Kép
melcsike70

Ok, felírom és megkérdezem:)

Szerintetek észrevenné az ember magán, ha a mellben valami nem ok?
Én szoktam vizsgálgatni, de Isten igazából nem tudom mire kell figyelni. Csomókat lehet érezni, ha gáz van?
Vendég

Tünci, nagyon aranyos a férjecskéd:)

És te mit vettél neki karácsonyra?
Vendég

Vettem egy szupi elektromos fogkefét polírozós fejekkel, ezt már régóta szeretné, meg csináltatok egy MU képes egérpadot, ahogy idén megnyerték a bajnokok ligáját.Az a kép a háttere is.

És Ti?
tünci28

Egyébként szerintem a hasizom gyakorlatokat ne erőltesd, néha nekem még mindig furi egy kicsit, mikor hirtelen fel szeretnék ülni, és érzem, hogy a hasizomnál (bármennyire is el van rejtve :oops: ) nem jó.
Vendég

Azt kell nézni, hogy van e benne bármi szokatlan,mert csomók mindig vannak.Egyik kezed felemeled és azonm az oldalon nézd a másik kezeddel,körben.Meg azt kell nézni ,hoogyha tükörrel szemben állsz és felemeled mindkét kezed, akkor egyformán követi e a melled az emelkedést!
tünci28

Még fogalmam sincs :oops:

Szerintem valami horgászattal kapcsolatos könyvet.

Nagyon sok mindent szeretne, de sajnos nem az én pénztárcámnak valók :oops:
Pl. órát, persze olyat, ami 300 ezernél kezdődik, masszázs fotelt, aminek az ára hallatán máris dobok egy hátast, stb. stb.
Vendég

pedig szoktam csinálni.Csak akkor fáj,ha nagyon sokat csinálok és akkor sem közben, hanem utána.ég, leginkább.fene tudja,kérdezte az edző is, hogy az orovs engedte?
Mondtam, hogy így konkrétan nem kérdeztem.
tünci28

Köszi Tünci:)

Látod milyen süsü vagyok az ilyenekhez :oops: Én meg azt hittem, hogy az elég, ha csak zuhanyzás közben megnézem, hogy vannak e nagyobb csomók.

Tünci, írok egy privit. Melcsike, neked is megy majd
Vendég

ja és havonta többször, hogy megismerd, hogy milyen mensi előtt ,alatt ,után.
tünci28

Köszi köszi:)

Privi ment csajok
Vendég

Boboka,holnap a választ kifejtem bővebben.
megyek lefeküdni, emrt az uram mondta,hogy most köszönjek el Bobokától, meg a többiektől és bujjak oda hozzá... :lol:

jó éjt.

KépKépKép
tünci28

Jó éjt Tünci, nagyon aranyos az Urad:) menjél gyorsan hozzá :wink:

Én is megyek, mert reggel nem bírok felkelni majd :roll:

Jó éjt nektek, holnap folytatjuk:)
Vendég

Én sem tudom mit kell észrevenni. Talán ha valaki úgy van akkor biztos feltűnik.

Kép

Kép
melcsike70

Én is megyek holnap is itthon leszek úgy hogy jövök időnként majd.

Jó éjt mindenkinek!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt mindenkinek!
Látom, még jó sokáig fent voltatok tegnap....

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt:)
Vendég

Jó reggelt!

Ma elég szomorkás az idő nálunk.

Kép

Kép
melcsike70

Hát itt sincs valami szép idő:(
Vendég

Ma megyek ajándékokat venni, ma olcsóbb a játék 3000 forinttal, mint tegnap, amit a Barci kér majd a Jézuskától. Mindjárt kész a ebédem, aztán gyors elhajtok a lovakkal. Ma rövid lesz a nap Boboka péntek van. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Betti

HOgy vagy lelkileg? Remélem eltünnek a rossz gondolatok. 8)

Tünci dolgozóban ma?

Kép

Kép
melcsike70

Basztikuli,most ébredtem fel..... :oops: :oops:
tünci28

Boboka, válaszoltam!

most Tünci szuperszónikus sebességre vált, mert az ura hamarosan hazaér és lesz dádá... :lol:
tünci28

Tünci, válaszoltam.

Kipihented magad egy kicsit?
Vendég

Nézzétek meg, ezt most találtam.

http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... u%26sa%3DN

Nagyon szép
Vendég

A NŐ-ről szól
Vendég

ez nagyon szép boboka!majdnem sírtam....
tünci28

Tüüüüüüüüüüüüüüüncíííííííííííííííííííííííííííííííí!
Hogy lehet 11.-kor felkelni????????????????!!!!!! :D :D
Ez közösség elleni izgatás........

Melcsike
Jobb a kedvem, de a gondolataim ugyanazok. Tényleg jó lenne egy utazás.
Hamarosan úgyis irdataln nagy mennyiségű üdülési csekket kapok, majd abból. Lehet januárban elmegyünk valamerre.

Tavaly ki kapta meg az Ady verset Szabó Gyula feldolgozásában karácsonyra?
Nálam az az etalon, de ha már láttátok nem másolom ide be...

Betti
Kép
betti0412

boboka
az a nős írás nekem is megvan, tényleg szép.
Jut eszembe ma megvettem a CSernus: Ki nevel a végén könyvet. Ez a legújabb, a szülőknek szól, (sosem lehet tudni, hátha egyszer én is....), kíváncsi vagyok, estére elkezdem olvasni, ha hazajöttem a futásból.

Betti
Kép
betti0412

Betti, kérlek másold be!!!!

Az olyan gyönyörűséges, hogyha valaki meghallgatja és nem könnyes a szeme, akkor valami baj van a szívével...
az, ahogy szaval, maga a legtisztább csoda...

KépKépKép
tünci28

most meghallgattam, hát nem könnyes a szemem, hanem zokogok..

KépKépKép
tünci28

http://www.youtube.com/watch?v=8VPir_WP ... re=related

Egy variációban, innen megnézhező. Valahol megvan a gépemen is, de meg kellene keresnem nagyon.

Betti
Kép
betti0412

Betti
Kép
betti0412

Ezt meg én küldöm minden Anyukának, bízva abban, hogy kell ott fenn egy ország................lennie kell................

http://www.youtube.com/watch?v=3hM2wJEZ ... re=related

Na befejeztem mára

Betti
Kép
betti0412

Köszönjük Betti!

Nemrég voltam kinnt a temetőben, vittem friss virágot, jó hogy nem nagyon van fagy.Meg megnéztem lassan lesznek már karácsonyi szép koszorúk is.A virágárus néni küldött Cicukámnak kisangyalkát,úgyhogy mostmár van három angyalkája, egy mikulássipkás macija, meg egy jegesmacija is...Remélem örül nekik.

épp veelm volt kinnt egy másik apuka, sírt szegény lehajtott fejjel..szerettem volna valami vígasztalót mondani, de nem találtam a szavakat,én is sírtam. :cry:

KépKépKép
tünci28

Betti

Ezek nagyon szépek.......... :cry: :cry: :cry:

Nem lesz boldog és szép a karácsony. :(

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Viola mindennek örül, amit tőled kap az ANYUKÁJÁTÓL. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!!

Sajnos nem egy időben tudok itt lenni veletek:(
Borzalmas napom volt,egész délután sírtam :cry:
Délben mellém ült ebédelni a terhes kolléganőm,hatalmas pocakkal,csak egy hónappal fiatalabb mint én lettem volna most.Képtelen voltam ott maradni és az lett a vége hogy egész délután sírtam,még jó hogy nem volt sok munkám.A párom és anyukám próbált vigasztalni telefono keresztül.
Ráadásul mikor hazaértem a szomszédom is éppen akkor ért haza az 1 éves kislányával,és próbált beszélgetni én meg rácsaptam az ajtót:(Egyre nehezebb ahogy jön az időpont mikor meg kellett volna születnie.
Holnap reggel rohanok a temetőbe,nagyon nehéz kibírni egy hetet.:(

Jó nektek,az én páromat nem lehet elcipelni vásárolni,bár az idén nem is kap senki semmit,csak a gyerekek.Azokat meg már megvettem.Nekünk még karácsonyfánk sem lesz.

Holnap este céges buli,várom már egy kicsit,olyan rég voltunk társaságba szórakozni.Remélem jó lesz.Úgy 800-an leszünk párostól csak lesz hangulat.Ráadásul jubileumi dolgozó vagyok,így ajándékot fogok kapni a nagyfőnöktől,a szimpadon,nem nagyon szeretem az ilyen dolgokat,ahol mindenki rám figyel.Tavaly is megjártam céges bulin a varázsló kiszúrt magának és segédkeznem kellett neki,égett is a fejem :oops:

Remélem még tudok jönni este.

üdv Mindenkinek
krisztinaa

Most megint sírok,meghallgattam.....nagyon szép.
krisztinaa

Sziasztok

Na megjöttem a dokitól:)

Ciszta nincs:):):) Annyira megkönnyebbültem

Betti, nemsokára meghallgatom, amiket belinkeltél

Tünci, megkérdeztem a dokibácsitól a dolgokat:

- vízszintes és függőleges méhen ejtett vágás között abszolut semmi különbség, csak az, hogy az egyik vízszintes, a másik függőleges:)
- az alhasi fájdalmak: majdnem kinevetett:), szerencsére semmit sem jelentenek, sem felfázásra, semmire nem utalnak, annyit mondott, hogy van, akinek a lába stb. érzi meg a frontot, nekünk a hegünk
- hasizomgyakorlat: óóó, hol volt már a szülés, már simán lehet, szóval uccu neki
- 7-8 hónappal a szülés utáni fogantatás: simán lehet, semmi gáz nincs, sőt, nagyon nagy az esély a természetes szülésre, bár én mondtam, ha egy mód van rá a császárt választanám
- folsav: mondtam, hogy napi 1/4-et szedek a 3 mg-osból, mondta, hogy napi kettő db. 3 mg-osat simán lehet szedni, vagy az 5 mg-osból egyet
- elevit: majd ha baba lesz, akkor kezdjem el, különben csak hízok tőle (bár én szerintem legkésőbb január első hetében elkezdem szedni)
- semmilyen vizsgálat nem kell a fogantatás előtt, semmiből sem lehet kiszűrni semmit. Lehetőség van a hasfalon keresztüli mintavételre majd, de ha nem muszáj én tuti, hogy olyat nem kérek

Nagyjából ennyi, ami hirtelen eszembe jutott.

Úgyhogy most happy vagyok, Nincs cisztám:):):) Pedig mikor meglátta az augusztusi uh felvételt a cisztáról, mondta, hogy ez marha nagy. De a kis Angyalkám segített, és elmulasztotta:)
Vendég

Kriszta, sajnálom, hogy ilyen rossz napod volt :cry:

Terhes kolléganő bunkó, ha tudta, hogy min mentél keresztül, és így odaült hozzád...

A szomszéd, ha jó viszonyban vagytok, biztos megérti, hogy miért viselkedtél így.

Remélem jó lesz a céges partitok:)

Este megyünk le anyuékhoz, nem tudom, hogy tudok jönni.
Ott is van net, csak nem ott, ahol alszunk, meg az a gáz, hogy eléggé lassú. Meg olyan hamar elszalad az a 1,5 nap, amit otthon vagyunk, a babanetre meg egyhuzamban 24 óra is kevés lenne:):)

Tünci, az apukáról megtudtál valamit, hogy mennyi idős gyermeket vesztettek el? Nagyon sajnálom:(

Én is úgy vinnék Lackónak kis játékokat, meg szép virágokat, de nagyon félek, hogy ellopnák, és az olyan, mintha a gyermekemtől vennék el:(

Többiek? Kinek milyen napja volt?
Vendég

Még annyi, hogy ma megvettem a csodálatos utazás című könyvet, ezt kapom az uramtól karácsonyra (bár még ő nem tudja):)

Eszméletlen szép képek vannak benne, és szinte napról napra nyomon követi a kis élet fejlődését.

Annyira kettős érzés van bennem, egyrészt próbálok reménykedni, hogy majd talán sikerül a kistesó, másrészt ott van a bűntudat Pindúrommal szemben, hogy miért nem Ő van itt velem?

A másik meg, hogy nem szeretném túlságosan beleélni magam, és nagy reményeket kelteni, hogy nemsokára próbálkozhatunk, mert ahogy Betti is mondja, mi van, ha nem úgy, nem akkor jön össze, amikor mi szeretnénk?

+ ma a dokinál láttam egy terhes kismamát, és az első gondolat ami megfogalmazódott bennem: jajj szegény, milyen rossz lehet neki ekkora hassal.
Ez normális dolog szerintetek? Nem féltékenységet, nem irigységet éreztem, hanem volt bennem valami "önelégült" érzés, hogy én még mennyi mindent megtehetek, még lehajolhatok, még kávézhatok, ha nagyon szeretném megihatok egy italt, stb. stb. Értitek, hogy mit akarok mondani, ugyi?

Amit Betti is írt, hogy talán élni kéne még, mielőtt a kistesó megfogan...

De pár hónapja még az jelentette a nagybetűs ÉLETET, hogy a pocakomban volt Lackó, és Vele együtt volt ÉLET az élet....

Ez már nem is kettős érzés ami bennem van, hanem legalább 100-as :roll:
Vendég

Tünci, kiegyezünk abban, hogy behoztam a 8 oldal lemaradásomat? :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) :lol: 8) :lol:
Vendég

Betti, meghallgattam amiket belinkeltél. Gyönyörűek, most már nekem is potyognak a könnyeim :cry:
De jól esett nagyon, már egész héten ki akartak jönni :cry:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?