Enya2, az inneni csapatból senki sem szült Csabafival, csak egy régi topikost ismerek, aki igen, és ő maximálisan elégedett volt vele. Nem volt könnyű eset, egy derékprobléma miatt nagyon veszélyes volt számára a szülés, de Csabafi a várandósság alatt is végig meg tudta nyugtatni és tökéletesen vezényelte le a szülést is, a lány végig biztonságban érezte magát, feltétlenül hitt és bízott a dokiban
Lindi, hát nem tudom mit hallottál vagy olvastál a homeopátiáról, de szerintem a közel 150 éves írott (és az azt megelőző párszáz év íratlan) történelme alatt olyan még nem derült ki róla, ami mondjuk a vitaminokról, az oltásokról vagy a gyógyszerekről.
hadd mondjak részben Fibinek is ellent, ez pont nem az a dolog, amiben hinni kell

mert hogy ez működik. a helyes szerválasztás persze kulcsfontosságú, ehhez kell a szakember, a képzett homeopata segítsége, ezt nem javaslom senkinek se saját szakállra.
persze a családomnak kontrollcsoportja nincsen, de azért azt el tudom mondani, hogy mióta homeopátiát használunk, még soha nem volt szükségünk gyógyszerre, sem bármilyen beavatkozásra, és nem azért, mert hiszünk benne és nem leszünk betegek.
de betegesek sem vagyunk - épp ma voltunk egészséges-rendelésen, utoljára 4 hónapja jártunk a dokinéninél, akkor is egészséges-rendelésen -, pedig nem étkezünk sterilen és heti 5x biztos gyerektársaságban vagyunk, ráadásul minden nap más gyerekekkel, immunerősítőt sem használunk, és még csak tisztított vizet sem iszunk

ekkora mázlink nem lehet
emellett én nagyon hálás is vagyok a homeopátiának, például azért, hogy ez volt az egyetlen elképzelhető gyógymód, amely Liliróza bőrét maradéktalanul meg tudta gyógyítani a BCG oltási károsodás után. és látom azt is, Istinek mennyit segített az MMR kivezetőszer, és az alkati szere, szinte napok alatt nőtt a figyelme, a szókincse. nem a bogyóktól lesz csodagyerek

, hanem a bogyók adtak egy olyan plusz energiát (hiszen a homeopátiás szer valójában energia, vagy információ, ahogy tetszik), ami a fejlesztést és az összes munkánkat előrébb lendítette, kiegészítette, megalapozta.
a napi 2 óra házifeladatot, amit a logopédus adott, csak azért tudom végigcsinálni vele, mivel már van annyi türelme, hogy fél-fél órákra le tudjon ülni velem. és ez ahhoz képest, hogy kezdetben hogy röpködött a figyelme 10 másodpercenként, óóóóriási előrehaladás.
ezen kívül még mondjuk szedálhatnám ritalinnal, vagy hordhatnám fejlesztés címén talpmasszázsos agysejtszaporításra - ilyen is van ám!
ne vedd bántásnak, sosem akarnék rosszat nektek, de kívülről úgy tűnik, valami nincs rendben, ha egyik dokitól a másikig hordod a gyerekeket, akik meggyógyítani sem tudják őket, viszont egymást hülyézik le szakmailag, tök ellentétes diagnózisokat adva, ami után neked kell felelősséggel eldöntened, hogy kezeled a gyereket, beadod-e a gyógyszert vagy sem, ráadásul te még ezért komoly pénzeket is fizetsz (a gyógyszertárban is), miközben tudom, hogy te sem adsz szívesen antibigyót a gyerekeknek, és főleg nem fölöslegesen. kéne nektek már 1 rendes gyerekorvos, akiben maximálisan megbízhatsz
puszi,