Gy. most elkezdett festeni, Szilzi. Ja, egyébként akartam neked írni, hogy tök jó, hogy jól éreztétek magatokat az aquaparkban és remélem, hogy majd egyszer az Edinával is összejön ott egy randitok.
Igen, jó volt a fürdés, Ti már majd az ikrekkel mentek! Nagyon jó gyerekrészleg van! Te Benó, tényleg nem akartok még majd babát? A Minka olyan szép név, még a végén lenyúlom!
Hagyd a Gy-t, majd felteszi, én holnap is egész nap dolgozom, úgyhogy megtudom majd nézni! Kár, hogy nem kilenc körül jöttök erre, akkor egy percere mi is találkozhattunk volna!
Kiköpődtem megint.
Nyugodtan vigyed, ezt akartam írni, de nem ezt írtam végül valahogyan. Flóra majd megint rossz jegyet fog nekem adni. Egész nyugodtan legyen a te babád neve. A Gy.-t nem hagyom, már rajta van az ügyön.
Jó, szerintem akkor maradjunk annyiban, hogy ha lefekvésig nem jön a Tancsu, akkor a Tancsu háza előtt talizzunk, Márti, fél 10-kor. Mert azt a címet adta meg a priviben.
Nem tudom felrakni, mert nincs ezen a gépen átkonvertáló program, a Gy. meg fene tudja, milyen kiterjesztésben tette rá a pendrive-ra. Hagyjuk.
Bocsánat. Megpróbálom majd e-mailben.
Bejössztök a városba,elindultok a belváros felé a főúton..átmentek sok-sok lámpán,majd egy vasúti felüljáró alatt és a következő lámpánál y-elágazánál a bal oldalira tértek...
Ez megint egy nagy főút lesz...
Kb 150 méter és lesz balra egy OMV-benzinkút,oda menjetek be,ott taliztok vagy velem,vagy Mártival.
Ha beértek a város elejére,akkor csörizz telón és kisétálunk oda elétek....
Benzinkúttal szemben egy McDonalds van,az elég látványos,ha az megvan akkor jó helyen vagytok...
De elég egyszerü,nem nagyon lehet eltévedni....
A lényeg hogy végig egyenesen és csak a felüljáró után van balra térés...