A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Lefújták a holnapi munkámat, mert beszart a gép és most indultak Lengyelbe alkatrészért.
Flóra ha lett volna szabim jöhettem volna hozzád, mer főnökömék rajtatok keresztül mentek németbe. :roll:

Kép
muzsuzska

Flóra a másik oldalon! :D

Kép
muzsuzska

Flóra!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Benó, megnéztem a képeket, nagyon édik! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Vagyok, csak visszaolvastam.
A fenébe, Zsuzsi! De jó lett volna. :(

Kép
flóra 11

Küldött a Benó képeket? Megnézem én is.

És pont Galántán keresztül mentek?

Kép
flóra 11

Tudom, fájt is a szívem. :cry:

Kép
muzsuzska

Nem tudom de elvittek volna hozzád!

Kép
muzsuzska

Két nap múlva meg felszedtek volna! :D
Lesz még ilyen jövőre is!

Tőlünk 6 óra autóval Miskolc és vonattal 9 óra! :shock:

Kép
muzsuzska

Na én majd máskor nézek képet,menek alukálni...
Jóéjt....9

Cupp..:D

Kép

Kép[/
tancsu

A F. mostanáig aludt. Elkezdett itt forgolódni,bejelentette, hogy nem hagyom őt aludni, mert ég a kislámpa. Felöltözött és elment. :?

Kép
flóra 11

Jó éjt Tancsu!!!! Jó vendéglátást! :wink:

Kép
muzsuzska

Hová ment?????? :shock:

Kép
muzsuzska

Szia Tancsu, jó éjt! Holnap jó talit! És jelentkezzetek! :wink:

Kép
flóra 11

Azt mondta megy ki egy kicsit a levegőre. Sztem felhúzta magát,mert mikor megjöttem a Tescobol lehívtam őt, hogy segítsen a bevásárlást felcipelni. Egyedül nem bírtam, csak tejből vettem 6 litert. Nos,ő pedig aludt,én meg felébresztettem. Aztán visszafeküdt, de most meg jöttem és felkapcsoltam az éjjeli lámpát. :?

Kép
flóra 11

De annyira kikészített ez az év, hogy már fel sem veszem a dolgokat. Tegnap a bicajon sem húzódtam fel egyáltalán. Fájt a szívem utána, de már hidegen hagy, szinte természetesnek veszem,hogy velünk állandóan rossz történik.

A F. rossz kedve pedig már teljesen közömbös számomra. Mert ha megkérdem,megint rámfogja. Inkább nem kérdek semmit.Mintha nem is venném észre,hogy rossz a kedve. :evil:

Kép
flóra 11

Na, Zsuzsi,eltűntél?

Kép
flóra 11

Akkor morgós hangulatban van! :wink:

Én lent hagytam a garázsban az 5 l tejet,mert a derekamat kímélem. Párom meg elfelejtette.

Kép
muzsuzska

Jaj,két napig itt lettél volna! De jó lett volna! Na, de ha jövőre is lesz ilyen, akkor azt előre tervezd be és okvetlen gyere. :wink:

Kép
flóra 11

Itt vagyok! Megfőztem ma 3napra előre, erre holnap itthon leszek!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Milyen tej? Tartós? Mert akkor kibírja. Meg egyébként is hideg van.
Hogy van a derekad?

Kép
flóra 11

oké! :wink:

Kép
muzsuzska

Nem baj,legalább van egy pihenőnapod. :wink:

Kép
flóra 11

Az jó. Csak vigyázz, tudod, ne olyan hevesen... :lol: Csak piánóban. Nem nekünk való már az... :lol:

Kép
flóra 11

Én holnap megyek piacra. Megbeszéltem a nagyfiammal,hogy veszek neki karira vagy egy pulcsit, vagy egy kabátot.Amit választ magának. Mert ő akarja kiválasztani. Hát jó, nem lesz meglepi,de ő fogja hordani, akkor válasszon.

Kép
flóra 11

A B nálunk nagyon jó jegy. Az olyan, ami nálatok az 5-ös és a 4-es között van. Ezt hogy mondják nálatok? Négyes fölé? Vagy ötös alá?

Kép
flóra 11

Olyan tipegőssen lépkedek, a leülés és a felállás megfontoltan történik.
Rádiózáskor nem fáj! :D

A tej tartós.

Kép
muzsuzska

Azért ennyire ne légy bőszavú, Zsuzsi. :lol:

Kép
flóra 11

Gésa mama! Tipeg,tipeg.... :lol:

Kép
flóra 11

Valahogy így vagy alá vagy fölé. :D

Kép
muzsuzska

Egyszer egy álarcosbálon beöltöztettek gésának,én is tipegtem. Megérte, kitipegtem magamnak az első helyet. :lol:

Kép
flóra 11

Flóra, nekem semmilyen ciklusom sincs. Nincs hőemelkedésem, nem is volt. Petefészkeimet kilopták belőlem mert nem érzem őket. Cickók nyugalmi állapotban, két hónapja nincs bedurranás se feszülés.

Kép
muzsuzska

A petémet meg kisóztam a kádban. Királyfi szerint.

Kép
muzsuzska

Se hőhullám, csak a hajam zsírosodik 3 naponta.

Kép
muzsuzska

Jó, akkor jól gondoltam. Valahogy így hallottam én is. Nálunk az egyetemen most már A,B,C,D.E.F-eket adnak. Ebből csak az nem megy át, aki F-et kap. Amikor én jártam, akkor csak három jegy volt, 1,2,3. Vagyis volt a 4 is,de az nem ment át. Tehát ennek megfelelően

A - 1
B - 1,5
C - 2
D - 2,5
E - 3
F - 3,5 -nem felelt meg.

Kép
flóra 11

Fogyni nem fogytam, étvágygerjesztőre nincs szükségem. :D

Kép
muzsuzska

Nem járok egyetemre, de ha sok pénzem lenne mennék. :oops:

HENI! Éhgyomorral kell mennem reggel a laborba hormonvizsgálatokra?

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, nekem a Closti állított le így mindent, hogy nem éreztem a petefészkeimet,sem a cicijeimet, nem ment fel a hőm. Mióta nem szedem,most a hőm lent van, de legalább néha szurkál a petefészkem, a cicijeim meg viszketnek. A hőhullámok viszont még jönnek.Főleg éjjel kínoznak... :x

Kép
flóra 11

A gyógyszerek és a szuri miatt mennyit szenvedtem, furcsa,hogy most meg semmi.
Kiváncsi leszek megjön e gyógyi nélkül.

Kép
muzsuzska

Hát nekem sem volt olcsó, de a tandíjat az apu állta. Legalább ennyit, mert kiadás az voltkörülötte rengeteg. Az utazás,az étkezés a sok könyv,füzet,aztán sítanfolyamra befizetni, turisztikai táborba, korcsolyázásra, képzőművészeti táborba.....

Kép
flóra 11

Ha nem jön meg, akkor meg legyen zebrás tesztem, mert ha nem mérges leszek. :evil:

Ej Szilvi, de jó lehetett pancsizni nektek. A csúzdával egy gondom van, magasról indul és nekem tériszonyom van. :oops:

Kép
muzsuzska

Sztem meg kellene jönnie. Én most megemeltem magamtól a pajzsmirigy bigyót félről egyre.Lesz ami lesz, de ez az adag nem elég.

Kép
flóra 11

Akkor tudsz síelni és korcsolyázni?

Kép
muzsuzska

Mikor mész a dokinénihez?

Én szerdád megyek reggel labor, utána doki 11.30 kor. Reménykedem, hátha van korábbi időpont is lombikra.

Kép
muzsuzska

Akkor holnap Tancsu és Márti nem lesz, Benóznak! :D De remélem mihamarabb jelentkeznek! :D

Kép
muzsuzska

Márti, miért akarsz ideges lenni ? Benóék nem harapnak! :wink:

Kép
muzsuzska

Ezt vettem az apuéknak karira.Két fürdőlepedő,két törölköző, fürdősó, tusfürdőés folyékony szappan.

Kép

Kép
flóra 11

Zsuzsi,nem tudok sem síelni, sem korizni. Nem tanultam meg, utáltam,mindig leestem. :oops: Utálatos sportok a téliek, nem szeretem. :x

Kép
flóra 11

Viszont a nyári sportokat szeretem. Kitűnően úszok és megtanultam kajakozni is. :wink:

Kép
flóra 11

Holnap Luca nap.

Az asszonyoknak tilos volt varrni, mert akkor “Luca bevarrja a tyúk tojólikát”, és a ház fehérnépe azon a napon legalább háromszor kellett, hogy a küszöbre üljön, elősegítendő a bőséges tojáshozamot. Sok helyütt Luca estéjén, az ő erejének segítségével készítették el a gyógyfüvekből az orvosságokat az állatoknak. A néphagyományban igen jelentős nap, Luca méhében hordozza az újesztendő reménységeit, igaz gondjait és próbatételeit is.

Luca napjától az időjárást is jósolták: a karácsonyig eltelt tizenkét nap az év hónapjait jelölte. A hagyomány szerint minden hónap olyan lesz, mint a neki megfelelő nap a tizenkettőből. Ha esik, esős, ha száraz, akkor a hónap is száraznak várható.

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?