A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » ! A szekszárdi Balassa kórházról, orvosairól !

Hanna nagylánynak nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!
Kristóf még ma is azzal kelt,hogyˇma van a szülinapom,ugye?"
Megzabálom...Tegnap kb.20-szor hallottam,hogy"anya,ugye milyen jó,hogy ma van a szülinapom??"
Zsombor baba nagyon szép. Tudom,hogy ilyent nem szoktak mondani fiukra,de akkor is!!!!!
Engem is jelöljetek ám iwiw-en!!!!! :wink:
Na,megyek,piacozunk egyet!!!
Vendég

Hannának nagyon boldog szülinapot!
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt megnézem az iwiw-et :wink:

Köszi csajok a dicsérő szavakat.
Emma:igen voltak neki ,csak nem akartam írni.Csak azt nem tudom akinek ilyen problémái vannak,hogy mehetett orvosnak.
Na de nem akarom bántani ,mert tényeg aranyos csajszi volt.

Hanna baba

Kép Kép
Kép

Ésss kérünk szépen majd Kép az ünnepeltekről :wink:

Devcsa:lehet,hogy Berni lány ,de 7 fiú veszett elbenne. :lol:
A fiúk ,hát igen ...........legalább nem kell sorolnom a neveket ,hogy figyeljenek Kép

Dadomi:A kiállítás miatt irigy mirigy Kép Én még azt a test kiállítást szerettem volna megnézni Pesten.Berni is nyagatja az apját.JA karácsonyra Az emberi test c. könyvet kapja van benne egy mini csontváz.
Ő szerette volna ,ha az újságosnál sikerül összegyűjteni a csontvázat ,de sanjos néha lemaradt ez az ,így nem vettem többet :evil:

Ani:szólhattál volna ,hogy jösz be a városba.Szeretném letudni a tartozásom :(

Na mék az iwiw-re és nekiállok az ebédnek .Zöldbab főzi fasírttal :wink:
berni611

Köszönjük szépen, aranyosak vagytok!
A szülinapos elég beteg sajnos, nagyon lázas volt éjjel, és aszittem, megfullad, de nem. Mostmár talán szakad fel neki a cucc. Szép kis szülinap... :-)
Kristóf, arany szíve!! Képek? :wink:
Jó piacozást! Ott nem esik? Itt ritka ocsmány idő van...

been

Berni, a testet één is szerettem volna megnézni... Lehet doki lesz a lányod!
:wink:

been

Emma nem tudni :D ,de érdeklődik már 4 éves kora óta mi van belül.
Tiszta anyja :oops: legalább nem mondja a gyomrára ,hogy fáj a mája :lol:

Mindenkit visszaigazoltam.
Lépek csajok .Apa ,ha hazaért megyünk Pécsre.

Csók a családnak!!!!
berni611

Berni,Emma és a többiek akit még érdekel az emberi test kiállítás,az beszélje rá a családtagjait,mert nagyon szuper!!!!!!!!! Mi 5 éve láttuk Münchenbe. Noémi jól aludt,fél8-kor ébredtek :lol:

Kép
Kép
josi

Sziasztok,jó reggelt :lol: !

Vagyok iwiwen,Németh Ildikó és Szekszárd a város,bármilyen meglepő is :lol: :lol: .

Nem sikerül kibogoznom,ki szült rajtam kívül a Kiss dokinál? :D

Nettke,köszi,hogy megosztottad velem a tapasztalataidat,valami hasonlóra számítok én is :mrgreen: ,de nálunk szerencsére mindkét nagymama mozgósítható,ha nagyon kéne.Domival bírtam egyedül is,az elején sem kellett segítség.Kemény vagyok :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
lidike

Devcsa!

Mi remélhetőleg hozománnyal fogunk rendelkezni.... :wink:

Been!

Köszi kérdésed, most hazaadták a Banditát a kórházból. Kap intarvénásan nyomáscsökkentőt, hogy a daganat ne piszkálja az agyát annyira.
Sokat alszik, keveset eszik.
Fél oldalára béna.
Neki sajnos ez már a végállomás, csak időhúzásról beszélgetünk. A doki szerint ez is csoda, hogy idáig kibírta.
Sajna neki olyan a daganata, hogy MO-n ő az egyetlen ilyen beteg.
Remélem azért a Karácsonyt velünk töltheti még.

Jajj az én lányom olyan ördög. Másnak is zizi a frontoktól, vagy csak engem tisztel meg őkelme??? :twisted:

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Ez borzasztó........szegény kissrác. Remélem nem szenved és nem fáj neki.
Lidike,kereslek :lol:

Kép
Kép
josi

Emma! Nem magamban beszélgettem, 5-en beszélgettünk a játszóteres anyukákkal :wink:
Hannának nagyon boldog szülinapot!!!! (a vonalzótok késik!)
Kép

Berni! Jaj a kiállítás miatt nagyon örülök, most már csak egy gyerekmentes pár óra kéne, hogy nyugodtan meg is nézhessem, azért ezt nem lehet 10 perc alatt letudni, hogy berohanok, és futás haza :wink:
Lidike! Ne tégy könnyelmű kijelentéseket! :wink: Nálunk 3 év van a fiúk között, de egy jó darabig kegyetlen volt, én tényleg egyedül voltam velük. Ráadásul Domival is császáros voltam, szóval nem volt egy leányálom az eleje. Nálatok meg tényleg kicsi lesz a korkülönbség. Nálunk pl Dani a szoptatások alatt szétszedte a lakást, egyébként nagyon aranyos volt a tesóval is, de amint leültem szoptatni, azt nem tudta elviselni. És a te Domit meg ráadásul pont abban a bizonyos "ön- és közveszélyes" időszakában lesz a kistesó születésekor! Szóval, ha lesz lehetőséged a segítségre, használd ki!!!!! Ne legyél mártír, mert tényleg hülyét lehet kapni néha, akármennyire is imádjuk ezeket a kis lurkókat. Azért remélem nem ijesztettem rád nagyon! :wink:
Rékababa! Elküldöd priviben a telszámod? Egy ablakmatrica már van, igyekszem még csinálni - nem gondoltam, hogy ez a padlózás közbejön :? Hétfőn megyünk a pulmonológiára, el tudnám akkor vinni neked. Bár a szállítás elég necces lesz (nekem nem mert autóval megyünk), nem tudom, hogy lehet úgy szállítani, hogy ne legyen baja, mert ha kettőt összeteszel ragad :? Mindegy, majd valamit kitalálunk :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Kriszta! Ez nagyon szörnyű... :( Hát igen, legalább a karácsonyt együtt tölthesse még a család.
Enyémek még nem zizik, de hosszú a nap :wink:
Végre újra a szobánkban aludtunk :lol: :lol: :lol: Majd csinálok képet jó?
Szülinaposoktól kis kérünk ám képeket!!!!

dadomi

Hannának sok boldog szülinapot!!
Dadomi,Anyósom úgy szotkta elhozni nekünk,hogy irattartó bugyiba teszi egyesével őket,abból könnyen ki lehet venni.

Kép
Kép
josi

Lidike! Bejelöltelek iwiw-en! Hallod van jópár közös ismerősünk! :wink: Az egyik a szomszédunk (Dóra, és Bence babája van).

dadomi

Josi! És nem ragad rá a "bugyira" belülről???

dadomi

Csak egy kicsit,de az könnyen lejön. Ő úgy szokta,hogy már eleve erre készíti el.

Kép
Kép
josi

Én is ilyenre készítem el, de ha valamit rárakok már ragad is rá :? Na majd megpróbálom.

dadomi

Dadomi elküldtem a számom.
Bizony két pici gyerekkel nem könnyű. Nekem is 3 év van a lányok között, de mint Dadiomi írta nálunk is mindig minden akkor kellett Evelinnek mikor szoptattam. Akkor hisztiket vágott le az elején, még a földön is hempergett. Szóval nagyon nehéz volt. Nekem sem volt senki segítségem. A párom nagynénje jött egy napra segíteni, nekem az megváltás volt.

Emma szed valamilyen vitamint Hanna? Nálunk a Béres csepp a Cebion C-vitaminnal nagyon bevált. Remélem hamar meggyógyul. Sajnos az óvoda kezdés ilyen. Az első egy két év még betegség terén elég rossz.
Nálunk most Evelin kezdett köhögni, de adok neki homeos bogyót, remélem helyre jön.

Szóval iwiw-re mentek mint itt irogatnátok?!

Josi férjem is nagyon szeretné látni az emberi test kiállítást.
Vendég

Sziasztok!
Gyors üzire vagyok,Hannának nagyon boldog szülinapot!Este jövök maj d mert apa sörözni megy ,Gyerekek meg akkor már alszanak úgyhogy akkor majd senki nem akar elüldözni innét :wink: Emma,rakok majd fel képeket,Karácsony után!A többieket is megkeresem még ám :wink: Emma,micsoda hajzuhatagod van :roll: szépek a gyerekek,lesasoltam ám!
Lidike,én szültem Kiss dokinál,de ő bonyhádi!Te ugye a szekszárdinál?DadomiIldi,üzetneted megkaptam,hááát van véleményem...majd este leslek msn-en!megyek most,puszi mindenkinek,este jövök!

Kép

Kép
nettke76

Anett, komolyan gondolkodom ezen a kivándorláson. Elég nagy a hátam, sok minden elfér rajta, de azért mindennek van határa. Én soha nem bántottam meg senkit, engem viszont mostanában folyamatosan bántanak. Egyszer betelik a pohár, és már nagyon ott tartok! Még jó hogy ti itt vagytok, legalább van aki meghallgat, és ha örömről írok velem örültök, ha bajom van, azt is meghallgatjátok...

dadomi

Boldog szülinapot Hannának!
Vendég

na,akkor már engem is tessék bejelölni azon a híres iwiw-en....
Leírom a nevem,úgyis mindenki tudja már:Szabó-Cseri Anikó
Tök jó,ma is mentünk a piacon,és nem egy anyuka nézett meg elég rendesen-persze a két gyerekkel mentem,gondolom először őket ismerték meg :D
Évi bocsi,hogy nem szóltam,de elötte tudtam meg,hogy be kell menni,és tűztünk haza,hisz itt még vártak az előkészületek. Nem tudom,mikor tudok megint bemenni,de akkor ha neked is jó,akkor elküldöm a szlaszámot...megyek,mindketten felébredtek...
Vendég

Üdv az új iwiwes ismerősöknek!

Dadomi,nem is néztem a közös ismiket,na most pótolom,Domi szunyál :D

Nettke,ja értem.Ő azt hiszem az 'én' Kiss dokimnak a testvére,már hallottam róla :) .

Been Hannájának nagyon boldog születésnapot kívánok :) .

Ui: apánk ma nagybeteg(fáj a torka és 36,8 a hője)...ezért nem tudtunk teszkózni,úgyhogy tojásleves volt tojáspörivel,hihi :mrgreen: ...azért szerencsére annyira nem beteg,hogy ne tudna elmenni az évzáró buliba a kollégáival :mrgreen: :mrgreen: ---jajjistenem a férfiak :lol:

Kép

Kép
lidike

Dadomi,én is császárral szültem,picit félek is a heg miatt :roll:

Kép

Kép
lidike

Dadomi nem tudom, hogy van-e egymáshoz közük. Majd megkérdezem a párom v. apósom. Apósomék tősgyökeres bátaszékiek. Anyósom őcsényi, a párom meg kétlaki ezáltal. Azt tudom, hogy apósom anyukája nagyon fiatalon halt meg (32 éves) volt (rákban). Bár Bátaszéken sok Simon van. De ki tudja, lehet, hogy mégis szegről-végről csak lesz egy kis rokonság. :lol: :lol:
Anyósod aranyos volt nagyon, nem baj, hogy így letámadt. Üdvözlöm!

Meséltem már, hogy a bölcsibe is jár egy kisfiú akinek az anyukája májusban halt meg? Náluk is a rák vitte el. Ott a kisfiú most töltötte a 3 évet, és még van egy testvére is, olyan 5-6 éves lehet. A kisfiú mindig annyit mond, hogy őérte az apukája jön. Nem beszél az anyukájáról soha.
Vendég

Lidike! A te dokid volt mindkét fiamnál az ügyeletes orvos... Hát Daninál nagyon kiakadtam rá, panaszkodtam is a Vargának két fájás között telefonon, hogy hogyan bánik velem a Kiss doki (ugye mielőtt behívják a te dokidat még előtte az ügyeletes azért megnéz) - megsajnálhatott, mert egy órán belül már bent is volt nálam :wink: Bár akkor a műtőben nem ő volt az én dokim mellett, hanem a Pánczél :? Én akkor a Kissre nagyon kiakadtam. Dominiknál nem tudott bejönni a Varga doki, én azon imátkoztam, hogy ne a Szokodi meg ne a Kiss legyen az ügyeletes, erre ők ketten voltak :evil: Bár a műtőben akkor a Kiss nagyon kedves volt, beszélgetett velem tök normálisan.
No lépek pakolni... Persze a lakásfelújítás legszarabb része mindig a nőkre marad... :roll:

dadomi

Rékababa! Pezsgőzünk, ha kiderül valami rokoni szál :lol:
Szegény kisfiú, ő már teljesen másként éli meg az édesanyja elvesztését, mint Olivér. Lelkiek szempontjából Oli "jobb" helyzetben van - hú ez most nagyon hülyén hangzik, de nem tudom, hogy fogalmazzam, remélem értitek. Olivér még nem úgy fogja fel az édesanyja elvesztését, mint egy 3 éves gyerek, aki még szintén nem érti, hogy mi történt, de az értelme már sokkal jobban kinyílt, mint egy 15 hónaposnak. Lehet, hogy az a kicsi olyan sokkot kapott, hogy egyszerűen nem is tud az édesanyjáról beszélni, lehet, hogy ő úgy éli meg, hogy itthagyta őket az anyukája, és nem akar visszamenni hozzájuk, és még lehet, hogy saját magát is hibáztatja, mert esetleg előtte valami rosszaságot csinált, és úgy gondolja, hogy miatta ment el az anyukája. Talán még mérges is rá, mert itthagyta őket. Ekkora gyerek még másként gondolkodik, mint egy felnőtt. Jaj remélem értitek mit akartam "mondani", bár elég zagyva lett...

dadomi

Én is bejelöllek az iwiwen... Névrokonom..

Kép
fridus

Dadomi sokan mondják,hogy nem valami kedves,én szerencsére semmi ilyet nem tapasztaltam,igaz,mint írtam is elég régi az ismerettség(nála születtem :lol: ).
Értünk nagyon sokat tett,sajna voltak gondok Domival mikor született és ő olyan rendes volt velünk,amilyet nem is vártam volna el senkitől. :)
Miért voltak császárosak a fiúk?Az én gyerkőcöm faros volt és nem is kicsi(4290gr és 61 centi),úgyhogy esélyem sem volt a sima szülésre :roll:

Olyan szomorú ez a sok rákos eset,amiket írtok :cry: nagyon kegyetlen tud lenni az élet :cry: :cry:

Kép

Kép
lidike

Cseriani!
Megtaláltalak,tök jók a képek az iwiwen, az összebújós alvóson majdnem pityeregtem is :)

Kép

Kép
lidike

Ildim,elhiszem....ez tényleg durva!Megdumáljuk ezt mindenképp!én is kereslek Benneteket az iwiwen tovább.ha vki nem lene meg,akkor sikítok :lol:

Kép

Kép
nettke76

Nettke azt hiszem akkor sikíthatsz. Én nem vagyok rajta. Jobban mondva párom fent van, de nem tettünk képeket, csak regisztrálva vagyunk.
Vendég

Lidike! Dani hatalmas volt (4180g és 61 cm :D ), és ráadásul nem is tágultam. Dominiknak meg a szívhangja volt nagyon rossz, lement 60 alá. Azonnal vittek a műtőbe, de azokat a perceket (amik óráknak tűntek nekem) senkinek nem kívánom... :(

dadomi

Dadomi elhiszem :cry: Jól meg tudják ezek a gyerekek ijeszteni az anyjukat,de a lényeg,hogy végül minden oké legyen :D .Majdnem ugyanakkorának születtek a gyerkőceink :lol: és Domid mekkora volt?Mert azt mondják,hogy a második nagyobb szokott lenni,na én ettől félek :roll: .

Szerintetek ilyen kis korkülivel lehet esély a sima szülésre császár után??

Kép

Kép
lidike

Lidike,én nem is tudtam hogy két Kiss doki tesó...hát nagyon jó volt a bonyhádi de amint írtam is régebben,eléggé elkutyult a végére,és ezért csalódtam benne.Tudta hogy gáz van a terhességgel-egy ritka lepényi rendellenesség volt-mégsem törődött velünk.Csak a kitolásra ért oda a szülőszobára,holott a vajúdás első percétől ott volt,Ő volt az ügyeletes.az ebédlőbe szaladtak érte hogy jöjjön mert elindult a Baba.Aztán utána már csak a főorvos foglalkozott velem szülés után,Ő egyszer jött be,varratot szedni.nem is adtunk neki annyi pénzt amennyi a tarifája volt,sztem nem érdemelte meg.néztelek benneteket is az iwiwen amikor jelöltelek,hát gyönyörű ez a kis Domi is,Ti meg apátokkal együtt szemtelenül fiataloknak tűntök
:lol: :wink:rékababa!hát úgy nehéz is megtalálni :wink: Én Misliné Szabó Anett.Dadominál is megtaláltok.Dominika ez annyira szörnyű :cry: mennyi idős a picike,ha megkérdezhetem?Nemrég kapcsolódtam be és nem tok róla semmit :oops:

Kép

Kép
nettke76

DadomiIldi,Danival lassan összenőttök :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Sziasztok csajok!

Ani:vald be nem akrsz talizni velem :twisted: csak vicceltem ,figyú nem gond ha akkor szólsz amikor indultok.

Dadomi:húúú elég kemény lehetett ,Domi születése :cry:

Nálam egyszer ment el a zsívhang ,de szerncsére hamar visszajött.
Mondjuk meg kínlódtuk a szülést rendesen,amikor végre megszületett nekem akkor tünt úgy hoyg mi van má nem sír és csak megy az idő.Jó így utólag nem bánom ,hogy nem császárral született Zsombi,de akkor........Szóval nagyon -nagyon mély nyomokat hagyott bennem a szülés és nem túl jókat.
Egyébként csodálkoztam ,hogy az én és a Zsombi zárójában is benne vannak a szülés alatt szerzett sérülések.

Ildi:én a Kunnál szültem a Zsombit,Berni Pécsen született.Na a Berni születése az perfekt volt egy hang nélkül megyszültem,pedig ő is 4090g-mal született,mondjuk 34-es fejkörfogattal,de jó széles vállal.az ő születése kellemes emlékekkel tölt el.
berni611

Lidike!

Esély mindig van!!! Kérdés az orvosod hozzáállása!!!
A legtöbb doki, automatikusan császározna. Beszéld meg vele, hogy neked mennyire fontos a természetes szülés, de sztem a heg miatt nem lesz kedvére a dolog.
:-)

Fúúú megittam egy pohárka Pina Colada-t és úgy leamortizált, hogy csak na.... :oops:

Hannácskának mi is boldog szülinapot kívánu k!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Ildi:nálam nagyobb lett a Zsombi 4470g-mal született és 36-os kobakkal.
berni611

Szekszárdon ,ha császár volt az első a második mehet simán ,de figyelnie kell a dokinak nagyon.
A szobatársamnak az első csaszi volt a második (2 évre rá) sima szülés. Ja és 4kg volt kereken a kislány,mondjuk nagyon pici feje volt meg a válla sem volt olyan széles.

Szóval orvosa válogatja ő dönti el,hogy válalja e
berni611

Húúú Berni...hatalmas lett Zsombi :roll: Mit adtál Neki odabent enni??? :lol:

Kép

Kép
nettke76

Semmi extrát :wink: ,de hús hússal ettem ,nem is csodálkozom ,így utólag mert nullás a fiam vére.
És nem vitaminos baba,mert rosszul voltam a terhes vitaminoktól.Nálunk ez genetikai dolog.
Az én részemről ,mert a párom 3kg pár deka volt :lol: Anyós azt mondta olyan volt mint egy béka :lol:
Én kereken 4kg- val születtem tesóm is 4kg feletti volt.

Cska azt sajnáltam ,hogy az 56-os ruhákat 2-3 napig tudtuk hordani :( mindenki azt hitte ,hogy 2 hónapos.

Ezért nem nagyon akarunk 3-dik gyereket ,na az mekkora lenne és ki szüli meg :?
berni611

Megyek törpördögöt fürdetni,aztán bekukkolok.Nincs itthon a Zuram,miért ne lehetne megasztár közben is beszélgetni?! :lol: :lol:

Kép

Kép
lidike

lidike,el kell keserítselek,ma nem lesz megasztár...
Nemrég mentek el a vendégek,még romeltakarítás van,csak hiányoztatok :wink:
Kedves Misliné,honnan ismerhetlek én téged? Iszonyú ismerős a neved. Mindjárt megsasollak...
Évi persze,hogy nem :P
Figyu,hétfőn meg kedden tuti nem megyek be,itthon lesznek mindketten,és eléggé taknyik-bár Kristóf sokkal jobban van,mint tegnap...
Kiváncsi vagyok,hogy fognak kedden szurit kapni :shock:
Szerdán ismét sütnöm kell,csütörtökre az oviba. De ha már Kristóf mehet szerdán oviba,akkor lehet Elizával beugrunk. De akkor csörgök elötte mindenképpen,ha neked tényleg nem baj,hogy csak elötte csörömpölök...
Vendég

dadomi drága,mondd meg nagyobbik csillagszeműdnek,hogy már hónapokkal ezelött bejelölte egy bányarém iwiw-en,igazolja már vissza,ha ráér(én lennék))) :lol:
nettke nem tudom,hogy honnan ismerlek,de megiszom még egy sherrit,hátha rájövök :lol: :wink:
Vendég

Lidike! Dominik 37. hétre született, 3520 g és 55 cm volt. De ugye még 3 hetem vissza lett volna, ha csak 20 dekát számolunk egy hétre, bőven 4 kg fölött lett volna ő is. A Vargának mikor mondtam, hogy mekkora lett (azért másnap már bejött), visszakérdezett, hogy "Ilyen kicsi?", mert ő nagyobbra számított, így is, hogy előbb született :shock: Az UH-n mindig hatalmas volt Domi. Én is sima szülésre készültem, azt mondta, hogy akkor úgy indulunk, de ha bármi gond lenne azonnal műtő. Hát még a szülés sem indult meg, de már gond volt... És senkinek fogalma sem volt róla, hogy miért volt rossz a szívhangja Dominak, semmi rá utaló jel nem volt. :?
Ja a fejkörfogata viszont mindkét manónak 36 cm volt :shock:

dadomi

Cseriani! Oké, visszaigazolunk majd! :lol: Te bányarém??? Én százszor jobban le vagyok amortizálódva... :roll:

dadomi

dadomi te le,én meg felfelé amortizálódtam,mióta itthon vagyok-SÚLYBAN!!!!!! :?
Vendég

Ani:miért lenne baj ,hisz én mondtam ,hogy nyugodtan csörögj :wink:
Csak meg gyógyulnak addigra :(

Én a Film+on nézem a Csonthülye c. filmet :lol: :lol: :lol:

Nem sokára nálunk is fürcsi.Szerintem már nem jövök,holnap tanulás,készülünk az utolsó tanítási hétre.
A mi tanítónénik nem szólt ,lesz e záró dolgozat magyarból.A másik osztályban szerdán lesz.
Készülünk rá ,mert képzeljétek szegény gyerek 3 hibára csak 86%-ot kap 22 pontból 19-et ért el.

Matekból is volt 3 hibája de az meg 92%-os lett ,na igazodj ki rajtuk.
Mindegy én csak a hibák számaival foglalkozom .
Majd akkor izgulok ha 5-nél több hibája lesz.
Na a mi a legszebb ,hogy egyik sem szólt előtte ,hogy egy kicsit gyakoroljunk.Ezt vagy azt ,mert lesz a dolgozatban ,hogy jól sikerüljön.
Mindenap olvasunk ,meg tanuljuk a német szavakat.
Matekozni ,meg magyarból is komolyabb feladatokat csak hétvégén szoktunk csinálni.
Komolyan sajnálom a gyerekeket.Ezek szerint tanulnak a suliban ,haza hozom 4 kor és még akkor is nyüstöljem ......... :cry:
és ez még csak az 1 osztály.
Na befejezem a nyafogást :oops:

Jó éjszakát nektek!
berni611

Ani:súlyról inkább ne is beszéljünk Kép

Majd ,ha lesz időm akkor Kép talán meg lesz az álom súly :roll:
berni611

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?