Linda!
Melyik kedves leányzókra gondolsz? Talán rám
? Én itt vagyok, csak ti tüntök el mindig
! Mikorra várható az eredmény? Gyurcim is imád motorozni
! Betti!
Siess
! Banyóci
2004.02.19 13:26
Ma pl. karizomerősítés is volt, mert mérleghintáztattam...
2004.02.20 13:36
. De hogy minek?? Pont az előbb jutott eszembe, mikor pakoltam a mosógépbe, hogy ha hoznak ajándékot, én képtelen leszek puszit adni apósomnak! Meg egyeltalán minek adnak ajándékot, azok után ahogy bántak/nak velem??? Szóval elegem van belőlük.. meg most szedhetem rendbe a lakást csilli-villire
. Pedig egyeltalán nem érnek ennyit!!
Úgyhogy téma lezárva
. 
. Külföldön sem, jó, Mo.-n néhány helyen igen, oszt.kir-on, meg nyaralni Balatonon, Zsórifürdőn, Hajdúszoboszlón, meg Abádszalókon. Már három éve oda járunk nyaralni, Atiék még régebben. De az is kezd már el balatonosodni
. Ja meg kiskoromban voltam az állatkertben. De se vidámpark se semmi
Nem voltunk akkor sem valami tyú de gazdagok, pénz nélkül az ember meg nem sok helyre tud elmenni. De annak ellenére hogy anyu egyedül nevelt hármunkat, minden évben elmentünk egy hétre nyaralni
. Most érzem csak át mekkora dolog ez!!
azért remélem nem haragszol?
. De mi nem is tartjuk ezt a napot.. nem értek egyet vele ezért.
. Nem látták még az UH-n hogy fiú lesz vagy lány? Minek örülnétek jobban? Egy egészséges fiúnak, vagy egy egészséges lánynak? Vagy kérdeztem már?
. Számomra ismeretlen okból pont azokat a dolgokat kívánom, vagy inkább csak azokat tudom megenni, vagy meginni, amik a legjobban hízlalnak
.
.
.
2004.02.20 15:16
2004.02.20 17:56

2004.02.23 09:28

2004.02.23 13:48
. Nem tudom Banyócival mi van?? Remélem nem betegek vagy valami!
.
szóval le az apósokkal!!!!!
.
.
.
. Ráadásul Mendi ma már nem alszik, mert reggel korán kelt, és elaludt a babakocsiban, így estig nem fog szunyálni
.
. Ma éjjel is fent volt, ült az ágyában és üvöltött
. Kezdek kikészülni..
. Aztán visszamentem a babakocsiért, még szerencse, hogy leértem a lépcsőn a földre, csak aztán estem el, akkor is csak a térdeimre. Ha lefejelek a lépcsőn akkor gáz lett volna! De azért így is megijedtem! Aztán egy szomszéddal együtt szálltunk be a liftbe. Mivel kis ... lift van, alig lehet elférni, ezért Mendit beletettem a babakocsiba, de nem kötöttem be, mert egy emeletet mentünk csak. Hazaértem, levettem a kabátomat, addig Mendi előrehajolt, és ahogy volt, kiesett a kocsiból.. szóval qrvajó napom volt!
. 2004.02.23 14:04
Itt maradunk Danival magnak. Már előre parázok, hogy fogom bírni. Hiányozni fog. 2004.02.25 14:57
!
! Nincs olyan szerencsétek

!
, sütött Gyurcinak egy egész tepsi sütit...

.....! Hát komolyan mondom, megáll az eszem! 

! Most döbbenek csak rá, hogy rajtam kívül itt mindenki babás! Még ilyet!
! Olyan jégpáncél volt végig, hogy a kocsibeállón még kigurultunk, de utána se előre se hátra nem tudtunk menni. Olyan ideges voltam már, hogy nem tudunk visszaállni az autóval, azt hittem, hogy bezuhanunk a szakadékba

! Végül hosszas sószórás és lapátolás után sikerült.
! Külföldön is csak pár helyen!
! Nekem is van szemem, meg a fiamnak is elég jó az izlése
! 

!
! 2004.02.25 14:57
. Nagyon jó ötlet lenne..
.Majd mesélek, most van egy-két dolgom... 2004.02.25 15:53
az 1-ik ismerősöm 12 hetesen érezte! Úgyhogy szerintem őt érzed.
2004.02.25 16:01

Anyum már jobban van ma be is ment dolgozni, igaz taxival, de az is haladás.
2004.02.25 18:25
A dokinak nincs videója a rendelőben. Majd most AFP után a kórházban csinál felvételt és megyek a Praxisba is.
2004.02.25 18:47
2004.02.25 19:38
!
! Én tuti megbolondulnék, ha Gyuri menne el ennyi időre. Néha már akkor ki vagyok bukva, ha valamiért 1 órával tovább marad az üzletben. Nem tudom mi lesz itt tavasztól. Akkortól egészen őszig kb. reggel 7-8-tól este 8-9-ig nem lesz itthon

! Gyere majd sokat, szórakoztatjuk egymást
!
! Néha amikor beteg, vagy jön a foga, vagy front van, akkor igen, de amúgy jól alszik. Nem tudom, hogy alapjáraton ilyen, vagy attól, hogy mindig próbáltam ezen a téren következetes maradni. Na nem mintha olyan nagyon következetes anyuka lennék
, de aludni én is imádok
, igy ebből sosem engedtem. Este kb. 9-kor fekszik, és ha nincs semmi gond alszik is reggel 9-10-ig
! Délután meg általában 3 órákat szokott hunyni
! Magyarán ha alvás idő volt, akkor mindig menni "kellett" aludnia, ha akart ha nem. Volt, hogy nem aludt, csak "pihent", de addig is az ágyában volt. Illetve volt olyan is, hogy korán be akart ájulni (6-7 felé), de ezt meg nem hagytam. Mint ahogy Linato is irta, ilyenkor inkább valamilyen pörgős játkba kezdtünk. 2004.02.25 20:19
Ráadásul kedves párom itthon dolgozik, és elég sokat elfoglalja a gépet...na persze alibi munka, játszik!
2004.02.25 20:36
2004.02.26 13:54
! Csak mostanában jutottunk el odáig, hogy nem kell folyton utána rohangálni. Szóval kitartás
, egyszer majd Bence is vissza fog venni az iramból
! Na nem mondom, hogy most egy angyal, de azért nagyjából tisztában van vele, hogy mit lehet és mit nem.
, tudom milyen nehéz ez
!
, csak pár napig nem volt túl jó kedvem
.
.
. Ágyból nem tud kijönni, de ha ki is tudna sem menne vele semmire sem, ugyanis a szobájából akkor sem tudna kijönni. Jó magasan vannak a kilincsek, még nem éri fel
. 2004.02.26 17:29
2004.02.27 13:31

! 

! Kárörvendő vagyok
? 2004.02.27 13:37
2004.02.27 14:06
.
DE az eredménye jó lett..
már nagyon szeretnék túllenni rajta..
. Iszonyat sokat mozgott, a doki rá is írta a papíromra, hogy élénk magzatmozgás
. Meg hogy nem szoktak ilyen szépen beállni a babák. Nagyon jól beállt itt a fotózásra a kicsi
. Olyan jól esett hogy ilyen rendes volt! Meg hogy hallhattam a szívverését
nagyon jó érzés volt! 2004.02.27 14:14
2004.02.28 12:02
Daninak is van kipakolós szekrénye, de az uncsi. Az alváspróbléma nálunk régi, ha emlékszel már régebben is panaszkodtam, hogy nappal sztrájkol.
2004.02.28 21:55
.
. Ez az a sztárorvos? Mármint anyagilag.. 
.
.
. Megpróbálok majd képet rakni de nem ígérem.. nem egyszerű feladat. Megpróbálom rábírni a páromat hogy csinálja meg a dolgokat a gépén mert már nagyon idegesít..
kitartás!! 2004.02.28 22:10
2004.02.29 13:18

! Tegnap este is alig birtunk elindulni itthonról, de most nem volt azért olyan veszélyes a helyzet, mert tök vizes volt a hó. 

! 

. Vajon mi a franctól lehet? A lényeg, hogy megnyugtattak a babával kapcsolatban
! Ezt a kúpot én is csak hallomásból ismerem.
, már rég el is felejtettük, csak akkor és ott érintett kicsit rosszul. Na de ki nem vitázik soha? 2004.02.29 15:29
. Azelőtt sosem volt ilyenem és hála az égnek azóta sem. Akkor én is utánaolvastam sok helyen és mindenhol azt írták, hogy várandósan sokkal könnyebb elkapni egy-egy fertőzést. Nyugi, hamar túlleszel rajta!
.
. Meg tényleg sokan vannak akik nem tudják hogy vinni kell, vagyis inkább hogy ajánlott. MErt nem kötelező!! Én is csak a másik topikból tudom hogy ajánlott aztán a babaszobán olvastam, hogy miért is jó az, meg hogy az első szemészeti szűrővizsgálat már 9hónapos korban esedékes. Ehhez képest én késtem fél évet vele.. De szerencsére minden rendben van. Viszont itt a házban van egy kisfiú akinek az anyukája az én hatásomra vitte el és most szemüveget hord. Sőt az is lehet, hogy eddig azért nem indult el, akár mászva akár máshogy mert nem látott rendesen..
.. 2004.02.29 16:23

? Hogy telt az első magányos éjszaka? 

! 

? Mindjárt meg is sértődöm
! Ezt a rágalmat!
! 2004.02.29 16:25
2004.03.01 17:20
! Íme, ők
:
. Ennyit a nagy szerelemről

! 2004.03.01 18:29
2004.03.01 18:36
, szülni is a szabijáról jött be. Ott helyben nincs másik doki?
voltak itt, bár ő nagyon elbújt a képen a háttérben. Cuki ez a kiscsaj
, nem? 2004.03.01 19:01
2004.03.01 19:38
! Sokáig vaciláltam a váltáson. Ma már nem gondolkodnék ennyit, kapásból váltanék. Ha hívtam, hogy szarul vagyok, közölte, hogy 1 hét múlva menjek be a kórházba...stb....

. Fogtam magam, és kerestem másikat
. Akkor voltam félidőben. már az elején elmondtam, hogy mik voltak a problémáim a másik dokival. Azt is elmondtam, hogy nekem olyan dokira van szükségem akiben megbízhatok, akire bármikor számíthatok. Nem csalódtam benne

. Ne félj! Légy bátor, merj váltani! Akár kórházon belül is! Ez nem neked kell hogy kellemetlen legyen, hanem az eddigi dokidnak! 2004.03.02 13:59
Nagyon jól néz ki!!!2004.03.02 14:22
de más nem jön rám
.
. Majd rakok képet.. talán holnap..
- tudod miért, ugye?- nem tudom mit problémázik..

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|