Na most ráérek olvasni és reagálni, meccs van
Marci megkergült szerintem, azért pörög ennyire. De érzem én, hogy meglesz ennek még a böjtje

Melike, kérdezted mitől ilyen ügyes Marci. Csak egy dolog miatt lehet... A gének

De már Zoé is gyönyörűen ácsorog
Szilvi, nagyon jól áll Mercikének a kis kollekció. A szín is jó, meg a fazon is. Én mondjuk nem szeretem a kötött babacuccokat, így már amikor pozitív lett a tesztem, elkezdtem anyunak adagolni, hogy ne lásson el minket mindenféle kötött cuccal, mert csak sértődés lett volna a vége, ha nem adom a gyerkőcre
Ancsika, én próbáltam a 2-s Bebát. (Mi most Beba HA-t eszünk) De szinte több jött vissza belőle, mint amennyit belenyomtam... Szóval csak egy napig próbálkoztam, most félreraktam. Szóval segíteni sajna nem tudok... A szótagokhoz meg gratulálok!!!! Nálunk még nincs ilyen, mi tényleg csak mozgásban vagyunk jók
Kata, nagyon jóóóóó ez az ülés. És milyen büszke rá Milán

És akkor ha dönthető, akár most is tudjátok már használni, nem? Marci is nagyon kinőtte már az övét, muszáj lenne lecserélni...
Márti, nem keveset spóroltatok az üléssel. Képzelem, milyen boldogok voltatok

És tök jó, hogy Kristóf jobban van

És tök jó, hogy eszik megint. Akkor ezek szerint a betegsége miatt nem evett
Stella, ha délben hazajöttél, nem is ettél ott???? Pedig nincs is annál finomabb

Ex-pasiméknál rendszeresen volt disznóvágás. Nekem nem kellett aktívan részt venni, mert túl kényes vagyok hozzá

De a zabálásból sosem maradtam ki
Mirabelnek és Máténak pedig jobbulást!!!