A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló Tancsu! :D Gyere ám! :D

Kép
szilzi

Vége a talinak???????? :roll:

Kép
muzsuzska

Na...

Benzinkutat megtalálták,mi meg Őket találtuk meg...:D
Le vannak fotózva Gergővel,ez a bizonyiték hogy tényleg itt voltak... :wink:

Kimentünk Vadasparkba,viszont nekünk félidőben le kellett lépni,mert inasnak ebéd volt...
Most Mártival csaviznak,este 6 körül jönnek vissza... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Kép
muzsuzska

Irigy vagyok, én is ott akarok lenni! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

végigcsináltam a kincsvadászatot mind a 4 pályával!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Legközeleb Te jössz...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Mentem fejni,mert még 40 mili hiányzik és mindján jönnek a tejért...inasom alszik,igy kihasználmo..
cupp....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Hú, de jó nektek! Én is szívesen csaviznék most veletek.
Reméljük este jöttök egy közös partira. :wink:

Kép
flóra 11

Szilzi,én barátcserjét már szedtem. Biztos tovább kellett volna szedni.

De ezt találtam még.

A túlzott ösztrogénmennyiség rákkeltő.
A nőben két féle nemi hormon termelődik: ösztrogén és progeszteron. Az előbbi túlsúlya okozhatja a miómákat és az emlőben az elváltozásokat. Hiánya csontritkulást, sziv- és érrendszeri bajokat.

A két hormon egyensúlya az optimális, tehát egy hormonvizsgálatnak el kell döntenie, miből van kevesebb a Te szervezetetdben.

Ha ösztrogén hiányod van, az pótolható természetes növényi szerekkel is: szója, vörös lóhere, ligetszépe olaj.
Ha progeszteron hiány van, annak természetes megfelelője a barátcserje növény, vagy a "villa rosa" kapszula.

Kép
flóra 11

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :D Várjuk a fotokat! :D

Én bekemerültem a Zsuzsi játékaiba! :D Kicsit idegbeteg lettem!

Kép
szilzi

Szal van homeóos megoldás is, csak tudni kell a hormonszintedet,hogy mire van szükséged.

Én kedden remélem mindent pontosan megtudok a dokinőtől.

Zsuzsi,kérdezted, kedden megyek dokihoz.

Kép
flóra 11

Én vettem a Norbikának egy dzsekit. Végül kijött utánam, tehát ő választotta. Nem volt olcsó, de tűrhető. 7000,- Ft volt. De bundás bélése van, tehát táélen is hordhatja.

Kép
flóra 11

Most megyek teregetni és megyek anyámhoz. Nincs nagy kedvem, de ez van. :?

Kép
flóra 11

Indulok. Majd este jövök.

Kép
flóra 11

Helló csajok! :D :D :D :D :D A Mártitól jelentkezem. :D :D :D :D :D Nagyon jól elvagyunk! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Már rengeteg helyen jártunk eddig, és még járunk is estig, mert 9-re megyünk vissza a szálláshelyre, amit lefoglaltunk, az erdő tetején, egy nagyon romantikus, igazi erdei panzióban. Addig még visszamegyünk a Tancsuhoz, aztán a sétálóutcába is elmegyünk még. Eddig voltunk a vadaspark után ebédelni egy étteremben, utána Lillafüreden, meg fent az erdőben, aztán a miskolci kilátónál, ja, és legelőször pedig Tancsuéknál. Most pedig a Mártiéknál vagyunk, majd innen pedig megyünk tovább. Jó a társaság.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Majd jelentkezünk később (ma vagy holnap).

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Na most lépünk Tancsuhoz. :D Puszi.Ja én most Márti vagyok :D

KépKép
benó

De jó ez a kép! :D Irigykedek! :oops:

Kép
szilzi

De jó társaság! Nagyon jó nektek! Benó,Te már majdnem mindenkivel taliztál! így előnyben vagy. Milyen jó neked! :wink:

Kép
flóra 11

Nekem lejárt mára :D
Most három napig nem leszek, megyünk Füredre, szerdán jövök!

Jók legyetek,

puszi
Szilvi

Kép
szilzi

Halihó.Most jutottam a géphez.Voltunk Tancsuéknál.Elindultunk a sétálóhoz,de rájöttünk akkor nem érnek időbe a szállásra Benóék,így nem mentünk be.Nem baj,nem olyan nagy dolog csak szépen ki van díszítve.Még a b.nőmnek beszárítottam a haját,zuhanyoztam és most itt vagyok. :D

Kép
martik77

Eléggé elfáradtam.Egyedül vagyok a kutyuval.L.éjszakás,Döme az apjával. :D

Kár,hogy menni kellett Benóéknak a szállásra mert nagyon jól eldumcsiztunk Tancsuéknál. :D

Most lefekszek,holnap még kimegyünk Tapolcára remélhetőleg :wink:

Puszi. :D

Ja és a lényeg!!!!
A Vadasparkban Tancsu párját követte egy gólya!!!Az úton ott sétált utána!!Ez több mint gyanus :wink:

Kép
martik77

Szia Márti!

Kép
flóra 11

Szal akkor sűrű napotok volt. És még holnap is az lesz. Jó nektek. :wink:

Kép
flóra 11

Még vagyok!! :D

Kép
martik77

Nekem csak a háztartás jutott. :( Anyámnál voltam,bevásároltam neki és magamnak is. Eljött velem a nagyfiam is. Itthon mikor megjöttünk gyorsan főztem egy spenótot,hozzá tojást és krumplit. Aztán itt voltam,nézegettem,hogy írtok-e. Közben pedig kivarrtam, tudjátok a képecskét, amit karira szánok majd valakinek. Aztán kitakarítottam a vécét és a fürdőt,elpakoltam a leszáradt ruhákat, felsöpörtem, elmosogattam. Rend van. Most megint bekukk.
Egyedül vagyok, a fiúk átmentek a keresztanyjukhoz, Norbika nem,ő tanul. A F. nem tudom hol van. Délben volt itthon ebédelni, aztán ment vissza még dolgozni. De ilyen sokáig? :shock:

Kép
flóra 11

Hurrá! Ma úgy is akkora pangás volt itt! Na de nem csoda,hiszen a fele társaság közös programot szervezett. :lol:

Kép
flóra 11

Akkor most mégsem vagy?

Kép
flóra 11

Sokat mentünk,az tuti. :D

Kép
martik77

A spenótot elsóztam. :?

Kép
flóra 11

Ja, akkor vagy. :lol:

Én meg csak megint a háztartás körül forgok. De idegesít ez a F., hogy hol van. :?

Kép
flóra 11

Én nem szeretem a spenótot :x

Ma voltunk egy étterembe,persze nekem volt a legnehezebb kaját választani :oops: :D

Kép
martik77

Már mikor kellett volna hazaérnie? :shock:

Kép
martik77

Rácsörögtem a F.-ra. Itt van már a ház előtt. Tehát elköszönök Márti, mert még szeretnék vele dumcsizni,egész nap nem találkoztunk szinte.

Te is fáradt vagy,pihizd ki magad. :wink: Kell az erő holnapra is.

Kép
flóra 11

Jó éjt Márti!

Kép
flóra 11

Oké!

Puszi!Jó Éjt! :D

Kép
martik77

Halihó!!!!

Merre van mindenki?? :D :D :D

Még mindig fáradt vagyok,de nem baj! :D

Tancsu:Gergő jó baba volt éjszaka? :wink:

Kép
martik77

Vajon hol lehetnek Benóék??

Lehet hazaszöktek? :D

Kép
martik77

Helló! Szép vasárnapot! :D

De hol van mindenki? Azért beköszönhettetek volna reggel. Na mindegy. Csak jön majd valaki.

Kép
flóra 11

Itt vagyok!!Nem látsz!!!! :D

Kép
martik77

Én ma már kimostam egy adag ruhát, kiteregettem, A kenyér sül. :lol: Felraktam a levest is főni,fini pipileves lesz. És fő a gombás csirkepaprikás is. Sőt, még hímeztem is! Az egyik képecske már majdnem kész. :wink:

Kép
flóra 11

Helló Márti! Örülök, hogy legalább Te nem tűntél el. :lol:

Láttam, hogy voltál már ma,de azt hittem azóta már nem vagy.

Kép
flóra 11

Vagyok.L. alszik.Várom,hogy hívjanak Benóék. :D
Most hívott valaki,de hiába vettem fel nem hallottam a túloldalon senkit.Biztos kevés a térerő.Tuti ők voltak,nembaj majd csöriznek még. :wink:

Sikerült pároddal mindent megbeszélnek?

Kép
martik77

Képeket rakok fel az iwiwem-re,meg a barátnőmére. :D

Kép
martik77

Na ők Benóék voltak,most csörögtek megint. :D

Kép
martik77

Beszélgettünk. Nem volt semmi fontos, csak egész nap nem volt itt, dolgozott és már hiányzott. :D

Kép
flóra 11

Na,és mit mondtak?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?