A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Dita!

3 fagyink van még.
Te hogy állsz??
Vendég

SENSI
Röviden: lombik előtti vizsgálatok megvoltak, jövő héten hystero utána konzi és akkor tudjuk meg hogy mikor kezdhetjük. Bővebben: www.dituli.blogspot.com :lol:

dita75

Sziasztok!

Szerintem akinek 20-a körül indulna bármi ne élje bele magát, mert nekem azt mondták, ha 20-án megjön, akkor 1 ciklust ki kell hagyni, rosszul jönne ki időben az egész. Ha később, kb. 1 héttel, már jobb a helyzet. Tuti ilyenkor nem akar majd késni a menzeszem.

Sensi! Nagyon szép Anna, és kicsit irigykedek, hiszen nekem az első lombik nem sikerült, igaz fagyik nekem is vannak. De remélem a második már összejön nekem is.

2-a pihenőnap és 5-én sem tudom lesz-e műtő, mert én azt számoltam, hogy ha 20-án megjön, akkor 5-én lett volna a beülti, de kiderült nem lesz valamikor akörül műtő, tehát most reménykedhetek hogy késik :)

Találkoztam ott egy lánnyal, akinek eddig voltak spontán terhességei, és ha minden igaz ez a lombik az első volt neki és sikerült. Irigykedtem, de mikor mondta, hogy a terhességei 24 hetében mindig elfolyt a magzatvíz már nem irigykedtem annyira, hiszen most izgulhat ez a terhesség vajon jól sikerül? Sokszor belegondolok, mennyien vagyunk, és mindenkinek más a problémája, és mégis a sors dönt, kinek mikor hozza el a szerencséjét. Nekem ez az év tele volt rossz dologgal, reménykedek a 2009 talán jobb lesz és felfele ível majd a sorsom.

Lányok, akiknek sikerült, drukkolok, és kívánom, hogy mindenkinek egészséges babója legyen....
remény73

Remény!

tudom rossz érzés mikor másnak sikerül, és bocs mindenkitől, hogy idepofátlankodtam, de én is keresztül mentem mindenen 4 évig próbálkoztunk mindenféle módszerrel természetgyógyásztól a boszorkányig, nem httem el,. hogy nekünk meddőségibe kell járni:(
És hát a terhességem se volt egy problémamentes 3 hónap kórházzal.
De sikerült!!!!! És remélem ez mindenkinek ad erőt ahhoz hogy fel kell állni és folytatni kell mert sikerülni fog,és utánna ez mind feledésbe merül

Dita!

Szorítok hogy minél elkőbb indulhassatok:)

Hát nekem lehet akkor csúszik minden:(mert kb 20 körülre várom vagy kicsit hamarabb.
A fenébe:(((
Vendég

Kép
Kép

Remélem mindenkinek jól írtam minden adatot!
Ha nem akkor írjatok!

Kép
akire79

Eléggé elkeserített, hogy W. elmegy és hogy január elején nem nagyon dolgoznak.
Úgy látszik ez egy jel, hogy nem tudom elkezdeni az inszemet.
Már június óta húzódik az első inszem (először cysta, majd munkahely-váltás miatt....)
Azért szerintem ha megjön mégis elmegyek a BMC-be, hátha 5-e körül valaki mégis megcsinálja...
Utána megint nem tudom mikor fogok tudni menni, mert a munkahelyemről nem nagyon tudok eljönni, az éves szabim pedig elmegy a vizsgaidőszakokra :cry:
Na mindegy, bocsi a panaszkodásért!

W. doki "betegei", ti kit fogtok választani?
Ha szétosztanak bennünket a már meglévő többi doki között, akkor már nem napokat, hanem komplett heteket fogunk tölteni a BMC-ben sorbanállással :lol:
Esetleg lesz valami új orvos?

Kép
akire79

akire: Kivennél a pihenősök közül? A január már olyan közel van. Én Zekéhez megyek, ha W. tényleg elmegy, de szerintem ez még nem biztos. Reméljük azért, hogy lesz új doki, mert ennyien biztosan nem fogják bírni.
vicky79
Budapest III. kerület

O.K. Vicky átraktalak!
A táblázat szerinti statisztikában Szűcs a jobb lombikban, inszemben W. volt a nyerő. Én még nem tudom kihez megyek,de jövő héten megkérdezem, hogy hogyan is lesz....

Kép
akire79

Vicky!
Ráadásul most vettem észre, hogy mindkét helyen be voltál írva, csak a pihenősöknél még 1 évvel fiatalabban :lol:

Kép
akire79

Szöszi!

Először is ne aggódj előre a sikertelenségtől :lol: :lol: Azt hittem én is, hogy majd milyen nehéz lesz feldolgozni ha nem sikerül, de amikor benne van az ember ebbe az egészbe, valahogy elkezdik sodorni az események és akkor már azzal van elfoglalva. Kitartás kell és hinni abban, hogy sikerülni fog. Remélem Neked is minél hamarabb sikerülni fog.

Sensi!
Tündéri Anna baba :lol: :lol: Mostanában egyre több anyukát látok a BMC-be, akik kistesóért jönnek. Persze a pici babát is behozzák, akiktől meg olvadozik mindenki :lol:

Szerintem W doki helyett majd lesz más, mert már így is túlterheltek lehetnek, akik maradnak. Átérzem a problémátokat, mert engem is mélyen érintene, ha elmenne a dokim. :(
Nyitvatartással kapcsolatban annyit tudok, hogy 29-én kell visszamennem eredményre, emiatt gondolom, hogy akkor lesznek ezek szerint. Érdekes, az első kettő inszemet meg sem éreztem, de most majdnem leszaladtam az asztalról :? Lehet hogy most ez lesz a sikeres?
Képzeljétek hogy jártam: éppen jöttem haza inszemről a BMC-ből, felszállok a villamosra, éppen elindult, amikor satufékkel megállt, én meg megpördültem és a fejem hátsó részét elég jól bevertem az ajtóba. Volt ott egy fiatal csapat és kinyitották menetközben az ajtót :!: , azért kellett befékeznie. Lementem nálunk a traumatológiára, de nem mertem megröntgeneztetni magam. Lehet azt egyáltalán ilyenkor? Aztán abba maradtunk, ha valami nem stimmel, lemegyek. :? Vagy ilyenkor lehetett volna röntgenezni?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

rony,
jobb, hogy nem röntgeneztettél. Elvileg lehet ólomköpenyt kérni arra az esetre, ha mégis szükség van rá - én pl. kértem tavaly, amikor pont egy inszem előtti héten muszáj volt a munkahelyi alkalmasságomhoz tüdőrtg-t csináltatnom, és a növögető petesejtet nem akartam bántani... De szerintem jobb, hogy nem kértél. Esetleg egy szemészhez elmehetnél most, és ha nincs gond, kb. 3 hét múlva még egyszer a biztonság kedvéért - de persze az a legvalószínűbb, hogy minden rendben van :)

akire,
sajnálom, hogy az inszem esetleg megint csúszik, de ez a hónap hamar el fog telni az ünnepek miatt, és mindjárt itt a január és kezdhetitek!!
Annyit javíts légyszi a táblában, hogy nekem ez a 3. beülti volt és fagyis. UH-ra szerdán megyek, 17-én, de szerintem itt még nem lehet szívhangot hallgatni, majd csak a következőn. Azért már eléggé izgulok, hogy még laknak-e odabent.

Szerintem is elég kemény lesz, ha W doktor helyett nem jön újabb orvos, és a betegeit felosztják a másik 3 (vagy 2) között - így is elég hosszú a várakorás minden alkalommal...
bikmakk

Swanny,
gartulálok neked és szorítok,hogy az ultrahangon már legyen szívhang.Van rá esélyed!

Rilla,
holnapra megy a drukk és én annyira örülök,s amikor írtad nega a teszt mégis azt éreztem lesz még meglepi.És szerencsére így lett.A babának üzenem jó helyen van,parkoljon le kilenc hónapra.

Jutta,
nem jelentkezel.Remélem minden rendben veletek?

Akire,
beírnád a táblába,hogy dec.20-án ultrahang.(Remélem szívhanggal,mert 6+2napon leszek)
Én Wiegandt dokihoz járok,de a sors úgy hozta hogy az utóbbi két inszememet(ami sikerült is)mindig Szűcs doki csinálta.Most már hozzá kell visszamennem,ő hirdette ki az eredményt is.Nekem Wiegandt mondta ha nincs,akkor hozzá menjek.
Nagyon kedves és alapos.Ha őt választod jó kezekben leszel.

Orsi
orsiborsi

Gil!

De jó, hogy jelentkeztél. Mi újság veled "ott lenn"? :D Milyen az új élet? Engem is nagyon meglepett a hír, hogy W.doki elmegy. Azt hittem rosszul látok, mikor olvastam pénteken hogy januártól nincsen.
Szerintem ő volt a legkedvesebb a dokik közül, emberséges volt és volt pár kedves szava is. Szomorú vagyok, hogy elmegy.

És megmondom őszintén, nem tudom kit válasszak. Azt tudom, hogy kit biztosan nem: Koncz dokihoz nem szeretnék kerülni.

Zeke dokit ismerem, egyszer csinált nekem inszemet,már megismer a folyosón és tudom, hogy jó szakember. Velem rendes volt.
Szűcs doki egyszer hirdetett eredményt nekem, és nagyon közlékeny volt, én már megszokásból a 2. perc után pattantam fel, hogy már megyek is, még majdnem ő szólt, hogy üljek már vissza hová rohanok. Na nem konkrétan mondta. :lol:

Szóval bajban vagyok, lesz most időm az ünnepek alatt azon gondolkodni, kihez menjek.

Madrin,
Veled mi újság? Nagyon el vagy tűnve.

Lányok? Felűnt nektek, hogy a Tranzitos csajokból még senkinek sem sikerült? :( :( :( :(

Lányok,
Ezeket a statisztikákat honnan tudjátok, hogy ki miben a legjobb a dokik közül?
vic12

Sziasztok! Én már túl vagyok a nagy bőgéseken ebben a hónapban is, hiszen tegnap végül rendesen megjött. Mit tehetek, amikor így kisírom magam, akkor már bírok előre nézni, úgyhogy most megint próbálok emberi életet élni a következő beavatkozásig, amit még nem tudok, mikor lesz. Ha van ötletetek/tapasztalatotok, hogy milyen teákat érdemes inni kúraszerűen, most szívesen kipróbálnék valamit. Régebben cickafark teát iszogattam, esetleg azt, de valami már is jó lehet. Az sem zavar, hogy rossz ízű. Nálam a méhnyálkával nem szokott gond lenni, de amúgy talán minden jöhet: peteérés segítő, méregtelenítő, akár gyulladáscsökkentő (ki tudja alapon) vagy tisztító, stb. Szeretnék tisztán, egészségesen nekiugrani a következőnek, ami talán január, vagy akár február lesz szerintem.
Szomorúan hallom W. dokit, nem ismerem, de az már eleve rossz hír, hogy bárki is elmegy, amikor folyton tömegnyomor van, több dokit is felvehetnének. Ma én be sem mentem tezstelni, de szerintetek be kell telefonálni, hogy megjött és negat. lett a teszt is, vagy csak majd menni , amikor folytatást szeretnénk?
Mindenkinek drukk.
edóra

edóra: Nem igazán tudom, hogy mikor kell visszamenni, most én is bajban vagyok emiatt.

Lányok!

Nem tudom, hogy mit csináljak, egy kis segítség kéne. Ma olyan történt velem, ami még soha. Megjött a 26. napon! Nekem kb. 65 napos ciklusaim szoktak lenni. Nem akartuk elkezdeni a stimulációt csak januárban, de csak vissza kéne mennem uh-ra. Szerintetek bemenjek most megnézetni és szóljak megint, hogy még nem akarunk stimut, vagy majd csak akkor menjek vissza, ha következőre megjön?
vicky79
Budapest III. kerület

Edóra!
Sajnálom, de mondhatnám azt is, hogy még mindig ne add fel! Ilyenkor is be kell menni tesztelni, sőt, nekem mindkét sikertelen inszemnél (hiába mondtam, hogy megjött) le kellett adnom a vizeletet és meg kellett várnom, hogy órák múlva eredményt mondjanak. Elég szörnyű volt, főleg az elsőnél, mert azt hittem, percek alatt végzek. És ha rögtön új stimut akarsz kezdeni, ahhoz is meg tudják most csinálni az UH-t és felírni a gyógyszereket (bár erre most az ünnepek miatt nincs sok esély).
Amúgy én méregtelenítő teát iszogattam (a dm-ben vettem valami filteres keveréket, már nem emlékszem pontosan a nevére), de nem vittem túlzásba.

Swanny, Rilla!
Gratulálok és mennek a drukkok, kell az utánpótlás a másik topikba!

W. dokihoz még nem volt szerencsém, de sajnálom, hogy elmegy. Vic, miért vagy ennyire Konc ellen? Lehet, hogy nem túl mézes-mázos és elég elfoglalt is, de ha kitartóan kérdezgeted, ő is elmond mindent, amit kell. Nálunk eredményes volt. :) Ha később szóba jön a tesóprojekt, biztos újra őt fogom keresni!
De Zeke is szimpi volt. Szűccsel csak egyszer találkoztam, egy rossz emlékű eredményhirdetésen - de nem ő tehetett róla, hogy majdnem sírva jöttem ki...
Szerintem bákit választotok, jó kezekbe kerültök, de remélem, lesz utánpótlás, hiszen 3 doki tényleg kevés!

Kép
Kép
vuki124

Vicky,
ha most nem akartok stimut (és amúgy nincs oka az UH-nak, tehát pl. minden korábbi vizsgálatod rendben volt), akkor szerintem csak a következő ciklus 2-3. napján menj.

Kép
Kép
vuki124

vuki: Csak azért gondoltam, mert ebben a hónapban spontánkodtunk és nem tudom, hogy nem vetélés-e ez most. Görcsök ugyan nem voltak, de volt reggel egy elég nagy darab nyálkás valami, ami akkora volt, mint a fél öklöm. Már akkor bepánikoltam kicsit. A vérzésre meg reggel azt hittem, hogy kicsit felsértettük tegnap, mert ilyenre volt már példa. De nekem ilyen soha nem szokott lenni. Én pcos-es vagyok és minden stimu után cisztám is marad, de az most nem lehet, mert nem volt stimu. Azt hiszem, hogy mégiscsak elmegyek csütörtökön egy uh-ra.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Szerintem mindenéleképpen menj el dokihoz, veszteni nem vesztes Vele!
Orsi, Bikkmakk!
Javítottam a táblát :)
Vic!
Én csak a közös táblázatunkból csináltam ránézéses statisztikát (azért írtam, hogy az enyém szerint), ez egyáltalán nem biztos, hogy így van, nem reprezentatív a felmérés :lol:
Edóra!
Én mégnem lennék elkeseredve! Többször láttunk már ilyet, szerintem menj el tesztelni!

Lányok!
Átvenné valaki a táblát?
Azt hiszem nem nagyon fogok írogatni, inkább csak olvasni.
Jó lenne, ha valaki bevállalná......

Kép
akire79

VALAKI!
Csak egyedül én vagyok itt?
Kérlek vegyétek át a táblát, mert többet nem szeretnék fórumozni!

Előre is köszi,
Akire

Kép
akire79

Akire

Mi történt, hogy ilyen hirtelen eltűnnél? Bocs, de én tuti nem veszem át a táblát :oops: Amint látod, már kiestem a régebbi körből. De köszönjük, hogy eddig csináltad! (Bár velem egy jó ideje nem volt sok teendő.)

Edóra

:cry: :cry: :cry:

Vic
Köszi megvagyok, nem mondom, hogy ez életem legjobb periódusa... Nehéz. De vannak, akiknek sokkal nehezebb, úgyhogy nem panaszkodom. POnt ugyanez jutott eszembe a Tranzitosokkal kapcsolatban, bár Madrinról nem tudok, lehet, hogy azóta ő is kismami lett? Mindig is mondtuk, hogy a végén mi ragadunk itt. Azóta már mennyien jöttek, és léptek is át a következő fórumba.... De jó nekik!!! A bátyámnak viszont most született kislánya, végre anyu nem nyaggat, hogy nagyi akar lenni, már csak anyósomékat kell hallgatni. Apósom is unokát kért karácsonyra.... Jó is lett volna
:cry: :cry: És Veled mi újság? Munkahelyed a régi? A ház milyen? Még mindig nem tudtuk eladni a lakásunkat. Emiatt is kivagyok. Na puszi!!! Írj!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

akire,
én nem venném át, mert ha minden jól megy, akkor már a másik topicba írok lassan....
De nagyon köszönjük az eddigi táblavezetést! Szerintem ne csinálj belőle gondot, ha majd nagyon zavaró lesz a tábla hiánya, akkor valaki úgyis elvállalja, és majd ír neked egy privát üzit, hogy elküldöd-e neki az eredetit...
Kitartást neked a továbbiakban is, és kívánom, hogy ne legyen sok inszemed! :)

gil:
Sokan, akik "azóta jöttek, és léptek is át a következő fórumba" szintén nagyon-nagyon régóta próbálkoznak, és sok mindenen mentek keresztül, csak itt a fórumon nem irogattak, inkább csak olvastak....
Sajnálom, hogy ilyen nehéz időszakon mész át, de hidd el, hogy lesz még sokkal-sokkal jobb is!!! És meglesz az az unoka! És az a legjobb az egészben, hogy még akkor is így lesz, ha nem nagyon hiszel benne :) Csak próbálkozni kell szorgalmasan. És egyszer csak..... :D
bikmakk

edóra,
:(
bikmakk

bikmakk

gratulálok! Ti mióta próbálkoztatok? az "egyszer csak" már elég hihetetlen...

gil

Gil!

Az eltűnéssel kapcsolatos dolgokról írtam neked privit.

Üdv

Kép
akire79

Sziasztok,

szeretnék felajánlani egy bontatlan Puregon 300-as patront és egy szintén bontatlan Luveris 75Ne injekciót. Mindkettő jövő májusig érvényes, hűtőben tartom őket, és nekem szerencsét hoztak a BMC-ben.:) Ha valakinek szüksége lenne rá, nyugodtan írjon a brezina@freemail.hu -ra:)

Kinga
kinga_

Sziasztok Lányok!

elnézést, hogy így berontok hozzátok, de ma olvastam a beírásotokat és itt tudtam meg, hogy W esetleg elmegy. Erre felbuzdulva felhívtam a BMC-t és azt mondták, hogy januártól tényleg nem lesz, nagyon sajnálják. Még nem tudják, hogy a betegei kihez kerülnek majd.

Én is őhozzá járok a második sikertelen inszem után vagyok.

Nem tudjátok, hogy hova megy, mert én kérdeztem de nem mondhatnak semmit!:-((

Sajnos aki mindig helyettesíti, ő nekem nem szimpatikus és nem szeretnék hozzá kerülni.

Köszönöm segítségeteket!

Kép
pelyhi

pelyhi: Én azt hallottam itt a lányoktól, hogy külföldre megy. Nagy szerencséjük lesz vele, én is nagyon sajnálom. Még most csütörtökön elmegyek hozzá és akkor beszélek vele, ha lesz egy kis ideje. Én csípem Zeke dokit is, nekem ő jó lesz, ha elvállal. Mi is 2 sikertelen inszemen vagyunk túl, most jönne a következő.

akire: Én szivesen átvenném, de elég ritkán tudok jönni úgy, hogy figyelemmel tudjam kísérni az eseményeket. De az igaz, hogyha majd hiányoljuk, akkor elkérjük. Ha meg végképp ki akarsz lépni, akkor a jelenlegit küld át és tartogatom. Nem tudom, miért nem jösz többet, de tudom, hogy babuval szoktál a másikon is fórumozni. Ott megmaradsz, vagy teljesen eleged lett? Ha ott maradsz és Babu sem unja meg nagyon, akkor majd néha megkérdezem tőle, hogy hogy vagy. És ha megtörténne a csoda, akkor üzenhetsz is vele. Csak most ő is el van keseredve a lombik miatt. :( Azért mi drukkolunk tovább.
vicky79
Budapest III. kerület

gil,
mi 3 éve próbálkozunk - ami persze nem egy örökkévalóság, de azért éppen elég ez is... Pláne, ha az embernek azt mondják 6 inszem és 2 lombik (mind sikertelen) után, hogy kimerülőben a petefészke 28 éves korára, és nem lehet megjósolni, meddig lesz még "miből" gyereket gyártani, lehet, hogy nincs 1 év, lehet, hogy több, de minden spontán ciklus elvesztegetett idő...
Hát, nem volt könnyű sírás nélkül végigülni ezt a beszélgetést. És 2 hétre rá megkaptam a fagyikat (3. beültetés), és talán sikerült...
Vannak még csodák, úgyhogy ne add fel Te sem!!!
Ti hogyan álltok, végül továbbmentetek a lombik irányába? Nálunk Anyukám és a férjem anyukája nem annyira értett egyet velünk, hogy a lombikot bevállaltuk - szerintük sietünk. De én úgy gondoltam, hogy 6 sikertelen inszem igenis jelent valamit, még akkor is, ha jelenleg nem tudnak olyan okot kimutatni, ami miatt inszemmel ne lehetne gyerekünk. Aztán mire az első lombikun túllettünk, olyan rossz lett a párom eredménye, hogy közölték, a továbbiakban végképp ne is reménykedjünk másban, mint a lombikban.
És én már abban is alig reménykedtem.
És most holnap megyek életem első "babás" Uh-jára, és nagyon izgulok....
bikmakk

Akire

Válaszoltam! :wink:

Bikmakk
Mi 6 és fél éve... Egyelőre nem tudunk továbbmenni, majd meglátjuk, mi lesz.
Biztos fantasztikus érzés lesz a holnapi UH!!!

Lányok
Akkor sajnos tuti, hogy W elmegy????? Nem akarom elhinni! Ő volt a legaranyosabb! :(

gil

Mi még csak 2,5 éve próbálkozunk, de nekem már ez is sok. De majd egyszer mi is....
vicky79
Budapest III. kerület

Nálunk is 6 éve nem jön a baba, megértem aki belefásult a dologba, én is néha így érzek! :roll: Bár nálam az első 3 év nem volt annyira gáz, mert úgy voltam vele ha jön akkor jön, ha nem hát nem, de ez a másik 3 év eléggé kiborító volt!

AKIRE
Sajnálom, hogy nem fogsz írni, valami konkrét oka van? Én szívesen átvállalnám a táblát, de sajnos már a másikban sem sikerült, mert nem alkalmas rá a gépem! :( (meg egy kicsit hülye is vagyok hozzá) :oops: :cry:

BIKMAKK
Drukk az uhuhoz! +++++++++++++++++

EDÓRA
:cry:

NEm tudjátok véletlenül kedden lesznek még a BMC-ben? Főleg Szűcs doki mert szeretnénk megbeszélni hogy kezdhetjük-e a lombikot. Holnap megyek a hysterora, és szombaton akartunk felmenni konzira, de persze a kedves munkahelyem bekavart, így csak keddtől leszünk szabadok! :roll:

dita75

Sziasztok!

Vicky: köszönöm szépen az infót, most törhetem a fejem ki lenne helyette jobb.

Nekem Szűcs mondta, hogy leromlott a férjem eredménye és ha nem lesz jó a vizsgálaton (mert elküldte) akkor jöjjek a 2. napon és legyen a zsebemben 60e forint, mert kezdjük a lombikot! Teljesen kiakadtam, egyrészt csak helyettesítette a dokim, másrészt meg talán meg kéne beszélni, hogy akarom e, v agy még legyen inszem, mert még csak a 2. volt. Mivel az elsőnél nem repedtek meg a petéim ezért cysta lett belőle, gondoltam most vizsgálaton kiderül, hát nem így lett, mert azt mondta ha nincs panaszom nem néz meg!!!!(hozzáteszem előtte sem volt panaszom mégis cysta lett).
úgyhogy egyáltalán nem szeretnék hozzá menni.

Nem tudjátok, hogy Újvári doktorhoz lehet-e menni?

Kép
pelyhi

Sziasztok Lányok!

Eddig csak olvasóüzemmódban voltam, tényleg nem tudom már követni az újakat :(
Szóval lehet tényleg vmi átok van rajtunk mert nekem se semmi ,úgy látszik az élet egyszer adta meg a spontán lehetőségét és mivel én nem "éltem " vele azóta se semmi...
mivel akkor a Konc tanár úr 3 hónap pihit írt elő az már lejárt de én nem nagyon léptem, megmondom őszintén nem is volt rá időm (sok a meló )
A héten megyek a magánrendelésére megbeszélem jövőre hogyan tovább,néha nagyon lelkes vagyok, néha meg azt érzem elég volt!
Szóval Gil és Vic sajna én is a Tranzitosok sikertelenségére vagyok utalva, de remélem nem sokáig. :)
Zsókucit látom néha ír a babásoknak remélem ő is jól van, sajna a régiekről más hírem nincsen remélem tényleg jó hírekkel szolgálnának ha jönnének.
Gil gondoltam ám Rád. mert épp abban a városban jártam múlthéten :)
NA ennyi nem nagyon írok mert nincs mit, így ünnepek előtt azt hiszem még nehezebb nekünk mert egyszerűen nincs kedvem az egészhez,megbeszéltük férjemmel hogy nem nagyon ajándékozunk mert mondtam neki hoyg a karácsony-ajándékozás a gyerekekenek nagy öröm és hááááát na mindegy, ráadásul kutyusunk is nagyon beteg lett azt hittük meghal de sikeres kezelésen van túl úgy néz ki jól van :)
NA az lett volna az utolsó csepp a pohárba...
NA jó nem negatívoskodok, azért vannak jó pillanataim csak most épp ki se látok a melóból :)
madrin

Sziasztok,

Mandrin én is, ezen a héten megyek a magánba :wink: . Jobbulást kutyusnak.

Gil, Vic jó, hogy jelentkeztetek.

Mennek aktuálisan a tüszőnővelők, babaragasztó drukkok++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Gil,Mandrin
nektek régi motorosoknak irok most,mert nyomon követlek ám titeket és nagyon drukkolok és TUDOM hogy sikerülni fog!tudjátok anno én is igy éreztem,mindenkinek sikerült akik utánam mentek,azt hittem csak én ragadok ebbe a topikba de nem adtam fel,6 év,4 inszem és 6 lombik,de megvan a bébi és már minden rossz elfelejtve!!!!!!!kitartás lányok,tudom könnyü ezt mondani,de én ugyanezt éreztem de nem adtam fel/no nem tudom meddig birtam volna anyagilag és érzelmileg/de sikerült!nagyon drukkolok nektek!!!!

bibar

Bocs, de ezúttal nem hallgattam Rátok, azaz az otthoni negat. teszt + vérzés mellett nem nyomakodtam végig a biztoshosszú sort a BMC-ben úgy, hogy tudtam, új stimus ciklust nem kezdünk el. (Ezt eleve megmondta a dokim az inszem után, hogy dec. közepén nem indítja az újat, ha szükséges is lenne) Szóval nekem lassan el is múlik a havibajom :roll: ami viszont rettenetes, hogy sokkal jobban érzem magam, mint a stimus hónapokban. Az a helyzet, hogy az utolsó kettő erőt adott, mert egymást követték, ugyanakkor mintha telítődtem volna a hormonoktól, folyton rossz votl a közérzetem, egész álló hónapban, napszaktól függetlenül, émelyegtem és hányingerem volt, ami végre elmúlt. Bár állapotos lennék, és hányingereznék, ehhez képest most érzem jól magam, hogy abszolút semmi.
Évértékelő.... :shock: Mi 4 éve küzdünk a meddőséggel, de első évben nem tettünk lépéseket, mondván, biztos rosszkor vagyunk együtt, meg egyik hónapban megfázás, másikban uszoda, stb. hátha azért nem sikerül azonnal. Mondjuk engem egyre inkább megviselt a kudarc, jobban, mint most; mostanra kissé fásulok és kezdem vezíteni a reményt (pedig tudom, hogy nem szabadna) A 2. évben már járkáltunk vizsgálatokra, majd összejött és szomorkás vége is lett egy spontán terhességnek. Azóta spontán nem, de inszemmel még 1,5x voltam terhes, idén, hiszen az inszemeket idén kezdtük. (A felet azért írtam, mert az igazából UH-val még fel sem tárt korában elment, sajnos) azóta még 2 sikertelen inszemem volt. Ha az orvos le nem beszél, végigcsinálnám a még kettőt, ugyanis kezdem úgy érezni, hogy engem még az inszemnyi hormonmennyiség is eléggé megvisel - előbb is írtam - és hízok is, utálom. Jó lenne, ha nem kellene eljutnunk a lombikig, de ha úgy alakul, sem szeretnék már soha megállni, és spontánkodni, amíg egészséges picibabát nem szülök.

Ezt az egyet kérem a Jézuskától és az Angyaloktól, hogy végre sikerüljön nekünk is.

Most van az első karácsony életemben, hogy egyáltalán nem érdekel, mit kapok a család tagjaitól, engem már a legrikítóbb színű vázával sem lehet elszomorítani vagy pl. egy giccses éneklő virággal, ami a nagynéném kifordult ízlésére jellemző... először érzem, hogy ezek olyan pitiáner dolgok.
Amúgy örömmel várom az ünnepeket és én nagyon készülök is rá, csak a szívemben van egy komoly üresség, hogy nekünk már nem ennyien kellene ünnnepelnünk.

kicsit hosszú voltam, bocsánat
edóra

Bibar de édes vagy :)
Köszi kedves szavaidat nagyon jól estek, nem fogom feladni még egy darabig biztos nem, csak 2005-óta minden hónap ciklustól ciklusig tellik :( hiába mondogatom hogy nyugi azért állandóan számolgatom a félidőt így is :oops: :oops:
SZóval nehéz, a nyár jó volt, elment de ezek az ünnepek :(
Csináltam anyuékkal cipősdoboz akció keretében pár dobozt hát mit mondjak megkönnyeztem...
Ráadásul a férjem unokatesójához elmentünk két gyönyörű kislánya van és annyira jól neveltek hogy azt is megkönnyeztem :) Szóval tényleg jót fog tenni pár nap semmittevés :)

Csibe írok privit
madrin

Sziasztok!
Gil, Madrin, Vic, jó, hogy azért adtatok magatokról hírt! Sokszor eszembe juttok.
Bibarci, jó volt olvasni soraidat. Nem a küzdelmeket, hanem azt, hogy igen is van értelme ennek az egésznek. S ha a csodák (spontán) nem velünk történnek, akkor más módon, de nekünk is sikerülhet. Tudom, könnyen beszélek már én is. De a 6 év próbálkozás (amiből 2 év - 5 lombik) már eléggé megedzett.

SIKERÜLNI FOG!!!

Dita, Szűcs doki lesz jövő kedden. Én is akkor megyek.

Puszi mindenkinek!

KépKép
süni76

Mi 11 évig próbálkoztunk és semmi...április óta jelentkeztünk be a BMC-be és azóta van már egy kis remény de erre nincs garancia, hogy mikor fog sikerülni. :cry: Kinek előbb, kinek utóbb DE SIKERÜLNI FOG!!!! Kitartást kívánok a Tranzitosoknak is.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

pelyhi: Ha a férjed eredményei olyanok, akkor szokták javasolni a lombikot. Közülünk sokat a fél karjukat odaadnák, hogy ne kelljen végigcsinálni a 6 inszemet. A cisztát sajnos neked kellett volna mondani, mert ha nem szólsz, akkor nem nézik meg. Nálam is mindig kimarad 1 hónap az inszemek között, mert mindig marad ciszta és arra nem lehet rástimulálni. Ha a 2.cn-en mész úgyis megnéznek uh-val, mert nem lehet cisztád. Úgy tudom, hogy Újvári doktornak nincsenek saját betegei, ő csinálja a hsg-ket és az új betegek felvételét, az első beszélgetéseket. Én Zeke felé hajlok, bár sokan nem szeretik a modorát. Nekem mindegy csak profi legyen, de azért W. doki fog hiányozni.

edóra: Sajnálom, amin keresztül mentetek eddig. Nem derült ki, hogy miért halnak el a terhességeid? Mert neked legalább vannak. Egy másik fórumban olvastam egy ilyen csajsziról, akinél szintén mindig elmennek a babák, de nála sem tudják az okát. Fel a fejjel.

rony: És 11 év után, hogy hogy csak most kezdtetek el dokihoz járni? Nem akartátok, csak nem védekeztetek és ha jön, akkor jó? Én biztos nem bírtam volna ki eddig. És ezután a babáig is még lehet hosszú az út, de ahogy írtad, már van remény.
vicky79
Budapest III. kerület

Madrin

De jóóóó, hogy jelentkeztél Te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legközelebb, ha erre jársz, híííívj fel!!!!! Kicsit "negatívoskodhatnánk" együtt!! Szerintem az nagyon jól menne!!! Én is most az ünnepek miatt viselem újra nagyon .....rosszul a dolgokat, ismét egy karácsony baba nélkül. Mert a negatív hozzáállás ellenére, mindig kicsit reménykedek, hogy oké eddig nem volt, de jövő karácsonyra már csak összejön. Hát és ilyenkor a "na, megint nem" érzés kiakaszt.
Kíváncsi vagyok, mit mond majd a dokid!

Bibar
Köszi, aranyos vagy, hogy gondolsz még ránk! De mivel ugyanezt átélted, arra is emlékszel, hogy ilyenkor a vigasztalás is nehéz, bár a Te "múltaddal", szóval amin átmentél, tényleg a szemünk előtt lebeghet, hogy bármikor sikerülhet. Vagy Benszi esete is! De Juci lányait nézve is mindig az jut eszembe, hogy nem rég még várta, hogy megjöjjön és kezdődjön a ciklus, aztán a hányingerére panaszkodott. Most meg már gyönyörű lánykái vannak! Mi meg még sehol.

Az tuti, hogy Sünivel Ti nagyon megérdemeltétek már... Édes Olivér nagyon! Rólad mindig a Lukréciás balatoni pocakos kép jut eszembe.

Süni
Minden rendben nálad? Jól vagy? Széééép a vonalzóóód! Dolgozol vagy otthon vagy?

Csibe
Akkor még te is itt vagy! Merre tovább? Akkor most te is kihagytál egy kis időt? Te hányadiknál tartasz? Törpéről nem tudsz valamit?

Vic
Kérdezted, mi lesz velünk. Most egy itteni lelkes dokihoz mentem egyéb ügyek miatt, de megemlítettem előéletemet. Nagyon beindult, hogy átnézi ő is a leleteimet. Tudod, én mindig is azon lovagoltam, hogy csak kell lennie vmi bibinek, hogy nem jön össze. Bár az endokrinológus továbbra is baromira nyugtatgat, hogy tuti spontán össze fog jönni.... Jah, volt idő, mikor hittem ebben. Nem küldesz képet a házikóról?

Rony
Ok, a 11 év nagyon durvaaaaa........... Jó, hogy még bírod lelkileg.

Edóra
Hát érthető a lelkiállapotod!

gil

Gil, itt mindenki megérdemelné! Egyébként köszönöm kérdésed, nagyon jól vagyok. Semmi komolyabb rosszullét, émelygés, semmi rókakergetés :D Már 3. hete visszamentem dolgozni és nagyon élvezem. Csak úgy repül az idő. Bár a nagyfőnök pár napja tiszta dili, úgyhogy mondtam a kolléganőimnek, hogy ha ez így folytatódik, és esetleg idegeskednem kell, akkor azonnal visszajövök szabira és betegállományba. Na, de még nem olyan tragikus a helyzet. Örülök, hogy ilyen lelkiismeretes dokihoz kerültél. Remélem minden rendben lesz! Nekem az utolsó lombik előtt a diéta sokat segített, no meg egy kineziológus. Bár azt csak a Jóisten tudná megmondani, hogy mennyire játszottak közre a sikerben :wink:

KépKép
süni76

Szia Süni!

Örülök, hogy ilyen jól vagy!!!!! Tényleg nem sejted, hogy mi játszhatott közre a sikerben? Mit csinált a kineziológus veled? Még sose voltam. Meglestem ám a pocid! :wink: Szokásos fej nélküli de amennyire látszódsz, nagyon csini kismami vagy!!!!! :lol:

gil

Sziasztok!

Így igaz, ahogy a Sünike mondja! Itt mindenki megérdemelné, mert aki már meddőségi intézetbe jár a párjával és már azon is túljutott érzelmileg, hogy nem párnák közt, ágyban lesz állapotos és a babáért mindent megtesz, amiről korábban sosem gondolta , hogy menni fog (pl. szurik beadása) az igenis megértett az anyaságra!

Januárban lesz 5 éve, hogy abbahagytam a fogamzásgátlót és sose gondoltam, hogy ennyi mindenen kell keresztül mennem azért, hogy 32 évesen anya lehessek. De végül sikerült! :) Úgyhogy sose adjátok fel, csak ennyit akartam mondani.

Az ünneppel kapcsolatban meg annyit szeretnék csak mondani, hogy tavaly december 14-én derült ki, hogy sikerült a 4. inszeminációnk. Életünk legboldogabb karácsonyára készültünk, és arra, hogy a picike első uh-s fotóját tesszük mindenkinek a fa alá az ajándék mellé. Ehhez képest 21-én, az első uh-n jött a hidegzuhany és a fordulat, mert kiderült, hogy a babánk méhen kívül fejlődik és akkor még úgy tudtuk, hogy a szentestét is a kórházban töltöm. Szerencsére nem így lett, 23-án hazamehettem (műtét másnapján) és igaz, hogy mozogni se tudtam, úgy fájt a hasam , de a családunk minden tagja az egész karácsonyt nálunk töltötte váltásban. Finomakat főztek, velünk voltak és próbáltak segíteni a lelki fájdalmak enyhítésében. Ha nehezen is , de - a családunknak hála - nagy szeretetben teltek el az ünnepek.

Egy év telt el azóta és most ugyanúgy, mint tavaly életünk legboldogabb karácsonyára készülünk! Még ketten, meghittségben, szeretetben, de mégis együtt mind a négyen. :)

Tudom, hogy előbb utóbb mindenkinek sikerül, úgyhogy kitartást, erőt és türelmet kívánok mindenkinek! és sok megvalósult álmot! :)

Gil, Madrin! De jó, hogy írtatok, rég hallottunk rólatok! :)
nellike

Nellike,
ezt megkönnyeztem. Nagyon boldog Karácsonyt kívánok nektek!

Ma voltam az első UH-on, és van egy 10 mm-es szabályos petezsákom :) :)
Jövő kedden lesz a köv. UH, a szívhang hallgatós. Remélem, látszani fog már, akkor még csak a 6+3-on leszek...
Lányok, szerintetek arra az ember párja bejöhet? Vagy hüvelyi UH-nál nem szokás?..... :oops:

rilla???
bikmakk

Sziasztok lányok!

Gil és Manda!

Drágáim,baromi nehéz időszak áll mögöttetek és erre nincsenek is szavak meg vigasztalások,de a reményt sosem szabad feladni.
Nekem is mint Bibarnak volt egy méhenkívüli spontán babám, 4 inszemem és a 6.lombikom sikerült!Igaz mi már beadtuk az örökbefogadási kérelmünket,így egy kicsit már agyban leeresztettünk és talán az volt a titok nyitja,mert tudtam vagy így vagy úgy ,de lesz babánk!És akkor döntöttünk,hoigy na utoljára megér egy próbát minden-mindegy alapon.És bejött,duplán.
Ja és közben elvégeztem egy autrogén tréninget meg kineziológushoz is jártam.Szóval csak annyit akrok mondani sikerülni fog nektek is csak nagyon nehéz kikapcsolni az agyat!De hajrá!

Nellike és Bikmakk!
Szívből gratulálok nektek!
Vendég

Bikmakk !

Hétfőn voltam hcg vérvételen, valamint tegnap itt Sopronban megnézték a vizeletemet és mindkét eredmény +. Terhes vagyok, de még nagyon kétesélyes, hogy mi van/lesz szegénykémmel !
Jövő hétfőn megyek megint a BMC-be, remélem, akkor mát tudnak valami biztosat, de leginkább biztatót is mondani, mert ez a bizonytalanság nagyon szörnyű.
Gratulálok a petezsákodhoz ! :D
rilla_

Sziasztok!

Fogalmam sincs van-e teremtett lééek, aki még emlékszik rám. Egy éve még lelkesen irogattam, aztán.....feladtam.
Én sokatokhoz képest mondhatni nem sok megpróbáltatáson vagyok túl. Van egy 17 és fél éves nagy fiam, volt 5 vetélésem. 3 éve kezdtünk küzdeni a kicsiért. Itt aztán volt minden. 4 elfogyasztott orvos, terminált együttlétek, lapar, 3 inszem, majd 1+1 sikertelen lombik. Ezután feladtam, hiszen betöltöttem a 42. évemet, már senki nem bíztatott. Újra nekifutottam és Konc Tanár Úr aktív közreműködésével a november 3.-i beülti sikeres volt. Most van egy vagy kettő csoda a pocimban. Azért írom így, mert az utólsó Uhun Tanár Úr a második babát nagyon lemaradottnak ítélte, nem biztos benne, hogy életképes. Hétfőn mindenre fény derül.
Csak azért írtam le, mert soha nincs olyan, hohy késő, hogy vége, hogy nincs tovább!

Mindenkinek kitartást, mielőbbi sikert kívánok!

Kép
estike66

Sziasztok,

Gondoltam adok némi életjelet én is magamról :) :oops:
Olvasó üzemmódban megpróbálok követni mindenkit, de őszinte leszek, nem feltétlen sikerül ez mindig… természetesen a háttérből drukkolok mindenkinek, és együtt örülök-bánkódom Veletek.
Madrinhoz hasonlóan én sem léptem azóta semmilyen irányba a babásodás ügyében, csak az idő rohan nagyon. Nagyon sokat dolgozom én is, a munkahelyemen is, meg ugye próbálom építgetni a kéz- és lábápoló karrieremet, hát ez sem egyszerű folyamat. Főleg meló mellett… :roll:
Szóval alapvetően jól vagyok, csak semmi extra nem történik velem, amiről érdemes lenne ide írnom. Sajnos. És még azt sem tudom, hogy mikor megyünk vissza a BMC-be.

Olvastam, hogy Wiegandt doki elmegy :cry: Hát, ez nagyon nagy szívfájdalom, teljesen szíven ütött ez a hír… Tudom, hogy minden orvos nagyon profi, és igazából bárkihez is fogok kerülni, jó kezekben leszek, de akkor is nagyon szomorúvá tesz, hogy nem lesz többet ott a drága Wiegandt dokim… :cry:

Edóra,
:cry: Megértem a szomorúságodat… és a karácsonyi iránt érzett érzelmeidet, az üresség nekem is jelen van a szívemben... Természetesen nekem is eszemben van, hogy mi lett volna, ha nem így alakul az életem… és hát ez ünnepek idején még fájóbb… :cry:
De a reményt nem szabad feladni, hiszem, hogy egyszer leszünk mi itt mindannyian boldog anyucik :)

Nellike, Bikmakk, Rilla,

Szívből gratulálok nektek! :D

Estike,

Neked külön is gratulálok! :D Én emlékszem Rád!

Mi is kb. 9 éve küzdünk… nem feltétlen segítséggel, de azóta várjuk már a pozitív tesztet, és az egészséges gyermekáldást… Szörnyű belegondolni… :shock:

Bocsi, hogy külön nem írok mindenkinek, de most is dolgozom...

Puszi mindenkinek!

Gil, Madrin, Vic és a többi „régi topiklakó”: nektek külön is sok-sok puszi! :D

UI: aki a táblát átveszi üzenem, hogy a koromat légyszi majd javítsa 31-re, mert időközben öregedtem egy évet :wink: Köszönöm.

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?