A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem sokat gondoltam majd te mesélsz,hisz te jöttél ide. :D

Kép
martik77

763-tól kell visszaolvasnod.Addig várok,most úgy sincs senki. :?

Kép
martik77

Meg persze kihasználod a nagy ÍRÁSTUDÁSOMAT. :x :lol: :lol: :lol:
Oké, elejéről kezdjem?

KépKép
benó

Olvass és utána írj! :D

Pü-be tudok képet küldeni?Mert találtam két régi képet :D

Kép
martik77

Nem olvasok vissza, most írok, de közben megnyitottam még egy oldalon, hogy esetleg elolvassam mégis.

Szóval, először is bocsi, Tancsu, nem olvastam el az egész útvonalinstrukciót, csak az OMV kútig, a McD. már kimaradt, meg a Dél is (mint irány).... stb.
A többieknek mondom, a Gy. velünk végig azzal gonoszkodott, hogy milyen "igazi nők" vagyunk, egyikünk se vágta az égtájakat. :lol: :lol: :lol: Na Tancsu, lehet, hogy vágta, csak nem árulta el. :lol: :lol:

Szóval, szombat reggel nagy nehezen elindultunk üres zsemlékkel, mert nem volt időnk bemenni a bótba belevalóért. A miskolci OMW-ig egész könnyen eltaláltunk IDŐBEN, aztán odajött a Tancsu és a Márti, tök aranyosak voltak, nem volt furi egyáltalán az egész. :D :D :D Aztán innen elmentünk kocsival a Tancsuékhoz. Mindjárt folyt., mert meg kell néznem a sütit (holnap osztálykarácsony stb.).

KépKép
benó

Mi az, hogy régi kép? Próbáld ki. :D

KépKép
benó

Remélem, ezt a kuglófot nem kell kidobnom, különben annyi a sulis karácsonyozásnak. Meg még bekevertem két adagnyi muffint is, de majdnem elalszom közben, másrészt pedig necces az egész, mert nem volt itthon elég sütőpor, a boltban meg elfelejtettem venni.

Szóval, felmentünk a Tancsuhoz, otthon volt a Roland is, és megnéztük a szép, rendes lakást :D :D :D :D :D, amiben nem volt por (csak a szekrény tetején, de azt elnézzük :lol: :lol: :lol: /viccűtem/), aztán a szép, rendes, tökéletes Gergő babát. Nagyon édes és nagyon nagy. :D :D :D :D :D Nagyon jól viselkedik, úgyhogy a Tancsunak nem szabad elhinni, ha azt mondja, hogy inas nem volt jó ekkor meg akkor. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Elküldtem :D

Kép
martik77

Kiköpődtem megint. :x
Megkaptam a régi képeket, nagyon szépek és ügyes vagy. :D :D :D
Mi is most nézzük a képeket, kiírja neked a Gy., aztán meg majd a lányoknak is küldünk belőlük.

Jó sokáig fogtam Gergőt, nagyon ari volt, és el is aludt a kezemben. :D Aztán elmentünk mindannyian a vadasparkba, és a Tancsu bevitt minket ingyen (köszönjük :D ).

KépKép
benó

Ott jó sokáig voltunk, és a Rolandot elkezdte követni egy gólya, lefényképeztük a gólyákat (több is volt), direkt nektek :D, a Gy. csinált rengeteg képet a vadasparkban, mi meg csámborogtunk, szuper volt. :D :D :D :D
Aztán Tancsuék hazamentek a Gergővel alukálni, mi meg hárman elmentünk egy étterembe kajálni, finomat ettünk és utána továbbmentünk Lillafüredre, ahol bementünk egy panzióba, de drágállottuk és leléptünk (ráadásul azt gondolhatták rólunk, hogy hárman szeretnék egy ágyban aludni :lol: :lol: /sőt hatan :lol: :lol: /), de maga Lillafüred gyönyörű volt.

Sütiszünet.

KépKép
benó

Szió Benó! Visszatértél? De jó! Olvaslak, csak írd a beszámolódat. :wink:

Kép
flóra 11

Ez a közös alvás jópofa lehetett, hogy ezt gondolták. Biztosan azt hitték, hogy egy háremet tart a Gy. Rátok nézett, egyik terhes, másik terhes, hűha, gondolták, ennek befütyült. :lol:

Kép
flóra 11

Kiszedtem a kuglófot, majd meglátjuk egy fél óra múlva, jó lett-e.
Ja, a vadasparkban volt egy tök jó dobolós hangú madár (dob hangja volt). :D :D :D Meg volt egy nyúlra és egyben őzikére emlékeztető állat, Gy. szerint őznyúl, egyébként pedig Márti megnézte, nagy mara (ugye? :roll:).

Lillafüred tehát nagyon szép volt, utána még tovább mentünk az úton, és láttunk egy táblát (Jávorkút panzió és étterem 9 km), mondtuk, nézzük meg. Képzeljétek, iszonyat vékony kis szerpentinen mentünk fel a hegy tetejére, gyönyörű volt, csodaszép, csak a Márti annyira nem kedvelte a szerpentineket, mert félő volt, hogy a Kis Vuk rókáztatni kezd :lol:, de aztán nem rókáztatott. Fent a dombtetőn megláttunk egy nagyon szép, romantikus, régimódi parasztház-szerűséget (Gróf Bethlen Gábor vadászkastélya volt egykor; www.javorkut.hu asszem), körülötte sütögetőkkel, fenyőkkel stb., nagyon hangulatos és barátságos volt. Úgyhogy ez mindannyiunknak tetszett, és kértünk is egy kis szobát, és mondtuk, hogy 9 órára visszamegyünk. Mondták, addig felfűtik (gázradiátor - nem biztos volt a szobában). Folyt. köv.

Ja, a Mártival ugyanakkorák vagyunk, tök jó! És csináltunk pisztolyos képet, majd meglátjátok! :D :D :D

KépKép
benó

Megnéztem a honlapján belül a galériát.Gyönyörű képek és tényleg ilyen.Ja és vannak sokkal szebb szobák is. :D

Kép
martik77

Helló Flóra! :D :D :D Ja, biztos ezt gondolták. :lol: :lol:
Onnan a hegyről folytattuk utunkat és először elmentünk egy kilátóba, aztán mentünk a Mártiékhoz, hogy megismerkedjünk a Lacival, a Dömével és Herkulessel. :D Mindannyian tök jó fejek voltak, bár Herkules először idiótán viselkedett, és baromira ugatott ránk, utána meg a Gy. lett a legjobb barátja és folyton labdáztak. A végére egy kicsit már velem is összebarátkozott. Döme nem sokáig volt otthon, ment az apjához. Szegény Laci meg dolgozni ment. :cry: Ezután megint mentünk a Tancsuékhoz, és dumálgattunk, röhögcséltünk stb. Utána még akartunk menni a sétálóútra, de nem mentünk, mert már dög fáradtak voltunk. :D Úgyhogy mindenki hazatért (mi a panzióba) és a Gy. még kiment íjászni, én meg szunyáltam azonnal. Éjszaka jó meleg volt a szálláson, fűtöttünk, mint állat. :lol:
Szerencsére napközben nem fájt egyikünk feje sem, gyomra sem, hasa sem, csak estére fájdult meg a Márti foga :cry: meg az én gyomrom :cry:, de az másnapra elmúlt. :D Szegény Tancsunak viszont fájt ma a feje. :cry:

Ja, szombat reggel (de.) még megnéztük a dvd-t az ikrekről Tancsuéknál meg a Mártiéknál is (Lacinak is megmutattuk).
Meg Mártinál felraktuk a gépre az Ikrek c. filmet és Sólyom cd-jét.

Mártiéknál is szép rend volt. :D :D :D (Mondtam ezeknek a nőknek, hogy ne takarítsanak. :x)

Folyt. köv.

KépKép
benó

Szombat este a Márti volt olyan rendes, és elkísért minket Miskolc határáig, és onnan visszavitette magát a barátnőjével. Köszi, Márti. :D Mi meg szegényt nem bírtuk már később felhívni, hogy mi odaértünk és ő hazaért-e, mert nem volt térerő a hegyen.

Reggel, mikor felkeltünk, azt hittük, még jó korán van és kiderült, hogy 3/4 9. :shock: :shock: Ilyen sokáig nemigen szoktunk aludni. Fél 9-kor volt a reggeli, úgyhogy inaltunk. Aztán a szálláson még íjászott a Gy., és mentünk a Mártiékhoz, ott dumcsiztunk, utána elmentünk a sétálóutcába, megnéztünk mindent, elmentünk egy cukiba, jól besütiztünk, utána Tancsuékhoz mentünk (sétált Gergővel, így mi is sétáltunk vele), és aztán elbúcsúztunk, mindenki ment haza. :cry: :cry: :cry:

De nagyon szép hétvége volt! :D :D :D :D :D
Jaj, és kaptak az ikrek ajándékot a csajoktól! Még egyszer köszönjük! :D :D :D :D

Sütiszünet.

KépKép
benó

Azt hiszem, befejeztem a beszámolót.
:wink: :D

KépKép
benó

A Miskolc határáig az erős túlzás!! :D (Tancsu:Diósgyőri stadionig mentem velük,oda jött értem Szilvi b.nőm.)

Kép
martik77

Na, mi van, elmenekültetek? :wink:

KépKép
benó

Szegény Tancsu úgyse fog tudni visszaolvasni. :wink:

KépKép
benó

Én itt vagyok!!!Mint mindig. :D

Kép
martik77

Benó,olyan jó így olvasni! Szívesen ott lettem volna veletek én is.

Kép
flóra 11

Azért is kell sütnöm (már az utolsó muffinadag sül szerencsére), mert van egy lány az osztályomban, aki megy világversenyre, vagy hogy hívják ezt Pekingbe (nem én készítettem föl, a kolléganőm), és az Adri igh. azt találta ki, hogy áruljon süteményeket és abból szerezzen pénzt (költőpénzt). Szerintem ez baromság, de azért valamennyit besegítek én is. :wink: A többi pénzt szponzoroktól akarják összeszedni. Szeretnétek szponzorok lenni? :lol: :lol: Vicc volt.

KépKép
benó

Elhiszem. Legközelebb téged is útba ejtünk. :lol: :lol: :lol: :D :D

KépKép
benó

Persze,szívesen!Ha te előtte leszel az én szponzorom. :lol:

Kép
martik77

Ez után a két nap után nagyon-nagyon szívesen, és Tancsué is! :D :D :D :D

Flóra, (közben olvasok vissza) a B akkor nálunk 4/5. De ilyet csak ilyen idétlen tanárok adnak nálunk, mint én. Mások vagy 4-est vagy 5-öst.

KépKép
benó

Dömére rámordult a kutya,erre L.úgy képen vágta a kutyát,hogy becsúszott az ágy alá. :lol: :(

Kép
martik77

Most már én se tudom, hogy van az egyetemeken, Flóra, mert szinte minden évben változik minden, kreditrendszer meg ilyenek, a fene se érti, de nem is érdekel oly nagyon (csak majd ha az én fiaim is oda járnak, persze :lol: :lol: :lol: ). :D :D
A sima (kisebb) suliban csak 4 és 5 van, vagy alá és fölé - szerintem. :roll:

Kár, hogy nem tudtatok talizni a Flórával, Zsuzsi. :cry: :cry: :cry: Pedig tudom, hogy rettentően örülnétek neki. :cry: :D :D :D :D

KépKép
benó

Aztán megsértődött a kis hülye aranyos? :wink:

KépKép
benó

Zsuzsi, nekem is tériszonyom van, de a csúszdázást nagyon-nagyon élveztem (mint már egy csomószor elmondtam), és felfelé menet nem szabad lenézni, ennyi a titka. Beülve a csúszdába nem érzékeled a magasságot.

KépKép
benó

Bekullogott Döméhez.De minden este Döménél alszik,és minden este morog ha Döme jön,hogy átvigye.És ez a ma este volt az utólsó csepp....

Kép
martik77

L.megjelölt titeket iwiw.Én meg a Gy-t. :D

Kép
martik77

Igen Benó, nálunk is az egyetemeken kredit rendszer van és ott adnak ilyen bugyuta osztályzatokat, hogy betűket. Egyébként nálunk is sima 1-5-ig terjedő skála van az osztályzásra. És hivatalosan tilos fél jegyet adni, mégis van aki használja. Nálunk - al jelölik, tehát ha 1 és 2 között van, akkor az 1-. De én nem adok ilyet. Csak egész jegyeket adok.

Kép
flóra 11

Heni, neked írom, hogy a fiam pollenallergiás. De nagyon erős allergiája van. Ezért nem ehet mézet sem,mert az is virágporból van. És nem ehet répát,meg néhány zöldséget, zellert,petrezselymet, almát sem, mogyorót,diót. És sok fűszerrel is vigyázni kell. És a méhcsípés is veszélyes rá, plusszba még allergiás a tollra, porra, penészre, állatszőrre.

Kép
flóra 11

Atya világ!!Ennyi mindenre lehet érzékeny egy ember egyszerre?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Sajnos igen.Kissebb korában gyakran rohantam vele a készültségre.Volt, hogy bennfogták őt kórházban. Mára már megtanultunk együttélni az allergiával,kitapasztaltuk mit hogyan, találtam neki egy jó allergológust és azóta viszonylag nyugalom van. Kis náthán kívül más nem nagyon jelentkezik nála. Néha, ha olyat eszik, amit nem kellett volna, mondjuk húslevest, akkor bedagad a nyelve meg a szája belülről. Akkor vesz be gyógyszert,aztán elmúlik.

Kép
flóra 11

Jó, én meg kiköpődtem megint.
A 2. muffint is lezártam.
Sajnálom, hogy ennyi mindenre allergiás a fiad, Flóra. :?
A síelésről akartam írni az előbb, hogy én se tudok se síelni, se korcsolyázni meg ilyenek, de nem szeretnék, mert akkor tök hideg van, úgyhogy nem vonz, de dolgoztam síboltban két télen át is a tanítás mellett, és cipőket próbáltattam az emberekkel és próbáltam őket meggyőzni arról, hogy tudom, miről van szó. :D Persze, a legtöbbször sikertelenül.
:lol:

Visszajelölünk benneteket mindjárt. :D Vagy holnap. :D

KépKép
benó

Gondolom,hogy nem lehetett egyszerű.Persze ez egy életen át elkíséri.Sajnos én is láttam már allergiás rohamot és nagy lélekjelenlét kell ahhoz,hogy gyorsan reagálj.
Te tényleg nagyon jó anya vagy!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Jaj, Flóra, de gáz. :wink: Hogy jó anya vagy, azt tudtuk. :D Ki ez, a Norbi?

KépKép
benó

Néhány nagyon dizájnos képet megpróbálok elküldeni nektek e-mailben, de ne éljétek bele magatokat, lehet, hogy nem sikerül. Aztán ez a lényeg, egyébként, a többi a sallang. :lol:

KépKép
benó

Ki írt Norbit?

Kép
martik77

Sajna az allergiát a fiam tőlem örökölte. Én a Penicillinre vagyok allergiás,meg néhány tisztító szerre, mint a Jar.Na én azt nem használhatom,még a gondolattól is kipattogok. És ugye most már megmutatkozott a lisztérzékenység is vagy mi ez, mert inkább csak a kelt tészták ártanak, de inkább kerülök mindent ami lisztes.

Kép
flóra 11

Holnap veszek Junior (vagy milyen?) MagneB6-ot. Milyet is kell vennem, Márti? :roll: :lol: :lol:

KépKép
benó

Igen, a Norbi allergiás. Márti, ő a fiam. :lol:

Kép
flóra 11

JUVITA!!!!!!!!!!!!

JUVITA!!!!!!!!!!!!

JUVITA!!!!!!!!!!!!

JUVITA!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

A Norbi allergiás?

KépKép
benó

Jaj a fiad azt tudom,de a nevét most nem írtad.Vagy igen?Most már nem feledékeny,hanem hülye vagyok! :lol:

Kép
martik77

Hát elég rémísztő volt bizony sokszor, mert seperc alatt totál vöröslett a gyerek,az egész testét elöntötték a kiütések,amik egyre nagyobbodtak és végül összeolvadtak és egy egyöntetű felületet alkottak.Piros volt, mint a leforrázott rák. Ez jelentkezett a bőrén. A légzése elakadt, fuldoklott, a hangja elment,mert bedagadtak a hangszalagjai is, a légcsöve meg minden. Szörnyű volt. :(

Kép
flóra 11

Oké, látom, hogy ő.
Juvita, oké, majd holnap még megkérdezem. :lol:
Küzdök a képekkel.

KépKép
benó

Dehogy vagy hülye! Ne degradáld le magad. Most nem írtam a nevét, csak a Benó kérdezte.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?