A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Petyának jobbulást!

Renáta, a mazzsázsolajak biztos nem tatoznak hozzá az alapfelszereltséghez,akinek kell, visz magával, vagy az illető szülésznőnek van. Dehát ugye ez nem olyan, mint az oxitocin. Én anno vittem magammal, aztán otthagytam mindig, örültek neki. A homeobogyókkal nem tudom, mi a helyzet, de sztem az sem TB támogatott, ugye nem is mindenki használja, akárcsak az olajakat. Én azért gondoltam ezekre, mert nem adottak, viszont nekik és végsősoron egymásnak is segítünk ezzel. Pl. majd Neked is. :wink:
De hát régen a hálóruha is az alapfelszereltséghez tartozott és nagyon jó volt, de ma már arra sincs az osztálynak pénze. :(
Az Enya CD nagyon jó, hozz másolatot, ha tudsz.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Elég szőrén szálán tudtam végigolvasni, de olyan sok fontos dolog történt!

Először is, Ancsa, jó, hogy újra itt, és hogy évezitek az új lakást, másrészt viszont szívből sajnálom, ami történt veletek! Remélem, hamarosan 2 vonalzód lehet.
Gabi, neked is remélem, hogy így lesz, na és hogy most ezek a vizsgálatok végre mondanak is valamit.

Eni
, annyira jó, hogy javult a helyzet. Értem, hogy nincs nagy megkönnyebbülés, hiszen ebben éltek már mióta, de olyan jó, hogy nem kell remegni, hogy mi lesz!

Hát erre tellett, de mindenkinek örülök, betegeknek drukkolok. Kati, sajnos ez így van a bárányhimlőnél, hogy aki másodiknak kapja el, azon erősebben jönnek elő a tünetek. Barátnőm kisebbik lánya így került majdnem a Lászlóba... :( Na, ezzel nem azt akartam mondani, hogy ti is! Félre ne érts, csak engem az győzött meg az oltásról...

Veronikusz
, te meg legyél szuperbarna szuperanya!

A dédmamik meg olyan nagy ajándékok! Nekünk is van! Még néha vigyázni is tud a gyerekekre 1-2 órát.

mtunde

Veronikusz,
mi a ciki? Nem értem! Hogy nem akarsz 4 még most! Hát azért ezt meg lehet érteni!!!
Igyekszünk, de hát így elég nehéz, hogy most én megint fekszem, kedden meg megy Apa Bécsbe, így Nagyinál alszunk, mert hát én úgy nem emelhetem Larát, igaz Ő sem nagyon bírja már, szóval nem tudom mi lesz. Fürdetés meg lemenetel, de hát majd meglátjuk!
Mikor mentek Papádékhoz?
Olvastad hogy írtam 6-7 ezer kb az oltás, már nem emlékszem, szeptember régen volt!
Hova mész barnulni?

Andi,
én szandi párti vagyok, de az a gáz, hogy most nem nagyon lehet kapni, így mi kaptunk az unokatesótól egyet, de sajnos nem nagyon jó bokában, nagy.. így előrecsúszik a lábija.

Memme,
Nagyon kedves tőled én egyetértek!!! Én kaptam hálóruhát :-( csütin is.

Reni, Reni,Nagyon csendben vagy! :wink:

Tünde,
Nagyon aranyos vagy, olyan jól estek a szavaid!köszönöm

Bárányhimlő elleni oltás, nekünk ez volt az egyetlen oltás, amire a dokinő rábeszélt, a többiről mindig le akart beszélni, erre meg rá, szóval nem is gondolkodtam beadattam. Azt mondta, hogy nem a súlyossága miatt, hanem ha nem kap oltást sokkal kellemetlenebb a viszketés, hát ettől akartam megkímélni a picilányt, ha már lehet!

ancsaboszi

Zsofi,
tegnap visszaírtam, szólj, ha nem ment át (mondjuk az se gáz, ha úgy marad).

Veronikusz,
Oké!! Bár ma nem otthon vagyok, a gázszerelés miatt ugye, anyutól jönnénk, kb 25 perc + felöltözés. Embered ma is dolgozik? (Na jó, ez hülye kérdés volt, ugye? Mikor nem?). Enyém ott ücsörög a hideg lakásban, mondtam, egy pillanatra se hagyja egyedül ott a szerelőket, azért annyira nem bízom bennük.
Ha van kedved, egyszer kipróbálhatjuk a sportmax-ot is (a mom-mal szemben), januártól squash, ilyesmi, kölköket betoljuk, mi meg nyomjuk :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ancsa!
Ez nagyon klassz, hogy karácsony elött így sikerűl berendezkdeni...
Aztán majd meghívhatsz minket és akkor átruccanunk Vörösvárról :D de szemtelen vagyok.... :oops:

Oltás témára visszatérve...én is majdnem elcsábultam egyszer az oltás miatt, de olyan szituba kerűltem egyszer a szülészeten 2 dokival, hogy szóbakerűlt a dolog és ők azt mondták, hogy kislánynak nem adatnák ők be pont amiatt, mert nem 100% a dolog és nagy bajok lehetnek késöbb belőle...
Mindjárt mellékelek képet Daniról, tényleg nem szép és amikor elkezdte volna vakarni akkor elkezdtem adni a homeopátiás bogyeszokat, azóta hozzás se nyúl, szóval vizsketés kipipálva...
És az oltás mellett csak minden 10. gyerek lesz enyhén pöttyös...mert ha legalább tutkó elkapná enyhébben....
No mindegy...nagy kő esett le a szívemről, hogy átetünk rajta...
JA!!!!! És herpesz nőtt a szám szélére...asszem túl nagy dózisban kaptam a himlőbacikat mostanság :oops: :oops: :oops:

Kép pettttty :-)

Kép

Kép
cukipofa

Ancsa!
Az a ciki, hogy MOST pont ellentétes kettőnk beállítottsága. :oops:
Műtét: ja szegény! Én nem tudtam hogy ez ilyen nagy műtét!!! :oops: azaz gondoltam hogy nagy, de hogy mégis ennyire!!! :oops: Tényleg a legjobbakat! Gyógyulj meg mielőbb!
Férjed! :oops: hát ez nem jön épp a legjobbkor ez az út!
Bari-oltást köszi láttam. Nem occccsóóó! :evil: ENNYI GYEREKNÉL!!! :D
Papámék: egy hét múlva pont vasárnap reggel indulunk.
Szoli: a XII. kerület Márvány utcába :D:D:D de lehet inkább az ágyikót választom. :D

Bori!
Szoli miatt igyekszem szólni időben! Bár férjemnek még említeni se tudtam. Reggel elment korán és azóta kis güzüke dolgozik. :D Most vette fel az 5. alkalmazottját és gondolom betanítja. (50 éves nőci) Ha mennék akkor is valamikor 6-7 között. Bár ha Zsófi ma is ilyen kis nyűgi lesz akkor nem tudok menni. De H-K-en azért el szeretnék menni, de megint csak 6 percre merek. (persze te mehetsz többre is!!!)
Sportmax :D oké!!! van ott light-os is? én most még az első 6 hónapban inkább "tejgyártásra" fordítanám az energiáim ZÖMÉT!!! De light-os HÁJFARAGÁS-ban benne vagyok!!! :lol: :lol:

Ja! Olyan édi ez a kiscsaj!!!! (ZSÓFI!!!) egyik öklét előrenyújtja és azt nézegeti. :lol: Olyan tisztára mint Superman mikor repül :lol: :lol: :lol: ja! És mikor „bezabált” elkezd folyton röhögni. „Fülig Jimmy” :lol: Onnan tudom, hogy befejezte. :D kár hogy azóta se tudtam képe letölteni! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati!
:cry: :cry: de olyan aranyos! :wink:
szuper hogy ilyen jó a homeos bogyó!!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

ANDI-mi csakis tapizoknit hordunk itthon,kő+parkettea van mondjuk van padlófűtés,nagyiknál nincs,ott vékonyzokni+tapi!
kenguruba vannak nagyon jók teljesgumi a talpa-Mikey nagyon tud benne tépni,és neki nem erőssége a lassú lépegetés :lol: :lol:

TIGRINCS!-ja hogy te fürtös gyerkőcöt szeretnél????-csak azt tudom mondani kérjed el a receptet VERONIKUSZTÓL!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
amúgy minden ok??
-Adrinak drukkolok,hogy ovikarira mehessen!!!!

ANCSA!-de jó,hogy neked is ilyen szupi férjed van aki mindenhez ért,és meg is csinálja :wink:
Mi is költöztünk 2007 január 20án,a ház már kész volt de ha nem lett volna a Miki,valszínű nyárra talán beköltözhettünk volna! volt hogy ő is éjfélig csinálta a dolgokat,parkettázás,bútorösszeszerelés meg még sorolhatnám-de így mire megérkezett Mikey már a sajátunkba jöhettünk!-Ti meg pont készenlesztek karira-a lényeg hogy már ottvagytok és csak haladtok a cél felé! Lara szoba bizti nagyon tuti! :D :D te meg csak gyógyulgass!!!!

VERONIKUSZ-remélem érted milyen receptről beszéltem Tigrincsnek!-te már nagyon nyomod ezt a fürtös témát!!!
Ha jól olvasom nem is itthon karácsonyoztok?
NA persze Svájcba-nehogymááááá kimenyjél fehér bőrrel-a barna az ott a tuti!!!!fehér hó-barna bőr!-tudod te hogy kell élni! :lol: :lol: :lol: :lol:

BORI-és viszel vmi meleget a férjednek???ott a hidegben bizti jólesne neki vmi meleg! :lol: :lol: :lol:

Valentina-de jó hogy neked is ilyen jófej anyukád van aki vigyáz majd Viktorra! -Mikey még nem is aludt sehol éjszaka nélkülünk-lehet kikéne próbálni? :)
végülis mindkét nagyszülő itt van helyben....nagy gáz nem lehet

megyek,mert mindjárt jönnek sóginőmék megkopasztjuk Mikeyt és talán nagyMikit is :lol:

Éééés mennnyi Danipötty :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tigrincs
De, tényleg! Nekem még jösz egy "apás" privivel :lol:

Memme
Én nem megyek a találkozóra, mert nincs hozzá alapom. Tudod, Iván nem itt született. Általad kerültem ide, hogy olvastam az otthonszülősön a hozzászólásodat és megkerestelek, mert dokit akartam váltani. Emlékszel?
Persze ha valaki ír címet én szívesen átmásolom és elküldömaz Enyát, ha kéritek :wink:

Ancsa
Iván nem itt született, hanem a Budai Honvédban. Mostmár azt mondom, sajnos :? Pont feletted leírtam Memmének, hogy hogy kerültem ide.
Nem vagyok én csendben, csak Iván keveset alszik :?
Ja, és ne boszorkánykodj! :lol: :lol: :lol: Ha lesz hír szólni fogok :wink:

Kati
Herpeszre india citromfű olaj! Bazi jó! Csíp, mint a fene, de gyorsan gyógyul tőle és megakadályozza a továbbfertőződést! HA csak érzed, hogy picit viszket vagy már pici hólyagocska is van, bekened és ki se jön, a pici hólyagok meg egy napon belül lesebesednek. Mikor már csak seb van, akkor körömvirág kenőcs (nem balzsam!) és pikk-pakk elmúlik :wink: Én szörnyen herpeszes típus vagyok, hihetsz nekem :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Andi
Ém a deichmannban vettem Ivánnak egy vászonszandit 2490-ért. Bobby shoes, kicsit farmer hatású az anyaga. Tök jó, mert nem túl vastag, szellőzik is, de mégsem a kövön mászkál és jó puha a talpa, azaz jól hajlik, nem olyan merev, mint egy utcai cipő.

zene
Valakinek nincs véletlenül Zene-Ovi Téli ünnep (vagy valami hasonló a címe) ? Tudom, kicsit későn kérdezem, de eddig mindig kiment a fejemből, mikor idekerültem a gép elé :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

ÉSSSSSSS MEMME-neked milyen szuper ötleteid vannak!!!!! :D :D :D -zene,olajok bogyeszek-kész keleti hangulat-na mégsem Kossuth rádió!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Renáta
nekem megvan az az album :lol:
írsz címet????

emano/Andi
KépKép
emano

Etenci,
aranyos vagy, férjem épp most hívott, hogy lassan végeznek. Amíg a munkások melóztak, ő benyomta a hősugárzót és a starcraftot, és végre nyugton játszhatott :lol: :lol: :lol: reggel 10 óta nyomta egyfolytában. :roll:
Vendég

Etenci,
jó kopasztgatást! :lol:
Hogy hogy még nem aludt sose nagyszülőknél a kislegény?
Vendég

Renáta, szerintem ne zárd kimagad ebből. Hát amióta idejársz közénk, te is az ún. kútvölgyis anyuka állatfajba tartozol. Még nem szültél ott? Majd fogsz. Ez épp elég. Hát annyi minden összeköti már a csapatot. Egy fészek, ahova berepülgetünk, kirepülgetünk onnan, közben meg csiripelünk egymásnak.

Kép

Kép

Kép
memme

Himlő ide vagy oda, nagyon tetszik ez a Dani gyerek.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme
Oké, persze, csak én érezném olyan hülyén magam, hogy mit is keresek én itt???? Rólam senki (szülésznő, doki) nem tudja ki fia, borja vagyok... Oké, Vida dokival már találkoztam 2x...., de akkor is.
Viszont ha eljön az ideje és vérbeli Kútvölgyis mami leszek, akkor ezerrel nyomulok majd, ezt megígérhetem :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Tenci!
fürtös témában most mit mondjak??? férjem műve! :lol:
karácsony: igen megyünk "seggen" (bocsi) csúszni! :lol:
szoli: na ja! tudod! barna csajszit hó alatt jobban meg lehet találni! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

csak gyorsan

Eni! nagyon örülök a jó híreknek!!!!!hurrááá

Kép
gablaty

Reni!

Olyan indiait honnan szerezzek??????
Nekem még soha nem volt...kicsit megijedtem...

Kép

Kép
cukipofa

Na, szevasztok!!! Elegem van az összes bevásárlóközpontból és a népekből és... :twisted:

Zsó, neked akartam gyorsan, hogy mi (is) használt ülést vettünk anno, 20 ezer volt a römerünk postával együtt (Nkanizsáról érkezett, ha jól emlékszem). Bevált, kutyabaja. Annyi, hogy látszódott a huzaton, hogy 2x már ki volt mosva. :D

Tünde, Gabi, köszönöm nektek is! Ja, kis megkönnyebbülés, de nem hátradőlés. A lényeg, hogy ahhoz képest, mit éreztünk hullámokban az elmúlt 2 hónapban, ez már így kiegyezés. Szóval ahhoz képest, hogy előbb mindkét vese nagy bajban volt, majd az egyik nagyon nagyban, most azért tán megmenekül mindkettő. Most ez a fontos, ez a jó hír. :roll:

Báránykák menjenek jó messzire!!!

Kivasaltam Jankaruhákat, 2 órányi rucija van! :lol:
vbea

Tencikém, Drága! :)

Köszi, de a recept nem köll :P Verotól, de csak azért nem, mert láttam én Apa első "eresztését" :lol: :lol: akinek ugyanolyan fürtjei voltak, mint Veroéknál és ahogy írtam Neked, csak nem figyeltél 8) :lol: nálunk Apának "gyárilag" van olyan fürtös haja, mint VeroCsajoknak!!
Szóval az "alapanyag" meg van, csak az kellene még, hogy mint az Elsőnél az "utolsó eresztésnél" is beüssön a génekbe!!!! :lol: :lol:
Világos voltam Asszonyság???? :lol: :wink: :lol:

Persze ez VeroApu "művéből" egy fikarcnyit sem von le!!!! :lol: Puszi Apjuknak nálatok Vero!!! :wink: :wink:

Reni, Drága! :)

Na akkor mégis csak jól beugrott, hogy Te vagy akinek lógok! ha esetleg ma már nem jutna rá időm, holnap mindenképp bepótolom!! :wink:

Andi, Kedves! :)

Balu-Anyud hogy vannak? Remélem már mindketten javulófélben, vagy talán Balu már meg is gyógyult?!?! :wink: :oops:
Anyudnak mondjuk kicsit hosszabb lesz a folyamat...de valahol el kel kezdeni a gyógyulást!!! :oops: :? :oops:
Egyébként süti, recept alapján bekeverve most éppen pihizik a hűtőben, :lol: aztán holnap meg majd elválik, hogy sikerült-e. :P
Egyébként bocsi a hüle kérdésért, de az 1 tojás felvert habjából és a porcukorból kell rá a "mintákat" csinálni? :oops: :oops:
Még sosem csináltam mézes puszit, ezért vagyok ilyen tudatlan! :oops:

Eni, Kedves! :)

Te aztán már nagyon várod a Kisasszonyt!!! :lol: :wink: Mosva-vasalva Neki a ruhák...nem vagy semmi!!! :lol: :lol: Én még nem csináltam semmi ilyesmit. Sőt!!
Amikor Adrit vártam, akkor sem kapkodtam el a dolgokat. :lol:
Na jó, a ruhákat neki időben mostam-vasaltam kétt héttel a szülés előtt :lol: :lol: :lol: , de magamnak a kórházas cuccot, csak (mint utólag kiderült :lol: ) 2 nappal indulás előtt pakoltam össze!
Azt hiszem, most sem fogom siettetni a dolgokat, mert ezek a kis "büdöskölykök" :lol: :lol: mindent megéreznek!!!
Egyébként én meg télleg örülnék annak a február 3-ának (mint születésnap!), mert január végén(21-30-IG) 5 embernek van a szülinapja és tudom, hogy febr. 3. közel van hozzájuk, de az mégis már FEBRUÁR!!! :lol: :lol:
Hüle vagyok, mi? :oops: 8)

Zsofizsofi! :P

Ímélt megkaptam, köszönöm. Válaszoltam is rá. Remélem nem túl nagy a kérésem így utólag!!! :wink: :oops: Mármint az a két sor, amit visszaírtam!!! :lol: :lol:

Most menek vacsiztatni meg utána fürdetni. Aztán ha még lesz időm Heti hetes előtt....visszanézek!! :lol: :wink: NEMRÖHÖGNI!!! :lol: :lol: :lol:

Szép estét Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Köszi az ötleteket, akkor majd nézek használtakat, ha a királyfim engedi majd.
Most két napja hajnalban felkel és totál kipattanak a szemei. Szóval hajnali 1-2-tőlolyan 4ig húzzuk egymás idegeit, aztán délelőtt alszunk. :?

Ancsa, küldöm a privit otthonról majd, most lépnem kell,mert anyóséknál vagyunk.
Itt dumál mindenki, én meg háttal pötyögök.... :oops: :oops: :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kati
Dm-ben is szokott néha lenni, de bioboltban, gyógynövényboltokban bizti találsz! Ha csak bereped a szád sarka arra is nagyon jó!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Hello lányok,

vagyok - csak meghalt a gépünk, napokig nem lesz, se kép, se hang, vagy szervíz vagy agycsere...... most a céges notbook-ról írok, de ez nincs mindig itthon.

Nem is tudtam visszaolvasni, csak Enire kerestem rá v :lol: :lol: :lol: :lol: huh, szuper csajszik vagytok :lol: :lol: :lol: :lol:

És pettyes Danit láttam :cry: :lol: de még így is szép kölök

DORKA - telefonon értekezünk, mert most nem tudom meddig nem tudok netezni.....

Jó készülődést mindenkinek,
remélem pár nap és újra leszek!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Na én is itt, ma is jó sok mindent csináltunk! És még az új vasalom is kipróbáltam!
Apa szép legyen a bécsi vacsin! Most meg listát írok a Jézuskának, szegénynek kitaláltam mit akar hozni, már nagyon örülök majd neki, de így oda a meglepi! 8) De közben visszaolvasok! Ja meg eszem valamit, mert nagyon éhes vagyok!

Kati,
nem egyáltalán nem vagy szemtelen!!
Szívesen látunk, ha már rendben vagyunk!
Vörösvárról??? ki lakik ott?
Nagyon édes a kis pöttyös Úrfi!!!
Hát igen, ahány doki annyi infó!!!

Veronikusz,
Van ez így, hogy egymás számára kedves embereknek mást hoz a sors, de hát ez így van jól, és nincs is ezen mit beszélni, és haragudni sem! Három a kislány kép van? Lemaradtam róla?
Hú akkor már lassan pakolhatsz. Szép út lesz!! Mennyi időre mentek?
Kapcsolj ki egy picit!!!Volt szoli?

Etenci,
nagyon édes vagy!!! Igen, igen nagyon jó ha a Férj, ilyen ügyes, és mindenhez ért, és még jobb ha van is rá ideje! Na nekünk most ez hiányzik! Előző lakásban nálunk is Apa parkettázott, mert akkora már elegünk lett a mesterekből, és volt ideje! Na most ez nem nagyon van!

Reni,
hát jó ideig kerestem, és meg is találtam!
Ja így már értem! Akkor jó hogy itt vagy!
Azért boszorkánykodom tovább!!

Eni,
hú de ügyes vagy!
Már készen is van a kuckoja? Az nem semmi!!! szuper!!

Aprooka,
várom!!! :wink:

Heni,
helyzet ismerős! Majd gyere ha tudsz!

Na akkor most megyek, nézek valami ennivalót!!!

ancsaboszi

Jó reggelt!

Zsófi, ügyesek vagytok, nekem tetszik nagyon a tabló! Mókás, és ez olyan jó! :lol: :lol: :lol: KÖSZI!!!

Bocs rohonok, húz a határidő :twisted: !

Mindenkinek puszi!!!!

Szép napot! Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Zsofesz, itt is köszi a tablót. Valóban olyan, mint ahogy Vali írja, mókás, de épp annyira, hogy nagyon nagyon bejöjjön. Na, nekem bejött. Vagy átjött vagy mi. :lol:

Heni, miattunk néztél be? :oops: :wink:

Tigrincs! Nem ügyiség ez, VÉGRE nyugodtan nekiláthattam, mert 25. héten nemigen értettem, most mihez kezdjek, mit kéne csinálnom. Egyébként nem akarom én Jankeszt sürgetni... Benedekkel is így volt, mert a 39. héten költöztünk, és nem tudtam, hova érkezik majd a kisember, így először elkészültünk a régiben, majd az albiban is... :roll:

Ancsa, nagy kuckó nem kellett neki. :lol: Bencit még csak pár hónapja pateroltuk ki a rácsok közül, oda berepül Janka, egy szobában lesznek... :D Dekorációval és kiegészítőkkel lett uniszex. :!:

Na, és amiért most gyorsan bekukkantottam... VALI, BOLDOG NÉVNAPOT!
vbea

Eni, de jó fej vagy!!!!!! De ma Valér nap van, ami a Valéria férfi párja. Valéria április 28-án van. De megleptél, és nagyon kedves tőled, hogy gondolsz rám!!! :D Köszönöm!

Kép
Kép
Kép
v30

Jó reggelt!

Eni, köszi!

Zsófi, itt is: SZUPER, CSUPA NAGYBETŰVEL!

Mi takonykórban ezerrel, elkaptuk a fiatalúrtól. Éjjel megint óránként, bár most felváltva páromhoz és Levihez.
Szegény, ma meg ment be dolgozni és 5.30kor kelt. Úgy sajnáltam.
Vigyázzatok magatokra, mert totál kikészít ez a mostani vírus és sajna nem csak 3-4 napos. Azt sem tudom honnan szedtük össze, mert nem is viszem Levit direkt sehova, mindig leadom anyóséknál, még ha csak vásárolni megyek, akkor is. Szóval ragadós, alattomos ez a mostani kórság!
Cebion cseppeket meg ezerrel, Levi is akkor lett beteg, amikor abbahagytam 2 napra.

Veronikusz, ahogy közeledik az utazásidő, Te egyre barnulsz, én meg egyre sárgulok. :lol: :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Figyeltem, Vali!!! :oops: Sokáig tart az eszem... :lol:

Zsó, nemáááá! Így kifeküdtetek? Nekem sem százas a torkom, de remélem, semmi nem lesz belőle. Nektek meg gyors épülgetést, nagyon gyorsat... :wink:
vbea

Sziasztok!

Aprooka, tegnap elfelejtettem az autósülés dolgot. Mi újonnan 24-ért vettük Villőnek a PierreCarden ülést. sokat próbáltunk, de a drágább, márkásabbak sem voltak kényelmesebbek, ráadásul még biztonságosabbak sem... 0-18-ast vettünk, mert Benével már megtapasztaltuk, hogy 15 kiló körül úgyis a még nagyobbra kell váltani. Szóval ezt meg legalább lehet dönteni is menet közben, ha elalszik, akkor sem bukik előre a feje, mindenhol elég párnás, és nagyon szereti is. Nézegettünk mi Römert, meg Concordot is, a concord kőkemény. (Benének olyan volt, de azt kaptuk, de az újabbak is). Szóval jó vétel volt. Egy egyszerű babakocsi-boltban vettük, semmi extra.

mtunde

Zsófi: nagyon-nagyon jó a tabló!!! Szuper az ötlet!!!

Gabi: boldog névnapot kívánok Neked!
linocs

LÁNYOK!

HÉTFŐ DÉLELŐTT TÍZ ÓRA OKÉS LENNE MINDENKINEK 22-ÉN?

Manók még frissek, ebéd, nagy alvás előtt. Azért is jó lenne tudni, mert pl. Vidadoki nem lesz benn, de mondta, hogyha szólunk, akkor bejön, csak tudni kéne, mikorra.

Szuper a tabló. Annyira tetszik, hogy minden évben egy kicsit más. És olyan klassz, hogy van a karácsonyhoz ez a plusz is.

Renáta, értem. Mindenképp úgy tégy, ahogy te kényelmesnek érzed.
Egyébként, persze, emlékszem hogy jöttünk össze az otthonszülős topicon. Nagy zsákmány voltál. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Zsófi
Szuper a tabló! Köszikösziköszi!!!!!!!!!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Zsófi!!!! nagyon nagyon ügyesek vagytok!!!!gratulálok!
nagyon szép lett!!!!!!!!!!!!köszönjük szépen!!!

Ma itthon, nem mentünk oviba, mert csőtörés volt/van az utcában és nem jutottunk fel a hegyre :? majd holnap....addig meg itthon próbálok takarítani,meg ilyesmi... :roll: meg holnapra kellene még mézeset sütni,.mert holnap lesz Kari ünnep az oviba...
szóval majd jövök

ENci nagyon ügyes....már 1 hete bugyiban nyomjuk....este azért pelenka, meg az oviban is a biztonság kedvéért, de már megy magától bilire vagy Wcre. olyan boldog vagyok!!!

Kép
gablaty

Eni,
szupeeeerrr!!!!!! ügyesek vagytok!!! Jankának külön puszi!!!
szobáról meg fotót ide!!

Veronikusz,
semmi gond a bolussal, tudom, már rég nem aktuális .. :lol:
azért kell csak a dokit megkérdezni, mert nem vizsgálták, nincs adat terhes/szoptatós mamákkal, nem merik ráírni, hogy szabad használni
csak mindig sok folyadékot igyál és ha hánysz/fosol, akkor is rakjátok akár gyakrabban is mellre Zsófit, hogy a tejcsi megmaradjon :wink:

én a safefetus.com-ot szoktam nézni, ha gyógyszer-próblémám van, asszem Reni linkelte tán be egyszer :lol:

betegeknek gyors javulást!!
fotók meg szuperek!!

Ancsa, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andi,
Nektek is drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk+ gyógypuszik!!!!!!!!!!!!!!!

vizsgázóknak meg nagy kalappal!!!!!!!!!!!

most alvásidő plusz rohan a lakás..
mi jól, pocaklakó növekszik szépen
én megyek 29.-én vérvételre, de csak gyorsan, mert az emberem dolgozni megy, ha hazaérek és leváltom Miklós mellől

tabló nagyon szuper, örök hála Zsófiéknak!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!!!

Zsófi,
Annyira, de annyira jó lett a tabló!!!
NAGYON KÖSZÖNJÜK!
SZUPER ÜGYESEK VAGYTOK!!!

Puszi

ancsaboszi

ZSÓFESZ!!!
A tabló magáért beszél!!!!nagyon nagyon szupi lett!!!megleptél vele szerintem mindenkit! :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszönet érte!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Memme!!! Részünkről a 22-e 10h szuper lenne, épp az általad említett okok miatt (is). Nálunk vmikor 11-14h között aktuális az alvás, össz egy órán keresztül. Vidadoki nem lenne benn? Ha meg szólunk, igen? :roll: :D

Többiek?
vbea

Memme: mi is ott leszünk a lánnyal 22-én 10-re.
linocs

Gabi, az élet apró örömei, ugye? :)

Mi biztos nem megyünk a kórházba. Már nem fér bele.

mtunde

Reni! :P

Írtam privit! :lol: A kimenő fiókba már berakta, remélem el is küldi!!!

Memme! :P

Hétfő reggel 10 egyenlőre szupi, megyünk Adrival, hacsak közbe nem jön valami!!! :wink: 8) De akkor még időben szólok. És egyébként hol lenne a találkozó? Kórházban lent a földszinti aulában/recepción?

Úgy hogy Adri!!! :P

Ha akarsz valamit küldeni benne vok. Mikor találkozzunk és hol?

Gyuzso! :P

29-én hányara kell menned vérvételre?? Nekem is akkor kell mennem UH-ra a kórházba meg előtte vérvételre a 3-dikra a rendelőbe. Reggel fél 8-ra hívott be Mészáros! Először vérszívás, utána CTG és UH. Randi esetleg korán reggel a "vérszívóknál"??:lol: :lol:

Tenci! :P

Elolvastad azt a pár sort, amit írtam neked itt feljebb? Remélem nem bántottalak meg!!!!! :oops: :oops:

Andi! :P

Kiscipős témára visszatérve.... Jó Tenci ötlete is, a teljes gumitalpú zokni, nekünk is van meg mi még deichmannba vettünk Adrinak nyitott kisszandált,( Bobby súzost! :lol: ) hogy ne izzadjon be a lába. Egyébként nálunk, ha Apát kérdeznéd ő mindenképpen a bokát jól tartó nyitott kisszandit javasolná :wink: ha engem, akkor meg vegyél mindkettőt. :wink:
Ezt csak azért írom, mert nem nagyon szeretneka lurkók kisszandit, papucsot hordani és mivel gondolom nálatok is állandó "rohanásban" van Balu :wink: talán jobb a tappancsos zokni, mert abban legalább nem csúszik el... :wink: és mégis meleg és van valami a lábán!!
Szóval szerintem próbáld ki mindkettőt (mármint vegyél ezt is azt is), aztán meglátod melyik válik be inkább.

Rövid az agyam :lol: :lol: valamit még akartam írni, de elfelejtettem!!! :lol: :lol:
Most menek, majd este jövök még......vagy éjszaka?? :lol: :lol:

Szép napot Mindenkinek!!!
És akik betegek.....GYÓGYULGASSATOK!!! :wink:

Sziasztok!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs
Lehet, hogy mi is be tudunk menni. Ha nem, írok privit és megbeszélünk valahol találkát. :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!
Zsófi
szuper a tabló!!!
Alapot honnan szedtétek???? :oops:

már vettem tapadós aljú zoknit :lol: :lol: mert amit néztünk neki kiscsipő jellegűt 4000eft volt :roll: kicsit sokaltuk érte :oops:

dvd-ket ma próbálom kíírni és holnap feladom(remélem mindenki írt címet :oops: de majd megnézem, rövid az agyam)

viszont mi nem tudunk bemenni :cry: kinek küldhetem el a cd-t(írok ki nyugi zenét)

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok, én is gyorsan,

Andi,
gondolok Rád továbbra is sokat,

Eni,
Janka hírek királyállat, Nektek is szorítás,

Szia Ancsa!!! Csakhogy megvagy. A történteket sajnálom nagyon, Gabi mellett Neked is annyira szeretném, ha lenne még egy vonalzó,most már ne tűnj el!!!

Csajok,
én bemenetelt nem tervezek, másfél hete megint taknyos-köhög Jankó, Flórka meg most kezdi.Bort küldeni ciki a kosárba?Zsu, Orsi, Brigi, tervezi valamelyikőtök, hogy bemegy? Ha igen, és nem bánnátok, elküldhetném Veletek a kosárbavalót?

Próbálok még később...

Kép
Kép
paklincs

hahooo Lányok!

Jankabébi így kell ezt Kicsilány! :D :D :D

Daninak gyógyi-gyógyi a pöttyökre! :cry: Amúgy irtó cuki! :P
Voltunk Plázázni, gondoltam Rátok, de most találkát kihagytuk inkább. Viszont megyek még kari előtt! :wink: :?: :?: :lol:

22-én 10kor az aulában!? Megyünk mi is! Én vinnék pár babaruhát :lol: , meg sütök amúgy is mézeskalácsot (???), :lol: meg kávét nem tudom írtatok-e???
Nem csinálunk egy listát, hogy ki-mit??? Csak úgy nagyjából lássuk hogy állunk? De ne nyílvánosan, mert akkor oda a meglepi! :D :D Zsófi ha átdobsz egy email címlistát én szívesen dobok össze egy táblázatot!??????????????

na lépek, még jövök,
puszaaa

Kép
vkbrigi

Jaj Emese persze, szívesen viszem a cuccost, ha kell!

Kép
vkbrigi

Zsófi
szerintem is szupi lett a tabló!!!
Nagyon köszönjük!
Engedélyezitek, mint szerzők, hogy egy másolatot otthon kirakjak? :D

Veronikusz,
igaz, igaz, te csak gyártsad a tejecskét!! :D Bocsesz, ezt elfelejtettem! :oops: Hát uszi van, ami lightos, de azt nem lehet megoldani gyerkőkkel. Babauszi meg sajna nincs, de talán jövőre lesz. Állítólag a MOM-ban van, de vajon hol? Ott is van medence? No mindegy. Holnap jobb lenne a szoli vagy max ma este, most átjáróház a lakás (tetőfedők, villanyos, gázosok na meg a kedves szomszédok :? ) és egyedül vagyok a poronttyal.

Gabi,
nagy nagy gratula a bugyizáshoz!!! Képzelem, milyen nagy öröm!!! :D :D :D

Aprooka,
jobbulást Nektek!
Vendég

Brigi
meglepi már így se-úgy se lesz, mert a tavalyi alattomos rajtaütésünkön okulva most figyelték Erikáék a topicot, meg egyébként is kérték, hogy lehetőleg tudják, mikor megyünk.
Amúgy, hát viszünk amit viszünk, sok úgysem lehet semmiből.
(Ruci, kávé, tea, aszaltgyümölcs, homeobogyó, illó- masszázsolaj, gyertya, akármi)
És sztem Emesea bor teljesen jó. :) Nagyon jó. De nagyon kár hogynem jöttök! :( Már itt izzítottam magamat, annyira tetszett tavaly KisJankó spontán műsora)
És Tünde meg Reni, Andi is hát sajnálom, de gondolunk rátok. Veronikusz , rátok is, meg jó utat majd.

Nyilván nem tud mindenki ott lenni.

Ja Eni, Doktorbácsi 23-án ügyel, 22-én meg sertepertél másfelé, de bejön.

Itthoni cipő: Melinda kapott egy mamuszt, nagyon hideg nálunk a kő, Eszternek is kell valami, mert mostmár nem csak a szobában az ágy mellett totyog. Egyelőre zokniban.

Hát igen. Két beteg manó mellé már csak az a jobb, ha az ember maga is beteg. Kipróbáljuk mi is ezt a műfajt. :twisted:

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?